SM-E500F, νέα σειρά smartphones για τη Samsung;

Η Samsung σίγουρα περνάει μια πολύ δύσκολη περίοδο τόσο από θέμα πωλήσεων όσο και από θέμα εσόδων και καθαρών κερδών. Οι πωλήσεις της ναυαρχίδας της Samsung Galaxy S5 ήταν πολύ κάτω από το αναμενόμενο. Σύντομα αναμένονται αλλαγές τόσο σε θέμα συσκευών όσο και σε θέμα υψηλόβαθμων στελεχών.

Ο αριθμός των συσκευών θα είναι μικρότερος από αυτόν που είδαμε το 2014 προκειμένου να μπορούν οι καταναλωτές να ξεχωρίζουν τις νέες συσκευές πιο εύκολα.

Σύμφωνα με το SamMobile, Samsung ετοιμάζει μια νέα συσκευή η οποία διέρρευσε με κωδική ονομασία SM-E500F και πέρασε από το ινδικό site Zauba το οποίο καταγράφει τις εισαγωγές στη χώρα. Είναι η πρώτη συσκευή της Samsung η οποία έρχεται με την ονομασία Ε, πράγμα που δείχνει ότι η Samsung ετοιμάζει μια εντελώς νέα σειρά με μονό γράμμα στην ονομασία όπως είναι για παράδειγμα τα Samsung Galaxy Alpha, Samsung Galaxy A3 και Samsung Galaxy A5.

Η συσκευή κοστίζει INR 46,889 δηλαδή 757 δολάρια, από την τιμή βλέπουμε ότι είναι high-end συσκευή αλλά δεν έχουμε άλλες πληροφορίες.

samsung sm-e500f, SM-E500F, νέα σειρά smartphones για τη Samsung;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lorentzos

Καιρός ήταν να καταλάβουν ότι όταν πουλάς τόσα χρόνια το ίδιο προϊόν εμφανισιακά κάποια στιγμή θα κάνει κοιλιά. Έπρεπε να πατώσουν οι πωλήσεις για να το καταλάβουν, τώρα τρέξτε. .!!!

iakxar

νομιζω πρεπει να εγκαταληφθει το φαινομενο να βγαζουν τοσες πολλες συσκευες για ολους και για ολα. Πλεον ο κοσμος κατευθυνεται σε πιο ξεκαθαρες προτασεις οπως πχ η apple και η motorolla. Βγαζει μια low end συσκευη ( moto e ) μια μεσαιας κατηγοριας ( moto g ) και 2 ναυαρχιδες ( moto x και moto droid ). Αυτο που κανει η samsung τα τελευταια χρονια της εχει στοιχισει. Ειναι μια πολυ καλη εταιρεια με πολλες επιτυχιες στο ενεργητικο της και με καλες συσκευες, πρωτοπορα σε πολλους τομεις ομως εχει χασει καπως την μπαλα και τον μπουσουλα με ολες αυτες τις συσκευες. Σε αυτο οφειλεται πιστευω η πτωση στις πωλησεις. Εξαλλου υπαρχουν πολυ καλες επιλογες στα μεσαιας κατηγοριας κινητα, δεν χρειαζεται να δινεις 600-700 ευρω για να κανεις την δουλεια σου ευκολα και ανετα. Ειναι κατι που πρεπει να δουν οι εταιρειες αν θελουν να πανε καλα

φωτης lgg3

Δεν το λες και πατωμα…n1 παγκοσμια σε πωλησεις ειναι, απλα τα κερδη μειωθηκαν!Αυτο ειναι για καλο βεβαια αφου θα κάνει ακομα καλυτερες συσκευες απο τις ηδη κορυφαιες που κανει μειωνοντας τα λαθη.Το βασικο θεμα ειναι αλλο.Να μη θεωρουμαστε κοροιδα με τις υπερτιμολογησεις κατι που κανουν κυριως ηapple η htc κ η samsung.. και βλεπεις iphone με 1200E note με 750 και one με 700E ενα χρόνο μετα.Ε μετα απο δυο χρονια που θα υπαρχουν οι κινεζοι μονο,θα το χαρω ειλικρινά.

dark_master

@φωτης lgg3 ξεχνάς κάτι πολύ σημαντικό. Τα Κινέζικα όπως λες ή δεν δίνουν updates όσον αφορά τις εκδόσεις του Android και συνήθως παντρεύεσαι την έκδοση με τα οποία τα αγόρασες ή χρησιμοποιούν fork έκδοση του Android (με τα καλά και τα κακά του) ή πωλούνται μέσω ιντερνετ αποκλειστικά για να κρατήσουν τη τιμή χαμηλά.

Επίσης ξεχνάς κάτι πολύ σημαντικό. Λέγεται μεταπωλητική αξία και status όσο και αν δεν μας αρέσει να το παραδεχόμαστε. Είναι κάτι αντίστοιχο με τα ακριβά αμάξια ειδικά στην περίπτωση του iphone. Παραμενουν επιθυμητά επειδή ακριβώς είναι ακριβά. Επίσης οι ίδιοι οι επικεφαλής της LG (μιας και έχεις G3) είχαν δηλώσει σε άλλο ελληνικό site ότι δεν πρόκειται να έβγαζαν μεταλλικό κινητό γιατί αυτό θα ανέβαζε το κόστος της συσκευής και θα ήταν χρονοβόρα διαδικασία. Ξέρεις πως πολλοί κοιτάνε και το υλικό κατασκευής και την ποιότητα κατασκευής (αναμεσα τους κ εγώ). – μην ξεχνάς πως και η Xiaomi έχει χαρακτηριστεί Apple της Κίνας… λες να είναι τυχαίος ο χαρακτηρισμός αυτός?

Adokimos

Η τιμή που έχετε βάλει αναφέρεται στο σύνολο των συσκευών (6) που έχουν παραληφθεί και όχι στην τιμή της κάθε μονάδας, η οποία είναι INR9,378 (δηλαδή $151). Άρα, μιλάμε για entry-level συσκευή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.