Samsung, Με Tizen smartphone στο MWC, Διέρρευσαν screenshots του Tizen 2.1 OS

Οι Samsung και Intel, που οδηγούν τις εξελίξεις όσο αφορά στο Tizen OS, απέστειλαν προσκλήσεις για μία εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου, μία ημέρα πριν ανοίξει τις πύλες της η έκθεση Mobile World Congress που όπως κάθε χρόνο πραγματοποιείται στην Βαρκελώνη στην Ισπανία. Η Samsung αναμένεται εκεί να επιδείξει το πρώτο smartphone με Tizen OS (πιθανότατα στην έκδοση Tizen 3.0).

Εντωμεταξύ, διέρρευσαν αρκετά screenshots από το Tizen 2.1 OS, οπότε μπορούμε να έχουμε μία ιδέα για όσα θα δούμε στην έκδοση Tizen 3.0 που όπως είπαμε θα κάνει ντεμπούτο στο MWC μαζί με το πρώτο smartphone της Samsung που θα βασίζεται στην νέα πλατφόρμα. Θυμίζει αρκετά το TouchWiz UX, τι λέτε;

Samsung Tizen smartphone, Samsung, Με Tizen smartphone στο MWC, Διέρρευσαν screenshots του Tizen 2.1 OSSamsung Tizen smartphone, Samsung, Με Tizen smartphone στο MWC, Διέρρευσαν screenshots του Tizen 2.1 OSSamsung Tizen smartphone, Samsung, Με Tizen smartphone στο MWC, Διέρρευσαν screenshots του Tizen 2.1 OSSamsung Tizen smartphone, Samsung, Με Tizen smartphone στο MWC, Διέρρευσαν screenshots του Tizen 2.1 OSSamsung Tizen smartphone, Samsung, Με Tizen smartphone στο MWC, Διέρρευσαν screenshots του Tizen 2.1 OSSamsung Tizen smartphone, Samsung, Με Tizen smartphone στο MWC, Διέρρευσαν screenshots του Tizen 2.1 OSSamsung Tizen smartphone, Samsung, Με Tizen smartphone στο MWC, Διέρρευσαν screenshots του Tizen 2.1 OSSamsung Tizen smartphone, Samsung, Με Tizen smartphone στο MWC, Διέρρευσαν screenshots του Tizen 2.1 OSSamsung Tizen smartphone, Samsung, Με Tizen smartphone στο MWC, Διέρρευσαν screenshots του Tizen 2.1 OSSamsung Tizen smartphone, Samsung, Με Tizen smartphone στο MWC, Διέρρευσαν screenshots του Tizen 2.1 OS

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
μιχαλης

Φαίνεται πολύ ωραίο ειδικά οι ειδοποιήσεις . Και απο ότι βλεπω απο τις φωτογραφίες μπορώ να πω ότι για μένα είναι το πιο όμορφο λογισμικό απο όλα τα καινούργια και το πιο καλοσχεδιασμένο . Πιστεύω ότι θα πάει μπροστά αφου έχει τόσο μεγάλη εταιρία απο πίσω όπως και τα αντροιντ που είχαν την google

nerd

αδιάφορο έως άσχημο θα έλεγα :/

Giannisigoume

Μ αρέσει παρά πολυ παιδιά.. Πιστεύω ότι αυτήν τν φορά η σαμσουνγκ θα πείσει να αφήσω το iOS

Giorg

Στην αρχή η samsung πήγαινε να φτιάξει κλώνο του android, μόλις όμως ειδε το iOS 7, ζήλεψε και αποφάσισε να αντιγράψει και από κει μερικά στοιχεία, οπότε έχουμε αυτό το αποτέλεσμα.

Andreas

Θέλω πολύ να δώ αυτό το τόσο πλούσιο σε άσπρο χρώμα UI στις Amoled της Samsung.Θα είναι τελειώς άσχημο.Όπως και να χει είναι ωραίο σαν OS.

Darth

@Andreas απο οτι ακούγετε η samsung θα σταματήσει να βάζει amoled + θα πάει σε φτηνότερα υλικά από το πλαστικό + θα μεταφέρει τα εργοστάσια της στο βιετναμ + δικό της λειτουργικό
= μέγιστος κόστος κατασκευής 70 80 δολαρια
αν πουλάει μια τέτοια συσκευή 750 ευρώ φαντάσου κέρδος που θα βγάζει

tech21man

Αν πουλαει μια τετοια συσκευη και ο κοσμος τη θελει…

i στο καλο απο εδω old school μου φαινεται ετσι οπως το βλεπω. Με τα χαλια που εχει σημερα το ios…ψαρευει λιγο απο τους παλιους?

tom

Aμα παρουν την αναβαθμιση η σειρα wave,ειμαι σιγουρος οτι στο wave 2 με την sc-lcd θα δειχνει πολυ ωραιο!!!

Aiden

Ολα εξαρτώνται απο την ποιότητα της συσκευής. Αν την βγάλουν όπως το πρωτο wave -μεταλικό, amoled- πιστεύω θα πουλήσει αρκετά.

Αλέξανδρος Σ.

Προσπαθούν να μιμηθούν το κακάσχημο Tw… Λίγη φαντασία να είχανε…

Zόρζ

Αυτός είναι ο σχεδιασμός του UI της Samsung παιδιά. Εγώ συνεχίζω να θεωρώ πως είναι ένα Android στη θέση του Android. Όμορφο σχετικά μου φαίνεται. 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.