Sony Ericsson C905 | Η τελειότητα στην φωτογραφία

, Sony Ericsson C905 | Η τελειότητα στην φωτογραφίαΗ κάμερα του SE Shiho (κωδική ονομασία) υπόσχεται φωτογραφίες ισάξιες εκείνων των ψηφιακών μηχανών καθώς ενσωματώνει πλήθος λειτουργιών και ευκολιών όπως autofocus, σταθεροποιητή εικόνας και βίντεο, ψηφιακό ζουμ μέχρι 16x και flash Xenon για να φωτογραφίζεται ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

, Sony Ericsson C905 | Η τελειότητα στην φωτογραφίαΕκτός όμως από την εντυπωσιακή κάμερα η Sony Ericsson φρόντισε να εφοδιάσει το C905 με Wi-Fi, Bluetooth 2.0 και θύρα USB για να διευκολύνει την σύνδεση του με το διαδίκτυο και τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι το C905 διαθέτει και ενσωματωμένο AGPS για να διευκολύνει την πλοήγηση σας στους δρόμους της πόλης.

Αν λοιπόν θέλετε να αγοράσετε καινούριο κινητό τηλέφωνο αλλά δεν έχετε καταλήξει ακόμα, πιστεύω ότι αξίζει να περιμένετε την έλευση του Cyber-Shot C905 στη χώρα μας.

Sony Ericsson C905
3G/ HSDPA
Διαστάσεις: 104x49x19.5 χλστ.
Βάρος: 136 γρ.
Οθόνη: 2,4 ιντσών, 240×320 pixels, 65k χρώματα
Μνήμη: 160MB ενσωματωμένη
Wi-Fi 802.11 b/g, DLNA, Bluetooth 2.0, Bluetooth
GPS
FM radio
TV out

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

130 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
iznodur

μηπως ξέρουμε τη λογισμικό θα έχει ως αναφορά χάρτες για το gps ? (μάλλον δεν θα είναι uiq έτσι?)

tasosvel

λογικά έχει uiq γιατί στο σιτε της SE γράφει οτι μπορείς να βάλεις και το wyfinder που είχε και το p1.

Kostask11

Μιλάμε το κινητό είναι όσο μάπα δεν γίνετε! Είναι άλλη μία ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ της Sony Ericsson να βγάλει ένα ακόμη φωτογραφικό κινητό! Μαυρίζει την φήμη της Sony και των Cybershot(Φωτογραφικών καμερών)! Μιλάμε τζάμπα το όνομα! Τέλος πάντων, για να μπω στο ψητό οκ έχει 8MP και τι να τα κάνεις όταν το μέγιστο βίντεο που μπορείς να βγάλεις είναι μόλις QVGA(240×320) δηλαδή απλά έλεος! Μετά μπορεί να έχει 8 αλλά στα SE τα 8=3 (και δεν μιλάω για ανάλυση, ο νοών νοείτο) Επίσης, στο θέμα Image Stabilizer κτλ, αυτά τα άλλα κινητά όταν τα είχαν η SE έβγαζε τα απλά κινητάκια της! Ρε παιδιά πώς να το κάνουμε, τα SE δεν είναι κινητά για κάμερα! Θυμάστε τον σάλο που είχε γίνει για το K800i λέγανε το τέλειο κινητό κτλ αλλά αποδείχθηκε… ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΙΓΟ… ΤΑ SE ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΜΕΡΑ! Αν θέλετε ένα κινητό με καλή κάμερα προτείνω ανεπιφύλακτα το Ν82 ή Samsung G600 ή G810 ή Ν98 ή Soul ή το ΟΜΝΙΑ που άκουσα ότι θα χει και 1x οπτικό zoom!

tolis

ti leei re paidia o kostask11?oloi sony ericsson exoune.ti mas leei autos nokia kai paparies?ta kalutera fwtografika kinita oti kai na lete einai ta sony ericsson dn mporw na akouw vlakeies!!!

nmpardakis

Αγαπήτε φίλε Τόλη,

Πολύ σωστα όλα αυτά που είπες, θα συμφωνησω.
Αλλα γτ τέτοιο μίσος με την ΝΟΚΙΑ; Εχεις κάποια εμπειρία που σε εφερε σε αυτή τη γνωμη;
Παρακαλώ ενημερωσε με.

Φιλικά,

Danai

swsta ola auta pou lete paides alla 15 xronia pernw nokia dn exw brei problhma!!! dn lew pws ta sony ericsson exoun!!!
auto to mhna exw trela8ei gia paradeigma me to neo sony ericsson c905!!! pe8ainw gia auto!! an kserete tpt gia to pote
8a kukloforisei kai times 8a sas parakalousa na m peite!!! h steilte m sto danae_dima@yahoo.com

me ektimhsh Danai

tolis

ta sony ericsson einai ta kinita me thn kaluterh emfanhsh kai tis teleies dunatotites.ta nokia pisteuw oti dn tha ftasoun pote thn SE giati akrivws dn diathetoun emfanhsh kai toses dunatothtes.epeita ama thumaste kala prwth h SE evgale kinito me camera 2.0mpixel to k750i,akolouthise to k800i me 3.2 kai twra sthn korufh to c905.ti allo thelete?

Κώστας Βλαχάκης

Λογικά είμαι ένας από τους ελάχιστους που ποτέ δεν είχαν ποτέ κινητό Nokia!!!
Είμαι φανατικός Samsungάκιας!!!

tasosvel

βασικά ένα κινητό δεν το πέρνεις μόνο γιά την κάμερα. Προσέχεις κι άλλες δυνατότητες. Σίγουρα το c905 θα έχει φοβερή κάμερα , λογικά την κάλύτερη από ολες τις συσκευές που κυκλοφορούν μέχρι στιγμής. Τώρα όσοο για την εμφάνιση αύτό πιστεύω οτι είναι θέμα γούστου. Εμένα μου αρέσουν τα Samsung πιο πολύ από θέμα εμφάνισης και τώρα τελευταία έχουν φτιάξει μερικά πολλοι δυνατά μοντέλα και από θέμα χαρακτηριστικών.
Όσον αφορά τα φωτογραφικά κινητά μπορεί η Sony να τα βγάζει πρώτη αλλά εκτός από το κ750 που είχε φοβερή ποιότητα φωτογραφιών για την εποχή του τα υπόλοιπα υστερούσαν λίγο σε σχέση με τα αντίστοιχα Nokia. π.χ το ν95 έχει πολύ καλύτέρη κάμερα από το κ850.

Kostask11

Κοίτα τυπα, να σου πω κάτι(τον τόλη λεω), πρώτον τα SE δεν έχουν κ τόσο καλή κάμερα και αυτό θα το δεις απο συγκρητικά τεστς που γίνονται κάθε φορά!όσο για το καλύτερο κινητό με 8ΜΡ θα πω ότι είναι το Samsung INNOV8. ψάξε λίγο κ μετά μίλα! δεν το λέω με κακία!όσο απο εμφάνιση εννοείτε ότι η πλαστική* SE δεν φτάνει την ατσάλινη Samsung**. Εγω αυτό που φαντάζομαι είναι ότι εχεις SE κ για αυτό το λόγο λες ότι είναι τα καλύτερα. εγω είχα στα χέρια μου και nokia και SE και Samsung κ πιστευω ότι οι Nokia k Samsung είναι οι καλύτερες!αξίζουν και κάνουν την διαφορά!
*επειδη όλα τα μοντέλα της είναι απο υλικά σχεδόν ψευτικα, πλαστικά
**ενώ τα samsung είναι όλα σχεδόν απο μέταλλο!

Kostask11

επίσης στο θέμα κάμερα, ειδικά τα SE είναι πολυ…
γράψε μου ένα βίντεο με τα τότε 3.2 mp που μέχρι και πέρσι η μέγιστη ανάλυση βίντεο που θα μπορούσες να γράψεις απο SE ήταν 176×124 ενω απο άλλα έφτανε και τα 640×480! πάμε καλά τώρα; αυτό με τα 8 θα ναι το μόνο(νομίζω) που γράφει βίντεο 640×480.!ενω οι άλλες εταιρίες το χουν αυτό το βίντεο(την ανάλυση εννοώ) εδω και χρόνια!!!!

tolis

auto to kinito ama exeis parei xampari kostask11 exei diafora mera me nuxta me sxesh tis dunatothtes allwn kinitwn.gia vres mou ena kalutero?samsung opws kai na to kanoume dn einai h idia firma me thn SE.to prwto pragma pou kitaw sta kinita einai oi dunatothtes.panta me eikanopoiei h SE dn einai tuxaio auto!!!

kostas

poso kanei to c905?

Κώστας Βλαχάκης

Έριξα μαι πρόχειρη ματιά στο ίντερνετ και δεν βρήκα τιμή. Ακόμα και το expansys δεν έχει ανακοινώσει ακόμα διαθεσιμότητα. Μόλις επιστρέψουμε Αθήνα θα το τσεκάρουμε με την Sony Ericsson.

Danai

re paidia dn kserei kanenas to pote 8a emfanhstei sthn agora to gamato c905???

sokopa

k egw file kostask11 tha diafwnhsw mazi s.. ta sonyericsson einai apla koryfh… eyxrhsta, me poly kala texnika xarakthristika k ola ta kala panw… etsi k alliws ta nokia p les einai dysxrhsta kai ta perissotera kostizoun poly xwris idiaitero logio enw ta antistoixa ths sony ericsson einai poly pio fthna…

Maria

Παιδιά εγώ είχα πάρει το w910i κ τώρα έχω το c902 κ η κάμερα μου κολάει.
Τώρα όσο γι’αυτο ανθπομονώ να βγει γιατί έχω κόλλημα με τα κινιτά κ σινέχεια θέλω να αλλάζω κ μακάρι η τιμή να είναι κάτω από 500 ευρώ γιατί δεν θα έχει μεγάλη πώλιση λόγο τις τιμής κ κακά τα ψέματα κ η τιμή είναι ένασ σιμαντκοσ παράγοντας για την αγορά ενός κινιτού. Σωστα?

Maria

Κ θέλω να σιμπλιρώσω οτι κ εγώ διαφονό με το kostas11 γιατί από τα χέρια μου έχουν περάσει κ κινιτά Nokia Sony Ericsson κ κατάλαβα οτι τα Sony Ericsson απλά γαμ**ε με τα χαρακτηριστικά τους κ τον τρόπο διαχείρισή τους. Σιμφονειται παιδια? (ΝΝΝΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙ)

Kostask11

Οκ φίλοι μου, όσοι διαφωνήτε μαζί μου, αγοράστε το.Κ θα δούμε ποιός θα έχει την καλύτερη κάμερα. καλά ρε σεις, για να καταλάβετε πόσο τούβλα είστε, πριν πάρετε κάτι κοιτάτε μόνο την όψη, σαν να λέμε πριν φαω απλά κοιτάω, δεν με νοιάζει η γεύση!ελεος!σας ελκύει το γεγονός ότι έχει 8mp…μα δεν ξέρετε και πολλά από κινητά και φαίνεται!!!
ψάξτε και μετά πείτε μου! Έχουμε φτάσει πλέον σε σημείο που το μόνο που δεν μπορούν να κάνουν τα κινητά είναι καφέ!αυτό έχει μια,αντε, πάνω του μετρίου κάμερα, αλλά όχι και τέλεια!(τίποτα δεν είναι τέλειο) και το κάνεται θέμα.πάνε δες το INNOV8 https://techblog.gr/mobile/samsung-i8510i-innov8/
ε τι να σας πω αλλο…για μένα το SE είναι πραγματικά μέτριο!

Jason

Η Nokia και Samsung τουλάχιστον φωτογραφικά δεν συγκρίνονται με την Sony Ericsson η οποία είναι με διαφορά η καλύτερη.Και εγώ από Nokia είχα ξεκινήσει.Τώρα έχω 4 Ericsson.Ανάμεσα σε αυτά το Κ810i. Έχω συγκρίνει την κάμερά του με αυτή του Ν95 ενός φίλου και διαπίστωσα ότι του Κ810i είναι σαφώς ανώτερη.Και αυτό γιατί η τεχνολογία Cyber-shot που χρησιμοποιείται στης ψηφιακές κάμερες δίνει φτερά στα 3.2 Megapixel.Συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους τις συσκευές της Sony Ericsson.Δίνει(η εταιρεία αυτή) πολλές δυνατότητες,κινητά αντοχής(που δεν πάνε για αναβάθμιση καθε λίγο,οπως της Νοκια) και πάνω απ’ όλα σε καταπληκτικές τιμές.
Value for Money-Sony Ericsson
Αυτή είναι η απάντηση μου στον φίλο Kostask11…

Τάσος Βελιάδης

Ρε παιδίά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τσακώνεστε. Ποιο κινητό θα επιλέξει ο καθένας είναι κυρίως θέμα γούστου και μετά έρχονται όλα τα άλλα.

Πάντως φίλε Jason έχεις άδικο σε αυτό που λές μεταξύ Ν95 και Κ810. Έχω και τις δυο συσκευές και δεν νομίζω οτι υπάρχει σύγκριση μεταξύ των φωτογραφιών. Το ν95 διαθέτει κάμερα πολλές βαθμίδες πάνω από του κ810. Μπορεί να μην είναι cybershot αλλά έχει φακούς carl zeiss.

Σε όλα τα test που έχουν γίνει από περιοδικά τα κινητά της Nokia με 5mp έρχονται πρώτα οσον αφορά την ποιότητα λήψης.

Τώρα όσο για το c905 αν δεν δω τι φωτογραφίες βγάζει δεν μπορώ να πώ κάτι παραπάνω.

Jason

Δες την σύγκριση που κάνει το PC-World τεύχος Αυγούστου.
Καλύτερη κάμερα:K810i
Δεύτερη καλύτερη κάμερα:K800i
Τρίτη καλύτερη κάμερα:Nokia N95
Και μετά ακουλουθούσε ενα Nokia και ένα Samsung.
Οσο αφορά το Video η Nokia ήταν καλύτερη. Αλλα στην φωτογραφία η Sony Ericsson ειναι κατά πολύ ανώτερη.
Είναι και Sony Ericsson.Οχι σκέτη Ericsson.Και τα Sony Ericsson carl zeiss φακούς έχουν.

Jason

Μια διόρθωση παιδιά. Εννοώ το τεύχος Αυγούστου του 2007 όπου το K810i βγαίνει πρώτο με μικρό προβάδισμα από το K800i.Τριτο και καταϊδρωμένο το Ν95( με αρκετή διαφορά).

Tolis

Pws ginetai re kostak11 to c905 na mhn travaei ton kosmo me 8mp?esy mas les mhn dialeksoume auto to kinito epeidh exei 8mp cam.ama einai na parw again to prwto m kinito TO nokia 5210,eleos dld.pws ginetai na thewreis metrio TO c905 me tetoieΣ dynatothtes Kai na thewreis kalo to samsung pou mas protineis kai ftanei Ta 800€.TI parapanw exei???

Kostask11

τι παραπάνω;φίλε, tolis, έχει πράγματα που τα SE δεν θα έχουν ποτέ!!!έτσι κι αλλιώς άσκοπα μιλάω.ΨΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΧΕΤΕ.ΕΜΕΝΑ ΤΙ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΟΛΟΙ?
ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ(ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ)ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΥΠΩΝΩ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ, Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΟΓΟΜΑΧΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΟΝΥΕΡΙΣΚΟΝΑΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΚΙΑΚΕΣ ΚΤΛ…ΑΠΛΑ ΕΚΦΕΡΩ ΓΝΩΜΗ.ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΣΑΝ ΚΩΣΤΑΣ ΞΕΡΩ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ!…ΤΟ ΨΑΧΝΩ, ΞΕΡΩ, ΚΟΙΤΑΩ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ!!!ΤΕΣΠΑ ALEA IACTA EST!!!

danai

swstos o kwstsk11

soez

poso kanei re paidia afto to kin to c905?

Κώστας Βλαχάκης

Δεν έχει ανακοινωθεί τιμή ακόμα… το περιμένουμε!

MITSOS

ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ Μ***** ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΠΕΡΝΕΙ Τ******* ΚΑΙ ΕΧΕΙ 50 ΜΕΓΚΑΧΙΣΕΛ ΕΝΩ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΕ ΤΑ ‘ΧΕ!!!!!!!!!! ΑΧ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΗ ΠΕΦΤΕΤΕ ΘΥΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κώστας Βλαχάκης

@MITSOS: Εντάξει, είπες ότι ήθελες να πεις και με το παραπάνω.
Άσε αυτό το post να ασχοληθεί με το θέμα του τίτλου του, το κινητό.
Thanks!

Tasos

Από ότι εψαξα στο ιντερνετ παιδια το βρήκα γύρο στα 600-650€.
Αλλα πιστέυω ότι θα πέσει η τιμή του

BiGBaDJoHN

Μετά απο 7 χρόνια με κινητά Nokia, πήρα προχθές το πρώτο μου Sony Ericsson. Η διαφορά είναι απίστεφτη σε γρηγοράδα και σε λειτουργικότητα. Το μοντέλο που πήρα είναι το K800i το οποίο μπορεί να δείξει τρομερές εικόνες, με ποιότητα σαν αυτή
https://www.esato.com/board/ui/Y0p7H553S0Zn915g80N0.jpg

Η ποιότητα της φωτογραφίας δεν είναι μόνο θέμα MegaPixels, αλλά και πιστότητας της απεικόνισης των χρωμάτων.

Επιπλέον αν τσακώνεστε τόσο πολύ για το ποιό κινητό έχει τη μεγαλύτερη Camera τότε μπορείτε να δείτε οτι η Samsung έχει βγάλει κινητό με 10 MegaPixels και τρομερά ηχεία, αλλά απο εμφάνιση δε λέει και πολλά.
https://www.youtube.com/watch?v=LC7RoyytTnM

Συνωψίζοντας, πιστεύω οτι τα Nokia απευθύνονται κυρίως σε επαγγελματίες λόγω των ιντερνετικών εφαρμογών τους, ενώ η Sony Ericsson στο μέσο άνθρωπο που θέλει να τα συνδιάσει όλα( ήχο, φωτογραφίες, λειτουργικότητα (όχι επεκτασιμότητα όμως λόγω λογισμικής κλειστότητας). Απο εκεί και πέρα όλες οι εταιρείες καταλαμβάνουν ένα ρόλο και βγάζουν κινητά που απευθύνονται σε συγκεκριμένο κόσμο. π.χ. Samsung και LG (κατα την άποψή μου) απευθύνονται σε κόσμο που αναζητά το design.

Αυτά απο εμένα! (“)(+_+)

Kostask11

ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ BiGBadJoHN.Πρώτον, το samsung που ανέφερες ΔΕΝ θα κυκκλοφορίσει ποτέ σε Ευρώπη και Αμερική οπότε νομίζω δεν κάνει κόπο αναφοράς.Επίσης καλέ μου φίλε, στο μόνο που συμφωνώ είναι ότι δεν παίζουν τόσο ρόλο τα mpixels διότι απλά μετράει και η ποιότητα.Απλά όταν με λες ότι τα Samsung έχουν μόνο design τότε απλά δεν μπορώ να πάρω στα πολύ σοβαρά όσα γράφεις.όταν απο συγκριτικά τεστ, το omnia ας πούμε, δειχνει ότι έχει απο τις καλύτερες κάμερες σε κινητά…τι να σε πω τότε…α, μάθατε για το Samsung M8800!!!τέλειο…………..

Panoulis7

magkes afto to kinito einai allh fash….thelo merikes priofories…

poso kanei..
pote erxete ellada…
exo akousei pos exei aGPS….sindeese me to internet?? plironeis?? thelo na po pos plironeis?? i sindeese se doriforo for free???…

kante me add kai enimeroste me kai gia ta 3!!!!!!!!!

BiGBaDJoHN

Για τη Samsung έχεις μεγάλο δίκιο. Τα 2 τελευταία μοντέλα της G600 και G800 έχουν κάνει πολύ καλές εντυπώσεις. Ειδικά το G800 είναι το καλύτερο κινητό που κυκλοφορεί κατα την άποψή μου, λόγω του x3 οπτικού zoom.

Παίρνω πίσω λοιπόν την άποψη οτι η Samsung είναι καλή μόνο στο design. Είναι καλή και στις φωτογραφίες.

Όσο για το μοντέλο που είπες οτι δε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, δε κατάλαβα γιατί να μην κυκλοφορήσει.

Πάλι καταλήγουμε όμως στην άποψη οτι η Sony Ericsson είναι μια εταιρεία που παράγει μοντέλα (τουλάχιστον τα περισσότερα), που προσπαθούν να συνδιάσουν Φωτογραφίες, Δυνατά ηχεία(και καθαρή μουσική), και γενικά γρήγορη επεξεργασία ολων των πραγμάτων. Σίγουρα ένα μεγάλο μείον της Sony Ericsson είναι η ποιότητα κατασκευής των τηλεφώνων. Όμως τί να κάνουμε. Επιλέγουμε τι θέλουμε και προχωράμε! 😉

Kostask11

@Panoulis7 Το κινητό θα κοστίζει 515 EURO.Αναμένεται να κυκλοφορίσει σε λίγες μέρες και μπορείς να το βρείς στα καταστήματα Γερμανός, ή μπορείς να το προπαραγγήλεις απο το site του γερμανού.

@BigBadJohn κοίτα, τα SE εκτός από άθλιας,πλαστικουρα!!, ποιότητας υλικά είναι γενικά μέτρια κινητά, άποχη μου.Εγώ έχω τώρα το w580i και περιμένω να βγεί το omnia για να το αγοράσω, απλά πιο πριν είχα το E900 το οποιό ήταν καλύτερο απο άποψη: ηχείου,ποιότητας αναπαραγωγής,κάμερας και design απο αυτό.το οποιό ήταν κινητό του 2005.Δηλαδή ΕΛΕΟΣ.
Δεν προτιμώ τα SE για τον εξής λόγο. ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΙΝΗΤΑ!!!είτε σε τεχνικά είτε απο άποψης υλικού κατασκευης.για αυτό τον λόγο προτιμώ τα SAMSUNG!!!αυτά απο μένα.
Όσο για το 10mp τηλέφωνο, δεν θα κυκλοφορίσει γιατί οι Ιαπωνέζοι έχουν βγάλει κάτι κινητά που δεν μπορείς να φανταστείς τι έχουν.Απλά δεν θα κυκλοφορίσουν ποτέ στην Ελλάδα και γενικά στην Ευρώπη.
ΥΓ:Είναι δική μου άποψη και δικό σου δικαίωμα να μην την δέχεσαι.αλλά προς θεού δεν θέλω να δημιουργήσω λογομαχίες.εγώ επειδή ψάχνομαι και ξέρω παρα παρα παρα πολλά απο κινητά, νομίζω για να αλλάξω άποψη πρεπει πρώτα να δω κάτι πιστικό.

BiGBaDJoHN

Περίμενα αντίθετη άποψη απο έναν ψαγμένο. Τα Sony Ericsson default είναι καλά. Μπορούν όμως να γίνουν πολύ πιο καλά! 😉

Ο νοών νοείτω 😉

Δε θα προχωρήσω σε περαιτέρω εξηγήσεις, πάντως τα Sony Ericsson έχουν πάρα πολλές προοπτικές για τους “ψαγμένους”.

Όσο για το υλικό δε θα διαφωνήσω, οτι τις περισσότερες φορές δεν είναι πολύ καλό!

Αλλα ας μη μπερδεύουμε τα πράγματα! Επειδή λέγεται Ericsson(Έριξον) δε σημαίνει οτι μπορούμε και να το ρίχνουμε όποτε θέλουμε! 😛

tolis

thanks re kostasks11 pera apo tis diafonies pou eixame

giannis

kostask11 εγω με μια προχειρη ματια ειδα πως το κινιτο αυτο δν κανει 515 euro αλλα 640 κατι.εισαι σιγουρος οτι κανει 515 euro με Φ.Π.Α.?Πως μπορω να το παραγγειλω απο το γερμανο δεν υπαρχει…παλακαλω απαντηστε μου στα ερςτηματα μου εαν γνωριζετε κατι!!!

Panoulis7

Gianni kai ego toso ida pos kanei…(eksoteriko)….giati ellada dn exei erthei…pantos ego prosopika tha perimeno enan mina…stadar tha pesei 100€….opos akrivos kai to k850i p exo tora…pantos ego apo ta SE…den exo kanena apolitos parapono..antithetos….na fantasteite eixe pesei nero gia mia olokliti nixta (eno kimomoun) to ida to proi…to afisa 2 meres ston ilio…kai doulevei apla GAMATA

Kostask11

@giannis xreiazesai logariasmo ston germano.apla to proparagelneis.
pre-order!
SONY ERICSSON C905 Cosmote
Ενδεικτική τιμή: 515€
Αναμένεται: Μέσα Οκτωβρίου 2008
Ετσι ακριβώς λέει!

Kostask11

@BigBadJohn το θέμα είναι να μην διαμορφώνεις ένα κινητό, αλλά να το έχεις όπως το πήρες.να ,Η ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να το κάνεις flash ή να το “πειράξεις”.Και αυτό γιατί απλά ΔΕΝ ΕΧΩ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ, ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΙΘΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
και γιατί να μη πάρω κάτι που δεν θα χρειαστεί πείραγμα για να έχει καλή κάμερα;
Απλά ξες κάτι;Δεν μπορώ να πω ότι η SE δεν έχει καλά κινητά.απλά θέλω να πω ότι είναι τα πιο πολλά μέτρια.Απλά δες λίγο το INNOV8 που κυκλοφόρισε Ευρώπη τι πάταγο έκανε και μετά πες μου για το αργοπορημένο C905…
α και μιας και μιλάμε για τα SE…
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟ XPERIA τι κάνει;ΖΕΙ;χαχαχα
Υ.Γ.:Νομίζω κυκλοφόρισε Ευρώπη.δεν είμαι σίγουρος.

Panoulis7

dikio exeis kosti 515€

giannis

kosth to vrhka telika to kinito ston germano.kanei 515 me sundesh cosmote h auth einai h timh kartokinitou?

Kostask11

Καρτοκινητό:)
τμάμπα…;)
ΔΙΚΑΙΟΣΤΕ ΜΕ ΟΕΟΟΟΟΟ!!!!

Panoulis7

TZAMPA einai magkes…kai gamw tis poliseis….opote vgenoume sto simperasma..

SE = plastikoura men…alla polu kalo logismiko, camera…kai GAMATES times fisika… 😉

BiGBaDJoHN

Kostask11 έτσι είναι η ζωή. Όσοι δεν αφήνουν τα πράγματα να έρθουν απο μόνα τους αφιερώνουν 1-2 ώρες και μαθαίνουν πώς να κάνουν τροποιήσεις στο κινητό τους (όπως πολύ σωστά είπες κάτι που υποδηλώνει οτι το έχεις ψάξει το θέμα και βάση της ατόπου επαγωγής οτι είσαι ενήλικας αλλα οι ενήλικες δεν τα ξέρουν καταλήγουμε οτι δεν είσαι ενήλικας…όχι οτι έχει κάποια σημασία απλά μου τη ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ CAPS).

Anyway θέμα είναι οτι με λιγότερα λεφτά παίρνεις καλύτερα πράγματα αν έχεις έστω 1 ώρα διαθέσιμη για να το ψάξεις. Αλλιώς υπάρχουν τα Nokia και τα Samsung που σου προσφέρουν καλύτερα πράγματα απο τα default SE[το τονίζω τα default και όχι τα ελάχιστα τροποποιημένα(μη μιλήσω για τα υπερβολικά)] σε όμως ακριβότερες τιμές!

Έτσι λοιπόν το θέμα είναι τι πελάτης θές να είσαι:
1) Πρόβατο και να παίρνεις κάτι χωρίς να το ψάχνεις/Επαγγελματίας που δεν έχεις χρόνο να το ψάξεις.
2) Άτομο που δεν θές να σε κοροιδεύουν και να σου παίρνουν άσκοπα λεφτά.

Διαλέξτε ποιός θέλετε να είστε και κάντε τη σωστή επιλογή.

Αυτό ήταν το τελευταίο μου μήνυμα, βγάζω την ενημέρωση σχολίων. Καλή συνέχεια σε όλους!…αλλα ο,τι και να πείτε Sony Ericsson rules! :pPp

giannis

re paidia sugnwmh alla dn vgazw akrh!!!515 me sundesh cosmote h to 515 einai timh kartokiniths?ean to deutero giati grafei cosmote dipla apo to modelo????

Kostask11

@giannis γιατί θα είναι myview κινητό!αυτό
@BigBadJohn ενήλικας είμαι.απλά σου λέω ότι διαλέγω το επαγγελματίας.γιατί φίλε μου, εσύ μπορεί να έχει χρόνο έστω κ για μία ώρα, εγώ όμως έχω τόσα τρεχάματα που δεν προλαβαίνω τίποτα.Οπότε νομίζω ότι διαλέγω τα Samsung.

Panoulis7

ti metatropes kai m*****s re paides??
gps,8,1 MP (cyber-shot-xenon flash)…to kinito g*****..ti allo thelete?? xD

ΜΑΡΙΟΣ

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ :
ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 8,1 MEGA PIXELS ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑΣ Η ΚΑΘΕΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ WI FI ΚΑΙ … ΚΑΙ …

ΤΕΛΟΣ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 499 ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ( ΑΓΟΡΑ )ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ VODAFONE

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΣΟΥΧΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ( ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ )ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΛΙΕΣ.

ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ : ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ,ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑΙΝΕΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ-ΜΗΧΑΝΕΣ ,ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΑ …..ΚΤΛ …ΚΤΛ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ 24 /10 ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΒΑΤΖΑ

Jason

Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Kostask11 μισεί τόσο τα Sony Ericsson. Και εγώ παιδιά το έχω ψάξει απειρες ώρες και υποστηρίζω την Sony Ericsson. Αλλά δεν λέω ότι τα άλλα κινητά είναι μάπα.
Αντιθέτως. Θεωρώ πολύ αξιόπιστα και το Nokia το Ν95 8GB, το Ν96 και το Samsung το ΟΜΝΙΑ για το οποίο έχει γίνει τόσος ντόρος.Απλώς η Sony Ericsson συνδυάζει καλή φωτογραφία και κάποιες δυνατότητες σε πάρα πολύ καλές τιμές. Γι’ αυτό προτείνω στον κόσμο που παρακολουθεί τη συζήτηση να μην επηρεάζεται από φανατισμένες και μη επιβεβαιωμένες απόψεις.

Akis

re marios pos t kavatzoses re;pe m k mena an thes

Japerman

Kai 25megapixels cam na exei ti na tin kaneis me to psifiako zoom?
Oso perissotera megapixels exei toso megaliteri kai i analusi tis foto kai toso perissotero megethos pianei sto stick sas i foto… upologiste guro sta 3mb…
Oli i mageia (gia esas pou eiste latreis tis fotografias) einai sto optiko zoom to opoio den exei kanena kinito tilefwno (nomizw).

Anyway k gw fun tis Sony Ericcson eimai k an mporesw tha to agorasw alla oxi k na dwsw 662euro….
Ayta apo mena.

Κώστας Βλαχάκης

@Japerman: Έχεις πολύ δίκιο σε αυτά που λες για τα Megapixels. O ποιοτικός φακός κάνει τη διαφορά και βελτιώνει την ποιότητα των φωτογραφιών.

Ένα μοντέλο με καλές επιδόσεις στη φωτογραφία είναι το Samsung G800 με 5MP και οπτικό ζουμ 3x. Δες εδώ τα τεχνικά χαρακτηριστικά https://techblog.gr/mobile/samsung-g800/ και εδώ το βίντεο του TechblogTV με την παρουσίαση https://techblog.gr/mobile/techblogtv-samsung-g800/

ΜΑΡΙΟΣ

ΦΙΛΕ ΑΚΗ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ VODAFONE ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 2 -3 ΦΟΡΕΣ
ΦΙΛΕ CVLACHAKIS ΕΠΙΕΔΗ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΠΤΙΚΟ ΖΟΥΜ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ .ΑΣΧΗΜΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ, ΚΑΚΗ ΕΣΤΙΑΣΗ, ΜΟΥΝΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.
ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ SHARP ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΤΟ C905 ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ 903 ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΛΩΣ …ΚΟΙΜΩΝΤΟΥΣΑΝ!!!
ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΗΛ ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΧΕ ΛΙΓΟ ΔΥΝΑΤΟ ΗΧΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ MP3 ΜΕ BLUETOOTH
ΘΑ TO EIXA AKOMH

Akis

euxaristo re marie.t proi piga sta magazia eixa kati douleies k ksexasa n peraso apo tn vodafone.piga st germano.kala ekei paizoun t violi.i politria p rotisa m eipe oti dn exei erthei akoma ellada k oute kan iksere peripou timi.kala st net dn mpainoun aytoi g enimerwsh.e re glentia.parapaiei o germanos.molis mporeso th t xtipiso.entometaksu st prospektous t germanou t exei alla re paidia leei pos dn exei videoklisi.alithia einai?????

Jason

Φίλε Άκη επειδή το έχω ψάξει το θέμα, το κινητό αυτό διαθέτει βιντεοκλήση.Απλώς δεν υπάρχει δεύτερη κάμερα για αυτό το σκοπό(όπως στα άλλα Sony Ericsson που την έχουν πάνω απ’ την οθόνη). Με λίγα λόγια κάνεις βιντεοκλήση από την κάμερα των 8.1 Megapixel με αποτέλεσμα να μην μπορείς να δεις το συνομιλητή σου κατά τη διάρκεια αυτής.Το είχαν και κάποια Nokia το χαρακτηριστικό αυτό και γι’ αυτό η Nokia είχε βγάλει κάποτε ένα εξάρτημα-καθρέφτη για να μπορείς να βλέπεις τον άλλον.Πάντως το αν έχει βιντεοκλήση εδώ στην Ελλάδα δεν μας ενδιαφέρει γιατί δεν υπάρχει καλό και σταθερό σήμα 3G.

Akis

seuxaristo jason.etsi k allios dn einai k kati p m endiaferei trela k oso g t sima ase…exeis dikio.

vivi_grig

APANTHSH GIA TON FILTATO KOSTASK11. PROTON GIA TON SXOLIASMO POU ;EFERES ANAFORIKA ME THN DHSFHMISH POU F;ERNEI H ERICSSON ME TA KINHTA THS OTI DISFHMHZEI THN SONY GIA THN POIOTHTA THS FWTOGRAFIA THS… NA SE ENHMERVSV OTI H SONY ERICSSON DEN EXEI KAMIA SXESH ME THN SONY HELLAS OPOTE KALO THA EINAI NA MHN MPERDEYOUME TA PRAGMATA MESA STO MYALLO MAS.. OSON AFORA THN POIOTHTA THS FWTOGRAFIAS KAI THN ANALYSH POY EXEI H FWTOGRAFIA APO TA KINHTA THS ERICSSON SE PLIROFORW OTI EINAI KALITERA APO OTI PERIMENAME. EPISHS EPEIDH EXW THN TIXH NA DOYLEYW SE SERVICE KINHTWN SE PLHROFORW OTI MPORW NA EXW APOPSI KAI IDEA GIA TA KINHTA POY KIKLOFOROYN TOSO GIA THN POIOTHTA OSO KAI GIA THN A3IOPISTIA TOY OPWTE NA SOY ANAFERW PW OTI H ANAFORA SOY STA THLEFWNA NOKIA POY MAS EDWSES GIA PARADEIGMATISMO EINAI ATOPA KAI AKYRA. H SONY ERICSSON EINAI GIA MENA H PRWTH ETERIA STHN ELLADA SE A3IOPISTIA SYSKEYWN ALLA KAI SE TEXNIKH YPOSTHRISTH ALLA KAI E3YPHRETHSHS PELATWN. ASXETA AN LOGW OIKONOMIKWN SYMFERONTWN ANAFERONTE ALLA. H ELLADA EINAI GEMATH SONY ERICSSON KAI H NOKIA EXEI PAREI TON DROMO PROS TON KATHFORO. AYTA EIXA NA PW APO PROSWPIKH EMPEIRIA POY H EPAFH MOY ME… Συνέχεια »

vivi_grig

OPOIOS THELEI EXEI TO MAIL MOY GIA PERETERW ENHMERVSH

Jason

Επιτέλους βρέθηκε κάποιος που παραθέτει σωστές απόψεις.Θα ξανατονίσω ιδιαίτερα τον τομέα της φωτογραφίας.Το πακέτο τεχνολογίας cyber-shot δίνει φτερά στις κάμερες των Sony Ericsson.
Γι’ αυτό όπως προανέφερα πιο πάνω το Κ810i έβγαζε καλύτερες φωτογραφίες από το Ν95(Σύμφωνα με το PC-World τεύχος Αυγούστου 2007).Ως αρκετά ψαγμένος θα συμφωνήσω απόλυτα με την vivi_grig.

vivi_grig

MPORW NA SAS DWSW POLLA PARADEIGMATA AN THELETE .. TA OPOIA KAI THA TA ANAFERW OTAN EXW XRONO..
GIA ENA NA EISTE SIGOYRI OYDEN KRYPTON KATW APO TON HLIO…….
OPOTE MHN KRYBOMASTE H SONY ERICSSON TA SPAEI!!!!

Stelakosss

Παιδιά το κινητό τα σπάει. Μπορεί να κάνεις βίντεοκλήση με την κύρια κάμερα αλλά επιτέλους βγήκε το κινητό που πλησίασε την τελειότητα. Έχω πάρει όλη την οικογένεια των πραγματικών Cyber-shot κινητών (K800i, K810i, K850i και C902) και μπορώ να φανταστώ τι φωτογραφίες θα βγάζει. η τιμή του είναι 499€ στο πλαίσιο στο οποίο ακόμα αναμένεται και διάβασα σε ένα άλλο φόρουμ ότι αύριο θα το παραλάβει η Wind.

https://stelakosss.hi5.com

zan gate7

μηπως ξερετε ποτε θα κοικλοφορησει το samsung i8510i?????????

zan gate7

πιστευω οτι κινητο ειναι απλα το καλυτερο που εχει κοικλοφορησει ποτε τhttps://www.gsmarena.com/samsung_i8510_innov8-2471.phpο

Κώστας Βλαχάκης

@zan gate7: Η κουβέντα για το i8510 innov8 έχει ανοίξει εδώ
https://techblog.gr/mobile/samsung-i8510i-innov8/

lori

Sony Ericsson C905 paidia skeftomai na agorasw auto to kinhto kai tha ithela na mou pite thn gnwmh sas..

Jason

Φίλη lori το αγόρασα την Δευτέρα το πρωί .Μόλις ανοιξαν τα μαγαζιά το πήρα. Απλά τα σπάει.

vivi

To c905 einai super k apo fwtografia alla k apo leitourgies.. timh 478 .poli kala

lori

euxaristw polu paidia.

makis

2 ερωτησεις για οποιον γνωριζει

α) εχει εμφανισει το σημα H στην οθονη , οκ ειναι το HSDPA , πως το βγαζω – σταματαω κτλπ ωστε να μην το βλεπω ?

β) οταν στελνω φωτο στο blogger και εχω συνδεση wifi στο ιντερνετ , το στελνει μεσω ιντερνετ ή το στελνει ως ΜΜS ?

ευχαριστω για καθε βοηθεια

vivi

file maki
to h gia na mi sou emfanizete prepei na apenergopoihseis to 3G
rithmiseis -syndesimotita-diktia kinhths thl-k tha baleis mono gsm.
oson afora tis fwto.. mms an stilieis mono apo to menou twn minimatwn.. alliws einai san upload sto internet mesw wi-fi k de xrewnesai..

makis

eyxaristo vivi oso afora tora to C905 , meta apo 2 hmeres dokimes ,,, to mono isos arnitiko pou entopizo einai to portaki sto fako pou den fenetai na einai kai poli kali kataskeyi ,,, alla ayto tha fanei sto mellon , ara tha itan krima na po oti den einai kalo , apla DEIXNEI os mi kalo !!! to GPS ,toulaxiston sti thessaloniki opou briskomai, thelei 2-3 lepta na brei doriforous , to dokimasa mazi me ena MIO(navigator oxi tilefono) kai h diafora einai megali ,opos episis entos aytokinito gia na piasei prepei na einai kollimeno sto tsami , allios diskoleyetai para poli , se antithesi me to mio pou douleyei otan to exo dipla apo tis taxytites kai pali omos prepei na poume oti den einai katharoaimo GPS alla tilefono , opote tha elega oti den apotelei stin ousia megalo problima. to google sou deixnei akribos pou eisai. kati pou mou arese einai oti thimatai to teleytaio stigma (piga taratsa , epiasa sima , katebika sto domatia energopoisa to internet kai eida to spiti mou sto google !!! kalo) tora apo tin stigmi pou piasei doriforous , h fotografies pou bgainoun topothetountai sto google , arkei na exei… Συνέχεια »

makis

kai pali mia mikri boithia apo opoion gnorizei ,,

h syndesh poy exo einai wind kartokinito (gia tin akribeia tim kathos einai palia syndesh)

energopoihsa to windPlus me thn apostoli mynhmatos kai apothikeysh ton rythmiseon , esteila kai to mynhma PLUS gia na exo ena mhna aperioristi xrisi !! den exo internet omos !! mono ean syndetho me wifi , allios den paizei me tipota ,oyte to playnow , to mynhma “welcome MMS” apo to 5678 poy moy steilan , otan pao na to anoikso bgazei h “h lipsi apetyxe” !!!

kathe boithia apodekti !!!

thnx

vivi

file maki gia tis rithmiseis internet dld wind plus prepei na kaneis egkatastasi kai tis kataliles rithmiseis apo to site tis sony ericsson.
http://www.sonyericsson.com
epilegeis meta rithmiseis mms k wap kai kaneis egkatastash.
epeita pas stis rithmiseis tou tilefenou-sindesimotita-rithmiseis internet kai sto profil epilegeis wap wind.
ayto einai olo

makis

eyxaristo ,,, to ekana ayto , alla den epekse ,telika brika tis IP kai tis ebala me to xeri , sthn synexeia afou ekana epanekinisi , epaikse kanonika !! ola kala loipon , se pliri litoyrgia !!!eyxaristo kai pali

tora eyxomai kapoios pou kseri na einai edv tetoia ora , exei kaneis kaneis anabathmisi toy logismikou ??? edo kai mia ora einai stamatimeno sto 99%!!!!!!! kai den leei na oloklirosei !!!

kolise? argei? ti tha symbei ean to kleiso ????!!!

vivi

MIN TO KLISEIS…………
KAIKES
ASTO NA TELEIWSEI
NA 3EREIS ME THN ANABATHMISI XANEIS OLA TA ARXEIA K TA DEDOMENA

makis

to ekleisa ,,,, 2 ores kai 10 lepta meta tin ekinisi ths anabathmisis kai den eixe teleiosi h eixe kolisei ,den tha to matho pote xaxaxa gia to kalo mou , ekane restore to palio logismiko apo mono tou kai girise opos htan apo tin mana tou !!!

ok ta data ta eixa ola se backup , den itan problima ayto …

tora ean kapoios mathi gia thn anabathmisi , as mas enimerosi

pantos einai h proti fora poy symbainei ayto se anabathmisi , to k750 tou exo kanei oles tis anabathmiseis apo tin mera pou kykloforise kai den ixa kanena problima pote !!!

eidomen !!!

eyxaristo pantos 🙂

vivi

PAIZEI KAI TI TAXITITA SINDESHS EXEIS
PANTWS EISAI TIXEROS
EXEI ALLA3EI PLEON H ANABATHMISI TWN ERICSSONK TA XANEIS OLA
AYRIO THA SOU PW THN TELEUTAIA ANABATHMISI

DEN TIN THIMAMAI APO EXW
THN EXW STH DOULIA

makis

ok eyxaristo , poso xrono xriastise se sena h anabathmisi ? gnorizeis gia ti ogko dedomenon milame ? skeftomai na dokimaso na kano thn anabathmisi apo tin douleia opou exo kalyterh syndesh !! (spiti 1MBs , douleia 4MBs) tha perimeno nea sou , eyxaristo para poli 🙂

vivi

EGW KANW KATHIMERINA ANABATHMISEIS
DOULEUW SE SERVICE KINHTWN
MAXIMUM 20 LEPTA
AN OMWS GIA TON OPOIODIPOTE LOGO STAMATISEIS THN ANABATHMISIS IPARXEI MEGALI PITHANOTITA TO TIL NA MIN ANOIGEI META KATHOLOU
OPOTE PROSOXI

makis

ayto pou me problimatise einai oti ekane 10 lepta na ftasei sto 99% kai meta emeine ekei kolimeno !!!!! giayto kai to eklisa !! to ksero oti einai epikindino kai otan ebgale to parathyro please wait sto kinito … pagosa giati den edeixne tipota , eytixos omos pire mpros !!! 🙂

Jason

Σε αυτό που λέει η φίλη vivi είναι σωστό. Συνήθως αν διακοπεί η αναβάθμιση μετά το κινητό το σώζει μόνο η Sony Ericsson.

makis

τελικα ,,, το συστημα ειτε ειχε αναβαθμιστει , ειτε εκανε επαναφορα του συστηματος , γνωριζει κανεις που μπορω να δω την εκδοση που εχει το τηλεφονο αλλα και ποια ειναι η τρεχουσα εκδοση που εχει βγαλει η sony ???

ευχαριστώ

vivi_grig

KALIMERA PAIDIA
FILE MAKI H KAINOURGIA ANABATHMISI EPISIMA APO THN ERICSSON EINAI H R1ba

makis

αντε αρχιζω και μαθαινω χαχα

λοιπον ,,,η εκδοση που εχει αυτη την στιγμη ειναι η 1205-9079- R1BA 042 081028 , αρα η τελευταια που υπαρχει … ΑΡΑ παρα το γεγονος οτι εφτασε στο 99% και δεν εγινε ολοκληρωση , τελικα ειχε ολοκληρωθει η αναβαθμιση !!! θεωρω την πιθανοτητα να ειναι ελειπης ενημερωση μηδενικη (απο οσο ξερω εαν δε γινει 100% σωστα , το τηλεφωνο απλα δεν παιζει)

ευχαριστω για την βοηθεια σας , και πλεον οποιος εχει απορια ή θελει να μαθει (απο μενα? χαχαχα) κατι για το C905 , μπορει να με ρωτησει !!!

thnx

makis

ξερει κανεις τι γινεται με τους χαρτες του wayfinder ? τους κατεβασα στο τηλεφωνο αλλα δεν παιζει τιποτα μετα και αναγκαστικα να τους σβυσω για να δουλεψει !!!

vivi_grig

kAlimera
oi xartes douleuoun me xrewseis internet
mpees sto site http://www.wayfinder.com kai des apo ekei tiw leptomeriwes

makis

vivi , to dokimases ayto me tous xartes ? giati se emena isos kati den pige kala kai den doyleyei , meta to katebasma ton xartvn , otan syndethika sto wayfinder , den edeixne katholoy xarth apla ena mpez teren !!! otan diegrapsa tous xartes poy katebasa epanilthe kanonika!!!

ean to exeis dokimase se C905 , pes mou giati profanos kati den pige sosta !!

eyxaristo (gia alli mia fora 🙂 )

makis

με ποιο τροπο μπορουμε να κρατησουμε αντιγραφο ασφαλειας απο τις ρυθμισεις του τηλεφωνου ? το προγραμμα που δινει η ΣΕ παιρνει μονο τις επαφες και αλλα στοιχεια , οχι ομως ρυθμισεις

γνωριζει κανεις καποιο προγραμμα που το κανει αυτο ?

το προβλημα ειναι οτι μετα απο την αναβαθμιση πρεπει να ξαναρυθμισεις τα παντα , καθως εχουν χαθει

ευχαριστω

vivi

KANE BACK UP MESW TOU PC SUITE
K META 3ANAPERNATA

wanted

re paidia ti leme twra???ta nokia einai kai gamw ta kinhtakia!!!an kapoion nomizei pws to n95 dn exei kalh camera na mou to pei!!!epishs to c905 einai teleio paidia!to exw edw kai duo vdomades kai petaei!!!to proigoumeno kinhto pou eixa einai to n95!an ta sugrinw mono sthn camea uparxei diafora!!!kai auth oxi otan einai sto kinhto.otan tis ektupwnw giati mn 3exname oti to n95 exei 16.000.000 xrwmata h o8onh enw to allo 252.000

wanted

kala re m**** kosta poio nomizeis oti eisai???xalarwse!!!!!!!!!!!!!!!!!!kouventa kanoume kai esu petagesai san thn tsoutsou ka8e fora kai les to 3erw to 3erw
kai tetoia!!!enta3ei to 3ereis alla ase na poun kai oi alloi thn apopsh tous

Κώστας Βλαχάκης

Wanted, τι παίχτηκε ρε συ;

emily

re seis poso kanei twra to C905? mipws epese katholou i timi tou?

Κώστας Βλαχάκης
kimon

kalispera se olous! kostask11 simfono me osa les gia to c905! einai moufa to kinito den leei katholou! h sony ericsson panta viazete na vgalei kati proti apo oles gia na exei poliseis kai stin ousia vgazei malakies! den paizoun rolo mono ta mpxls alla kai ta xromata tis othonis kai to megethos tis foto.. to n95 pisteuo travaei polu kalitera foto! to g600 pou eipes einai megali malakia! akoma xeirotero! to w610 me 2mpxl camera travaei pio kali fotografia apo to samsung g600. to omnia tora einai alli fasi kinito.. ekei pou eixe vouliaksei i samsung kai xanotan, ksafnika evgale to omnia kai anastithike! kai oxi mono anastithike alla pige na faei kai tin apple!
to omnia pisteuo einai apo ta kalitera kinita pou kikloforoun gia auta pou zitaei o kosmos! giati exei xathei i simasia tou kinitou tora pia… to kalo kinito einai megali othoni megala koumpia adiavroxo dinatos ixos kai na krataei polu i mpataria! ola ta parapano pou prosthetoun einai apla gia emas ta thimata pou ta agorazoume!

Jason

Φίλε kimon επέτρεψε μου να σου πω ότι είσαι άσχετος στο θέμα κάμερα. Έχουν γίνει σαφείς συγκρίσεις και το C905 είναι με διαφορά το καλύτερο κινητό σε κάμερα και βίντεο. Με το C902 που είναι 5MP τράβαγα πολύ καλύτερες φωτογραφίες από το Ν95.
Από αυτά που λες φαίνεται οτι το C905 δεν το έχεις πιάσει καν στα χέρια σου, ενώ εγώ το αγόρασα από την πρώτη μέρα που βγήκε.Επίσης στο ποσο καλή ειναι μια φωτογραφια δεν παίζουν ρόλο τα χρωματα οθόνης,αφοθ αυτα ειναι για την απεικονιση της. Το μεγαλύτερο ρολο παίζει η ανάλυση και πάνω απ’ όλα οη ποιότητα του φακού.Και η Sony λόγω φωτογραφικών ξέρει πολύ καλύτερα το θέμα κάμερα απο τη ΝΟΚΙΑ.

STARTOS!!!!

Paidia S.O.S Peira to c 905 me anavathmisi kai ekana foritotita apo wind se vodafon.Meta apo apisteytes prosfores apo thn vodafon gia na me kanei syndromiti kai meta apo antiprosfora apo wind na me kratisei ktl……katelixa na parw to c 905 apo 480euro sta 188 euro.To thema den einai veveos ayto apla to anafera gia na dwsw 1 mikri pinelia sto pos xeurakonontai oi eteries gia na kerdisoun h na mhn xasoun 1 pelati(kai kalo einai na to ekmetaleytoume)SXEDON 300 EURO KATO!!!!!!!! Omos epidei eimai kai ligo gantemhs,paizei provlima me to web.Eno syndewme sto diktio wi fi tou spitiou mou as poume ,ayto den goustarei na mou anoixi oute kan thn proth selida.Internet exw mono meso vodafon to opoio xreonomai kai apla DEN GOUSTARW.milisa me vodafon mou eipan oti einai thema SE,milisa me SE koitaxame ths rythmiseis kai htan ok,.H monh telikh apantisei pou peira htan “8a to anaferoume to provlima dioti den gnorizoume th mporei na symbenei,kaleste mas pali se 1 vdomada”os tote emeis th kanoume????OPOIOS GNWRIZEI KATI PARAKALW NA ENHMERWSEI. EYXARISTW!!!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

γεια σας παιδια!!!

δεν εχω ιδεα για το gps του κινητου. δουλευει μονο του η θελει internet?????

Iron_will

Ένα έχω να πω! Το έχω απ τον Οκτώβρη το C905. Την Δευτέρα θα πάει για 3η φορά στο service!
Την πρώτη χάλασε το c και δεν έσβηνε.Την 2η μόλις το άνοιξα μετά την επιστροφή από το service της πρώτης βλέπω το πρόβλημα στην οθονη(κυλίδα και γρατζουνιά).Μάλλον αμέλεια να μην πω τίποτα χειρότερο του service.Τώρα λοιπόν το πάω πισω γιατί δεν πατιέται το κουμπί της photo gallery στο πλάι της συσκευής…..! Ελπίζω 3η και τελευταία γιατί η υπομονή εξαντλείται!!!!

STARTOS!!!!

Axxxxxxxxxxxx !!!!! tia na pw kai egw to pira alla extos apo kalh foto kai dizain den vlepw tpt alo axiologw………..exei kati knt h samsung GAM…

ADREAS

εχω το c905 vodafone και θελω να βγαλω το vodafone live για να βαλω cosmote.Γινεται????

katerina

re paidia to c905 einai men teleio(h etsi fenetai) alla den 3erw an t 8elw gt mou fenetai oti t mono pou exei einai h kamera den 3erw exw adiko?emena mou arese k t w995 kai exw mpei se deileima poio n parw to c905 h to w995?????

Κώστας Βλαχάκης

katerina, Το W995 είναι ολοκαίνουργιο μοντέλο, το C905 έχει κλείσει χρόνο!

stavroula

re paidia 8a pi kapios ti sovari kanoniki timi sto tora sto 2009 tou iouni o3a 8a lete tis times tou mai kai 3erw kai egw sas parakalw an evrete timi kanoniki sto tora peste mou edw i stilte mou se minima sto msn mou pou ine stavri5512@hotmail.com plis stavroula

stavroula

milame gia ti timi tou tilefonou c905

stavroula

ene kai file esi cvlahakis an 8elis na 3eris to w995 einai idia me to nokia n95,n96 aplos me mia diafora kai to n95 pou einai to idio me to w995 einai poli pio 8finw

Κώστας Βλαχάκης

stavroula, Το C905 είναι Cyber-Shot ενώ το W995 είναι Walkman.

thanasis

cVlachakis h analysy ths cameras tou c905 einai kaliteri apo thn an. cam. tou w995.epeisis tha hthela na mou peite pio anaparagei kalytera tainies ,an kai nomizw oti pezoun idias poiotitas videos dioti exoun tin idia analysi.Alitheuei

makeleio

min akouo blakeies pisteuo ta Nokia exoun kalytera polymesa tora oso gia tin fotografia an thes min pareis SE fotografiko kinito pare mia psifiaki 12 MP me 60 euro eleos dld!

Κώστας Βλαχάκης

makeleio, Εσύ έφτασες στο άλλο άκρο. Καμία σχέση. Compact ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με λιγότερα από 250 ευρώ, δεν τραβάει φωτογραφίες.

thanasis

makelio den zhthsa thn apopsi sou

xristina

paidia exw pou exw agorasei to c905 apo ton septemvri exei provlima me tin camera…to exw steilei 6 fores kai ennoeite oute logos gia antikatastasi……..aaaaaa kai to korifaio to pira apo oteshop kai mou to esteilan pisw oi karagiozides me vodafone live plaketa…eksipiretisi miden

Afrodity

paidia ta kalitera kinita ein ta sony erricsson kai opoios goustarei.To c905 ein kai gamo ta kinita gt prokeite etc kai allios na to apoktiso…..den leo oti ta nokia den ein kala alla den exoun oraio disign!!!!egw tora exo to sony erricsson g705 kai m exei bgei elatomatiko gia auto sas pliroforo na min to agorasete

xristina

paidia pantos egw den eimai ka8olou euxaristimeni…prin to parete skeftiteto,kikloforoun tosa kinita

thanos

re paidia 8elw na to agorasw alla den 3erw poso kanei.

Nikos Petrakis

Παιδιά αυτό το κινητό αξίζει ακόμα; Το έχουν προσφορά στα 199 ευρώ στα Multirama και σκέφτομαι μήπως το αγοράσω κυρίως λόγο κάμερας! Δεν βρίσκεις κινητά με καλή κάμερα σε αυτά τα λεφτά!! Το έχει κανείς; Προβλήματα;

Staf

To εχει ενας φιλος μου..Αντικειμενικα ειναι πολυ καλη συσκευη..Εχει τα παντα ,δεν του λειπει κατι..

Nikos

Geia sas paidia thelw na kanw mia aplh erwthsh stous katoxous tou C905. To phra prin 2 ebdomades . Na pw oti prin to parw xrhsimopoiousa edw kai xronia to K800i. AN kai exei 8 megapixel to C905 parathrw kati pou den maresei. Den apeikonizei ta xrwmata oso kala to K800i oso periergo kai an akougete Ektos an pezei kati lathos stis rutmiseis ths cameras. Dld ti thelw na pw oti Ta dixnei ligo Skoura oxi apo apopsh fwteinothtas apla ta xrwmata einai san xethoriasmena. Exei na mou pei kaneis kapion tropo na beltiw8ei? euxaristw

Jason

Είμαι κάτοχος του κινητού από τον Οκτώβριο του 2008 που βγήκε…
Φίλε Νίκο δεν είχα τέτοιο πρόβλημα!!!!
1. Το πήρες καινούριο ή μεταχειρισμένο????
2.Δοκίμασες να καθαρίσεις λίγο τον φακό πίσω μήπως έχει δαχτυλιές,σκόνες,νερά κλπ?
3.Δοκίμασες να παίξεις λίγο με τις ρυθμίσεις φωτογραφίας?
4.Έκανες αναβάθμιση?

Το C905 σαν κάμερα είναι ότι καλύτερο υπάρχει σαν κάμερα.
Βεβαίως μετά το πρώτο Satio…

Staf

Nικο καν του ενα update καλου κακου..Eλα σου εχω και ετοιμο τον συνδεσμο!!Ακολουθεις τις οδηγιες,,
https://tinyurl.com/y98plk3
Και επισης δοκιμασε να καθαρισεις τον φακο..Απο προσωπικη πειρα το C905 σε θεματα φωτογραφιας ειναι κορυφαιο και δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο το Satio.

xristina

i ali8eia einai oti genikotera taexei ta provlimata tou…egw me to pou to pira ton septemvri to esteila 2 fores pisw…giati vgazeis tis foto kapws kitrines………..genikotera den vgike kai to kalitero kinito

maria

telika re paidia einai to c905 kalo kinhto h oxi???peite mou giati skeftomai na to parw!!!na mh to parw???eixa to c902 kai de mou bgazei ka8olou kales fwtografies….pou xei kai kala 5 megapixel…..kai sto skotadi ka8olou kales!!!!xalia…..!!!!

Κώστας Βλαχάκης

Ακούω ότι το C905 βγάζει πολύ καλές φωτό και πλέον κοστίζει 199 ευρώ (σε κάποιες προσφορές αλυσίδων ηλεκτρονικών).

xristina

einai kalo kinito…..alla exoun vgei alla kinita poli kalitera….poios o logos na pareis auto

maria

to kinito den einai k to kltr enas filos m to pire k kamera htan oxi k toso kali oso lene
episis dn eixe dunata hxeia
h sony ericsson vgazei kala kinita alla auto dn einai kalo
egw sas protinw to w995 einai to kltr
autaaaaaa 😀

giwrgos

e paidia to thlefwno to c905 to exw agorasei kai akoyste th problhma m ebgale…Mia stigmh anoigokleine h o8onh alla polles fores kai meta toy epaiiksa ena xtypo kai espase h othonh.to esteila sthn antiprwsopeia m to gyrisane kai m lene den mporei na ftiaxtei giati leipei ena gnhsio stoixeio ths SE.To eixa parei me paragkelia apo internet oxi mesw site germanos ktl.mhpws ksreis kaneis ti mporw na kanw?

ΦΩΤΕΙΝΗ

ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΑΠ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ERICSSON,POY NA MHN EINAI ΑΦΗΣ,ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΤΕ??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Sony Ericsson Xperia X10 SonyEricsson

Sony Ericsson XPERIA X10, Αναβάθμιση σε Android 2.3 Gingerbread επίσημα

Αυτό κι είναι αναπάντεχο νέο. Η Sony Ericsson ανακοίνωσε επίσημα την αναβάθμιση του λειτουργικού του Sony Ericsson XPERIA X10 από το Android 2.1 στο Android 2.3 Gingerbread, παρά τα όσα υποστήριζε μέχρι σήμερα. Το update θα είναι διαθέσιμο για download περί τα τέλη Ιουνίου και εκτός από ταχύτητα και σταθερότητα, φέρνει αρκετές ακόμα σημαντικές αλλαγές.

Smartphones Android Sony Ericsson Sony Ericsson Xperia X10

Sony Ericsson Xperia X10, Μάθετε τα πάντα

Ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα, είναι το Sony Ericsson Xperia X10, το πρώτο μοντέλο της SE με λειτουργικό σύστημα Android. Μάθαμε τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες, σειρά έχει να δούμε το πρώτο επίσημο βίντεο με τις λειτουργίες του X10 στην πράξη. Μέσα σε 6,5 λεπτά μάθετε τα πάντα για το Xperia X10 και απολαύστε […]

Reviews Satio Sony Ericsson Sony Ericsson Satio

Sony Ericsson Satio, Πλοήγηση στο μενού

Γεύση από το πολυαναμενόμενο Sony Ericsson Satio με τις εξαιρετικές φωτογραφίες των 12 Megapixel. Χρησιμοποιούμε το λειτουργικό σύστημα Symbian S60 5th μέσα από το UI (User Interface) της Satio. Πέντε κεντρικές οθόνες (tabs) κυλάνε πάνω στην οθόνη αφής των 3,5 ιντσών και δέχονται shortcuts εφαρμογών, bookmarks και contacts. Πλοηγούμαστε στο ίντερνετ με τον ενσωματωμένο browser […]

Smartphones Satio Sony Ericsson Satio SonyEricsson

Sony Ericsson Satio, Δείγμα βίντεο και φωτογραφιών

Δοκιμάσαμε την κάμερα του Sony Ericsson Satio. 12 Megapixel είναι αυτά και οι προσδοκίες μεγάλες. Στην υψηλότερη ανάλυση τραβάει φωτογραφίες 4000×3000 pixels και βίντεο 640×480 pixels. Οι φωτογραφίες του είναι καταπληκτικές με πλούσια χρώματα και έντονο το στοιχείο του βάθους. Τα βίντεο έχουν πολύ καλά χρώματα και η μετάβαση από σκοτεινές σε φωτεινές σκηνές είναι […]