Samsung Unpacked 2014, Έρχεται το Galaxy Note 4

Η Samsung ξεκίνησε την αποστολή των προσκλήσεων για το Unpacked event 2014 episode 2 κατά τη διάρκεια του οποίου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του Samsung Galaxy Note 4. Μια από αυτές τις προσκλήσεις έχει λάβει και το Techblog, και την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου θα σας παρουσιάσουμε πρώτοι το Note 4 από το Βερολίνο.

Ανυπομονείτε;

Unpacked event 2014 Galaxy Note 4, Samsung Unpacked 2014, Έρχεται το Galaxy Note 4

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
j

Δίχως να θέλω να πω κατι κακό, αλλά τυχαία το βγαζει λίγες μέρες πριν ανακοινωθεί το iphone 6??

dark_master

Αποσύρθηκε και ο evleaks και πλέον μόνο από το sammobile μπορούμε να μάθουμε από πριν πως θα είναι…

Δημήτρης

Άντε με το καλό να το δούμε και αυτό. Πάντως είναι το μόνο μοντέλο της samsung εδω και χρόνια που δεν έχει γίνει πανικός με τα leaks. συνήθως ενάμιση μήνα πριν την ανακοίνωση κορεσομασταν στις φωτογραφίες και τα βίντεο

Georgos

Η μόνη λογική αναβάθμιση για κατόχους Note 3 θα είναι το 4 , οτιδήποτε άλλο θα κυκλοφορήσει για τον επόμενο χρόνο μέχρι να βγει το 5 είναι συμβιβασμός.
ΥΓ. Όποιος είναι κάτοχος Note κοιτάζει την ουσία και δεν σκέφτεται καν τηλέφωνα για ποζεράδες (iphone).

dark_master

@Δημήτρης λογικά μετά τον 15Αυγουστο θα έχουν σκάσει τα πρώτα specs και οι πρώτες Φωτογραφίες

RigoMS

Πάλι καλά που έστειλε και στο techblog πρόσκληση η Samsung και αποφασισανε να ανεβάσουνε και κανένα άλλο άρθρο! 😛

jimo

καθαρη προπαγανδα το κανει αυτο η samsung για να διξει καποια καινουρια τεχνολογια που εκλεψε απο την apple και να παρουσιαστει το Iphone 7 μερες μετ ακαι ολοι θα λενε οτι αντεγραψε απο την samsung !!

ρε χιλιες φορεσ κινεζικο να παρω παρα samsung ειανι η καλυτερη εταιρια στο να κοροιδευει τους πελατες τησ !!!

giwrgos

@j Κάθε χρόνο η samsung για το unpacked event ep2 στέλνει προσκλήσεις Αρχές Αυγούστου, μην ακούμε το “ότι να ναι” οτι γίνεται για το iphone 6. Ίσα ίσα η apple μονίμως δεν έχει στανταρ ημερομηνίες για τις παρουσιάσεις.

@j Δεν είναι καθόλου τυχαίο γιατί η Samsung βγάζει ακριβώς κάθε χρόνο το καινούργιο μοντέλο Note, αντιθέτως η Apple είναι αυτή που έβγαζε το iPhone Ιούλιο-Ιούνιο όταν τα πρώτα Note ανακοινώνονταν Σεπτέμβριο! Και τι άλλαξε, η Apple να ανακοινώνει λίγες μέρες μετά την IFA.

Nikos

Αν δεν ειναι αδιαβροχο και με ραδιο και 6ιντσο,EPIC FAIL!!!!!!!!!!!!!!!

Aris

Εχουμε καμια ενημερωση ποτε θα ερθει ευρωπη το s5 lte με τον 805?

wrangler10

Ότι πρέπει.Γυρίζω από διακοπουλες και το χτυπάω αμέσως..και αυτό.

Kostas K.

Το Note ΚΑΘΕ χρόνο παρουσιάζετε τον Σεπτέμβρη. Όλα τ άλλα είναι κουβέντες για 15χρονα

Φωτης

Εχω ενα δίλημμα..Note 4 η Lg g flex 2;;

Alexis

@RigoMS πες τα. Εχουν παρει τα μυαλα του techblog πολυ αερα μου φαινεται και ενα αρθρο δεν ανεβάζουν. Ενα video review. Ενα συγκριτικό κατι ρε αδερφέ. Το κεντρικο αρθρο ειναι πανω απο μηνα εκει. Συγνωμη αν δεν σας αρεσουν αυτα που γραφω αλλα να ακούμε και τα κακα οχι μονο τα καλα.

j

@Alexis δν ξερω αν το θυμάσε, αλλά αυτοί που γράφουν το techblog δεν ειναι εξωγήινοι ειναι άνθρωποι. Έχουν και αυτοί δικαίωμα 3 μέρες διακοπές. Και δν γνωρίζετε και απο χθες για να του μιλάς έτσι. Ηρεμήσε.

jimo

@ Μιχάλης Μπαρναμπά συμφωνα με την wikipedia τα Note δεν εβγαιναν παντα σπεπτεμβριο οι ημερομηνιες ειανι διασπαρτες !!

https://en.wikipedia.org/wiki/Samsung_Galaxy_Note_series#Smartphones

και γενικότερα όποτε και να έβγαινε το γεγονός οτι ανακοινώθηκε η παρουσίαση του αφου πρώτα είχε ανακοινωθεί η παρουσίαση του Iphone 6 δηλώνει πως αποσκοπεί σε κάτι !

εσκεμμένα έβαλαν τη ημερομηνία ποιο πριν !!

μαλον μια προσπάθεια να επισκιασουν την εμπορική επιτυχία του Iphone που αναμένεται να εχει ιδιεταιρα αυξημένες πωλήσεις !

dimitris

Ρε παιδια εχει κανενας προβλημα με την lockscreen του s5? Ενω εχω βαλει να ανοιγει με κωδικο, οποτε θελει με ρωταει κι οποτε θελει ανοιγει με swype!!!

Alexis

@j Δεν καταλαβαίνω γτι θίγεσαι εσύ (και γω καθημερινός αναγνώστης είμαι) και δεν θυμάμαι να μίλησα άσχημα η να έβρισα . Φυσικά και ειναι άνθρωποι και ειναι λογικο να κανουν διακοπες 3 μέρες όπως είπες, όχι ομως 103!

Enzo

Ο κόσμος δεν την παλεύει εδώ μέσα! Ο ένας βάζει χέρι στον Βλαχάκη που δεν ανεβάζει συχνές δημοσιεύσεις αυγουστιάτικα. Ο άλλος κάνει υποδείξεις στην samsung για το πότε πρέπει να ανακοινώσει το ΝΟΤΕ 4. Δεν πάτε καλά μου φαίνεται!

Στο θέμα μας, η samsung με την σειρά ΝΟΤΕ δημιούργησε μια κατηγορία με τεράστια επιτυχία. Άλλοι ειναι αυτοί που προσπαθούν να αντιγράψουν, με όχι ιδιαίτερη επιτυχία. Και από το νέο έτος θα έχουμε και την “πρωτοπόρο” Apple να μπαίνει στην κατηγορία (4 χρόνια μετά το ΝΟΤΕ) με το iphone 5,5.

Προσωπικά αναμένω ότι το νέο ΝΟΤΕ θα ειναι και πάλι πάρα πολύ μπροστά σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Λευτέρης

@Φωτης Note 4 φυσικά!!!

j

@Alexis δεν εχω θιχτεί. Απλα οταν ο άλλος ξέρει τόσα πράγματα για την τεχνολογία και στα μαθαίνει και εσενα θα έπρεπε να λες και ευχαριστω. Επίσης μονο 3 μέρες έκαναν διακοπες

@jimo Αν ξέρεις εδώ και κάτι χρόνια η IFA γίνετε αρχές Σεπτεμβρίου όπου το Galaxy Note ανακοινώνεται εκεί τώρα αν σε πείραξε που το Note 2 ανακοινώθηκε 29 Αυγούστου δηλαδή 2 μέρες πριν τον Μήνα Σεπτέμβριο πάω πάσο! Η Αλλαγή για την ανακοίνωση από το πρώτο Note μέχρι το τελευταίο ήταν το πολύ μία εβδομάδα, και όχι 1-2 μήνες όπως αυτή του iPhone. 😉

@jimo Sorry για το διπλό ποστ αλλά μην μπερδεύεσαι, μιλάμε για την σειρά Galaxy Note 1,2 και 3, και όχι για Galaxy Note 8.0 και Note 10.1!

Alexis

@j το θεμα δεν ειναι ποσες μερες πηγαν διακοπές αλλα ποσες μερες δεν ειχε ανέβει άρθρο, βίντεο παρουσίαση. Και οπως ειπα και πριν το κεντρικο αρθρο ειναι πανω απο μηνα εκει. Δεν ειναι μονο το techblog για να μαθαινεις τεχνολογικα νεα ειναι και τοσα αλλα και ξενα και ελληνικά. Το ευχαριστώ μου το εχω πει πολλες φορές και θα συνεχιζω να το λεω οταν κρινω οτι χρειάζεται. Οπως ειπα καλο ειναι να ακουνε και τα κακα. Τωρα αν εσυ ξερεις τα παιδια προσωπικα η αν πηγες διακοπες μαζι τους με γεια σου με χαρα σου. Δεν θα μου την λες ομως επειδη λεω την γνωμη μου. Δεν λεμε την γνωμη μας μονο στα περι τεχνολογιας αλλα την λεμε και γενικα.

Μ.φ

Απο desire hd στο iphone4s στο htc m7 και πριν λιγους μηνες στο note3.Δεν ξαναγυριζω πισω. Εδεσα εδω.Το απολυτο.

vaggos

Nα ρωτισω κατι αν στο ονλινε κανει 600 ευρο σε ενα καταστημα φερμανοσ ποσο θα κανει 700η παρα πανω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.