Smartphones με οθόνη αφής που δεν απαιτούν επαφή!

Στην Κορέα δεν αστειεύονται με την τεχνολογία, μπορεί το γούστο τους να είναι διαφορετικό από αυτό των ευρωπαίων και των αμερικάνων έχουν όμως απεριόριστη φαντασία και φυσικά τα μέσα για να της δώσουν μορφή! Sky Vega LTE λοιπόν για την αγορά της Κορέας και gestures πάνω από την οθόνη του κινητού χωρίς να χρειάζεται να την ακουμπήσεις. Δείτε το βίντεο.

, Smartphones με οθόνη αφής που δεν απαιτούν επαφή!

Kudos to Teo

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dark_Zompie

O.o

sdaoulas

ουαου…

kwstas

Αυτη την λειτουργεια δεν την εχει και το SG. NOTE να κανει capture screen
λογικα χρησιμοποιει με την εσωτερικη καμερα που ειναι παντα σε ετοιμοτητα

Sakis

μου θυμιζει το xbox kinect ^^

takis1994

να φανταστω , οτι sms γραφεις κανονικα ομως..

Panos7GR

Κινητο με αισθητηρα κινησης για να μην χρειαζεται επαφη με την οθονη!! :O Πανεξυπνο!!!!

giannhs

φυσικά ελπίζω ελληνικά να διαβάζεις λέω ότι δεν το βρίσκω καθόλου χρήσιμο
για τους εξής λόγους
καμία κλήση δεν είναι σημαντική όταν ζυμώνεις:p,
όλες οι κλήσης μπορούν να περιμένουν μερικά λεπτά αν τα χέρια σου δεν είναι καθαρά
επίσης λέω ότι η τεχνολογία μου φαίνεται ότι έχει χάση το μέτρο και ότι τα τηλέφωνα ο βασικός σκοπός τους είναι να κάνουν κλήσης και μέτα έρχονται τα άλλα για αυτούς του τα χρειάζονται αυτό δεν νομίζω να χρίζετε σε κανένας όσο “όμορφα” και αν το πλασάρει το βίντεο

Panosrep

είχα παρόμοιο πρόγραμμα στο nokia n95 πριν 3 χρόνια που καταλάβαινε τις κινήσεις του χεριού μέσω της μπροστινής κάμερας

fotis

Για αυτό δεν είναι το siri, tell me κλπ.?
Για να απαντάς ,και πολλά άλλα, χωρίς να ακουμπάς το κινητό?
Ποιος είναι ακριβώς ο λόγος που είναι αυτό τεχνολογικό νέο και δεν ήταν π.χ. όταν τα windows phone 7 μπορούσαν να διαβάσουν και γράψουν ένα ολόκληρο sms χωρίς να τα ακουμπήσεις ή η τεχνολογία οθόνης του καινούριου microsoft surface που είναι πολύ καλύτερη από αυτήν?

symmetryboy

Panosrep σε βρισκω σωστο…!
https://www.youtube.com/watch?v=B6EjuyoTszE&

Παντελακος

Πιθανότατα να υπάρξει μελλοντική κόντρα του Siri με αυτό εδώ . Ωραία θα περάσουμε 😀

Itsme

σαν το kinect δηλαδή..

Nickolas

Καλά δεν είναι ανάγκη να περιμένουμε τη Samsung για κάτι τέτοιο, όπως είπαν και τα παιδια πιο πάνω. Ήδη υπάρχουν πολλές εφαρμογές που χρησιμοποιούν τους αισθητήρες των κινητών. Στο N8 που έχω για παράδειγμα, έχω κατεβάσει εφαρμογή που μόλις βγάλω το κινητο απο την τσέπη ξεκλειδώνει κατευθείαν και μόλις το βάλω πίσω κλειδώνει λέγεται pocket lock ή το auto hello με το οποίο μόλις φέρω το κινητο στο αυτί απαντάει κατευθείαν χωρίς να πατήσω κάποιο πληκτρο. Φαντάζομαι και στα android smartphones θα υπάρχουν τέτοιου είδους εφαρμογές.

vwgolf16

Αυτό εδώ που μας δείχνει το video υπάρχει σε εφαρμογή Symbian που είχα στο Nokia N82 μου παλιά και δούλευε με τον αισθητήρα φωτός. Δεν είναι κάτι το επαναστατικό μην τρελαίνεστε 🙂

Dark_Zompie

Πανεξυπνο Αλλα Ρε Παιδια Το Κινητο Στα Χερια Πως Θα Το Χειριζεσαι; Ενα Μετρο Μακρια Θα Ειναι Το Χερι Σου; Ενοω Οτι Δεν Θα Ειναι Και Πολυ Βολικο Να Μην Πατας Την Οθονη Σε Μερικους

mikemilos

χαχαχα καλαο αλλα παλιο κολπο!!!!! αρε αθανατο Ν95!!!! https://www.youtube.com/watch?v=EGAQkEvF_48

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

εμενα παντως η διαφιμιση μου αρεσε πολυ, οπως λενε και τα παιδια πιο πανω μεχρι και το ν95 το εκανε αυτο πριν 3-4 χρονια, και το 5800 για να αλλαζεις τραγουδια, δεν ειναι νεο!!!!

kostas

δεν βρισκω τον λογο να μην προστεθει και ενα τετοιο feature, δεν εχει σημασια αν υπαρχει ηδη αλλη τεχνολογια… πειραζει να υπαρχει KAI αυτο?

dkoukou

…τελικά πολλοί εδω μέσα το έχουμε ξαναδεί. Πραγματικά και εγω το είχα στο Ν95 και μου μοιάζει περίεργο που το πασαρουν για νέα τεχνολογία.

dsgeo

Σιγά το καινούριο…..κατεβάστε το prox pro και θα με θυμήθηκε!!!
Δεν είναι κάτι το πρότυπο καθώς υπάρχει εδώ και καιρό παρόμοια εφαρμογή που μέσω του αισθητήρα κίνησης εκτελεί παρόμοιες λειτουργίες!!

Κωστας

Παιδια αυτο τ ειχε και η Sony Ericsson στο W380 το T707 και στο Yari που επεζες και παιχνιδια κιόλας με κινησης των χεριων σου…

dsgeo

Δεν νομίζω να κάνει κάποιος εδώ μέσα επίδειξη γνώσεων..
Και ούτε το ανέφερα για αυτό τον λόγο απλά μου έκανε εντύπωση που οι Κορεάτες το παρουσιάζουν σαν μία καινοτομία που τους ανήκει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.