Samsung Tizen smartphones, Αναμένονται δύο μοντέλα μέσα στο έτος;

Τα παιδιά από το Tizen.gr επικαλούνται εσωτερική πληροφόρηση και αναφέρουν ότι τα Samsung smartphones με το λειτουργικό σύστημα Tizen OS που αναμένεται να ανακοινωθούν φέτος θα είναι δύο. Συγκεκριμένα κάνουν λόγο ένα μοντέλο 4G/ LTE με κωδική ονομασία Redwood και μια έκδοση 3G με κωδική ονομασία Melius. Σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των συσκευών δεν γίνεται κάποια αναφορά.

Σε άλλο άθρο του Tizen.gr διαβάζουμε ότι η Samsung ξεκινάει μέσα στον Απρίλιο μεγάλο event Tizen Port-a-thon και θα μοιράσει 2.200.000$ σε developers του Bada που θα αναπτύξουν ή θα μεταφέρουν εφαρμογές στο app store του Tizen.

Samsung Tizen smartphones, Samsung Tizen smartphones, Αναμένονται δύο μοντέλα μέσα στο έτος;

Πηγή: Tizen.gr

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
fokia 920

R.I.P Samsung

Teo

R.I.P λέει ο άλλος..αφήστε να κυκλοφορήσει πρώτα..να το δοκιμάσουμε..και μετά βλέπουμε..!
Μην σκέφτεστε σαν ιδιοκτήτες εταιριών,δεν κερδίζουμε εκατομμύρια εμείς..

tolkιen

Μαλλον ο τυπος (fokia 920) θελει να πει : οτι ειναι περα απο google ειναι καταστροφη για καθε εταιρια. αχαχ. Γελασαμε ρε. Μαλλον εχει αποκλειστικα βιντεο και το εχει κρινει ηδη το Tizen OS.

Θανάσης

Τα smartphones χωρίς τα αντίστοιχα μάρκετ τους δεν είναι και τίποτα σπουδαίο. Το smartphone είναι πλέον μια πύλη σε μια τεράστια αγορά εφαρμογών. Εκεί πιστεύω βρίσκεται η επιτυχία και του ios και του android os. Άρα το Tizen, χωρίς ένα αντίστοιχο μάρκετ, τί θα προσφέρει;

920

RIP και ξανα RIP……..ενω να υποθεσω πως σεις το χετε δοκιμασει κ ειστε οκ με τα apps π εχουν ηδη στο market e? γιατι χωρις αυτα, π πρεπει να ξεκινησει απτο 0….RIP……

Βαλαντης

σηγουρα λεω RIP εγω παντος εχο συνηθειση με android smartphones οπως Lg optimus L3 και Sony xperia go

tolkιen

#Βαλαντης
Τα ορθογραφικα ηταν κορυφαια. Sorry man αλλα ουτε να σχολιασω τι λες δεν μπορω. 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.