My name is Runbo, John “Smart” Runbo

Τα Runbo X5 και Χ3 είναι δυο smartphones που σίγουρα δεν απευθύνονται στον μέσο χρήστη. Είναι φτιαγμένα για τον μάχιμο αντάρτη πόλεων, τον άνθρωπο που δεν φοβάται να περάσει ακόμα και μέσα από την φωτιά. Το μοντέλο Runbo X5 έχει οθόνη 4.3 ιντσών 800×480 pixels LCD, διπύρηνο MediaTek MTK6577 1GHz και μνήμη RAM 1GB.

Διαθέτει επίσης 4GB αποθηκευτικό χώρο επεκτάσιμο με χρήση microSD και κάμερα 8 Megapixel (+ VGA μπροστά), αφαιρούμενη μπαταρία 3800mAh και πολύ δυνατό ηχείο για να απολαμβάνεις μουσική όσο περιμένεις τον “εχθρό”.

runbo smartphone, My name is Runbo, John “Smart” Runbo

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως Walkie Talkie, χάρις την μεγάλη αποσπώμενη κεραία του, με ακτίνα εμβέλειας 10 χλμ. Είναι επίσης dual SIM, GPS και φυσικά δεν απουσιάζουν το Bluetooth 3.0 και το WiFi. Το Runbo X3 έχει τα ίδια χαρακτηριστικά μόνο που υλοποιείται με οθόνη 3.5″. Και τα δύο μοντέλα φοράνε Android 4.0.4.

Oι δυο συσκευές έχουν την τριπλή πιστοποίηση προστασίας ΙΡ67 και είναι ικανές να μείνουν κάτω από το νερό, ακόμα και σε βάθος ενός μέτρου, για περίπου 30 λεπτά.

Και για αυτούς που επιθυμούν κάτι πιο “διακριτικό” η κινεζική αυτή εταιρεία διαθέτει και τον “Βενιαμίν” της σειράς Χ1, με οθόνη 2 ιντσών ανάλυσης 176×144 pixels, κάμερα VGA, λειτουργία walkie-talkie (από 400 έως 470MHz) και μπαταρία 2.200mAh.

Στα τρία αυτά “σκληρά καρύδια” έχει τοποθετηθεί και laser point. Ενδεικτικά, όσον αφορά το θέμα τιμή, το Runbo X5 διατιθεται στο ebay εναντι $380.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης

To επόμενο να υποθέσουμε ότι θα είναι το “my name is Jack, Jack Zipper” και θα απευθύνεται σε κυρίες με κύριο χαρακτηριστικό του τη δυνατή-μεταβαλλόμενη δόνησή του!!!

Δημήτρης Κ.

@Δημήτρης +1000

Χαχαχα κ εγώ περίμενα πως θα είχαν κάνει τίποτα βιντεάκι για promo κ είναι το τρέϊλερ του Ράμπο :DD

Notis

κλαίω Κώστα!!!!!!

gabriel

ο Chuck Norris ποτέ θα βγάλει κανένα αόρατο κινητό και με μπαταρία που δεν τελειώνη ποτέ?

Haduuken!

Χαχα τι λες τώρα, θα βγει και το “Ρανμπο 2” που μεταμορφώνεται σε βαλιστρα .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a): Νέα ενημέρωση φέρνει ακόμα περισσότερες βελτιώσεις στην κάμερα

Την περασμένη εβδομάδα, το Nothing Phone (2a) έλαβε την ενημέρωση Nothing OS 2.5.4 με διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιστοποιήσεις κάμερας.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.