Ποιο smartphone να πάρω με 199 ευρώ; Xperia Neo V, Galaxy S ή Huawei X5 Pro

Έως 200 ευρώ και από 350 και πάνω είναι πλέον οι δύο κατηγορίες τιμής στην ελληνική αγορά των smartphones. Μόνο για σήμερα Πέμπτη τα καταστήματα Media Markt “ανασταίνουν” το θρυλικό Samsung Galaxy S που πρωτοκυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2010 και το προσφέρουν στα 199 ευρώ. Στην ίδια τιμή κυκλοφορεί το Sony Ericsson Xperia Neo V αλλά και το Huawei X5 Pro και οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες.

Το Samsung Galaxy S με 199 ευρώ θα το βρείτε στα Media Markt. Το Sony Ericsson Xperia Neo V με 199 ευρώ θα το βρείτε σε Vodafone, Κωτσόβολο και Πλαίσιο και το Huawei X5 Pro με 199 ευρώ στη WIND.

, Ποιο smartphone να πάρω με 199 ευρώ; Xperia Neo V, Galaxy S ή Huawei X5 Pro

Sony Ericsson XPERIA Neo V
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 (αναβαθμίσιμο σε 4.0 ICS)
Επεξεργαστής: 1GHz μονοπύρηνος
Μνήμη RAM: 512MB
Οθόνη: 3,7 ίντσες, LCD Bravia Engine, 854×480 pixels, 16 εκ. χρώματα
Κάμερα: 5 Megapixel, video HD 1280×720 pixels
Δεύτερη κάμερα: VGA
Ενσωματωμένη μνήμη: 320MB
Κάρτα μνήμης: micro SD 2GB (στο κουτί)
Wi-Fi ν, DLNA, GPS, Bluetooth, micro USB, FM Radio, micro HDMI
Μπαταρία: 1500 mAh
Διαστάσεις: 116x57x13 χλστ.
Βάρος: 126 γρ.

Samsung Galaxy S
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 (αναβαθμίσιμο σε 4.0 ICS, ίσως)
Επεξεργαστής: 1GHz μονοπύρηνος
Μνήμη RAM: 576MB
Οθόνη: 4 ίντσες, Super AMOLED, 800×480 pixels,
Κάμερα: 5 Megapixel, video HD 1280×720 pixels
Δεύτερη κάμερα: VGA
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB
Kάρτες μνήμης: microSD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, GPS, micro USB, Bluetooth 3.0, DLNA
Μπαταρία: 1500 mAh
Διαστάσεις: 122.4×64.2×9.9 χλστ.
Βάρος: 118 γρ.

Huawei Ideos X5 Pro
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.2? (αναβαθμίσιμο σε 2.3 ναι, σε 4.0 ICS μάλλον όχι)
Επεξεργαστής: 1GHz μονοπύρηνος
Μνήμη RAM: 512MB
Οθόνη: 3,8 ίντσες, LCD, 800×480 pixels, 16 εκ. χρώματα
Κάμερα: 5 Megapixel, video HD 1280×720 pixels
Δεύτερη κάμερα: Όχι
Ενσωματωμένη μνήμη: 2GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Bluetooth 2.1, Wi-Fi n, GPS, micro USB, FM Radio
Μπαταρία: 1500mAh
Διαστάσεις: ? χλστ.
Βάρος: ? γρ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

121 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimos

Galaxy S με κλειστα ματια..Δεν χανεται τετοια προσφορα!

dimitris

Εγω πηρα το galaxy S. Μακραν η καλυτερη επιλογη στα 200 ευρω. Και μη γυρισει κανεις και πει οτι ΔΕΝ εχει φλας, οποτε ειναι γτπ. Εχω να πω πολλα ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ για τα NEO V και Huawei Pro :Ρ

FORO-XRISTOS

φιλε δημητρη μπορεις να πεις και τα υπόλοιπα ΔΕΝ γιατι θελω να παρω για δωρο ενα απο τα τρια και ημουν προς neo v αλλα ακομη δν αποφασισα!

Vasilis

Galaxy S καρφί…..και ας έχει πλαστικά…..εγώ αγοράζω τεχνολογία και όχι υλικά.

athanton

Νeo V και icecream οταν αποφασισει η Sony..
ideos x5 με τιποτα..

Πάνος Λ.

Πρωί πρωί σήμερα αγόρασα το Galaxy S από τα Media Markt για την κοπέλα μου (εγώ έχω το 2X). Στα 199 ευρώ πιστεύω είναι η καλύτερη επιλογή. Οκ ναι φλας δεν έχει.

sdaoulas

το πηρα και γω για την γυναικα μου πρωι πρωι στα 199€. Τωρα το περιεργαζομαι και απλα το κινητο δεν εχει να ζηλεψει και πολλα απο τα GS2 και Note τα οποια εχω. Και μιλαμε μονο 199€. Τρεξτε γιατι στο media markt γινεται ενας μικρος πανικος.

ΗΛΙΑΣ Χ.

GALAXY S. έχει μεγαλύτερη οθόνη, 8 GB ενσωματωμένη μνήμη και σε σχέση με το neo V μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Όμως αν κάποιον τον ενδιαφέρει πολύ το ICS θα προτιμήσει το neo V.

Γιάννης

Sony Ericsson Xperia Neo V πού είναι το πιο καινούργιο μοντέλο και θα υποστηριχθεί με τις αναβαθμίσεις των android! Το Huawei X5 Pro με τίποτα! και το Samsung Galaxy S όχι ,γιατί είναι παλιό μοντέλο και δεν θα υποστηριχθεί τόσο!

tasos

Γιατί ποτέ στα χαρακτηριστικά να μην μπαίνει ο αριθμός SAR?Προσωπικά θα ήθελα να παρω για την αδερφή μου το Neo (μιας και δεν εχει στο νομό μου mediamarkt να προλάβω τον γαλαξία) αλλά δεν θελω να την ψήσω.

zac

Μαζεψε αλλα 50 και παρε το Nexus S! οτι καλυτερο 🙂

haris

η λογικη λεει neo v λογο ice DLNA HDMI

O gadgetakias

Παιδιά,το Galaxy S το είχα και το πούλησα το καλοκαίρι στην τιμή τον 250€(ευτυχώς)..το κινητό έχει απίστευτη οθόνη αλλά αν το φορτώσεις εφαρμογές τραβάει κωλύματα..και γενικά Ι
η ΣΑΜΥ έχει ένα θέμα με την υποστηρίξει και το servise τις.

pandelis

βάση hardware αγοράζουμε το samsung galaxy αλλά επειδή δε θα πάρει ICS(android 4.0) πηγαίνουμε στο neo V ,τεράστιο λάθος από τη samsung 🙁
για το Χ5 δεν έχω άποψη.

Vasilis

Στο Galaxy S το Sar είναι σχεδόν ανύπαρκτο 0.24 W/kg (head)
Στα άλλα δυο δεν βρίσκω τιμές… μάλλον για ευνόητους λόγους…

'χωρισ ονομα'

Εγώ έχω το Neo V, τώρα από αυτό γράφω;p
Οι καλύτερες επιλογές είναι το neo v ή το samsung!
Το samsung είναι καλύτερο λόγω οθόνης και το sony ericsson είναι καλύτερο λόγω της αναβάθμισης σε ICS. Το huawei με τίποτα, πάλι καλά που δεν το είχαν στην WIND και πήρα το neo V:DD

dimitris

Δεν εχουν αποφασισει ακομα να θα παρει ICS ή οχι το galaxy S. Δεν τιθεται ουτε καν θεμα συγκρισης. Το S ειναι πολυ μπροστα σε συγκριση με τα υπολοιπα, σε αυτη την τιμη. Και εγω πηγα πηρα σημερα ενα για την κοπελα μου. Τι μας νοιαζει που δεν εχει φλας, γιατι, τα υπολοιπα που εχουν νομιζετε οτι βγαζουν αξιολογες φωτο υπο χαμηλο φωτισμο? @@!. Ουτε ο γαλαξιας 2 μου δεν εχει τετοιες ικανοτητες. Καρφωτο galaxy S οποιος εχει ενδοιασμους. ΚΑΥΛΗΤΕΡΗ οθονη, πιο ωραια χρωματα, μεγαλυτερη αυτονομια, μεγαλυτερος αποθηκευτικος χωρος, κ.ο.κ.

Θα μπορουσα να γραφω επι ωρες! :ΡΡ

ΥΓ: να μην ξεχασουμε να αναφερθουμε στο ΤΕΡΑΑΑΑΣΤΙΟ support απο xda, για οποιον θελει να πειραματιστει.

lostre21

To Galaxy S θεωρω οτι ειναι πολυ καλυτερο!Και τελικα υπαρχει και η πιθανοτητα να αναβαθμιστει..Στα ¨+¨ του οτι εχει πολυ χαμηλο Sar..

kosmas

Πήρα πριν λίγο το SGS. Το πρώτο μου Android. Ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το Neo V αλλά λόγω SAR (0,24 έναντι 1,1) και από ότι διάβασα σε φόρουμ κτλ διάλεξα αυτό. Πιστεύω πώς έκανα το καλύτερο. Ανυπομονώ να φορτίσει να το ανοίξω!! 🙂

Γιώργος

Παιδιά καλημέρα! Ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας για το huawei ideos x5 pro… Δεν ξέρω αν έκανα καλά αλλά το παρήγγειλα χθες… Και τώρα αγχώθηκα… Αλλά γενικά είχα ακούσει πολύ καλές κριτικές….
Ευχαριστώ.

Θεμης

πηρα και εγω το samsung galaxy s ειναι πρώτο μου Android Phone και ενα εχω να πω……….ειναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!!!!!

alex

Έχω το Neo V και είναι απίστευτο!

haris

και τα τρια κινητα στα λεφτα τους τα σπανε..

ΚοτσοςΤ

Κωστα στο galaxy ομως λες οτι δεν εχει fm radio ομως στην οθονη του εχει εικονιδιο που λεει fmradio:) μηπος λειτουργει μονο με inernet

fred

πολυ καλες συσκευες.αλλα εγω τον γαλαξια θα προτιμουσα

γιαννης

εγω το u8800pro εχω (πριν ειχα iphone 3g 16gb kai 3gs 32gb) με 16 gb γεματα δεν μου ειπε ποτε οχι ουτε οταν ανοιξα ταινια σε μεγαλη αναλυση ουτε σε καποια εφαρμογη.. αυτα

komakos!

ρε παιδες τωρα ειλικρινα τι συγκρινετε????το γαλαχυ σ υπερεχη παντου!!!μια ματια στην οθονη του και θα καταλαβετε!!!

TechviewGr (Iphonias)

Κάτοχος neo v: πολυ καλο κινητο για 200€ και με μια καρτουλα 8/16 GB βόλευεσαι. Ειναι ένα iPhone 4 με 200€ το μόνο που θα του βρω ειναι τα SAR και η κατασκευή.
Θα έπερνα το S για διάφορους λόγους όπως η χαμηλή ακτινοβολία η προεγκατεστημενη 8αρα μνήμη, και για το οτ Samsung= εγγύηση ποιότητας. με τίποτα το IDEOS

ΥΓ η μπαταρία του neo v ειναι στα 1460 mAh δεν έχει κανένα ρόλο αλλα απλά το λέω,,.

ΚώσταςΑ

Παιδιά η προσφορά του samsung galaxy s στα mediamarkt είναι μόνο για σήμερα???

aggelos

εχω ξενερωσει απιστευτα γτ το galaxy το πηρα την περασμενη εβδομαδα στα 249 και μου το εκαναν και 2 φορες αντικατασταση τοσο γκαντεμια?

stelakos

μεγαλα δειλιματα (αναμασε σε sgs kai neo) αν ειχα λεφτα και ψαχνουμουν θα ειχα ανχωθει αλλα μαλλον sgs !!! δεν ξερω απο τοτε που ειχε ο αδερφος το καλυτερο κινητο για τιν εποχη του ενα samsung αφης (δεν θιμαμε μοντελο) τα θεωρω πολυ καλα κινητα

Damianos Kalanidis

Τι κοιτάτε το SAR… Νομίζετε ότι υπάρχει πομποδεκτης που μπορεί να μεταδίδει με 3 ή 4 φορές χαμηλότερη ισχύ για να επικοινωνήσει με την κεραία του παρόχου σε σχέση με τους υπόλοιπους.. Αφού χρησιμοποιούμε κινητό θα τρώμε ακτινοβολία.. Το βασικό είναι να είναι κάτω από τα διεθνή όρια, τα άλλα είναι για φιλολογικές συζητήσεις.. Ρωτήστε και κάνα Ραδιοερασιτέχνη..

Νίκος Λ.

Xperia Neo V χωρις 2η σκεψη.

Dimes

Το μόνο κριτήριο που αξίζει να κοιτάξεις το UI (user interface).. αν σου αρέσει το android όπως το έχει κάνει η sony πάρε το neo v, αν σου αρέσει galaxy πάρε galaxy…. και αν είναι σημαντικό και το design, απλά κοίτα τα εξωτερικά!:-P

arhs

galaxy s χωρις καν σκεψη

panos13

οι συσκευες ειναι πανω κατω οι ιδιες γιαυτο ας μην ειμαστε απολιτοι..μικρες ειναι οι διαφορες τους.Neo v και Galaxy ειναι λιγο μπροστα απο Ideos.Μεταξυ των δυο το neo v εχει καλυτερη αναλυση(περισσοτερα ppi 265 εναντι 233) αλλα το galaxy s οθονη amoled..Καμερα εχει καλυτερη το neo v οχι μονο απο θεμα fash αλλα και απο φακο.Και τα δυο θα παρουν αναβάθμιση σε 4.0 αρα ειναι πανω κατω τα ιδια αλλου υπερτερη το ενα και αλλου το αλλο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Neo V εννοείτε.

Tse

Sony Ericsson Xperia Neo V HDMI με 199€

Silender

Galaxy S
1.μεγάλος χώρος 8GB, Καλύτερα γραφικά στα παιχνίδια(ω ναι με adreno 205 δε γ@@@σε κανείς),
2.μερικά εκατομμύρια κόσμος να ασχολείται στο XDA με άπειρες αξιόλογες ROM + την ήδη πολύ καλή ICS RC1 του onecosmic,
3.Οθόνη και χρώματα από αλλού,
4.σε σύγκριση με το Ideos X5 o φακός του Galaxy S είναι πολύ καλύτερος και όντως όπως γράφτηκε πιο πάνω σε χαμηλό φωτισμό διαπρέπει(για κινητό).

Xperia Neo V
1. HDMI
2. Design
3. New kid on the block (more support) 😉

Όλα αυτά φυσικά είναι λεπτομέρειες που ίσως ενδιαφέρουν κάποιους. Έτσι κι αλλιώς τα δουλεύω και τα 3 τον τελευταίο καιρό, τα έχω προτείνει σε πολύ κόσμο και η γνώμη μου είναι ότι τραγικές διαφορές σε ΜΗ tech-junkie δεν υπάρχουν.

btw μη σας ξεγελάει το όνομα της Huaweii το κινητό είναι φοβερό όπως και το πρώτο Ideos X5(καμία σχέση με την τραγική ZTE).

Iwannhs

Εγω που εχω επιδοτηση απο την WIND 200 ευρω και δεν μπορω να παρω ουτε το sony neo v ουτε το sgs τι να πω??????γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Alex

Συμφωνω με οσα ειπε ο Silender, αλλα το adreno 205 ειναι ισαξιο με το powervr sgx540 του GS. Ισως μπερδευτηκες με το adreno 200 που ειχε την μιση αποδοση του 205.

Silender

Alex το Order & Chaos Online που έχω δοκιμάσει σε Adreno 205 “σέρνεται” σε σχέση με τον SGX540.
Τώρα αν σε άλλα είναι καλύτερα, πάω πάσο.

kostis

εγώ διαλέγω την 4τη επιλογή…
Εχω στα χερια μου το Sony Ericsson Xperia Neo παραγελία απ εξωτερικό (Οχι το V αλλά το NEO το κανονικό με 8ρα camera με Exmor R flash,ΗDMI,DLNA,3,7 inch +Bravia Engine+720p 30fps,Adreno 205)
-ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ ΄: https://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_neo-3734.php

Δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απ το Galaxy S με την 5ρα κάμερα που δεν συγκρήνετε με την 8ρα μου με τίποτα αλλα τίποτα ουτε σε ανάληση βίντεο …

Χperia NEO οχι GALAXY S…αν είναι να συγκρίνουμε το ΝΕΟ με το Galaxy sii ΟΚ αλλα οχί ρε παιδιά και με το GALAXY S…
τι το καλυτερο εχει το GALAXY S και σας εχει πορώσει τόσο…η AMOLED οθόνη του? γιατι αυτο ειναι το μονο που μπορώ να σκεφτώ..αν κάνω λάθος ας με διωρθώσετε..
Κωστα εσύ τι λες επι του θέματος?

παυλος

neo v κατευθειαν χωρις συζιτισει

kostis

Γιάννη@ Χαχαχα 😛

nik

το galaxy s με custom ics δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο τα κινητα που εχουν βγει τελευταια .
πολυ γρηγορο , σταθερο και με ικανοποιητικη αποδοση μπαταριας (τουλαχιστον το δικο μου)

tasoskafros

neo v, το εχω δει, ειναι τελειο

michalis_mclaren

Έχω το galaxy S απο την πρώτη κυκλοφορία του και δεν έχει να ζηλέψει απο κανένα καινούργιο τίποτα!!! 200 ευρώ είναι τσάμπα και αν δεν είχα ήδη 3 galaxy στην οικογένεια θα έπαιρνα αλλο ένα!!! Όποιος ψάχνετε θα πάθει πλάκα όποιος όχι ας πάρει το άλλο γνωστό κινητο που είναι μόνο για μόστρα και πράξη καθολου!!! ΤΕΛΟΣ για κάποιον που ρώτησε πιο πάνω ΝΑΙ ΕΧΕΙ και ραδιόφωνο απλά συνδέεις τα ακουστικά για κεραία.Το μηλαράκι δεν έχει και μάλλον σε μπέρδεψε που μόνο με web μπορείς! Να το χαρούν όσοι το πάρουν και το galaxy και τα άλλα δύο!

butters

neo V. Ξεχωριστό design, νεότερος επεξεργαστής από το Galaxy S, καλύτερα χαρακτηριστικά κάμερας, HDMI και φυσικά Ice Scream Sandwich 🙂

Makis

Xperia Neo V σε λευκό! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ομορφότερο!!!

vaggelis

xperia neo v το εχω σε μπλε..υπεροχο…

Γιώργος

Εγώ που είμαι από Πάτρα, υπάρχει περίπτωση να μπορέσουν να μου το στείλουν;

Γιώργος

Φυσικά και μιλάω για το SGS, δεν συγκρίνονται τα κινητά στην τιμή αυτή.

NIKOS

και τωρα που το Galaxy S τελειωσε στα media markt ?
μαλλον παω για neo v

Γιώργος

Καμία άποψη για το ideos x5 pro; το έχει κάποιος; αξίζει τα λεφτά του;
ευχαριστώ.

Silender

ναι τα αξίζει, είναι πολύ καλή συσκευή.

Παντελής

εγώ πήρα πριν μήνες το galaxy s plus 269 και έχω πάθει τη πλακα μου είναι και γαμω σε όλα του ,πριν έιχα το blade ,οπότε galaxy με κλειστά μάτια είναι πολύ καλή η τιμή του!!! άνετα θα το ξαναπερνα

Giannis

εγω εχω το sgs και μπορω να πω οτι ειναι απο τα καλυτερα κινητα που εχουν κυκλοφορησει!!και εννοειται οτι η super amoled απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!! και οσοι παραπονιουνται για το φλας ας πανε να παρουν ψηφιακη…

steven

Huawei x-5!!! Τα φαγαμε στη μάπα τοσα χρονια τα sony και τα samsung ταχα καλα,ποιοτικα και επωνυμα!!Καινουργια τα αγοραζαμε και χαλασμενα ητανε!!!Και τα service δεν καλυπταν την εγγυηση εμεις τα χαλασαμε λεγανε!!!υγρασια μεσα σε 3 μερες ποτε πηρε?ελος!!!Μαθανε το παπα υγρασια για να μην τα καπυπτουν.Οχι ενα ,οχι δυο , αλλα τρια ericsson χαλασμενα απο το κουτι τους ,ξαναπερνω εγω sony ???Το samsung προβλημα σοβαρο στο service δεν εβρισκαν τιποτα εγω ομως δεν ειχα κινητο.Αντε γεια ,αντε γεια!!!Huawei και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος δεν θελω τιποτα παραπανω και τα εχει ολα!!!

dimitris

@Παντελης

Δεν θελω να σε ξενερωσω, αλλα αμα το ειχες ψαξει λιγο θα εβλεπες οτι το PLUS ειναι υποδεεστερο του απλου. Περαστικα :Ρ

dimitris

Παιδες τετοιες προσφορες ( galaxy s 199e) τις κυνηγαμε!! Σημερα πηγα 9 και 30 ΜΜ και ειχε 10 κομματια ακομα. Εκατσα χαζεψα λίγακι τις οθονες και εφυγα μετα απο μιση ωρα. Ειχαν φυγει ηδη τα μισα :Ρ

dimpep

neo v γιατί απλά δεν προσπαθεί να αντιγράψει iPhone 😉 Και τρέχει τα πάντα άψογα. Αν ψάχνετε κάτι για το τελευταίο παιχνίδι ή κυνηγάτε τα frame περαστικά! Θέλετε Note και πάνω

Παντελής

φίλε dhmhtri μόνο και μόνο ο επεξεργαστής του plus 1.4 αντι του 1 γιγα άξιζε τα λεφτά του αλλά και μεγαλύτερη μπαταρια ,οσο αφορά τη gpu δε με ενδιαφέρει καθόλου γιατι δε παιζω παιχνίδια στο κινητο και οσο για την έκδοση 4 αντροιντ που δεν υποστηρίζει η σαμσουνκ δε με ενδιαφέρει διοτι υπάρχουν μαγειρεμένες εκδοσεις κλάσεις ανώτερες απο τις οριτσιναλ.

geoper2

Θα συμφωνήσω με τον zac και θα πω βάλε 50 ευρώ και πάρε το nexus s 😉

Β βασιλης

Εγώ πριν κάνα δυο μήνες πήρα το galaxy s στη κοπέλα μου λόγω sar, αρκετά την τσουρουφλησα με τα se που τις έπαιρνα…τωρα για τα τρία, στο σονυ με χαλάει, sar, εσωτερική μνημη, στο άλλο με χαλάει ότι είναι no name…δεν θα ήθελα η κοπέλα μου με τπτ να το δείξει στις φίλες της.. Τι είναι αυτό; κινέζικο κτλ; πολύ δούλεμα…

Alex

Neo V γιατι θα παρει ics,κατι που το galaxy ουτε στον υπνο του.

arhs

@alex,
το galaxy s γευεται ics πριν και απο το nexus s χαρη στην υποστηριξη των devs που εχει

Crowler

Galaxy S το πήρα το Σεπτέμβριο σε προσφορά 250 ευρώ και δεν συγκρίνεται με κανένα !!

Nikos

Παιδιά καλησπέρα, είχα iphone! Τώρα έχω το Xperia Neo όχι το V (8άρα κάμερα).
Όλα τα λεφτά είναι είναι. Πάρα πολύ καλό και το Galaxy αλλά πιστέψτε με θα πάθετε πλάκα με το βίντεο και τη φωτογραφία που τραβάει.
Δεν κολλάει πουθενά.

christy

παιδια και εγω πηγα σημερα το μεσημερι στα media markt κ το αγορασα το galaxy s!!αφηστε που αγχωθηκα μη δεν το βρω!!απο θεσσαλινικη το πηρα κ οταν πηγα το μεσημερι ειχαν μεινει 10 συσκευες!!

Ευαγγελος

Στην Ελλάδα του 2011-12 μας έχει φάει ο νέο-πλουτισμός και η μόστρα, “τι θα πουν οι φίλες τις γυναίκας μου”κτλ. Για τη sonny τη να πούμε ,κολοσσος, η Samsung επίσης αλλά καλά θα είναι να πούμε και δυο λόγια για τη huawei η οποία είναι η τέταρτη εταιρία στον κόσμο στις τηλ/νιες. Το ότι δεν την ξέρουμε στην Ελλάδα αυτό δε σημαίνει κάτι , έξαλλου είμαστε τόσο μικροί που δεν τους νοιάζει όσο για το ideos ίσως καλύτερο από πολλά “επώνυμα” και με χαμηλό sar¨ Ας είμαστε λοιπόν πιο συγκαταβατικοί σε κάποια θέματα και ας μην αφήνουμε υπονοούμενα….

Κατοχος iPhone

Marios

πήρε το neo v η κοπέλα μου,πολύ ωραίο,όμορφο χωρίς κολλήματα κλπ κλπ αλλα μεχρι εκεί..τα αρνητικά (κατα την αποψη μου) είναι οτι έχει μικρή μνήμη,τα τρια άθλια wannabe μεταλικά κουμπια,και αυτό το άθλιο xperia-ui της Sony Ericsson….εγώ αν ήταν να διαλέξω ενα απο τα τρια θα έπρενα το ideos x5 pro αλλα περιένω το Honor 🙂 αυτά απο εμενα.

dimpep

Marios όχι και άθλιο το UI της Sony Ericsson…απλά είναι άλλης φιλοσοφίας από τα τύπου iPhone 😉

marino

Sorry about writing english but i havebl another idea….how about samsung wave 2?

Θεμης

παιδια το samsung galaxy s οταν το πειρατε πια εκδοση ειχε μεσα??

sdaoulas

την 2.3.3

Δημήτρης Π.

παιδιά εγώ είχα το Samsung Galaxy S το πούλησα το καλοκαίρι για 255ευρώ και τώρα έχω το Sony Ericsson Xperia Neo V και πολύ απλά δεν συγκρίνετε το ένα με το άλλο χίλιες φορές το Neo V από το Galaxy S

kostis

Δημήτρης Π.@
-Πες τα ρε φίλε..!! (που μου συγκρίνουνε το NEO με το Galaxy S.) φαντάσου εγώ που έχω το NEO(με την 8ρα) και μου λένε οτι το Galaxy S οτι είναι καλύτερο!

sdaoulas

ε ναι αν κρινετε ενα κινητο απο την καμερα τοτε αδικως μιλαμε. παντε και παρτε το samsung pixon.

στεργιος

παρολο που πηρα το nexus s 249e απο πλαισιο,τα 3 αυτα κινητα ειναι πραγματικα δυναμιτες.
το θεμα ειναι ο καθε υποψηφιος αγοραστης να δει τι πραγματικα ζηταει απο ενα κινητο.
εγω προσωπικα κοιταζω sar μπαταρια και μελλοντικες προοπτικες.
το samsung ειναι ενα κινητο αξιας ~500€ οταν ειχε πρωτοβγει,κ τωρα ειναι μονο 200.αυτο απο μονο του σημαινει πως αξιζει κατι παραπανω απο τα αλλα 2.
για οποιον θελει να αγορασει νεα συσκευη.

galaxy s
+ sar,φοβερη οθονη,πολυ καλη αυτονομια,
– δεν θα παρει “επισημα” ics ,δεν εχει φλας,ειναι ηδη ενα ετος στην κυκλοφορια(για καποιον που θελει κατι τελειως καινουριο)

neo v
+ πολυ ωραια χρωματα και αναλυση(η μεγαλυτερη εκ των 3),θα παρει την εκδοση ics 4.0,εχει υποδοχη hdmi και τραβαει 3D panorama photo.
– πολυ υψηλο sar,μετρια ποιοτητα κατασκευης, μικροτερη σε ιντσες οθονη εκ των 3

huawei x5 pro
+ εχει το χαμηλοτερο sar κ ειναι στο ~ χαμηλοτερο δεικτη ολων των εποχων ,ταχυτατο,αρκετα πιο γρηγορο απο τα αλλα 2.εχει και ραδιο πια,δυνατο φλας,
– δεν εχει καλη οθονη σε θεμα ποιοτητας.κ καθε μερα με τον φορτιστη αγκαλια.
παρεξηγημενο λογω της κινεζικης καταγωγης του.αξιζει περισσοτερα

Vagelis

Εντάξει ρε παιδιά μην σκατε και μην ειστε απολυτοι. Και τα τρια κινητα αξιζουν τα λεφτά τους και εχουν πολυ μικρες διαφορες μεταξυ τους. Σχολια τυπου “πολυ ανωτερο”, “Δεν τιθεται ουτε καν θεμα συγκρισης”, “Το **** ειναι πολυ μπροστα σε συγκριση με τα υπολοιπα”, δεν μπορω να τα καταλαβω..

Θεμης

ξερει κανεις την εκδοση που φοραει το samsung galaxy s?
Έκδοση? Modem? CSC?

στεργιος

φιλε βαγγελη επειδη ανεφερες δικες μου φρασεις,λεω την αποψη μου πανω στα 3 συγκεκριμενα κινητα επειδη μεχρι πριν 10 μερες ειχα λιωσει στο να ψαχνω τα χαρακτηριστικα τους.και αν καποιο ειναι πχ πολυ καλυτερο,γιατι να μην το πω?δεν κανω διαφημιση,σχολιαζω κ τα 3 εξισου το ιδιο. και ολες οι αποψεις μου μπορουν να τεκμηριωθουν με νουμερα.
ο τιτλος του αρθρου λεει “Ποιο smartphone να πάρω με 199 ευρώ; Xperia Neo V, Galaxy S ή Huawei X5 Pro” οποτε καλο θα ηταν να σχολιαζουμε μενοντας εντος θεματος βοηθωντας με τις απαντησεις μας καποιους αναποφασιστους αγοραστες.
χρονια πολλα κ καλη χρονια σε ολους.

alexandros

τι samsung & huawei βλακείες μάρκες the best sony ericsson neo v ΤΟΥΜΠΑΝΟ με HDMI me DLNA και HD αλλα αυτο τα σπαει με ολη τιν ενοια της λεξης

lupusunicus

Ήμουν που ήμουν μπερδεμένος… τώρα χειρότερα. Προβλήματα δεν είχε κανένας κάτοχος με τα παραπάνω smartphones; Όλα τέλεια; Απορώ; Όσο για αυτούς που αναφέρονται στις “φωτογραφικές” δυνατότητες των κινητών ως κριτήριο αγοράς…προφανώς δεν έχουν ασχοληθεί ούτε ελάχιστα ερασιτεχνικά με την ψηφιακή φωτογραφία… Προσπαθώ να βρω reviews για το Χ5Pro(Titan), και δεν υπάρχει τίποτα και σε ξένα sites… Στο site της Huwaei δεν υπάρχουν καν λεπτομερή specs του τηλεφώνου. Παρ΄όλα αυτά είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Sony. Τα Hdmi και dlna επίσης δεν μου λένε τίποτα απολύτως το μεν πρώτο γιατί χρησιμοποιώ κανονικό pc με hdmi στην tv και το δε δεύτερο γιατί αφού υπάρχει το wi-fi ας μου εξηγήσει κάποιος σε τι υπερτερεί το dlna…και μη μου πείτε να αρχίσω να αγοράζω dlna συσκευές από την αρχή για “total digital media living”. Ποιο θα μου βγάλει 1-2 χρόνια χωρίς γελοία προβλήματα με απασχολεί για καθημερινή χρήση σαν τηλέφωνο και χρήση internet email/fb/browsing και δευτερευόντως σαν mp3/4 player. Εγώ κατάλαβα πως είτε δεν υπάρχουν κάποια “στάνταρ μετρήσιμα χαρακτηριστικά” για τα κινητά ή απλώς δεν μπορείτε ή δεν σας ενδιαφέρει να μας τα αναλύσετε. Η τελείως επιφανειακή “δοκιμή” ενός κινητού και ένα βιντεάκι δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια ανάλυση προσωπικής γνώμης… Συνέχεια »

ΘΑΝΑΣΗΣ

galaxy s σιγουρα ειναι το καλυτερο , το ποιο ομορφο, και η φερει το ονομα samsung της μεγαλυτερης πλεον εταιριας στον κοσμο στα καταναλωτικα ηλεκτρονικα. βεβαια δεν εχουμε στην επαρχια media markt αλλα και στα 280 παλι καλυτερο απο τα αλλα 2 για μενα δεν υπαρχει καν συγκρηση.

Κώστας

Έχω το Galaxy S που χρυσοπλήρωσα πριν ένα χρόνο. Γιατί μας το κάνουν αυτό; Καλύτερα να το απέσυραν παρά αυτό το πράγμα. Ό,τι και να πάρεις, μετά νιώθεις χαζός που το πλήρωσες 3 φορές περισσότερο…

sayian

Δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης με το galaxy να ξεφευγει απο τις υπολοιπες μουφες. Παντως το galaxy στα 200 ευρω στα media κατι δεν μου αρεσει σε τοσο χαμηλη τιμη. Προσεξτε

αρης δ.

τι να προσεξουμε? χθες το πηρα σφραγισμενοτατο και πλεον τρεχει 4.0.3 onecosmic τελεια 😉

Μανος

Απ ολα τα ποστ που εκατσα αυτο του lupusunicus με καλυψε ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!

Αυτα που ειπε ακριβως πρεπει πρωτιστος να μας ενδιαφερουν στη καθημερινοτητα μας και δυστυχως δε τα λενε ουτε τα βιντεακια του συμπαθους Κωστα.

Κατοχος note k s2 που ψαχνει ενα μικρο μανιτζεβελο κινητο να κανει τη δουλεια του.
Το κινεζακι ειναι συμπαθιτικο αλλα λογο οθονης(μειωμενη ευκρινια σε εξωτερικους χωρους,κατα τα αλλα καλο) δε θα το ξαναπερνα,για τα αλλα 2 κ κυριως για το neo v που με ενδιαφερει δεν εχω δει ουσιαστικες πληροφοριες παρα μονο ανουσιες επιφανιακες κοντρες κ οχι πληροφοριες χρησης στη καθημερινοτητα.

Μανος

Κωστα καλη χρονια με την ευκαιρια οπως κ στα υπολοιπα παιδια βεβαιως.

Θελω αν γινετε να προσεξεις εσυ ειδικα (μιας κ για μενα κανεις τα καλυτερα Greek hads) on 2-3 πραγματακια που απτοντε της καθημερινοτητας κ να μας τα λες..
και οι ακριβεις μετρησεις δε χρειαζοντε,φτανει η προσωπικη εμπειρια σου
π.χ. ευκρινια κ φωτεινοτητα οθονης κ σε εξωτερικους χωρους
Το απλο,ποσο δυνατα ακουγετε κ αν ακουγετε σε εξωτερικους χωρους αν σε παρουν τηλεφωνο
Μπορεις επισης στις ιδιες συνθηκες να ακους κ να μιλας καθαρα γιατι το γνωριζεις κ εσυ πως πολλα super duper κινητα εχουν θεμα με αυτο..
Η ανοικτη τους ακροαση στη συνομιλια ειναι ok?
Υπαρχει(κ ειναι ορατο)καποιο led φορτισης κ ειδοποιησεων,δειξε μας το lockscreen κ κανα κανα δυο unlock να εχουμε 1 ιδεα πως αποκρινετε η συσκευη γιατι π.χ. στο s2 εχει θεμα σε αυτο ενω το note οχι.
Ποση RAM μενει free περιπου μετα απο χρηση,αν κομπιαζει το κινητο κ.α. πολλα που δε μπορω να τα γραψω τωρα γιατι λαω να..παρω το neo v η το with walkman(που μαλλον εχει πιο δυνατο ηχο οταν σε καλουν) σε ασπρο βεβαιως οποτε δεν εχω χρονο αυτη τη στιγμη.
Να σαι καλα ομως κ σε ευχαριστουμε για τα rewies

lupusunicus

Να διευκρινίσω στον εξαιρετικό “δοκιμαστή”, Κώστα, ότι καμία πρόθεση δεν είχα να μειώσω την δουλειά του και τα βίντεο του. Απλά θα ήθελα, όπως κάναμε σε εποχές προ internet σε περιοδικά όπως ο Ήχος κά, μια πιο αναλυτική και “σοβαρή” παρουσίαση των συσκευών και δη σε συγκριτικά μετρήσιμες αποδόσεις. Βλέπω σε εξειδικευμένο site κινητής τηλεφωνίας(ξένο), πίνακες με ανάλυση των χαρακτηριστικών του ήχου, της “ευκρίνειας” των φωτογραφιών & του video, την διάρκεια της μπαταρίας σε χρήση κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες κλπ. Επίσης περιγραφή αναλυτική τυχόν προβλημάτων κατά την χρήση της συσκευής, σε περίπτωση δε που τα ίδια “προβληματάκια” μιας συσκευής εμφανίζονται σε reviews και άλλων site, τότε πανεύκολα βγάζεις το συμπέρασμα περί τίνος πρόκειται. Εγώ π.χ το ideos x5pro το απέκλεισα ήδη λόγω των όσων διάβασα για την ποιότητα της πρόσφατης(αλλά καθυστερημένης πάρα πολύ) επίσημης αναβάθμισης, σε ξένα sites/forums που ασχολούνται με την τροποποίηση του android λογισμικού. Για το neo V καθημερινά διαβάζω αναρτήσεις χρηστών(Ελλήνων & ξένων) που αναφέρουν συγκεκριμένα μικρο-προβληματάκια. Στο βίντεο/παρουσίαση του Neo V, υπήρξαν 2 φορές προβλήματα, και η περιγραφή ήταν ότι λίγο πολύ αυτά συμβαίνουν… Δεν θα έπρεπε να ενημερώσετε, με μια απλή ανάρτηση/σχόλιο, εάν έφταιγε τελικά το wi-fi του κινητού, το router, ή ο πάροχος/σύνδεση για… Συνέχεια »

Stayros

………

Stayros

pedia 3eri kanis ama to galaxy s to exoun akoma sta 200 evro sta mediamark ?????

sdaoulas

ενω ειχε εξαντληθει σημερα πρεπει να εφεραν και αλλα κομματια (μαλλον ειχαν στοκ) και τα εβαλαν 249€ ξανα.

Χαράλαμπος

Χρόνια πολλά σε όλους. Έχω το Galaxy S πολλούς μήνες. Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο σε αυτή τη κατηγορία.
Το έχω ταράξει στις custom εκδόσεις από το xda. Του κάνεις ότι θες και δε σε προδίδει.
Έχει απίστευτη υποστήριξη στο XDA.
Η τιμή 199 είναι απίστευτη.

teovag

Έχω εδώ και 2 μηνες το Neo V και είμαι πολύ ευχαριστημένος από 4 πράγματα: 1. Η μπαταρία κρατάει αρκετά με μια μέτρια χρήση (περίπου 30-35 ώρες, με 2 ώρες wifi, 5 ώρες κλήσεις και το υπόλοιπο σε αναμονή χωρίς flight mode) 2. To android είναι πολύ εύχρηστο και μου έχει λύσει τα χέρια σε συνδυασμό με την πολύ καλή ποιότητα της φωτογραφικής μηχανής (αλλά μάλλον αυτό θα ισχύει και για τα άλλα δύο κινητά) 3. Το συνδέω εύκολα σε παλιά τηλεόραση philips cineos και παίζει super με HDMI, όπως επίσης συνδέεται πολύ καλά και άμεσα με το PS3. 4. Εχω βρεί την χαρά μου και με 2 εφαρμογές που νομίζω ότι είναι αποκλειστικότητα των xperia- το vscreens.com και to box.com(που δίνει δωρεάν 5 gb σε όλους,αλλά 50 gb στους κατόχους xperia!) ΔΕΝ είμαι ευχαριστημένος από το πλαστικό στυλ-χρωμίου που τρίζει στα πλάγια και με την ποιότητα του πλαστικού όπισθεν (θα το προτιμούσα όπως του xperia mini που είχα προηγουμένως), αλλα ομολογουμένως το κινητό έχει στυλάκι με πολύ όμορφο σχήμα και χρώμα, γενικώς. Το Galaxy S το έχει και ένας φίλος και είναι πολύ ευχαριστημένος, εκτός από τη μπαταρία και της βραδυνές λήψεις φωτογραφιών(εμένε προσωπικά δενθα με πείραζε το 2ο).… Συνέχεια »

teovag

Α, το Χ5 δεν έχει και 2η κάμερα για Skype! Έχω την οικογένεια μακριά και το θέλω οπωσδήποτε για να βλέπω τη φατσούλα του γιού μου..όποτε μάλλον θα το απέρριπτα..

Marios

Oλοι εσεις που λετε “ideos x5 pro με τιποτα” και διαφορα τετοια, εχετε πιασει στα χερια σας το κινητο? Δε διαφωνω οτι το Galaxy S ειναι φανταστικη προσφορα στα 200 ευρω. Κυριαρχει ΚΥΡΙΩΣ λογω οθονης. Σε ΟΛΑ τα υπολοιπα το X5 οχι μονο δεν εχει να ζηλεψει τιποτα, αλλα το ξεπερναει κιολας. Τα εχω δουλεψει και τα 2 και ειτε το πιστευετε ειτε οχι, το Χ5 υπερτερει στα τεχνικα. Βαλτε και το quadrant και δειτε ποσο πισω αφηνει το galaxy. Οχι οτι το quadrant φυσικα ειναι λογος αγορας του ενος η του αλλου, αλλα αν μη τι αλλο ειναι ενδεικτικο δυνατοτητων. Το Χ5 εχει εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης για τα χρηματα του, μη ξεχναμε οτι σχεδον ομοιο ποιοτητα εχει και το galaxy s το οποιο ομως ζητουσε 600ευρω και οχι 200. Για μενα ειναι πολυ δυσκολο να διαλεξεις.Το galaxy s εχει το ονομα,την υποστηριξη και την ΟΘΟΝΑΡΑ. Το Neo V επισης εχει το ονομα , την υποστηριξη, αντε και την καμερα.Χανει ΤΡΑΓΙΚΑ σε αποθηκευτικο χωρο εφαρμογων(μολις 300ΜΒ) και στην οθονη η οποια για μενα ειναι χαλια μαυρα και πολυ σκοτεινη. Το Χ5 δεν εχει σιγουρα ονομα και αντιστοιχη υποστηριξη, ειναι ομως το 1ο κινητο που στα 200 ευρω σου εδινε ποιοτητα… Συνέχεια »

thanasis

Ειδα-έπιασα στο πλαισιο (κέντρο) το XPERIA Neo V σε λειτουργία. Δεν είδα galaxy S οπότε… θα αναφερθώ στο πρώτο: To τσίμπησε πελάτης άμεσα… Το θέλω του είπε… LOL
Πολύ καλή οθόνη σε χρώματα και ευκρίνεια! Μου έδωσε την αίσθηση ARC, Καλή αίσθηση στο χέρι (ελαφρύ και handy), ομαλή κίνηση στα μενού/browser, ικανοποιητικές φωτό σε συνθήκες επαρκούς φωτισμού. Στα 199 ευρώ θεωρώ δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό… ενώ αν είχε γύρω στα 150-180€ θα έσκιζε! Σίγουρα θα πέσει η τιμή του…και θα πουλήσει το ίδιο καλά με το samsung.

Το GalaxyS2 έμοιαζε αξεπέραστο βέβαια μπροστά σε όλα… 😀

Αγγελική

Το xperia neo v εχει υψηλο δεικτη sar?

keysmith

δεν εχω δουλέψει κανένα απ΄΄ο αυτά. Σαν απλός αγοραστής θα κατέληγα μάλλον στο neo V το οποίο ειναι το “νεότερο” και αυτό σημαίνει πολλά. Εχει φλας και μπροστά κάμερα, hdmi, θα πάρει σίγουρα και επίσημα Android 4 (και άρα στο μέλλον ισως καποια, 4.5). Τα αλλα δυο ήταν καλά αλλα ειναι “παλια” και αυτό σημαίνει “μειούμενο” ενδιαφέρον από τις εταιρίες τους ειδικά στις αναβαθμίσεις (γιατί να μην εχει “ζωή” μπροστά της η επένδυση σου). Εχουν ολα τους τις αδυναμίες τους (και προτερήματα). Το S, δεν εχει φλας (το θέλω για ΦΑΚΟ που ειναι ΠΟΛΥ πρακτικό να εχεις, οχι για φλας) και η μεγάλη οθόνη, που για καποιους ειναι το ατού του, το κανει επίσης μεγαλο (πολύ πλατύ). Επίσης η αναβάθμιση του είναι αμφίβολη και σίγουρα ΤΙΠΟΤΑ μετά το 4.0. Το x8 pro δεν εχει μπροστά καμερα, ειναι (?) λιγο πιο αργό, και μαλλον ειναι παρατημενο σε αναβαθμίσεις για αναβάθμιση σε android 4. Καιρός να κατέβει και αυτό από τα 199 στα 150 για να αποκτίσει ενδιαφέρον.. Η wind όμως ζει στον κόσμο της! Εχει το ΖΤΕ blade ακόμα 150€ (600mhz) όταν τα αντίστοιχα samsung στις γιορτές πουλιούνταν 99€ (galaxy Y, Y Pro 820mhz qwerty).. Αν είχα δευτερη επιλογή πάντως είναι… Συνέχεια »

Γιάννης

Παιδιά έχω το Neo V εδώ και είκοσι μέρες. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Στα θετικά του συγκαταλέγω την ποιότητα στις φωτογραφίες (το έχω δοκιμάσει τη νύχτα σε νυχτερινό μαγαζί και πραγματικά είναι πολύ καθαρές αν ο άλλος που φωτογραφίζεις είναι κοντά για να τον πιάσει το Led Flash που έχει). Και με το βίντεο καλά, ειδικά αν είναι φωτεινό το περιβάλλον. Η μπαταρία του κρατάει δυο μέρες χωρίς να το ζορίσεις πολύ. Δεν κολλάει πουθενά. Για το design του τα είπαν οι προηγούμενοι. Για την ποιότητα υλικών κινούμαστε σε μέτρια επίπεδα, περίμενα καλύτερη συνοχή στα καπάκια. Γενικά είναι πολύ λειτουργικό, αξιοποιεί στο έπακρον τις δυνατότητες που του δίνει το Android, γενικά σου λύνει τα χέρια και κάνεις ενέργειες πολύ γρήγορα χωρίς να κουραστείς. Το Galaxy S (δεν το έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου), έχω την εντύπωση ότι είναι ανώτερο κατασκευαστικά. Σου δίνεται η εντύπωση ότι κρατάς στα χέρια σου ένα στιβαρό τηλέφωνο. Ας το επιβεβαιώσουν αυτοί που το έχουν αν ισχύει. Τι σημαίνει amoled οθόνη; Μήπως η φωτεινότητα αυτή “τρώει” την μπαταρία πολύ γρήγορα;

Kostas

@ Γιαννης μπορεις κανονικα να απο8ηκευσεις τις περισσοτερες εφαρμογες στην micro sd (ενα ελαχιστο μερος τους βεβαια παραμενει στην μνημη του τηλεφωνου) αφου απο την εκδοση android 2.2 (froyo) και πανω σου δινετ αυτη την επιλογη οποτε δεν τιθετε τετοιο θεμα.. Παντως και τα 2 τηλεφωνα ειναι πολυ καλα (Νeo V,Galaxy).Για το Huawei δεν το χω δουλεψει και δεν μπορω να κρινω.. Το καθενα εχει τα + του και τα – του. Θεωρω την Samsung (σαν χρηστης Galaxy SII τους τελευταιους 6 μηνες) αυτη την στιγμη την μεγαλυτερη εταιρια κινητης τηλεφωνιας και τα προιοντα της πολυ μπροστα απο τον ανταγωνισμο (δεν ειναι τυχαιο που συγκρινουμε ενα κινητο που κυκλοφορει εδω και εναμιση χρονο με 2 κινητα που κυκλοφορισαν πριν λιγο καιρο) αλλα νομιζω οτι ειναι fail της εταιριας να μην δωσει την αναβαθμιση στο Galaxy στο ics 4.0 απο την στιγμη που το Nexus με τα ιδια περιπου τεχνικα χαρακηριστικα εχει παρει ηδη την αναβαθμιση!! Καλη η υποστιριξη απο xda,cyanogenmod κλπ αλλα κανενας δεν ειναι αναγκασμενος να rootαρει το κινητο του και να χασει την εγγυηση του τηλεφωνου του.. Ελπιζω να καταλαβει καποια στιγμη η Samsung απο αυτο το λαθος οπως το καταλαβε και η Sony Ericsson που θα αναβαθμισει… Συνέχεια »

ΓΙΩΡΓΟΣ

Όπως λέει και ένας άλλος φίλος βάλτε άλλα 50 ευρώ και πάρτε Nexus S. Πολύ ανώτερο από όλα αυτά και έχει πάρει ήδη το ICS. Το έχει φίλος και το έχω δει πάει μπάλα. Σε αυτά τα λεφτά η καλύτερη επιλογή.

giannis

108 σχολια στην σελιδα και ακομα καποιος που θελει να αγορασει καποια απο τις 3 συσκευες δεν μπορει να καταλαβει ποια ειναι η καλυτερη….!!!! Μηπως τουλαχιστον ξερει κανενας καποιο καταστημα της Wind που να εχει Live και τις 3 συσκευες για να τα δουμε μονοι μας και να αποφασισουμε?????

giannis

Φιλε Κωστα, το σχολιο μου δεν ειναι μομφη προς το προσωπο σου ή την δουλεια που κανεις στο site. Απλως τονιζω οτι οι γνωμες για τα κινητα ειναι τοσο υποκειμενικες οσο και οι γνωμες για τις γυναικες…. Σχετικα με την ερωτηση που εκανα παραπανω ξερω οτι το Χ5 ειναι αποκλειστικο της Wind. Το SGS σιγουρα δεν ειναι αποκλειτικο κανενος συνεπως πρεπει να το εχει ΚΑΙ η Wind. Και για το Neo V sorry αλλα δεν ξερω αν ειναι αποκλειστικο καποιας εταιριας. Γι’ αυτο και ρωταω αν υπαρχουν και οι 3 συσκευες σε καποιο μαγαζι της Wind για να τις δω και να σχηματισω αποψη…. Δεν καταλαβαινω την επιθετικη απαντηση σου….

Σε διαβεβαιω παντως οτι και το αρθρο διαβασα και τα βιντεακι ειδα πολυ πριν γραψω καποιο σχολιο.

στεργιος

βρε παιδια,(και αναφερομαι σε οσους λενε πως ειναι υποκειμενικες οι αποψεις μας),δεν μιλαμε με βαση τους αστερισμους κ την εκλειψη σεληνης,μιλαμε με νουμερα και αποδειξεις.
οταν λεμε για ωρες αυτονομιας πχ το huawei 300ωρες κ το samsung 700.
οταν μιλαμε για το sar του sony με 1,11 ενω των αλλων 2 με ~0,30 περιπου.
για την lcd οθονη του χ5 με την amoled του galaxy.
ολα αυτα ΔΕΝ ειναι υποκειμενικα,ειναι γενικες αληθειες,κ ειναι τα πιο κρισιμα για την αγορα ενος κινητου.
κ υποκειμενικα ειναι τα κριτηρια για την αγορα,αναλογα τις αναγκες του καθενος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΖΑΝΗ

παιδια εγω ειμαι αναμεσα σε galaxy s και το neo v …….διαβασα ολα τα σχολια σας και καταλαβα οτι πανω κατω τα ιδια ειναι…!ομως εγω με την κοπελα μου ειμαστε σε αποσταση και θελουμε να παρουμε δυο ιδια κινητα,τα οποια εχουν μπροστινη καμερα και πανω απο ολα να λειτουργουν με skype η παρομοια προγραματα ιντερνετ και οχι μονο με κληση gsm…!! ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ??ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ?

lupusunicus

@Γιωργος/Κοζάνη

Είμαι 15μέρες με το neo v.
Όσο διστακτικός κι αν ήμουν στην αρχή(πριν την αγορά), στο προτείνω ανεπιφύλακτα!!!
Το skype δουλεύει άψογα, δοκιμασμένο από κινητό σε pc και από κινητό σε κινητό.
Κανένα, μα απολύτως κανένα πρόβλημα με restart-κολλήματα κλπ.
Φυσικά μην περιμένεις παραπάνω από μία ημέρα διάρκεια της μπαταρίας, εφόσον το δουλεύεις συνεχώς με Internet.
Οθόνη εκπληκτική, ποιότητα κατασκευής καλύτερη από όσα διάβαζα, και φυσικά υποστήριξη από την Sony.

kostis

εχω εδω και 14 μερες το neo v !!! το κινητό δεν παιζεται !! ιδικα απο θεμα καμερας !!! ειναι γρηγορο και δεν κολαει πουθενα !! πριν απο αυτο ειχα το lg 2x -.-‘ ΜΑΠΑ !!! δεν ξανα περνω lg -.-‘ ! κολαγε συνεχεια και γενικος ηταν χαλια αμα εξερεσουμε την οθοναρα οκ 😛 πάντως το sony αξίζει τα λεφτά του !!

Ctelina

ρε παιδια…ο κολλητος μου προχθες ειδε οτι ακομα ειναι σε τιμη 199 ευρω!
και θα παω να τ παρω!

πανος

X-5 TA ΣΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑ.

Ελενα

Παιδια σχετικά με την εταιρία Huawei, πού απευθυνόμαστε σε περίπτωση που τύχει κάποια βλάβη ή αστοχία λογισμικού? Σε κατάστημα Wind? Ευχαριστώ πολύ!

CHRIS

δακγωτο νεο-v

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S

Samsung Galaxy S25: Φήμες για μεγαλύτερη οθόνη 6,36 ιντσών

Με το Galaxy S24, η Samsung έφερε μια οριακά μεγαλύτερη οθόνη 6,2 ιντσών, συγκριτικά με την οθόνη 6,1 ιντσών του Galaxy S23.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 series: Νέα φήμη θέλει να έχει Exynos παντού

Νέα φήμη θέλει την επόμενη σειρά Samsung Galaxy S να έχει το νέο chipset Exynos σε όλες τις αγορές, σύμφωνα με έναν leakster στο Χ.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S23 FE, Tab S9 FE & Buds FE: Δείτε και τις τρεις συσκευές

Το υποκατάστημα της Samsung στην Αργεντινή δημοσίευσε μια εικόνα και με τα τρία προϊόντα -Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE και Galaxy Buds FE.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S23 FE: Πιστοποιήθηκε με φόρτιση 25 W

Η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει σύντομα το Galaxy S23 FE, παρά το γεγονός ότι δεν το έχει παραδεχτεί επίσημα.