HTC και LG, Θα χρησιμοποιήσουν κρύσταλλο ζαφείρι στα LG G3 και HTC One 2

Όπως είναι γνωστό, στο iPhone 5s η Apple χρησιμοποίησε κρύσταλλο ζαφείρι, ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό στις γρατσουνιές υλικό για να προστατέψει τόσο τον αισθητήρα Touch ID στο home button, όσο και το σύστημα φακού της κάμερας στο δημοφιλές smartphone. Σύμφωνα με μία αναφορά, και οι LG και HTC θα χρησιμοποιήσουν το ίδιο υλικό στο home button των επερχόμενων ναυαρχίδων τους LG G3 και HTC One 2 (HTC One Two).

Χάρη στην συγκεκριμένη αποκάλυψη, κυκλοφόρησαν φήμες ότι και οι δύο εταιρείες αναμένεται να παρουσιάσουν συστήματα αναγνώρισης δαχτυλικού αποτυπώματος στα μελλοντικά κορυφαία κινητά τους. Ενδεχομένως, να χρησιμοποιήσουν το ίδιο υλικό και για την προστασία της κάμερας στις συσκευές τους επίσης.

Όσο αφορά στην Apple, φαίνεται ότι θα κάνει άλμα σε σχέση με τον ανταγωνισμό όσο αφορά στην χρήση του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού, αφού αναμένεται στο iPhone 6, αντί για γυαλί τύπου Gorilla Glass, να χρησιμοποιήσει κρύσταλλο ζαφείρι για την προστασία της οθόνης. Εξάλλου έκανε επένδυση εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων για αυτό.

HTC LG κρύσταλλο ζαφείρι, HTC και LG, Θα χρησιμοποιήσουν κρύσταλλο ζαφείρι στα LG G3 και HTC One 2HTC LG κρύσταλλο ζαφείρι, HTC και LG, Θα χρησιμοποιήσουν κρύσταλλο ζαφείρι στα LG G3 και HTC One 2

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manosp

Haliluia !!! Καλό θα ήταν να γίνουν όλες έτσι ! Τέρμα τα άθλια screen protectors !

tasos

Η Nokia και Samsung τι βάζουνε στα κινητά τους ?

Αποστόλης Ρόδος

Αυτό και αν θα είναι πραγματική επανάσταση στα screens.

Δημήτρης

Και το g2 εχει sapphire glass για την προστασια του φακου της καμερας.Βαλτε sapphire στις οθονες και αφηστε τα touch sensors.δστυχως περναμε την εποχη οπου οι εταιριες συναγωνιζονται ποια θα εχει τα περισσοτερα αχρηστα καλουδια στη ναυαρχιδα της.απο ουσια λιγα πραγματα.Και δυστυχως αυτα θα γινονται παντα οσο η κοινωνια παραμενει ιδια και το marketing μας εξουσιαζει.ποζερια και ημιτελεις συσκευες πολυ πιο πισω απο την αιχμη της τεχνολογιας για να εχουμε ενα διαρκη ποθο για το επομενο μοντελο και την ελπιδα να μας καλυπτει πληρως.ανακοινωνεται,μικρη απογοητευσηκαι παλι απ την αρχη…

jacob

Βασικά εχω την εντύπωση πως δεν καίγονται οι εν λόγω εταιρείες για τέτοιου είδους υλικά, απλά το κάνουν για στρατηγικό λόγο ο οποίος είναι “το ξεβράκωμα της Samsung”. Ετσι κάνουν ένα βήμα μπρος όλες μαζι (Apple,Sony, Htc, Lg) με premium υλικα.. και αφήνοντας την αρχηγο εκτεθιμένη. (η οποία, για κάποιο τεχνικό λόγο δεν αποχωρίζεται το plastic της, μας δε το παραδέχεται).
Εξυπνη κίνηση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.