Samsung: Διευρύνει κι άλλο το portfolio της με τη σειρά Galaxy J

Λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Samsung εδώ και καιρό με τις πωλήσεις των smartphones της, οι οποίες δεν της αποφέρουν τα αναμενόμενα κέρδη, ο κορεάτικος γίγαντας είχε αποφασίσει ότι θα προχωρήσει σε αλλαγή στρατηγικής. Τέλη του 2014 υψηλόβαθμα στελέχη της επιβεβαίωναν ότι θα μειώσει κατά 25% με 30% τη συλλογή της με τα smartphones.

Τελικά όμως όπως φαίνεται αυτό θα αργήσει να γίνει, ίσως η νέα στρατηγική τεθεί σε εφαρμογή από το 2016. Προς το παρόν τη βλέπουμε να ετοιμάζει περισσότερα smartphones από νέες σειρές. Ξεκίνησε με το Samsung Galaxy Alpha το οποίο ήταν η αρχή για πιο premium υλικά κατασκευής, και ακολούθησαν τα Samsung Galaxy A3, Samsung Galaxy A5 και Samsung Galaxy A7.

Πριν από λίγες μέρες είπαμε ότι σύντομα θα δούμε να ανακοινώνεται το Samsung Galaxy J1 και τελικά απ ότι φαίνεται δεν θα έρθει μόνο του. Νέες διαρροές δείχνουν ότι θα ακολουθήσουν τα Samsung Galaxy J3, J5, J7 και E3. Ακόμη δεν έχουμε τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμές αλλά λογικά θα μάθουμε σύντομα.

Επιπλέον, μέσα στους επόμενους μήνες θα προσθέσει στο portfolio της τα παραπάνω ονόματα μαζί με τα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge. Για το αν η κυκλοφορία πολλών συσκευών θα της κάνει καλό, μένει να το δούμε σε αριθμούς πωλήσεων.

smsung αυξάνει portfolio, Samsung: Διευρύνει κι άλλο το portfolio της με τη σειρά Galaxy J

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jorge

Και να είχαν καμία διαφορά μεταξύ τους ! Ολες οι σειρές ίδιες είναι! Ας κάνει σειρές να υπάρχουν αλλα ας υπάρχει και κάτι διαφορετικό η μια, απο την άλλη !

yannis

η ασχημια σε ολο της το μεγαλειο

νικο

@yannis…..
+1 στο σχολιο….αλλα αντε να πεισεις οτι δεν εισαι hater….χαχαχαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.