iPhone 6, Μη ολοκληρωμένο dummy 4.7 ιντσων “ποζάρει” δίπλα στο 5s

Φωτογραφίες ενός νέου dummy που “αναπαριστά” το iPhone 6 έκαναν την εμφάνισή τους, χωρίς να λείπουν οι εύλογες αμφιβολίες για την εγκυρότητα του συγκεκριμένου αντικειμένου. Ένα σημείο που συγκεντρώνει την προσοχή μας είναι στο πίσω μέρος του dummy unit είναι το LED flash της κύριας κάμερας όπου φαίνεται να είναι κυκλικού σχήματός αντί του οβάλ που “φιλοξενεί” το True Tone dual-LED flash του iPhone 5s.

Πρέπει επίσης να λάβουμε υπόψιν το ότι με το συγκεκριμένο flash η λήψη φωτογραφιών στο iPhone 5s βελτιώθηκε, και δεν αποκλείεται η Apple να συνεχίσει τη χρήση του και σε μελλοντικές συσκευές, χωρίς όμως να αποκλείεται κάποια αλλαγή στα οπτικά μέρη του επόμενου iPhone.

Αλλαγές παρουσιάζονται επίσης στην περιοχή του ακουστικού της συσκευής, με τον αισθητήρα εγγύτητας να βρίσκεται στα αριστερά της εμπρόσθιας κάμερας, μιας και μέχρι τώρα βρισκόταν στα αριστερά του ακουστικού. Επιπλέον, ο αισθητήρας φωτός βρίσκεται και αυτός στα αριστερά της εμπρόσθιας κάμερας, ενώ οι αισθητήρες αυτοί μαζί με το ακουστικό της συσκευής βρίσκονται τοποθετημένοι σε υψηλότερο σημείο επάνω στη συσκευή, ενώ η κάμερα βρίσκεται στο απώτερο σημείο της.

Η dummy συσκευή που εμφανίστηκε, υπολογίζεται πως φέρει οθόνη μεγέθους 4.7 ιντσων και δείχνει αρκετά μεγαλύτερο από το iPhone 5s που βρίσκεται στα αριστερά της φωτογραφίας, και μένει να διαπιστώσουμε εαν τελικά όλη αυτή η φημολογία σχετικά με την αύξηση του μεγέθους του επόμενου iPhone είναι αληθής ή θα παραμείνει ευσεβής πόθος όλων όσων επιθυμούν να δουν (επιτέλους) ένα iPhone με οθόνη διαστάσεων κοντά σε αυτές των Android ανταγωνιστών του.

iphone, 6, dummy, unit, appears, iPhone 6, Μη ολοκληρωμένο dummy 4.7 ιντσων “ποζάρει” δίπλα στο 5s

iphone, 6, dummy, unit, appears, iPhone 6, Μη ολοκληρωμένο dummy 4.7 ιντσων “ποζάρει” δίπλα στο 5s

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikko

Όχι άλλο physical button, Apple & Samsung ξυπνήστε!!

Sol

@Nikko Η Apple εχει κανει ωραια δουλεια με το home button της και ολο το λειτουργικο βασιζεται πανω σε αυτο. Της Samsung απο την αλλη, μπορει ανετα να βγει αφου το Android ειναι φτιαγμενο για να δουλευει χωρις κουμπια αλλα ειναι επιλογη της Samsung να το κραταει, αφου θεωρει οτι χρειαζεται.

Nio

Μπορει να το βαλει απο πισω το home button η apple…
Αλλα θα ηταν full αντιγραφη… Θα ταν ομως (για μενα) μεγαλη επιτυχια αφου θα μειωνε πολυ τα bezel της.. Τωρα παλι παντοφλοbezels θα εχει……

j

Δεν έχει και τεράστια bezels

keysmith

(και) η Apple εκπαντοφλίζεται.. Λυπηρό.

‘Οχι άλλη αύξηση των ιντσών.

Σύλλογος καταναλωτών που θέλουν το κινητό να χωράει στην τσέπη.

Giannis

Σε όλα τα iPhone η κάμερα ειναι ένας ομοκεντρος κύκλος με την αριστερη γωνία του κινητού (κοιτώντας την πλάτη του). Στο dummy δεν φαίνεται κάτι τέτοιο οπότε ίσως ειναι fake. Βέβαια οι φωτογραφίες δεν ειναι καλής ποιότητας.

manolis

Εγώ πιστεύω ότι αυτό υπάρχει αν και δεν σημαίνει ότι όντως θα κυκλοφορήσει έτσι μιας και μπορεί να είναι μια δοκιμαστική dummy συσκευή για να δουν το μέγεθος!!!

Nio

Παιδια τα smartphones πρεπει να εχουν ενα αρκετα ικανοποιητικο μεγεθος οθονης. Δεν ειναι πλεον απλα τηλεφωνα. Τα χρησιμοποιουμε για πολλα περισσοτερα απο μια κληση. Δεν μπορει η apple να μεινει πισω. Οσοι θελετε μικρα τηλεφωνακια πηγαιντε στα mini.

Theo

Εγώ θα πω δυο κακίες. Πρώτον ο πόθος όλων να δουν ένα iphone με περισσότερες ίντσες. Μάλιστα, μετά το iphone 4 ήταν όλοι κατηγορηματικοί ότι οι ιδανικές ίντσες ενός κινητού ήταν 3,5 ίντσες. Όσο κυκλοφορούσαν φήμες για το iphone 5 στις 4 ίντσες άλλαξαν γνώμη και οι ιδανικές ίντσες ενός κινητού ήταν 3,5 το πολύ 4 ίντσες. Τώρα πάλι πολλοί από αυτούς περιμένουν πως και πως να δουν ένα iphone στις 4,5 -4,7 ίντσες το πολύ. Τι άλλαξε τόσο πολύ σε αυτούς ; Εγώ είμαι υπέρ των μεγάλων οθονών, όταν όμως πήρα κινητό 4,3 ιντών πριν 3 χρόνια τι δεν άκουγα για το μέγεθος. Αλλά άμα κανείς πάρει iphone δεν υπάρχει πρόβλημα γτ είναι iphone. Και δεύτερον όλα τα σχέδια σε iphone, μόνο εγώ τα βλέπω ολόιδια. Ούτε οι γωνίες αλλάζουν, ούτε το σχήμε στην κάμερα, στο φλας και στα κουμπάκια. Όλα ίδια απλά μεγαλύτερη οθόνη. 😛

Στεφουκος

H apple σε λίγο καιρό θα μείνει πολύ πίσω κατά την ταπεινή μου γνώμη

Αποστόλης Ρόδος

Για μένα οι σωστές διαστάσεις και το επικροτώ. Ούτε τεράστιο ούτε μικρό.
Πιστεύω θα κρατήσει και τις προηγούμενες διαστάσεις του iPhone μετονομαζοντας το iPhone mini… Και καλά θα κάνει γιατί είναι μεγάλη η αγορά.
Θα δούμε…

kVel

@Theo

Και όταν βγήκε το πρώτο iphone όμως όλοι έλεγαν ότι είναι τεράστιο, και τώρα για του περισσότερους είναι το πιο μικρό…

Johnny

Εγώ πιστεύω πως η Apple δεν θα κάνει τόσο απότομη μετάβαση από τις 4 στις 4.7 ίντσες γιατί θα χάσει τους καταναλωτές που θέλουν μικρές οθόνες.Από την άλλη αν μείνει στις 4 θα απογοητεύσει αυτούς που θέλουν μεγαλύτερο iPhone .Άρα το καλύτερο θα ήταν να παρουσιάσει δύο iPhone για να ικανοποιήσει όλους τους καταναλωτές.Ένα με οθόνη 4 ή 4.3 ιντσών και ένα 4.5 ή 4.7.Και αυτό με τις καλύτερες πωλήσεις θα κρίνει με ποιό μέγεθος οθόνης θα συνεχίσει η Apple.(Λέμε τώρα)

βλάσης

Μόλις διάβασα την είδηση ένιωσα τον αντίχειρα μου να μεγαλώνει αυτομάτως…Το update ολοκληρώθηκε τελικά μετά από λίγο με το μεγάλωμα ελαφρώς και των υπολοίπων δαχτύλων. Είμαι έτοιμος λοιπόν να πιάσω το ιδανικό κινητό για χρήση με το ένα χέρι. Είχε καιρό να γίνει update στις διαστάσεις του χεριού μου πάντως. Εδώ και 2 χρόνια από την ελαφρά αναβάθμιση που είχαν λάβει τα χέρια μας για τις 4 ίντσες του i5. Γιατί η apple ξέρει κάθε πότε παίρνουν update τα χέρια σου. Η τελευταία πρόταση θα μπορούσε να είναι και το νέο της σλόγκαν…

keysmith

@βλάσης
.. χαχαχαχαχαχαχα Πολύ γέλασα. Έξυπνη τοποθέτηση!
Πότε θα γίνουν “κανονικά” τα σχόλια στο techblog να κάνουμε και like όπως σε άλλα forum?

Ακούτε κύριε Βλαχάκη?

Alexis

Αν το iphone μεγαλώσει σε ιντσες τοτε οι πωλήσεις θα πέσουν κατακόρυφα κια αυτο γτι οι γυναικες θα μεινουν με το iphone 5-5s. Και κακα τα ψεματα οι περισσοτεροι πελάτες της Apple ειναι γυναίκες.

makismali7

Βλάσης χάχα κλαίω από το γέλιο.. Να σαι καλά ρε φίλε με έκανες κ γέλασα!

Nio

Βλασης συν 1.!!!!! χαχαχαχα…
Υ.Γ. κ εγω θελω like στα σχολια….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.