Η Sony Ericsson παρουσιάζει το K660 για εύκολη πρόσβαση στο WEB

, Η Sony Ericsson παρουσιάζει το K660 για εύκολη πρόσβαση στο WEBΗ Sony Ericsson ανακοίνωσε το Κ660, ένα κινητό τηλέφωνο HSDPA (mobile broadband) με έξυπνα χαρακτηριστικά όπως φωτεινά πλήκτρα συντόμευσης που ενεργοποιούνται μόνο όταν σερφάρετε στο διαδίκτυο, ενδείξεις στην επιφάνεια εργασίας της οθόνης και «tickers» για να κάνετε τακτικά updates από τα αγαπημένα σας web sites.

Το internet έτσι όπως το περιμένετε
Το K660 επιτρέπει την άμεση πλοήγηση στο διαδίκτυο από το κινητό. Το κουμπί πλοήγησης της συσκευής, λειτουργεί σαν ποντίκι όταν είστε στο Web, επιτρέποντάς σας να κινηθείτε στη σελίδα όπως ακριβώς θα κάνατε αν ήσασταν στο PC σας. Σας δείχνει που υπάρχει σημείο της σελίδας με link και πότε είναι δυνατή η εισαγωγή κειμένου. Μπορείτε να κάνετε ακόμα και zoom in για μια πιο κοντινή ματιά σε ένα κείμενο ή σε εικόνες.

Το «Pan-and-zoom» είναι ένα από τα πλήκτρα συντόμευσης για το διαδίκτυο που βρίσκεται κάτω από τον αντίχειρά σας όταν βλέπετε σελίδες στο internet σε λειτουργία οριζόντιας οθόνης. Το Κ660 υποστηρίζει λειτουργία bookmark, ένα απλό πλήκτρο που σας βοηθά να επιστρέψετε στην Home page καθώς και ένα πλήκτρο συντόμευσης για εισαγωγή διεύθυνσης, όλα για να σας βοηθήσουν να κινηθείτε γρηγορότερα μέσα στο Web.

Οι πληροφορίες που θέλετε– με τους δικούς σας όρους
Το K660 κατασκευάστηκε για να διασφαλίσει ότι δεν θα περιμένετε για τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν. Μουσική, βίντεο ή email- η τεχνολογία HSDPA σας επιτρέπει να κατεβάσετε όλα τα δεδομένα σε ταχύτητες έως και τέσσερις φορές πιο γρήγορες από το συμβατικό 3G.

Πηγαίνετε εκεί με τους Google Maps για κινητό
Χάρη στην υπηρεσία Google Maps for Mobile, το K660 σας βοηθά να μετακινηθείτε ακόμα και αν βρίσκεστε σε μια εντελώς άγνωστη πόλη. Βρείτε αμέσως τη διαδρομή που χρειάζεστε με τους διαδραστικούς χάρτες που σας επιτρέπουν να κάνετε zoom in και out, ή κάντε πανοραμική λήψη προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να προσανατολιστείτε καλύτερα. Εισάγετε την τοποθεσία στην οποία βρίσκεστε καθώς και τον προορισμό σας και πάρτε λεπτομερείς οδηγίες. Εύκολα, χωρίς παρακάμψεις.

Φωτογραφίστε και μοιραστείτε… στο λεπτό
Το K660 έχει κάμερα 2.0 megapixel, βοηθώντας σας να απαθανατίσετε τη στιγμή εύκολα. Και εφόσον το διαδίκτυο είναι στο χέρι σας, δεν θα σας πάρει παρά λίγα κλικ για να ανεβάσετε τη φωτογραφία σας στο blogsite σας και να τη μοιραστείτε αμέσως με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Το K660 είναι τηλέφωνο για δίκτυα UMTS/HSDPA 2100 και GSM/EDGE 850/900/1800/1900 που θα διατεθεί σε επιλεγμένες αγορές από το πρώτο τρίμηνο του 2008.

Δείτε επίσης:
> Gartner: Πώς να διαχειριστείτε τις επιπτώσεις της εκτύπωσης στο περιβάλλον
> techblogTV: Sony Ericsson W960i
> Hitachi BD70E: Βιντεοκάμερα Blu-ray

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dexter

Προσωπικά, τα τελευταία χρόνια, θεωρώ ότι τα κινητά της Sony Ericsson είναι τα καλύτερα… αλλά πιστεύω ότι δε πρέπει να βγάζει τόσα πολλά μοντέλα!!!

Επίσης ότι καινούργιο βγαίνει τώρα πιστεύω πρέπει να έχει touch screen και μια κάμερα 3.2 mp τουλάχιστον

Π.χ το Κ850ι με 500 ευρώ χωρίς touch screen και γενικώς λίγα πράγματα απλώς με μια κάμερα 5 mp είναι ακριβό ενώ μια κάμερα με 7 mp την παίρνεις με 300 και έχει κ καλύτερα χαρακτηριστικά!!!!

Συμφωνεί κανείς??

tasosvel

θα διαφωνήσω οτι είναι τα καλύτερα.Πιστεύω οτι όλες οι εταιρίες έχουν αξιόλογες συσκευές. Είχα καμιά 30αριά συσκευές τα τελευταία 2 χρόνια και κάποια sony ericsson όπως τα w900, p990 ,k750 κτλ. Αυτό που εμένα δεν μου αρέσει είναι οτι βγάζει πολλές ίδιες συσκευές με τα ίδια χαρακτηριστικά και απλώς αλλάζει λίγο την εμφάνιση . Κατά τα άλλα έχουν πολύ καλό service μιας και το έχω επισκεφθεί, αλλά κάποιες από τις συσκευές τους δεν λένει και πολλά για τα λεφτά τους.

dexter

ναι δε διαφωνω ίσως το έθεσα λάθος

Πιστεύω ότι τα κάνουν τα φαίνονται καλύτερα. Που είναι η νοκια με τις πολλές διαφημίσεις τις όπως παλιότερα? σαν μη δίνει πολύ σημασία.

Η sony ericsson δίνει πολύ βάρος στο στυλιστικό μέρος που οι περισσότεροι καταναλωτές προσέχουν πρώτα.

tasosvel

Όντως μπορεί η νόκια να μην βάζει διαφημίσεις στην tv αλλά παραμένει πρώτη εταιρία σε πωλήσεις:)Το μόνο που κάνει η SE είναι να την κυνηγάει…. Επίσης αν το ψάξεις λίγο θα δείς οτι πολλά SE έχουν αρκετά μεγάλο δείκτη sar πράγμα που εμένα προσωπικά με αποτρέπει να τα αγοράσω.

Παύλος

se mia ereuna pou diavasa se ena amerikaniko periodiko,eixan ta ekseis apotelesmata. Nokia 90 ekat. siskeves
Motorola 60 ekat. siskeves
Sony E. 45 ekat. -//-

aftos ine o ari8mos polisewn kinitwn,opou vlepoume diplasia kinish stous katanalotes gia siskevh Nokia.Vevea oloi oi skandinavoi epilegoun Nokia+ine aftonoito..kala kanoun vevea giati enisxioun tin ikonomia tis xoras tous.auta..kalimera !!

tasosvel

Η νοκια κατέχει εδώ και χρόνια την πρώτη θέση παγκοσμίως. Έχει τεράστια κέρδη από τον τομέα των κινητών τηλεφώνων αν και τον τελευταίο χρόνο είχε κάποιες ζημιές στον τομέα των δικτύων. Μπορείς να δείς εδώ https://www.techblog.gr/telecoms/nokia-third-quarter/ που έχω γράψει για τα κέρδη του τρίτου τριμήνου. Νομίζω οτι στην Ελλάδα η SE κατέχει την πρώτη θέση σε πωλήσεις κυρίως με τις walkman συσκευές.

ΚΑΡΛΟΣ

ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ, ΕΝΑΝΤΙ ΠΟΙΤΗΤΑΣ Η ΑΛΛΟΥ ΤΙΝΟΣ:
_ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ Η ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ?
ΣΗΜ.: Ο ΝΟΩΝ..

Κώστας Βλαχάκης

@ΚΑΡΛΟΣ: Δεν σε κατάλαβα…

ΚΑΡΛΟΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ.
ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΑΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΝΟΚΙΑ Η Η MICROSOFT Η Η FIAT Η Η.. Η Η.. κ.λ.π κ.λ.π.
Η
ΕΑΝ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ???
ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ: ΠΟΙΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ..ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ Η ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ?
ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

Κώστας Βλαχάκης

Συμφωνώ, εγώ προσωπικά τις περισσότερες φορές αγοράζω με γνώμονα την σχέση ποιότητας/τιμής. Υπάρχουν βέβαια και κάποιες άλλες φορές που θα αγοράσω κάτι που ίσως να μην αξίζει τα χρήματά του αλλά είτε μου έχει γίνει έμμονη ιδέα είτε είναι trendy, δεν το κρύβω.

Κάποιες φορές το προϊόν που έχει κάνει τις μεγαλύτερες πωλήσεις είναι και trendy, τότε γίνομαι και εγώ ένας “βλάκας” πελάτης.

iiikievua

Интернет в информатизации и формировании информационного общества. В настоящее время, в Интернете работает более чем полмиллиарда людей.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Sony Ericsson Xperia X10 SonyEricsson

Sony Ericsson XPERIA X10, Αναβάθμιση σε Android 2.3 Gingerbread επίσημα

Αυτό κι είναι αναπάντεχο νέο. Η Sony Ericsson ανακοίνωσε επίσημα την αναβάθμιση του λειτουργικού του Sony Ericsson XPERIA X10 από το Android 2.1 στο Android 2.3 Gingerbread, παρά τα όσα υποστήριζε μέχρι σήμερα. Το update θα είναι διαθέσιμο για download περί τα τέλη Ιουνίου και εκτός από ταχύτητα και σταθερότητα, φέρνει αρκετές ακόμα σημαντικές αλλαγές.

Smartphones Android Sony Ericsson Sony Ericsson Xperia X10

Sony Ericsson Xperia X10, Μάθετε τα πάντα

Ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα, είναι το Sony Ericsson Xperia X10, το πρώτο μοντέλο της SE με λειτουργικό σύστημα Android. Μάθαμε τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες, σειρά έχει να δούμε το πρώτο επίσημο βίντεο με τις λειτουργίες του X10 στην πράξη. Μέσα σε 6,5 λεπτά μάθετε τα πάντα για το Xperia X10 και απολαύστε […]

Reviews Satio Sony Ericsson Sony Ericsson Satio

Sony Ericsson Satio, Πλοήγηση στο μενού

Γεύση από το πολυαναμενόμενο Sony Ericsson Satio με τις εξαιρετικές φωτογραφίες των 12 Megapixel. Χρησιμοποιούμε το λειτουργικό σύστημα Symbian S60 5th μέσα από το UI (User Interface) της Satio. Πέντε κεντρικές οθόνες (tabs) κυλάνε πάνω στην οθόνη αφής των 3,5 ιντσών και δέχονται shortcuts εφαρμογών, bookmarks και contacts. Πλοηγούμαστε στο ίντερνετ με τον ενσωματωμένο browser […]

Smartphones Satio Sony Ericsson Satio SonyEricsson

Sony Ericsson Satio, Δείγμα βίντεο και φωτογραφιών

Δοκιμάσαμε την κάμερα του Sony Ericsson Satio. 12 Megapixel είναι αυτά και οι προσδοκίες μεγάλες. Στην υψηλότερη ανάλυση τραβάει φωτογραφίες 4000×3000 pixels και βίντεο 640×480 pixels. Οι φωτογραφίες του είναι καταπληκτικές με πλούσια χρώματα και έντονο το στοιχείο του βάθους. Τα βίντεο έχουν πολύ καλά χρώματα και η μετάβαση από σκοτεινές σε φωτεινές σκηνές είναι […]