Samsung vs LG, πληροφορίες ότι ετοιμάζουν αναβαθμισμένα S5 και G3 με Snapdragon 805

Αναμφισβήτητα Samsung και LG εξελίσσονται στους 2 μεγαλύτερους αντίπαλους στα Android smartphones αν κρίνουμε από τα Samsung Galaxy S5 και LG G3. Μιας και οι 2 ναυαρχίδες είναι πλέον επίσημες τι άλλο περιμένουμε να δούμε από τις 2 εταιρείες. οι πληροφορίες από τα κορεάτικα media λένε ότι σύντομα θα δούμε και τις αναβαθμισμένες εκδόσεις τους.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα έχουμε ακούσει μέχρι τώρα, από την πλευρά της Samsung περιμένουμε το Samsung Galaxy S5 Prime/ Galaxy F και από την LG το αναβαθμισμένο LG G3.

To αναβαθμισμένο Samsung Galaxy S5 λέγται ότι θα έχει 5.3 ιντσών QHD οθόνη και Snapdragon 805 ενώ το LG G3 αναβαθμίζεται μόνο ως προς τον επεξεργαστή καθώς από τον Snapdragon 801 που έχει τώρα θα πάει στον 805.

To θέμα όμως είναι ότι ο Snapdragon 801 έχει LTE που μπορεί να φτάσει τα 150Mbps LTE-Advanced speeds ενώ ο Snapdragon 805 έχει Cat 6 LTE modem ικανό να φτάσει 300 Mbps θεωρητικές ταχύτητες. Οπότε, τα αναβαθμισμένα S5 και G3 έπρεπε να είναι ικανά να αγγίζουν τα 225Mbps LTE που θα έχουν οι κύριοι πάροχοι στην Κορέα. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε αν οι δυο νέες εκδόσεις θα βγουν εκτός Κορέας.

, Samsung vs LG, πληροφορίες ότι ετοιμάζουν αναβαθμισμένα S5 και G3 με Snapdragon 805

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτέρης

Για να δούμε…

jim

τωρα το καταλαβατε οτι αυτες ειναι οι μεγαλυτερες εταιριες στα android smartphones;; κι εσεις κανετε reviews των sony…λες και κατι τρεχει στα γυφτικα…μονο στην ελλαδα ενδιαφερονται για κατι τετοιες εταιριες με μηδαμινο μεριδιο αγορας…

Max91

@jim
Δηλ εσενα το κριτηριο αγορας σου ειναι ποιο εταιρια εχει μεγαλο μεριδιο αγορας? Εμενα παντως δεν μου αρεσει να αγοραζω κατι και να το εχουν ΟΛΟΙ επειδη πολυ απλα τοτε δεν θα ειναι μοναδικο αλλα κοινο. Οπως και να’χει γουστα ειναι αυτα και ο ΚΑΘΕΝΑΣ εχει το δικο του κριτηριο αγορας.

Manos Vs

Αν ειναι καλα, καλοδεχουμενα.
@jim, το θεμα ειναι το κινητο να ειναι καλο, ομορφο και με την αγορα του να σου παρεχεται υποστηριξη απο την εταιρεια, οχι να ειναι στις μεγαλυτερες εταιριες.

Χρηστος

@Jim τώρα πιστεύω ότι τρολαρεις…

dark_master

@Jim σύμφωνα με τα μερίδια της περσινής χρονιάς, μεγαλύτερος κατασκευαστής στο Android από την LG είναι η Huawei. Οπότε μην λέμε ότι θέλουμε… Επίσης όταν η Sony είχε κάποτε το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ελλάδα η LG δεν υπήρχε….
Με ένα (ομολογουμένως Καλό G2 η LG δεν έγινε υπερδύναμη του Android).

jim

Οταν η Sony ειχε μεγαλο μεριδιο εγω πηγαινα νηπιαγωγειο…σοβαρα τωρα μιλατε για πριν 20 χρονια; και μετα εγω τρολαρω και καλα; οσο για τους υπολοιπους τα μεριδια φιλοι μου δειχνουν τις προτιμησεις του κοσμου…δειχνουν αξιοπιστες εταιριες…δειχνουν service… δειχνουν αριθμο ελαττωματικων κινητων…και μη μου πειτε φταιει οτι καποιες εταιριες κανουν μεγαλυτερο μαρκετινγκ….που εχουμε φαει το make believe στη μαπα τοσα χρονια τωρα!!!

wrangler10

Αν βγουν αληθινές η φήμες και όντως βγάλει σε μικρό χρονικό διάστημα αναβαθμισμένη έκδοση στο G3 η LG θα πεσει πολυ στα ματια των καταναλωτών και θα χάσει την εμπιστοσύνη τους καθώς αρχίζει να τους κοροϊδεύει οπως κανει η samsung βγάζοντας καθε λιγο και λιγάκι αναβαθμισμένες εκδόσεις σε ολοκαινούργιες και πανάκριβες συσκευές.Προσωπικα δεν νομιζω να το κανει..τουλάχιστον εκτός Ασίας.Οψόμεθα..

dark_master

Δηλαδή η LG τόσα χρόνια δεν έκανε κάτι από τα παραπάνω κ ξαφνικά έπιασε και τα κάνει… Μάλιστα…
Να δω άμα πιάσει κ δεν βγάζει updates αν θα συνεχίσετε να την υμνειτε…

Τομ

Οι εταιριες θελουν ολες κερδος. Απλα τις γνωστες εταιριες τις παιρνει να κανουν περισσοτερες καφριλες εις βαρος του καταναλωτη. Αυτη ειναι η ΜΟΝΗ διαφορα μεταξυ LG και samsung.

Δεν υπαρχει εταιρια του λαου, μονο εταιριες που ακομα προσπαθουν να εδραιωθουν.

Sot11

Jim οι περισσότερες πωλήσεις δείχνουν πόσο ικανό τμήμα marketing έχουν οι εταιρείες, πόσο μαζοποιημενος ειναι ο κόσμος, ποσά πρόβατα υπάρχουν και πόσο προκατηλημενοι ειναι κάποιοι άνθρωποι! Και σε καμία περίπτωση δεν δείχνει αυτα που αναφέρεις! Οι εταιρείες ουτε σε αγαπούν ουτε θα κοιτάξουν να έχει το κινητο σου υποστήριξη, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ, ολα τα αλλα ειναι για τα ματιά του κόσμου! Μάθε να διαχωριζεις κάποια πράγματα, λίγο κριτική ικανότητα! Έλεος.. Όσο για τα προβληματικά sony, ok και; Οι άλλες εταιρίες δεν είχαν ποτέ προβληματικές παρτίδες; Γεμάτο ειναι το YouTube με βιντεο απο προβληματικά samsung. Φιλικά.

jim

Εγω απο τις γνωσεις που εχω ξερω οτι αυτα δειχνουν οι πωλησεις..και δεν ειναι μονο θεμα του τμηματος μαρκετινγκ αλλα και του τμηματος παραγωγης..του τμηματος προμηθειων..του ελεγχου που γινεται για ελαττωματικες παρτιδες..καλως η κακως τα ελατωμματικα καποιων εταιριων ειναι λιγοτερα απο αλλων ιδιως στις ναυαρχιδες τους..απο εκει και περα ο καθενας κρινει..

Erevos

Οι πωλήσεις δείχνουν ποια εταιρεία πιάνει καλύτερα τον σφυγμό του καταναλωτή , πχ.η Samsung βγάζει ποικιλία μοντέλων για όλες τις τσέπες και όλες τις απαιτήσεις. Αντίθετα πχ. η HTC περιμένει να σωθεί από το M8 και η γκάμα της έχεις περισσότερες τρύπες από γραβιέρα , η Sony έχει μεγάλη γκάμα αλλά τα κινητά της δεν στοχεύουν σωστά στο αντίστοιχο κοινό ενώ και σχεδιαστικά δεν πείθει (καλό το να είναι αδιάβροχο το κινητό αλλά να μην μοιάζει και με σανίδα). Η LG πλέον έχει πολύ καλή γκάμα και ακολουθεί κατά πόδας την Samsung σε όλα.

Nio

Jim μην λες μεγάλες κουβέντες γιατί και εγώ τα ίδια πίστευα για την LG πριν το G2 και τώρα έχω G2 και το έχω κατά ευχαριστηθεί όσο κι αν δεν μου άρεσε η LG. Μπορεί με κάνα Z3 να πάθεις πλάκα.

Ιωάννης

jim Μαζέψου!!! Αν ήξερες απο πωλήσεις δε θα έλεγες αυτό που είπες στο σχόλιο 2 και φυσικά στο σχόλιο νούμερο 13.. δε ξέρεις!!!
Λοιπόν η sony για να μαθαίνεις, έχει αυξητική τάση στις πωλήσεις smartphones τα τελευταία 2-3 χρόνια που ξεπερνάει κάθε χρόνο το 15% δεν είναι κακό…. αντιθέτως!!! μάλιστα παράγοντες τις αγοράς, λένε ότι θα συνεχίσει με αυτό το ρυθμό. Οσον αφορά τα ποσοστά στην παγκόσμια αγορά τα τελευταία 2-3 χρόνια, εκεί παρασιάζει μικρή πτώση και αυτό γιατί 3-4 κινέζικες εταιρίες έχουν μεγάλη αυξηση πωλήσεων (περισσότερο στην κινέζικη αγορά, η οποία πλέον είναι μεγάλη).
Αυτή τη στιγμή η lg κατέχει στην παγκόσμια αγορά μερίδιο μικρότερο του 6%, ενώ η Sony κάτι λιγότερο του 4%, διαφορά δε λέω υπάρχει αλλά δε τη λες και μεγάλη οπότε το μηδαμινό μερίδιο αγοράς που λες απλά δεν ισχύει.
Εντάξει πάντως, όλοι πέσαμε να τον φάμε τον jimako… χαχαχαχα

Petros

jim αγορι μου σου απαντησε και καποιος αλλος πως περσυ βγηκε η haywei μεγαλυτερη
εταιρια απο οτι η lg και απο οτι ξερω χτυπαει και την σαμ απο κοντινη αποσταση. και τι λες τωρα δηλαδη θες να μου πεις οτι στην κινα δεν εχουν ολοι κινεζιες ε; ο καθε λαος αναλογα με την
εταιρια που ηρθε πρωτη και του λανσαρε το καλυτερο τηλεφωνο αυτη επιλεγει.
αν οπως λοιπον λεει το αρθρο μεινουν τα νεα μοντελα μονο στην κορεα και εσυ
τα παραγγειλεις…….. α και κατι ακομα ξερεις υπαρχει και η μεγαλη διαφημηση η οποια σε κανει να πιστευεις καποια πραγματα. και απο οτι φαινεται εσενα σε εχουν πιασει για τα καλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S: Μία ιστορική αναδρομή στη σειρά που ξεκίνησε το 2010

Από το πρώτο Galaxy S μέχρι τα νεότερα Galaxy S21 series, πάμε να κάνουμε μία ιστορική αναδρομή στο παρελθόν της σειράς και πως φτάσαμε στο σήμερα.

Smartphones Android Nougat LG LG Android Smartphones

LG G3: Ετοιμάζεται για αναβάθμιση σε Android Nougat;

Το LG G3 είναι μια από τις πιο δυνατές συσκευές που έχει κυκλοφορήσει η LG, ανακοινώθηκε τον Μάιο του 2014 ως ο διάδοχος του επίσης δυνατού LG G2. Κυκλοφόρησε με Android 4.4.2, στη συνέχεια αναβαθμίστηκε σε Android 5.0, Android 5.1 και Android 6.0.

News Samsung Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5: Ξεκίνησε το update σε Marshmallow και εκτός Κορέας

Την περασμένη εβδομάδα οι κάτοχοι του Samsung Galaxy S5 στη Ν. Κορέα ήταν οι πρώτοι που είδαν τις συσκευές τους να αναβαθμίζονται σε Android 6.0.1 Marshmallow. Φαίνεται πως ήρθε η ώρα και για το Galaxy S5 (SM-G900M) να πάρει το update εκτός Κορέας.

News Android Marshmallow Samsung Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Marshmallow

Η Samsung ξεκίνησε να αναβαθμίζει το Samsung Galaxy S5, τη ναυαρχίδα του 2014 σε Android Marshmallow. Προς το παρόν το update είναι διαθέσιμο στη Ν. Κορέα για τα μοντέλα με κωδική ονομασία SM-G900L.