[Έκτακτο] Νέο Samsung smartphone στις 2 Ιουνίου

Μόλις τώρα το έμαθα και θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας. Στις 2 Ιουνίου στην Ελβετία, η Samsung θα παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο Smartphone. Όσο και αν πίεσα για να μάθω περισσότερα, δεν τα κατάφερα, η “πηγή” τήρησε σιγήν ιχθύος. Ούτε μέγεθος οθόνης, ούτε λειτουργικό, τίποτε δεν έμαθα περισσότερο. Το σίγουρο είναι ότι 2 Ιουνίου το Techblog πετάει Ελβετία και θα τα δούμε όλα από κοντά. Μέχρι τότε να είστε βέβαιοι ότι όλο και κάτι θα διαρρεύσει.

Επίσης μαθαίνω ότι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί μεγάλο event σε γνωστό πολυκατάστημα της Αθηνας για την παρουσίαση του Samsung WAVE. Άρα κάντε υπομονή ξεκινάει η καλοκαιρινή επέλαση των νέων smartphone της Samsung. Καιρός ήταν. Όσο για το Galaxy S, ακόμα δεν γνωρίζουμε τίποτα. Δεν έχει φτάσει ούτε λέπι στη χώρα μας! Θα κυκλοφορήσει όμως και αυτό μέσα στο καλοκαίρι. Μην αργείς Samsung, δώσε τα κινητά στον κόσμο σου.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ghan

techblog σταθερη αξια..κωστα το μακραν καλυτερο ελληνικο blog και συχαρητηρια που δεν κανεις copy&paste απο site του εξωτερικου!!

ΝouSou

Λέτε να είναι ανώτερο του galaxy s ???
Μάλλον πετάω στα σύννεφα! : )

*>:>>
*>:>>

Ακυρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτο τελικα ηταν το Galaxy S της Αμερικης

Nightmare

Μόλις ένιωσα μια ακαταμάχητη ηδονή….φανταστεῖτε να είναι καλύτερο από το Galaxy S…ποποποποποπο….αυτό που θα ήθελα από το Galaxy S είναι να είχε 8 MP (αν και τα 5 δεν με χαλανε..) και είχε flash..έλεος δηλαδή….ούτε ένα μικρο LEDάκι….πάντως όλα τα νέα της Samsung πετάνε….όσο παει και βελτιώνεται…..αχ αυτός ο άτιμος ο Ιούνιος πόσο αργει……………………!!!!!!!!!!!!!

panagiotisXII

Οχι ρε γαμωτο!!! Εκει που ειχα κατασταλαξει για Galaxy S και το αναμενω για να καταθεσω τον οβολο μου, ερχεται και μου ανακοινωνει καινουργιο…Δεν αντεχω αλλο αυτη την κατασταση που επικρατει με τα κινητα και τις ανακοινωσεις των εταιριων. Ρε Κωστα μου φαινεται δεν θα ξαναδιαβασω techblog μπας και ξαναβρω την ψυχικη ηρεμια μου :P:P:P:P:P:P:P

Antreas Psyntrides

Παιδιά Bada OS θα έχει αυτό, μην κάνετε όνειρα για Android. Αν θέλετε Android πάτε Galaxy S αν όχι πάτε στο νέο με Bada OS. Δεν μπορεί, δεν θέλει και δεν γίνεται να σκοτώσει ένα κινητό τηλέφωνο που ούτε καν κυκλοφόρησε

Nightmare

Ακριβώς…το ότι δεν έχει Ανδροειδές δεν σημαίνει πως δεν θα είναι και καλό…to Βada είναι ένα πολύ ολοκληρωμένο λειιτουργικό με φοβερές προοπτικές..εγώ ελπίζω να πετύχει…ουσιαστικά σαν σύστημα είναι σχεδόν αλάνθαστο και δεν κολλάει πουθενά απ’ότι….και να φανταστείς έχει γίνει ήδη τεράστιος σάλος για ένα κινητό που δεν έχει καν κυκλοφορήσει αλλά έχει εκπλήξει με τις επιδόσεις του…τό ότι δεν έχει πολλές εφαρμογές δεν είναι λόγος καταδίκασης γιατί όπως είπες και εσύ φίλε Αντρέα, δεν έχει κυκλοφορήσει και έχει ήδη πάνω από 100 εφαρμογές….με τό χρόνο θα βγούνε κι άλλες..και ας μην τρελαινόμαστε…δεν υπάρχει λόγος να έχουμε 1.000.000 εφαρμογές…τι απαιτήσεις έχουμε επιτέλους?? καλή η ποικιλία βέβαια δε μπορώ να πω και πιστεύω πως θα την αποκτήση και το Bada….άκυρο–> Tab+WinKey…αν δεν τα έχετε πατήσει πατήστε τα και θα δείτε κάτι φοβερά γραφικό…καλή επιτυχία Samsung…..

Spyroscesarsc

O Αντρέας έχει εν μέρει(τουλάχιστον) δίκαιο! Δεν θα βγάλει η Samsung άλλο Android με bar σχεδιασμό στην hi-end κατηγορία. Θα προωθήσει το Galaxy S ως την Android ναυαρχίδα της για την σεζόν 2010-2011…. Επιπλέον έχει και το Beam που με λίγο μικρότερη οθόνη και μεγαλύτερο όγκο (50% πιό παχύ σε σχέση με το Galaxy S) προσφέρει πολύ καλύτερη κάμερα με flash, extra προτζέκτορα, και μία μπαταρία που χωρίς την χρήση του προτζέκτορα μετατρέπει τι κινητό σε ένα ενεργειακό τέρας! 😛 1.800mAh με κανονική χρήση θα βγάζουν βδομάδα! 😉 https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3115&idPhone2=3150 Από hi-end Android λογικά η Samsung θα ανακοινώσει μόνο το Galaxy S PRO που θα είναι η qwerty-able έκδοση του Galaxy S. ‘Ομως, κατά την γνώμη, το κινητό που θα ανακοινωθεί δεν θα είναι ούτε Bada, αλλά WinMo… Ο λόγος? Η Samsung μάλλον δεν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει αυτή τη σεζόν το Bada σε hi-end κινητά μιάς και πιστεύει ότι τα πρώτα Bada μοντέλα πρέπει να είναι κατηγορίας mid-range για δύο λόγους: Α) Στη μεσαία κατηγορία η εταιρία έχει πρόβλημα και δεν έχει σχεδόν καμία smartphone συσκευή. Με τις συσκευές Bada θα καλύψει το κενό. Β) Θέλει τα πρώτα κινητά Bada να είναι σε προσιτές τιμές έτσι ώστε το λειτουργικό να αποκτήσει… Συνέχεια »

Spyroscesarsc

Σκάσαν 3 νέα Android από την Samsung! γιά την Ευρώπη τα 2, και 1 από 2 μάλλον αποκλειστικά από Tim/Wind… Τα ονόματα τους: Galaxy3 & Galaxy5. https://www.unwiredview.com/2010/05/20/google-showcases-new-android-phones-samsung-acclaim-samsung-galaxy-i5500-galaxy-i5801-acer-liquid-stream/
Το Galaxy5 μάλλον θα είναι αρκετά φθηνό ενώ το Galaxy3 θα είναι λίγο ακριβότερο….

Spyroscesarsc

Και 1 hi-end κινητό με Symbian. Omnia HD2. Απ’ ότι φαίνεται πάει να κοντράρει κατευθείαν το Ν8 της Nokia. https://www.unwiredview.com/2010/05/20/samsung-i8920-omnia-hd2-leaked-symbian3-12mp-camera-super-amoled-display/

Και το Omnia HD2 αλλά και τα δύο Galaxy (3 & 5) που ανέφερα στο προηγούμενο ποστ δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα οπότε μπορεί στις 2 Ιουνίου να ανακοινωθεί κάποιο από αυτά… 😛

Giorgos

Τελικά τι έγινε? Παρουσίασαν νέο κινητό :Ο?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.