Samsung Z9005 Redwood, Δείτε το λειτουργικό σύστημα Tizen 2.2 σε δράση

Ακόμα περιμένουμε τη Samsung να ανακοινώσει το πρώτο smartphone με το λειτουργικό σύστημα Tizen (προφέρεται Τάιζεν) η εταιρεία όμως μαζί με ολόκληρη την ομάδα ανάπτυξης του νέου OS συνεχίζει την ανάπτυξη του και σήμερα βρίσκεται στην έκδοση 2.2. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια δυνατή γεύση από το user interface και τα settings του κινητού που δεν είναι άλλο από ένα Galaxy S III Reference Device (Z9005 Redwood).

Samsung Z9005 Redwood Tizen 2.2 hands-on video, Samsung Z9005 Redwood, Δείτε το λειτουργικό σύστημα Tizen 2.2 σε δράση

Samsung Z9005 Redwood Tizen 2.2 hands-on video, Samsung Z9005 Redwood, Δείτε το λειτουργικό σύστημα Tizen 2.2 σε δράση

Πηγή: Tizen.gr

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GiannisMix

Δεν με πειθει εμενα… Γενικα δε πιστευω οτι θα τραβηξει κοινο απο iOS, WP, Adroid.

Darth

Δεν μου έκανε κλικ πως το λένε
Το firefox os κίνησε το ενδιαφέρον, το Ubuntu πάρα πολύ και παλιότερα το web os και meegeo παρά πολύ

Το συγκεκριμένο φαίνεται εξαιρετικά αδιάφορο

Nickolas

Το καλό είναι οτι έχει τα πάντα από λειτουργίες όπως και το android, το κακό είναι οτι δε ξεχωρίζει από το android, ειδικά έτσι όπως το έχει κάνει η Samsung, μόνο τα κεντρικά εικονίδια που είναι στρογγυλά. Ίσως τελικά να μην έχουν άδικο όσοι λένε οτι θα αντικαταστήσει το android με tizen στα κινητά της. Θα βάλει και κανα Samsung store για να αρχίσει να συνηθίζει ο κόσμος και δε θα πάρει χαμπάρι κανένας :p

Superuser

@Κώστα
Βάλε και ένα link του YouTube,στα άρθρα με βίντεο,για μας που μπαίνουμε με opera mini και δεν υποστηρίζει html5

παναγιωτης

εντελώς αντιγραφή απ το android.. δεν έχει λόγο ύπαρξης!!!
αντι να φτιάξουν κάτι καινούργιο έμειναν στα παλιά… γιατί;;;
το μόνο θετικό που βλέπω είναι οτι είναι lag free
κατα τ αλλα … ειναι android+samsyng apps σε ενα πακετο

KostasB

Αν δεν κάνω λάθος το κινητό είναι galaxy S4 και όχι το S3.

Seme

Συγνωμη για ποιο λογο πρεπει να δωσουμε τα ευσημα στη samsung γι’αυτο που παρουσιαζει εδω???Ποσο διαφερει απο ενα κοινοτυπο android και ποσο απο ενα κινητο της ιδιας εταιρειας στη σειρα galaxy??

koulis21

με την καμια ομως
πηρε το meego και το παντρεψε με το bada
παμε καλα??
ουτε για αστειο
πολυ καλυτερο μου φανηκε το jolla

vkrd

Καλό φαίνεται. Μοιάζει με το αντρόιντ. Αν δωθεί δωρεάν προς όλα τα smartphones από τη Samsung, τότε ίσως το δοκιμάσει ο κόσμος.
Όταν κάποιοι λένε ότι τους φάνηκε καλύτερο κάποιο άλλο, τι ενοούν? Εδώ καλά καλά δεν είδαμε αυτό , πότε πρόλαβαν να το συγκρίνουν και να το κρίνουν? Έχουν προλάβει δηλαδή να δουν τις δυνατότητες και το έβγαλαν άχρηστο? Ας περιμένουμε λίγο και βλέπουμε τι μας βολεύει.

tiamat

συμπαθητικο interface, αλλα το android με τη 4.3 εχει τελειοποιηθει τοσο πολυ που δεν εχει κανενας samsung user λογο να το αφησει !

Sotiris

Προτείνω στην σαμσουνγκ να αφήσει το τιζεν εφόσον δεν εχει καμία απολύτως διάφορα με το αντροιντ και να κοιτάξει κάνει κάτι ουσιαστικότερο.

Παπαδόπουλος Σωτήρης

Bad icobs, bad. Αν το iphone ε΄βγαινε με τέτοια εικονίδια δεν θα το έπαιρνα :;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.