Samsung: Ετοιμάζει micro-updates για να διορθώσει προβλήματα του Lollipop

Η αναβάθμιση των συσκευών στην νέα έκδοση του OS της Google, Android Lollipop δεν συμβαίνει πάντα με ομαλό τρόπο, κάποιες φορές προκύπτουν μικροπροβλήματα ή προβλήματα με την απόδοση, που οι κατασκευαστές δεν έχουν προβλέψει. Αυτό δεν ισχύει μόνο για την Samsung, αλλά για όλους.

Αν όμως έχετε κάποια από τις αναβαθμισμένες σε Lollipop συσκευές της Samsung, τότε σύντομα τα προβλήματα θα λυθούν μέσω micro-updates που ετοιμάζει. Η είδηση έρχεται μέσω του Twitter και της Samsung UK. Τα minor bug fixes θα σταλούν σε διάφορα μοντέλα τα οποία είχαν προβλήματα αφού αναβαθμίστηκαν σε Android 5.0. Ωστόσο το tweet δεν διευκρινίζει πότε θα ξεκινήσουν να έρχονται τα updates.

Επιπλέον, η Samsung αναφέρει ότι όσοι έχουν προβλήματα με τις συσκευές τους μετά τον ερχομό του Android 5.0 update, ένα factory reset μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση.

Εσείς αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τις συσκευές που αναβαθμίστηκαν;

Samsung: Ετοιμάζει micro-updates για να διορθώσει προβλήματα του Lollipop, Samsung: Ετοιμάζει micro-updates για να διορθώσει προβλήματα του Lollipop

Samsung: Ετοιμάζει micro-updates για να διορθώσει προβλήματα του Lollipop, Samsung: Ετοιμάζει micro-updates για να διορθώσει προβλήματα του Lollipop

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

63 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ανδρεας

Ναι!! Εχω το galaxy s5 με 5.0 και εχω πολλα προβληματα και με τη καμερα και με τις εφαρμογες! Εκανα και επαναφορα εργοστασιακων 2 φορες και τιποτα!!

Αντρέας

Τι προβληματα εχεις? Εγω ειχα το Σ5 με λολλιποπ και το κινητο ηταν καλυτερο απο πριν!

Topdim

Note 4, πρόβλημα με κάμερα που και που (κρασάρει) και γενικά δεν αποδίδει τόσο καλά όσο θα έπρεπε για ένα highend κινητό.

JohnGR

Από Μάρτη με Lollipop στο S4, 500MB update μου ήρθε πριν μερικές μέρες. “micro” updates κατά τ’ άλλα.

vesperios

Καλημέρα σε όλους και εγω είμαι κάτοχος Σ5 με λολλιποπ είναι καλύτερο απο πριν με κιτκατ σε θέμα ταχύτητας αλλά έχω και εγώ θέματα με την κάμερα και το touchwiz μου κρασαρουν αρκετές φορές μέχρι στιγμής έχω πάρει 2 μικρο update μετά το lollipop για να δούμε….

Nicklaus

Υπάρχει κανείς που να έχει πάρει lollipop σε οποιαδήποτε συσκευή και να μην κρασάρει η κάμερα;
Εγώ δεν έχω ακούσει κανέναν ακόμα… Δουλέυω σε κατάστημα κινητής και κάθε μέρα ακούω το λιγότερο 2-3 περιπτώσεις που μετά το update κρασάρει η κάμερα και θέλει επανεκκίνηση να λειτουργήσει…. (Κάτοχος nexus 4 με lollipop και πρόβλημα κάμερας επίσης! :P) το χειρότερο είναι ότι κυκλοφορεί ένα 6μηνο και το θέμα δεν το έχουνε διορθώσει ακόμα….

eddy

Καλημερα και απο εμενα,,,το ιδιο ακριβως προβλημα και εγω κατοχος ΝΟΤΕ 4!!!

Ματθαίος

Καλημερα παιδια…και γω το ιδιο προβλημα ειχα στο S5 1-2 φορες την μερα μαυριζε η καμερα και ηθελε επανεκκινηση, το εστειλα πισω στην samsung αλλα παλι τιποτα και διαπιστωσα οτι κατα 99% ευθυνεται το viber εχω σβησει την εφαρμογη εδω και 2 βδομαδες και δεν το εχει ξανακανει!

giannisanag

Note 3 lollipop εδω και εναμιση μηνα με factory reset
θετικα
καλυτερη διαχειριση μπαταριας
γρηγορο (+1000 ποντοι στο antutu)

Αρνητικα
Τα recent app εχουν lag και στην εμφανιση τους και στο κλεισιμο
Μερικες φορες lag στο παραθυρο πενας.

Αυτα
η καμερα μια χαρα και ολα τα αλλα αψογα

JohnGR

@Nicklaus εμένα δεν κρασάρει η κάμερα 😛

Δημήτρης

Για το Note 4 υπάρχουν αρκετά θέματα που πρέπει να λυθούν(4 συσκευές φίλων έχουν ακριβώς τα ίδια προβλήματα):

1. Διαπεραστικός – χαρακτηριστικός ήχος όταν καλούμε κάποιον και απαντήσει στην κλήση… “Τρυπάει τα αυτιά!!”

2. Όταν δεν κάνει αυτό το θόρυβο και απαντήσει κανονικά… το μικρόφωνο μας ανοίγει με καθυστέρηση 2 δευτερολέπτων. Αργεί να ανοίξει η γραμμή ενώ τους ακούμε κανονικά.

3. Όταν το κινητό δεν έχει σήμα για μερικά λεπτά τότε εμφανίζεται στην θέση του σήματος ένα μηδέν με μια διαγώνια γραμμή. Για να φύγει πρέπει να το κάνεις επανεκκίνηση το κινητό.

4. Το Wifi ενώ είσαι συνδεμένος, το χάνει στιγμιαία και ξανασυνδέεται μόνο του.

5. Στα Benchmark στο lollipop ήταν τραγικό. Έφτασε να είναι 25000 στο antutu, 10000 περίπου στο quadrant… Ο λόγος είναι γιατί υπάρχει bug και ενεργοποιείται η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Αν πας να το checkαρεις και στην συνεχεια το ξε-checkαρεις τότε στην επόμενη μέτρηση 51800 στο antutu.

Καλή σας ημέρα!

Αντρέας

Ουτε εμενα μου κρασαρε η καμερα, γενικα μονο το messenger του facebook που ειναι ενα απο τα πιο κακογραμμενα λογισμικα.
Τωρα περασα cyanogenmod 12.1 και το τηλεφωνο πραγματικα δεν πιανεται.
Απιστευτα γρηγορο και του multitasking του γαματο!

Γιώργος Κ.

Καλησπέρα. Κι εγώ με ΝΟΤΕ 3 εχω κάποια θεματάκια παρά το factory reset.
1. Πολλές φορές η αυτόματη φωτεινότητα οθόνης δε λειτουργεί με αποτέλεσμα το κινητό να είναι δύσχρηστο κάτω από τον ήλιο. Το έχω ψάξει λένε “θα” το φτιάξουν
2. Κάποιες φορές δεν σβήνει η οθόνη γιατί νομίζει ότι κάποιο μάτι την κοιτά, χωρίς όμως να υπάρχει αυτό το μάτι

Με την κάμερα μέχρι στιγμής όλα καλά

Αναστασιος

Στο note 3 με το lollipop πανε ολα καλα απλα το μονο του θεμα ειναι me ta resent apps που αργει να τα κλεισει κατα τα αλλα ολα μια χαρα

Steve

Note3 με lollipop εδώ και 2 μήνες, αρκετά random reboots…

Γιάννης σε λέω

Αιώνιο Android… Ας κάνουν οι εταιρίες μια σωστή δουλειά με την παραμετροποίηση. Δεν είναι δυνατόν συσκευές με καλά τεχνικά χαρακτηριστικά να μη δουλεύουν καλά μετά τις αναβαθμίσεις μόνο και μόνο επειδή η εκάστοτε εταιρία δεν κάνει καλή δουλειά στο software.

Τheodore

Καλημέρα,για note 3 neo έχει μάθει κανείς πότε θα την πάρει?

KostasB

Όπως και ο @JohnGR έτσι και γω πήρα αυτή τη μικρή ενημέρωση 500mb και λύθηκαν πολλά προβλήματα. Με την πρώτη αναβάθμιση σε lollipop σερνόταν και κράσαρε πολλές εφαρμογές και δεν βοήθησε καμία επαναφορά εργοστασιακών. Τώρα είναι κομπλέ το S4. Τρέχει καλύτερα και από kitkat. Μόνο ένα θέμα έχω παρατηρήσει. Καθυστερεί πολύ να ενεργοποιήσει και να συνδεθει το wifi. Ενώ bluetooth και 4G τα ενεργοποιεί άμεσα.

Leonidas

εγώ έχω το note 3 n9005xxugng1 και δεν έχει έρθει ακόμα η 5.0 ξέρει κανείς τίποτα?

nikolasss

κι εγω εχω το ιδιο προβλημα (κατοχος note 4)
αρκετες φορες η καμερα δεν εστιαζει γρηγορα και μπορει να περιμενω ακομη και 10 δευτερολεπτα για να το κανει!
καταταλλα μια δυο φορες μου εχει κρασαρει και εχει κλεισει..
ελπιζω να διορθωθουν!

nikos7

τα πιο πολλα,αν οχι ολα τα σχολια που κανατε, αφορουν σαμυ συσκευες.. τυχαιο? οεο

george

Nikos7 το θεμα του τοπικ το διαβασες;αφορα samsung συσκευες.κ σαν hater της samsung θα σου απαντησω εγω σαν fan.μηπως επεσες τυχαια διπλα σε καμια superamoled της samsung κ απο τοτε σου δημιουργηθηκε κομπλεξ;η πετυχες κανεναν που ξερει να χειριζετε τα καλουδια του touchwiz κ ζηλεψες;δε θα πω κ για τις καμερες της κ σε στεναχωρησω και αλλο.

Xarisgru

S4 το μόνο lag είναι στο άνοιγμα του wifi και η τραγική διαχείριση της μπαταρίας με εξοικονόμηση ενέργειας πάντα και με factory reset

nikos sketos

Nikos7 το άρθρο αφορά συσκευές Samsung…οπότε όντως δεν είναι τυχαίο (διαφορετικά όμως από το τρόπο που το εννοείς…) αυτό δε σημαίνει ότι οι άλλοι κατασκευαστές είναι οκ…. πχ για να στρώσει λίγο το LG G3 πήρε κοντά 5 updates σε lollipop….

Κωνσταντινος

Εγω με galaxy s4 και 5.0.1 εχω ναι μεν καλυτερη αποδοση και ταχυτερη συσκευη, αλλα η μπαταρια τελειωνει πιο ευκολα και η διαχειρηση της ram δεν ειναι τοσο καλη οσο ελεγαν!

Jim

Για το memory leak των καινούργιων S6 & S6 Edge γιατι δε λετε τιποτα…

Γιώργος Κ.

Συνονόματε πέθανα από τα γέλια αχαχαχαχα

Tasks

Note 3 κι εγω. Φορτίσω το κινητό 3 φορές τη μέρα μετά την αναβάθμιση. Ποτε ξανά android και Samsung.

Iωαννης

κατοχος Νοte 3 με lollipop απο αρχες
Φεβρουαρίου.Αψογο σε ολα εκτος απο 3
ξαφνικες επανεκκινησεις μεχρι τωρα.
Note και Παλι Note

Νικος

Μας ζαλίσατε με το σ6 κ τον 8 πύρινο του..και τα benchmark ..μονο αυτο κοιτάτε και να το touch wiz , που ακομη κολλάει γελάνε και οι πετρες

kostas

Για το s5 mini ξέρει κανένας πότε παίρνει lolipop?

Deductive Reasoning

To S5 μετά την αναβάθμιση σερνόταν, η μπαταρία άδειαζε για πλάκα, η κάμερα τα γνωστά κολπάκια με μαύρες οθόνες που χρειαζόταν επανεκκίνηση η συσκευή και άλλα πολλά, όπως πχ η μουσική που σταματούσε μόνη ή εφαρμογές που κράσαραν! Με Reset απλά βελτιώθηκαν ελάχιστα τα παραπάνω. Μετά πήρα ένα update (γύρω στα 350 με 500mb πρέπει να ήταν) και έστρωσε το θέμα της κάμερας. Πριν καμιά δεκαριά μέρες πήρα και ένα δεύτερο update (και αυτό στα 350mb) και το κινητό είναι καλύτερο από ποτέ!!! BWT εξακολουθεί να βρίσκεται σε Android 5.0, ούτε 5.0.1, ούτε 5.0.2.
Τώρα περιμένουμε και το update για το S6 που διορθώνει το θέμα με τη RAM.

@Νικος ποιος σου είπε ότι το S6 κολλάει; Ακόμη και με το θέμα που έχει με τη RAM, για το οποίο έχει βγει αναβάθμιση που το διορθώνει, το κινητό πετάει! Έλα, πες την αλήθεια…Είδες στο διπλανό τραπέζι έναν τύπο που κάποτε σου έφαγε τη γκόμενα επειδή ήσουν μίζερος, είχε το Edge και έχεις σκάσει απ’το κακό σου ε;;;;;;;;;;;

@Jim έχεις δίκιο ότι υπάρχει θέμα και έχει βγει αναβάθμιση που το διορθώνει.

θοδωρης

Ρε παιδια εμενα μια χαρα ηταν ! , εχω το note 3 με 5.0 δεν εχει τιποτα το εχω τοσο καιρο με το Update , ουτε η Camera σταματαει ουτε τιποτα!

Νικος

Πρώην χρήστης σ2,σ3,σ4!! Απλα απογοήτευση με λανγκ κ υπερθέρμανση.Γιαυτο άλλαξα κιολας κινητο

Χρήστος

Καλησπέρα,κάτοχος ΝΟΤΕ 4 μου κολλάει και εμένα η κάμερα που και που,όταν βγάζω μια φωτο και πατήσω αμέσως να την δω αργεί 2με3 δευτερόλεπτα και επίσης εχει και το μικρόφωνο καθυστέρηση περίπου 2 δευτ.,περιμένω update

kostasmpl

Κατοχος και εγω Νοτε 4 του οχταπυρινου μοντελου κανενα προβλημα εγω! οι περισσοτεροι νομιζω εχετε το τετραπυρινο μοντελο καντε ενα hard reset και θα φτιαξει αμα δεν φτιαξει το κακο ειδικα στην καμερα το κανει καποια εφαρμογη ειναι αποδιδιγμενο αυτο ψαξτε τις εφαρμογες! κατα τα αλλα εγω παλι θα προσθεσω οτι το λολλιποπ εκατσε καλα μονο στα Νοτε μοντελα ολα τα αλλα εχουν πολλα προβληματα

aaaalex

@ Νικος, ποιος σου είπε ρε φίλε οτι κολλάει το touchwiz του s6??? Το έχεις πιάσει ποτέ στα χέρια σου και έβγαλες αυτό το συμπέρασμα? 2 βδομάδες που το έχω το lag και τα κολλήματα απλα δεν υπαρχουν. Μην λεμε οτι μας κατεβει… Το τηλέφωνο δεν υπάρχει στο θέμα της ταχύτητας…

TrollPost

απαξ και αγορασεις το σαμσουνγκ κινητο, η ετερια δεν θα ξαναασχοληθει μαζι σου. σου πλασαρουν καθε φορα ενα τουμπανο κινητο, που μετα απο 6 μηνες χρησης θα αποδιδει τα μισα απο απεδιδε και αν τυχεις σε καμια περιοδο αλλαγης λογισμικου οπως τωρα, το κινητο γινεται τρεις φορες χειροτερο, σε σημειο να θες να το αλλαξεις επειδη η ετερια σου δεν ξερει τα βασικα οπως η μηλοετερια ή η Htc σε θεμα λογισμικου..

Charalambos

Και εγώ έχω πρόβλημα με το Samsung Galaxy S5 με την camera και η μπαταρία του φεύγει πάρα πολύ γρήγορα. Έχει πάρα πολλα προβλήματα αλλα camera και μπαταρία είναι τα πιο σοβαρά.

Φιλιππος

Κατοχος note 4 και εγω με ολλανδικη lollipop.
Εχω αρκετα προβληματα οπως μικρο κολληματα, απαξ και τα παιξει η καμερα το τηλ θελει restart, διακριτη μειωση αυτονομιας και φυσικα το προβλημα με τα recent apps σε βαθμο που αναρωτιεμαι πολλες φορες αμα το πατησα. Και οχι δεν δικαιολογω τιποτα, 650 ευρω εδωσα οχι 150.

paul.ch

Κάτοχος Samsung Galaxy S4 (i9506 orange).
Από τότε που πήρε Lollipop 5.0.1 (πριν 2 εβδομάδες περίπου) κρασάρει η κάμερα σχεδόν κάθε μέρα και θέλει επανεκκίνηση. Γενικά αργεί να ανοίξει και να κλείσει πολλές εφαρμογές και η μπαταρία πέφτει πιο γρήγορα.

parastas

Ένα 4% γελάει πολύ αυτή την στιγμή

george

να την κανετε σωστα την αναβαθμηση.αφου ειστε σε αυτο το site παει να πει οτι το κατεχετε.πρωτα factory reset απο recovery κ wipe cache(στη ειδη υπαρχουσα εκδοση kitkat).περνατε την αναβαθμηση κ ξανα recovery factory reset wipe cache.σε note 3 φιλου μου δουλευει αψεγαδιαστα κ τα δουλεψα ολα.βεβαια φταιει οτι την εκανε προσφατα που πιστευω οτι ειδη ειχαν διορθώσει πραγματα.

nikos7

ωραιο σκεπτικο @george !! να ξερω την επομενη φορα που το αμαξι μου θα θελει service να του το κανω μονος μου,και ας το χρυσοπληρωσα, επειδη βλεπω σε κανα φορουμ τα μοντελα που κυκλοφορουνε και τα test drive που τους κανουν και λενε την αποψη τους… ημαρτον… ολοι οσοι γραψανε στο αρθρο μιλανε για κινητα μαξιμουμ 2ετιας και ολα ναυαρχιδες στην εποχη τους!! απαραδεκτο με τα σπεκς που εχουν ολα αυτα ειτε φταιει hardware ειτε software, να κολανε και να δυσλειτουργουν ετσι!
και θα βαλω και +1 στον @parastas γιατι κατι τετοια βλεπουν htc / sony / lg και τραβανε τα μαλια τους με τις επιλογες των καταναλωτων..

tsiblekas13

εγω πηρα lollipop σημερα πριν 4 ωρες μεχρι τωρα ολα καλα κ απο καμερα κ απο ολα,εχω NOTE 4 ΘΕΟΣ!

lemodes

Htc desire 816 έχω ….Μετά το lollipop τρώει την μπαταρία κατευθείαν….δεν πιάνει το 3g με τίποτα….σε σημεία που έπιανα wifi πριν τώρα απλά τίποτα…..και σέρνεται….Μου κατέστρεψαν το κινητό………(έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών 2 φορές….και τίποτα)

Herculean Tusk

Samsung S4 έχω και μετά το update σε lollipopτο touchwiz crashάρει συνεχώς. Δεν με αφήνει να μετακινήσω εικονίδια στην αρχική οθόνη, η μπαταρία κρατά λυγότερο, η κάμερα είναι χειρότερο στο autofocus και κάποια άλλα μικρά που δεν με πειράζουν. Έβαλα nova launcher και βρήκα την υγειά μου όσον αφορά το μενού, η μπαταρία είναι χειρότερη από πριν αλλά και πάλι καλύτερη από όταν πρωτοεγκατασταθηκε το Update (πράγμα λογικό) και όσον αφορά την κάμερα, πλέον χειροκίνητο ζουμ. Μετά το καλοκαίρι περιμένω update κρίνοντας από το πόσο καθυστέρησε να δώσει το 5.0 η Samsung.

Πασχάλης

Έχω θεματάρα!!! Με note 4! 850 € τηλέφωνο και να πηγαίνει σαν κανένα της πλάκας!!! Κρασάρουν τα πάντα!!!

eddy

Εχω το ΝΟΤΕ 4 οπως ξαναειπα και εχω θεμα με την καμερα!!
Επειδη γραφεται οτι να ναι παλι αρκετοι απο εσας……δεν φταινε τα κινητα αλλα το λειτουργικο!!!
Καταρχην βγαζουν ενα update για καθε μοντελο,με κατι ψιλοδιαφορετικες αλλαγες!!
Το ΝΟΤΕ 4 το βγαζει με 3 διαφορετικους επεξεργαστες και 7 διαφορετικα μοντελα!!! Αυτα που εχουν παρουσιασει τα ποιο πολλα θεματα ειναι με το Snapdragon!!! Το οποιο Snapdragon εχει την δυνατοτητα να τραβαει και βιντεο full hd 60fps!! Η δημιουργεια ομως του update το οποιο εχει δημιουργηθει απο την sammy ειναι για τον δικο της επεξργαστει τον exynos!! Το ΝΟΤΕ4 F εχει αλλο φακο καμερας απο το NOTE4 C & U αυτο ειναι το προβλημα

Χρήστος

Εγω παντος που εχω προβλημα εχω το νοτε 4 n910c exynos …..

Spiros

Σπερα εγω εχω γκαλαξη σ4 με Αντροιντ 5.0.1 και δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα

Λαμπρος

Το κρασαρισμα της καμερας (που αντιμετωπισα και εγω με το 4πύρινο note4) λυθηκε με τον εξης τροπο: ρυθμισεις >διαχειριση εφαρμογων>ολα>καμερα . “Πατηστε” εκκαθαριση δεδομενων και εκκαθάριση cache. Η καμερα γυρναει στις default ρυθμισεις , το προβλημα λυθηκε…. (ο μονος κοπος που θα κανετε θα ειναι να ξανασεταρετε την καμερα οπως εσεις προτιματε…) .

χρηστος

Εχω ακουσει οτι καποιο προβλημα διμιουργει το viber στην καμερα και κρασαρει και οτι θα το διορθωσουν τωρα μπορει να ειναι και αρβυλα

Charalambos

Μου έχει έρθει το update το κατεβάζω τώρα. Μου το έβγαλε και στο κινητό και στο KIES [εγω χρησιμοποιώ το KIES3]. Σας στέλνω αργότερα εντυπώσεις και πια προβλήματα διορθοθήκαν!

ΧΡΗΣΤΟΣ

@charalampos πιο κινητο εχεις ?

Charalambos

@ΧΡΗΣΤΟΣ Samsung Galaxy S5

Charalambos

Μια χαρα το κινητο μετα το update! Η διάρκεια της μπαταρίας έχει αυξηθεί δραματικά. Τα ηχεια ειναι καλυτερα. Η καμερα επιτελους δεν κρασαρει…. εβγαλα παρα πολλες φωτογραφιες μετα το update και δεν κρασαρε καμια φορα και ανοιγει πιο ευκολα η καμερα. Το κινητο οταν ανοιγει εκκινα πιο γρηγορα. Αυτα ανακαληψα μεχρι στιγμης και τωρα ειμε πολυ ικανοποιημενως με το κινητο που εχω.
Ειμε στην Κύπρο και το κινητο αγοράστικε απο την Κύπρο αλλά απο οτι γνωρίζω απο την Samsung διότι καλεσα και τους έκανα τα παράπωνα μου, μου ανάφεραν οτι είναι Αγγλικό το Firmware του.
Το αρνητικό είναι ότι το κατεβάσα 453 MB και παίρνει χώρο ακόμι 1GB.

Θεόδωρος

Γειά σας,
έχω ένα S4 και είναι κολλημένο στο Android 4.3 ! ! !
Γνωρίζει μήπως κάποιος γιατί δεν αναβάθμιζει ; ; ! !
Ευχαριστώ πολύ

KostasB

Έχεις κάνει αναζήτηση ενημέρωσης λογισμικού απο το κινητό και δεν βρήκε τίποτα; Με το Samsung Kies σε υπολογιστή δοκίμασες;

ΧΡΗΣΤΟΣ

Guys σας έχει έρθει κανένα update που να διορθώνει το πρόβλημα της κάμερας σε Note 4 ??

χρηστος

Γειά σας και από εμένα έχω το note 4f και κρασσαρει πολύ δλδ θέλω να κάνω κλήση και αργεί ,κάνει επανεκκίνηση από μόνο του αναβάθμιση κάνει μόνο του το καταλαβαίνει ότι έχει πρόβλημα και στην κάμερα κρασσαρει λίγο, αλλά όταν κατέβασα το cm serourity διορθωθηκε προσωρινα συνεπώς μου έκανε πάλι τα ίδια με το cm serourity μου έβγαζε ότι έχει ιούς και απόρρητα…τι πρέπει να κανω;

ChrisG

@χρηστος,φορματ καθαρό.εχεις κάνει root;έχεις τις τελευταίες ενημερώσεις;διότι τέτοια συμπεριφορά βγάζει στο συμπέρασμα ότι το κινητό δέχτηκε ψιλόπειραματισμους.αυτα τα.cm security cleaners κλπ γιατί τα βάζετε;σας διαλύουν το λειτουργικό.μονο την cache να καθαρίζεις που και που θέλει.εγω με Note 4c από kitkat το κινητό δουλεύει άψογα.ιχνος από κόλλημα και με ανεβασμένες επιδόσεις.καλυτερα να το φορμαρεις και να προσέξεις τι εφαρμογές εγκαθιστάς.

Χρηστος

Γεια σας, εχω το note 4f εχω κανει αναβαθμιση και cache κρασσαρει…Το κινητο πολλες φορες κλεινει και ανοιγει οποτε θελει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.