Samsung Galaxy S7: Επίσημα σε Unpacked event 21 Φεβρουαρίου

Το λέγαμε εδώ και καιρό ως φήμη, αλλά τελικά επιβεβαιώνεται από την ίδια τη Samsung ότι στις 21 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιήσει press event, όπου φυσικά περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση των νέων Samsung Galaxy S7.

H Samsung ανέβασε στο λογαριασμό της στο YouTube ένα μικρό video για το Samsung Galaxy Unpacked 2016, αλλά δυστυχώς δεν μας δίνει καμία απολύτως πληροφορία. Να πούμε ότι είναι μια ημέρα πριν ανοίξει τις πύλες της η έκθεση MWC στη Βαρκελώνη και την ίδια μέρα έχει προγραμματίσει και η LG το δικό της event για το LG G5.

Από τα άπειρα leaks που έχουμε δει, περιμένουμε το Samsung Galaxy S7 με οθόνη 5.1 ιντσών Super AMOLED ανάλυσης 1440×2560 pixels, επεξεργαστή Exynos 8890 και Snapdragon 820 (ανάλογα την αγορά), μνήμη RAM 4GB, μπαταρία 3000mAh, κάμερα 12 Megapixel BRITECELL. Το Samsung Galaxy S7 edge αναμένεται πιο μεγάλο στις 5.5 ίντσες με οθόνη Super AMOLED QHD (1440×2560 pixels).

Τέλος, περιμένουμε την επιστροφή κάποιων χαρακτηριστικών που είδαμε στο Samsung Galaxy S5, αλλά εξαφανίστηκαν στο Galaxy S6 (πιστοποίηση IP67, υποδοχή για microSD). Περισσότερα σε 20 μέρες από σήμερα.

Δείτε το video:

unpacked event february 21, Samsung Galaxy S7: Επίσημα σε Unpacked event 21 Φεβρουαρίου

unpacked event february 21, Samsung Galaxy S7: Επίσημα σε Unpacked event 21 Φεβρουαρίου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Themistoklis

Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα… Πολύ όμορφα νέα για το μήνα Φεβρουάριο. Πολύ θα ήθελα να πω επίσης και το μοντέλο edge στις 5,1 ίντσες, αλλά από ότι διαβάζω παντού θα βγει μόνο στις 5,5 ίντσες… Για να δούμε τελικά…

Themistoklis

Και αν βγει το S7 edge στις 5,5 ίντσες, το S7 edge+ που θα βγει; Στις 5,7; Δηλαδή θα βγάλουν καινούργιο μοντέλο κινητό για 0,2 ίντσες;

τ.π.

Θυμάμαι προηγουμενες αναμονες της σειρας galaxy (s4,s5,s6)που τα σχολια ηταν αμετρητα κ το ενδιαφερον μεγαλο.Τωρα φαινεται οτι η samsung θυμωσε πολλους φαν της μετα τις περυσινες επιλογες-ελλειψεις(sd,removable battery,fm,ir,μη κυκλοφορια του note5 σε Ευρώπη )Αν μη τι αλλο,οι καταναλωτες εχουν δυναμη.Και εχεις δικιο φιλε,οι κατανλωτες που σγοραζουν andrid συσκευες.

παπαροκας tiamat

Κανει αμετρητες μ τελευταια και μας εχει ξενερωσει.
Το s7 με μεγαλύτερη μπαταρια και αδιαβροχοποιηση θα με γοητευσει πολυ παντως γιατι κανω μπανιο ακουγοντας μουσικη απο το κινητο και εκτος sony δεν υπαρχει κατι διαθεσιμο

Ανακιν

Το περιμένω με ανυπομονησία έχω όλη την σειρά s

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.