Sennheiser PC-350 SE, Headset για gamers με διπλό ακουστικό και μικρόφωνο

Το Sennheiser PC-350 SE είναι ένα σύστημα headset για PC gamers, με διπλό ακουστικό και μικρόφωνο και μοναδικό σύστημα αναδίπλωσης για εξοικονόμηση χώρου. Το headset διαθέτει κλειστού τύπου σχεδιασμό, γεγονός που επιτυγχάνει την ηχητική μόνωση, άνετη στέκα με επένδυση, αλλά και αυτόματο mute του μικροφώνου κατά την ανύψωση του βραχίονα.

To Sennheiser PC-350 SE είναι διαθέσιμο με λιανική τιμή 199 ευρώ (ή 189 ευρώ στο www.nakas.gr).

Sennheiser PC-350 SE, Sennheiser PC-350 SE, Headset για gamers με διπλό ακουστικό και μικρόφωνο

Sennheiser PC-350 SE, Sennheiser PC-350 SE, Headset για gamers με διπλό ακουστικό και μικρόφωνο

Sennheiser PC-350 SE, Sennheiser PC-350 SE, Headset για gamers με διπλό ακουστικό και μικρόφωνο

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χαρης

Έχω τα sennheiser pc 360 και είναι υπέροχα απλά δεν έχουν πολύ μπάσο αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου…..

john

Έχω τα πρώτα 350 και δυστυχώς μετά από κάποια χρόνια σκίζεται το υλικό που καλύπτει τα σφουγγάρια και διαλύονται.
Δεν τα αξίζουν με τίποτα τόσα πολλά χρήματα.

John

https://www.dropbox.com/s/vyn5amjxzd2me6m/Photo%201-2-14%20-%2016%2051%2020.jpg παλιότερα Sennheiser ανοιχτού τύπου ήταν πολυ ποιο ανθεκτικά.

Panagiotis

όσα καλά ακούγονται γι αυτή τη μάρκα, άλλο τόσο εύκολα σκίζονται τα σφουγγαράκια και το πάνω σφουγγάρι για το κεφάλι! ΚΡΙΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Sennheiser

Η Sennheiser θέλει να φέρει τον ήχο 3D στα κινητά με Android

H Sennheiser συνεργάζεται με την Samsung προκειμένου τα ακουστικά της με ήχο 3D να είναι συμβατά με την πλατφόρμα Android. Σημειωτέον ότι τα ακουστικά της με τεχνολογία ήχου 3D ήδη είναι συμβατά και δουλεύουν με τα iPhones.

Gear Sennheiser Star

Sennheiser Orpheus: Ακουστικά για ήχο 50.000 δολαρίων

Αν ασχολείστε με την μουσική, ίσως κάποια στιγμή στη ζωή σας να έχετε ακούσει το όνομα Sennheiser Orpheus. Το όνομα αυτό παραπέμπει σε κάποια ιδιαίτερα ακουστικά του Γερμανού κατασκευαστή, τα οποία δεν θα τα δεις σε καταστήματα καθώς κατασκευάστηκαν μόνο 300 κομμάτια και κόστιζαν υπερβολικά πολλά χρήματα.

Games Διαγωνισμοί τεχνολογίας Sennheiser

Τεράστιος Gaming διαγωνισμός! Κερδίστε τα ακουστικά Sennheiser PC-350SE

Είσαι PC gamer; Τότε χρειάζεσαι τα καλύτερα ακουστικά για να τη μάχη! Το Techblog σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις δικό σου ένα μπόμπα ζευγάρι ακουστικών και να ξεχυθείς στο πόλεμο με τα καλύτερα όπλα! Μάθε πως μπορείς να αποκτήσεις τα Sennheiser PC-350SE με noise-cancelling, και αυτόματο mute του μικροφώνου κατά την ανύψωση του βραχίονα!