Samsung, Έχει στα σκαριά smarphone χωρίς μπροστινό πλήκτρο;

Πατέντα που κατατέθηκε από τη Samsung εμφανίζει ένα μη ανακοινωμένο μοντέλο Galaxy χωρίς μπροστινά πλήκτρα παρά μόνο με τα πλαινά volume και το power button να εξακολουθέι να βρίσκεται στο πάνω μέρος. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το πίσω μέρος της συσκευής και συγκεκριμένα πάνω δεξιά όπου υπάρχει μια παραλληλόγραμμη υποδοχή.

Εκεί θα μπορούσε να βρίσκεται ενσωματωμένος ο ψηφιακός αναγνώστης και το σχέδιο που βλέπουμε μπροστά μας να είναι από το Galaxy S5.

Σε κάθε περίπτωση αν κυκλοφορήσει ποτέ ένα τέτοιο μοντέλο θα είναι επιτέλους κάτι το διαφορετικό σχεδιαστικά από ότι μας έχει συνηθίσει η Samsung. Εμένα γιατι μου θυμίζει το S4 Active χωρίς μπροστινά κουμπιά;

Samsung button less smartphone, Samsung, Έχει στα σκαριά smarphone χωρίς μπροστινό πλήκτρο;

Samsung button less smartphone, Samsung, Έχει στα σκαριά smarphone χωρίς μπροστινό πλήκτρο;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Αν είναι εκεί ο σαρωτής όταν βάλεις θήκη , δεν θα εχει πρόβλημα; Για το σχέδιο περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!

tiamat

samsung χωρις φυσικα πληκτρα θα’ναι μια ανοστια και μιση ,συν οτι θα χασει αυτο που τη κανει να ξεχωριζει απο τους υπολοιπους σαν εταιρεια.

δονηση σε φυσικα πληκτρα λοιπον και samsung-καψιμο μαζι με εμπειρια χρησης στο φουλ!!!!!!…
(μονο οσοι εχουν samsung μπορουν να με καταλαβουν ποσο πορωση ειναι…)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.