Ένα σατιρικό video για όλα τα Apple fanboys του κόσμου

Όπως έχει φανεί εδώ και καιρό μέσα από τις συζητήσεις στο Techblog, Apple fanboys υπάρχουν και ζουν ανάμεσά μας (για να μην παρεξηγηθούμε, υπάρχουν και Microsoft, Google, Android fanboys, απλώς εδώ επικεντρωνόμαστε στο μήλο…), τα οποία δεν χάνουν ευκαιρία να υποστηρίξουν με πάθος ο,τιδήποτε κάνει η Apple, ακόμα και αν δεν είναι και τόσο σπουδαίο (ναι, φίλοι μου, η καινοτομία δεν είναι ισοδύναμο της Apple, ακόμα και αν συχνά καινοτομεί με τα προϊόντα της).

Το παρακάτω video είναι αφιερωμένο σε όλα τα Apple fanboys εκεί έξω, καθώς και σε όλους όσους ακολουθούν με τυφλή πίστη οποιαδήποτε εταιρεία, χωρίς να δέχονται ότι στον κόσμο της τεχνολογικής καινοτομίας δεν υπάρχουν θρόνοι και βασιλιάδες, αλλά παντοδύναμος λαός που οδηγεί με τις ανάγκες του τις εταιρείες να δημιουργούν ανελλιπώς νέα αντικείμενα του πόθου.

, Ένα σατιρικό video για όλα τα Apple fanboys του κόσμου

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ioannis

Τα σπάει ο τυπάς!

jim1234

super realistic…

Γιωργος Αγριανιτης

Απο τα καλυτερα και πιο πλήρη που εχω δει ever!
Μπραβο κυριε Καϊμακάμη.

kostis

ολες οι εταιρειες στηριζονται πολυ στα πορωμενα fanboys. για μενα το θεμα ειναι το εξης και ειναι απλουστατο: σε εκφραζει κατι, σε βολευει, σου αρεσει, σε κανει και αισθανεσαι ομορφα, και πολλα αλλα που θα εγραφα μεχρι αυριο….οκ δεκτα ολα! κρατα τα για τον εαυτο σου και μην προσπαθεις να επιβαλεις αυτο που σου αρεσει στους αλλους. δεν ειμαστε ολοι οι ανθρωποι, δεν ειχουμε τα ιδια θελω και πολλα αλλα. αλλα ο ανθρωπος απο την φυση του θελει να επιβαλει στον αλλον την γνωμη του, πρεπει αναγκαστικα αυτο που του αρεσει να ειναι το (γενικα) αποδεκτο σε ολους. εν κατακλειδι εαν δεν υπηρχαν τα πορωμενα προβατακια (και φυσικα αναφερομαι σε ΟΛΕΣ τις εταιρειες) τοτε τα πραγματα θα ηταν αρκετα διαφορετικα….αυτα απο μενα και συγνωμη για το μεγαλο ποστ….

Γιωργος Αγριανιτης

@ kostis
Συμφωνω…εχεις δικιο…
Πανω απ’ολα η γνωμη σου ειναι δικη σου και κανενος αλλου…γιατι να την επιβαλεις καπου χωρις την θεληση του?

techviewGr (Iphonias)

+1 kostis
το οτι μου αρεσουν τα προοιοντα μιας συγκεκριμενης εταιριας για τους χ ψ λογους δεν σημαινει οτι οταν βγει κατι που δεν μου αρεσει η δεν με βολευει θα το αγορασω…
πχ. ειμαι κατοχος iPad 2 και οταν το αγορασα εκανα 2 λαθη. πρωτων το πηρα σε μαυρο και δευτερον δεν προτιμησα το 3G.
Μολις βγηκε το νέο, ενω ειχα σκοπό να το αγοράσω (αν είχε τετραπύρηνο επεξεργαστή αλλιως να την βρασω την καρτα γραφικων), δεν εκανα τιποτα. ηταν κουταμαρα να αγορασεις κατι με μη αναβαθμισμενο επεξεργαστη τη στιγμη που δεν με ενδιαφερει η GPU καθως τα παιχνιδια που παιζω εχουν μεγαλες απαιτησεις. Επισης γιατι να σκασω το λιγοτερο ενα 500 για φορητο browsing και ψυχαγογια ενω εχω τα ιδια τωρα (τι κι αν ειναι 1 δευτερολεπτο πιο αργο)
Επιστρεφοτνας στην Apple, θελω να πω οτι είναι πολλοι αυτοι που θα τα σκασουν για την αγορα του νεου iPhone κι ας μην εχει καποια βασικα… (NFC 1,X GHz, 4 inches, καλυτερη μπαταρια….)

Γιώργος Μ.

Εντάξει , ο τυπάς το έχει λέμε! Απίστευτος!

sammyjim

…NOBODY NEEDS….η φραση που ειπωθηκε περισσοτερες φορες στην ολη…..Παρουσιαση,ποσο τους ζηλεβω…Ανυπαρκτες αναγκες, οποτε πως να μην ειναι το ΠΙΟ ΠΛΗΡΕς για αυτους???
P.S. ….το πιο λυπηρο???παμε προς 2013, με Λευκο Καλωδιο σφηνωμενο στο αφτι???ουτε αστεγος να ηταν….αλλα WHO NEEDS BLUETOOTH????Απλα Λυπηροοοοοοοοοοοοοοο…..

Γιώργος Κ.

Πόσο χάλια διαφήμιση και το χειρότερο είναι η αναφορά στο όνομα του Στιβ Τζομπς… και ειδικά ο τρόπος με τον οποίο έγινε…”apple can still survive without Steve Jobs” Ε Λ Ε Ο Σ

dimpep

Γιατί να πηγαίνεις να παίρνεις ένα τηλέφωνο, όσο καλό και αν είναι αυτό, ενώ το έχουν όλοι; Δε θες κάπως να ξεχωρίζεις; Να λες “Κοίτα τι έχω!!!”. Ο μιμιτισμός σε όλο του το μεγαλείο. Και μπορεί αρκετοί να μην συμπαθούμε την apple αλλά το marketing που έχει είναι υποδειγματικό

Γιώργος Κ.

”Κοίτα τι δεν έχω:bluetooth,radio fm,videocall,open source ios. Και παρόλα αυτά κοστίζω 600 ευρώ; Πως γίνεται αυτό;;; It’s called magic..”.

Periklis T.

Είναι τραγικό το γεγονός που οι περισσότεροι άνθρωποι που πάνε να αγοράσουν υπολογιστή ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή μόλις βλέπουν το μηλαράκι πορώνονται για τα καλά και χωρίς να ξέρουν τι έχει αυτή η συσκευή της apple μέσα θέλουν να την αγοράσουν ενώ μπορούν να αγοράσουν μια καλύτερη σε πολύ χαμηλότερη τιμή.Η apple πιστεύω απευθύνεται πιο πολύ στα fanboys κατά ένα μεγάλο ποσοστό και από αυτά τα οικονομάει κατά τη γνώμη μου.

greeceandroid
Απόστολος Ν.

Το μήλο της Έριδος!

Απόστολος Ν.

Βασικά είναι το Apple της Έριδος! :-p

keysmith

.. τελικά κάνεις δεξί κλικ στα mac? :p

ddr2

Υπαρχουν τουλαχιστον 20 τροποι?
Χαχαχα!!

md03582

Ούτε εγώ συμπαθώ ιδιαίτερα την apple, αλλά τέτοιου είδους βίντεο μου φαίνονται χαζά..

jimmy1992

Είναι το ίδιο σπαστικός με τον Sheldon Cooper απο το The big bang theory!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.