Samsung Z Tizen phone, εμφανίστηκε σε χρυσό χρώμα

Η Samsung ήταν να λανσάρει πριν από λίγες μέρες το πρώτο Tizen phone της, Samsung Z στη Ρωσία αλλά τελικά την τελευταία στιγμή το ακύρωσε. Η επίσημη αιτιολογία είναι ότι δεν υπάρχουν αρκετές εφαρμογές να υποστηρίζουν την πλατφόρμα της, οπότε δεν είναι ακόμα έτοιμη.

Ωστόσο η Samsung επισημαίνει ότι θέλει μέσα στο τρίμηνο που διανύουμε να λανσάρει το Samsung Z οπότε λογικά θα έχει λύσει το θέμα με τα apps.

Μέχρι τότε όμως μας δίνεται η ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στη συσκευή η οποία αυτή τη φορά εμφανίζεται σε χρυσό χρώμα. Από άποψη design μπορούμε να πούμε ότι μας αρέσει και δίνει μια αίσθηση αυτού που λέμε premium κάτι το οποίο μάλλον λείπει από το Galaxy S5.

Όσο για την τιμή του, ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί αλλά σίγουρα θα είναι πιο οικονομικό από το Samsung Galaxy S5, την Android ναυαρχίδα της Samsung καθώς το Ζ θεωρείται mid-end smartphone με χαρακτηριστικά όπως 4.8 ιντσών οθόνη ανάλυσης 720p και παλαιότερης γενιάς Snapdragon επεξεργαστή.
Πως σας φαίνεται;

samsung z tizen phone, Samsung Z Tizen phone, εμφανίστηκε σε χρυσό χρώμα

samsung z tizen phone, Samsung Z Tizen phone, εμφανίστηκε σε χρυσό χρώμα

samsung z tizen phone, Samsung Z Tizen phone, εμφανίστηκε σε χρυσό χρώμα

samsung z tizen phone, Samsung Z Tizen phone, εμφανίστηκε σε χρυσό χρώμα

samsung z tizen phone, Samsung Z Tizen phone, εμφανίστηκε σε χρυσό χρώμα


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αποστολίδης Α.

καρακιτσαριό!!!

panos13

Το χωρτάσαμε στο ασημι χρωμα και ειπαν να το βγαλουν και σε χρυσο:P Αυτό το λειτουργικο εχει αποτυχει πριν καν κυκλοφορησει. Μονο και μονο από το promotion της εταιριας που ενώ είναι δικο της project ουσιαστηκα το εχει χεσμένο:P

Σπύρος

Άμα βγει βραβείο για τον πιο κιτς σχεδιασμό η SAMSUNG το έχει πάρει σίγουρα. Ένα πιο-κιτς-πεθαίνεις κινητό με ένα φάντασμα λειτουργικό. Πάντως δεν επαναπαύεται, αυτό πρέπει να της το αναγνωρίσουμε. Άλλωστε, εχθρός του κακού είναι το χειρότερο…

george

Κακάσχημο!!!

John

ελεος πια με τα αρνητικα σχολια οτι βγαζει η apple ειναι πανεμορφο καιι τελειο οτι βγαζουν οι υπολοιποι ειναι κιτς και ασχημο!!!! ηρεμηστε λιγο….

lefossax

Ρε το πρώτο κινητό για τον φλορινιοτη

Sot11

John επίσης οποίος εχει τη μύγα, μυγιαζεται! Ποιος μίλησε για την apple;;; Μην δημιουργείς θέματα! Για την ασχήμια της samsung λενε τα παιδιά πάνω και έχουν και δίκιο!!

Θάνος

Εγκώ στο Αγία Βαρβάρα, με αρέσει πολύ αυτό το τελέφωνο.

Samsung_not

Ξέρω οτι τα στάνταρ του όμορφου είναι υποκειμενικα για κάθε λαο, αλλά έλεος πιο άσχημο και ψευτοκατασκευη πεθαίνεις. Και καλά premium χρυσάφι τελείωμα πανω στη πλαστικουρα με τις ψεύτικες πλαστικές ραφές. Samsung ή μας τρολαρεις ή θέλεις να κλεισεις το μαγαζί. Ας ελπισω να μην κανεις τέτοια κόλπα με το Note 4 γιατί θα το αγοράσω στο πετάξω στο κεφάλι. Απο εναν κάτοχο nexus 5

Notis

Κινεζικο κιτσ

dimitris

Η SAMSUNG τάσσεται αυστηρά κατά του γυμνισμού.
Θέλει τα κινητά της να είναι απαραιτήτως ντυμένα μπρος- πίσω,
για να μην προκαλούν………..
Πάντως το συγκεκριμένο θα ήταν must την δεκαετία του 80..
τότε που στα μπουζούκια κυριαρχούσε το αστραφτερό kits.
A ρε ‘Αντζελα Δημητρίου τη σου στέρησε η καθυστερημένη τεχνολογία.
samsung = από μέσα κούκλα και από έξω πανούκλα….
Ως κάτοχος note3 (που δεν είναι και τόσο τραγικό στην όψη, απλά ψεύτικο)
παρέλαβα πρώτα τις θήκες και μετά το κινητό. ΚΑΝΟΝΑΣ

john

To LG L3 της μάνας μου είναι πιο ωραίο από αυτό!! Και η πρόσοψη του μου το θυμίζει και λίγο ! Έλεος η σαμμυ !

killbillgr

Πούλησε τόσο πολύ που είπαν να το βγάλουμε και σε χρυσό! Όσο για το λογισμικό μου θυμίζει κάτι από Νοκια N9 mego πριν την κυκλοφορία πέθανε. Εδώ μας λέει ξεκάθαρα ότι δεν θα κυκλοφορήσει λόγων των εφαρμογών, άρα θα έχει και λιγότερες και από το Nokia από ότι κυκλοφορείσαι. Τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε ότι η Samsung έχει προβλήματα και κάνει κινήσεις αδικαιολόγητες

@john Δεν έχουμε όλοι iPhone βγάλε και εσύ τα γυαλιά 👓 της Samsung. Εδώ είναι τεχνολογικό σάϊτ και εκφράζουμε τις γνώμες μας, δεν μπορείς να μας κρίνεις στο τη γράφουμε- σχολιάζουμε και όπως σου είπε @Sot11 δεν μιλήσαμε για Apple κανείς, μόνο εσύ μίλησες εδώ για την Apple.

Γιαννης Φλωρινιώτης

Πολύ ωραίο το κινητό!! Πάει με τα ρούχα μου!

John

προφανως οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται….και το καταλαβα αμεσως με τα αρνητικα σχολια που δεκτηκα…

Samsung_not

@John έχεις πολυ θράσος να μας βγάζεις όλους ότι πειραχτήκαμε απο το σχόλιο σου. Ακου εκει θα μας πει και τι θα σχολιάσουμε για μια αντικειμενικα αηδία συσκευή. Εσυ εισαι ο κομπλεξικός που ήρθε εδω μέσα χωρίς λόγο να αναφέρεις την Apple. Εσυ εισαι κομπλεξάρα γιατι σε ποναει μάλλον που η ομάδα σου, εμμ εταιρεια συγγνωμη, δεν πάει καλα. Και πριν αρχίσεις τπτ, φαν του Αndroid είμαι nexus 5 έχω. Και αμα σου αρέσει τόσο και δεν συμφωνείς με αυτά που λέμε, οταν κυκλοφορήσει αντε αγορασέ το και να το γουστάρεις και να το έχεις για πρώτη συσκευή και θα σε πω μάγκα. Αλλα ναι ξέρω, ούτε εσενα σου αρεσει κατα βάθος αλλά είχες φάει αλεπού και ήθελες να πεις την εξυπνάδα σου.

john123

Δεν εχετε αφησει ούτε ένα κινητό που να μην το έχετε κράξει χαχαχαχα οιδήμονες του πληκτρολογίου!!!!!!

Notis

@samsung_not ++ Τι ωραίο ειναι αυτο “εχεις φάει αλεπού” θα το λεω.
@john123 σου φάνηκε οτι είπες εξυπνάδα και γέλασες τωρα εσύ! Τράβα να μάθεις να γράφεις το ειδημονας πρώτα και μετά πες μας οτι θές.

John

οκ Samsung_not την επομενη φορα θα γινω και εγω πιο επιθετικος και θα αρχιζω να βριζω οπως εκανες εσυ….το ποιος εχει κομπλεξ ασε να τα κρινουν αλλοι….εσυ και μονο με το ονομα που υπογραφεις δειχνεις το κομπλεξ σου…..

BraveNewWorld

@john φύγε απο δω ρε κομπλεξικε. Εσύ δλδ με το ηρεμηστε και το οποίος έχει τη μύγα μυγιαζεται μιλάς ωραία δλδ. Μια χαρά στα λένε τα παιδια

Samsung_not

@John. Πρώτον το samsung_not είναι κωμικό. Δεύτερον φαίνεται ποιος είναι κομπλεξικος που αναφέρεται στο όνομα για να υποδείξει τον χαρακτήρα κάποιου, αλλά ξέχασα έχω “αθηναϊκές πινακίδες”, ξέρεις εσυ. Τρίτον απο τα λεγόμενα σου δεν θέλω να συνεχίσω αλλο να μιλάω σε εναν τοίχο που λέγεται John. Οκ αμα δεν πιστεύεις εμένα στα είπανε τα υπολοιπα παιδιά του φόρουμ. Καλά μυαλά οπαδε

Georgos

Με αυτά που γράφεις το αντίθετο αποτέλεσμα πετυχαίνεις δηλαδή δίνεις μεγαλύτερη αξία στην Samsung. Όσο για το κινητό όντως είναι τραγικό.

Notis

@john Το έκριναν ”οι άλλοι” και αποφάσισαν ενας ένας όπως βλέπεις να κρίνουν εσένα ως κομπλεξικό. Επίσης παρατηρώ ότι το μηχάνημα δεν στροφάρει και πολύ Τί βρήκες να πεις στον άνθρωπο είναι προφανές ότι το Samsung_not είναι λογοπαίγνιο. Αλλά και να μην ήταν από ποτε όταν δεν αρέσει σε κάποιον μια εταιρία είναι κομπλεξικός? Από ποτε βρε ”Νεκτάριε”?
Ξέρεις ποιος είναι ο κομπλεξικός αυτός που σε ένα αρθρο πεταει ακυρα για άλλες εταιρίες ονόματα δε λέμε.

Τσου ρε Λάκη

@lefosax χα χα χα φίλε με έκανες και έκλαψα από τα γέλια . το κινητό είναι χάλι μαύρο και μοιάζει πολύ με τα Android καλά θα έκανε η Samsung να τα κάνει ποιο ποιοτικό γιατί προς το παρών το Tizen δεν έχει να προσφέρει στον χρήστη την εμπειρία άλλων λογισμικών. Ας το έκανε λεπτό από αλουμίνιο με μια κάμερα στα 13mp και οθόνη 1080p επεξεργαστή έστω περσινό και ram 1.5 2 γιγα και οθόνη 5 τουλάχιστον οποίος το πάρει να έχει multimedia κινητό και για apps να κάνει υπομονή.

killbill jumaru gr

Τελικά αντί να ασχοληθούμε με το άρθρο ασχολούμαστε με τον @john
@john πες μας ότι είσαι μέτοχος της Samsung και θα σταματήσουμε να ασχολούμαστε με την Samsung. Και δεύτερον δεν κατάλαβα μας απαγορεύεις να σχολιάζουμε το άρθρο και κάθε άρθρο? Και τρίτον πες μου σε παρακαλώ έχεις καταλάβει τη είναι εδώ μέσα ? δλδ τη σάϊτ είναι και τη ακριβός κάνουμε? Απάντησε μου στα ερωτήματα σε παρακαλώ γιατί δεν έχουν λογική όλα αυτά που λες σε αυτά που γράφεις. Και βέβαια θα κρίνουμε το κάθε άρθρο εδώ μέσα γιατί είμαστε υποψήφιοι αγοραστές σε κάποια πράματα που μπαίνουν σε κάθε άρθρο έτσι μαζεύουμε σχολεία από κάθε ένα εδώ μέσα που έχει πιάσει και δουλέψει κάποια συσκευή με αποτέλεσμα να έχουμε μια άποψη. Και σαφώς δεν είμαστε ειδήμονες ούτε τεχνικοί αλλα υπάρχουν εδώ μέσα κάποιοι. Για αυτο λοιπόν ξηγήσου μας και πες μας τη είσαι ? μέτοχος ή πρόβατο της Samsung?

Killbillgr

Είχα γράψει ένα σχολεία κατα @John που να πήγε άραγε; Ή ποιος τα κατέβασε άραγε ; Τέλος πάντων. Είπαμε το κινητό απευθύνεται για την αγορά της Αγίας Βαρβαρας πιστεύω η Samsung να μας πει ποτέ κυκλοφορεί το samsung κάνοντας και εκδηλώσει με προς κεκλιμένος με Γ.Φλωριωτη, Ταμ τακό, Β.Παιτερη, τον Παρασκευα βάς! βάς! Και τον εκλεκτών φίλο και μέτοχο της Samsung @john

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.