Samsung, φέρεται να ετοιμάζει νέα σειρά smartphones

Τέλη του προηγούμενου μήνα η Samsung παρουσίασε νέα σειρά smartphones με τα Samsung Galaxy A3 και Samsung Galaxy A5 που ακολούθησαν το Samsung Galaxy Alpha στο οποίο χρησιμοποιήθηκαν premium υλικά κατασκευής. H νέα σειρά προστέθηκε στις ήδη υπάρχουσες Galaxy S, Galaxy Note, Galaxy Ace, Galaxy Pocket, Galaxy Mega αλλά ως φαίνεται η Samsung δεν σταματά εδώ.

Από το 2009 όταν κυκλοφόρησε το πρώτο Galaxy, η Samsung έχει λανσάρει πάνω από 100 διαφορετικά μοντέλα και έγινε η εταιρεία με τα περισσότερα Android smartphones. Σύμφωνα με το SamMobile ο τεχνολογικός γίγαντας ετοιμάζει νέα σειρά η οποία λογικά θα έχει πάλι Android συσκευές. Αν και δεν υπάρχουν ακόμη πολλές πληροφορίες, λέγεται ότι η σειρά θα έχει ένα μόνο γράμμα για ονομασία όπως έγινε με τα Galaxy A και τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν σύντομα.

Από προηγούμενες πληροφορίες γνωρίζουμε ότι η Samsung δουλεύει πάνω στη νέα ναυαρχίδα της που λογικά θα ονομάζεται Samsung Galaxy S6 και θα ανακοινωθεί αρχές του 2015 και έχει την κωδική ονομασία Project Zero που προφανώς δείχνει ότι η Samsung είναι έτοιμη για αλλαγές.

samsung new smartphones series, Samsung, φέρεται να ετοιμάζει νέα σειρά smartphones

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tom

Εγω ειμαι υπερευχαριστημενο με το s3 μου, αλλα η αληθεια να λεγεται οτι η sammy το χει χασει λιγο. Ολοι πανε για λιγοτερα μοντελα εκτος απο την sammy.

Ευάγγελος

Αμήν και πότε!

aris_21

Συμφωνώ και εγώ με τον Tom.Και το δικό μου το S3 LTE είναι πολύ καλό. Αλλά καλό θα ήταν κάποια στιγμή η Samsung να περιορίσει λίγο το πλήθος των κινητών.Είδα πρόσφατα κυκλοφόρησε και νέα έκδοση του S3….

Γιάννης

Χαχαχαχα, η νέα σειρά smartphone της έλειπε. αυτό που θα έπρεπε να κάνει κατά την γνώμη μου είναι να φτιάχνει τα προϊόντα της με καλύτερης ηπιότητας υλικά, τα οποία να έχουν αντοχή σε εξωγενής παράγοντες όπως π.χ. το κλίμα! και να επικεντρωθεί στο πως θα γίνει μια αξιόπιστη και σοβαρή εταιρία! και όχι απλά να παράγει “έξυπνες συσκευές” που στην ουσία δεν είναι τίποτα παραπάνω από προγραμματισμένα ολοκληρωμένα κυκλώματα !!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.