Reuters: H Samsung ετοιμάζει περισσότερα Tizen smartphones

H Samsung έχει δείξει ότι το Tizen ήρθε για να μείνει και θα το προωθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Εχθές είδαμε ότι το πρώτο της smartphone με λειτουργικό σύστημα Tizen, το Samsung Z1 ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο σε πωλήσεις και ότι τα apps του Tizen Store, διπλασιάστηκαν από τον Ιανουάριο.

Tο Reuters αναφέρει σε δημοσίευμά του ότι η Samsung ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει περισσότερα Tizen smartphones φέτος. Τα smartphones αυτά θα κυμαίνονται σε διαφορετική γκάμα τιμών.

Οι πληροφορίες δεν αναφέρουν τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά περιμένουμε ότι θα δούμε και συσκευές στην λογική του Samsung Z1 με low end χαρακτηριστικά και τιμή κάτω από 100 δολάρια.

Πολλοί θεωρούν ότι το Tizen δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει τους αντιπάλους του, όπως για παράδειγμα Android και iOS, αλλά η Samsung πιστεύει ότι το δικό της OS έχει θέση ανάμεσα στην κυριαρχία των δυο και θα συνεχίσει να επιμένει σε αυτό. Εμείς περιμένουμε να δούμε πως θα τα πάει.

Διαβάστε επίσης: Samsung Z1: Το πρώτο Tizen phone ξεπέρασε το 1 εκατ. πωλήσεις

Reuters: H Samsung ετοιμάζει περισσότερα Tizen smartphones, Reuters: H Samsung ετοιμάζει περισσότερα Tizen smartphones

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jorhe

Εγώ προσωπικά θα ήθελα να δω πως θα πάει το συγκεκριμένο λειτουργικό και σε μια ανώτερη συσκευή. Θα προτιμούσα δηλαδή να δω κάτι σε Ζ που το είχε ακυρώσει. Για να δουμε.

Che ke faggot

Τωρα με τη δραχμουλα που θα γίνουμε φτωχωτεροι απο τις ινδιεσ. Θα κυκλοφορουν μόνο κατι τετοια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.