Smartphone Sexting, Την… ανάβετε την κάμερα του κινητού σας; [funny]

Οι συνήθειες αλλάζουν και μετά τον ερχομό των smartphones, έχουν την τάση να αλλάξουν και οι σεξουαλικές μας συνήθειες. Δεν είναι είδηση το ότι πολλοί χρησιμοποιούν το κινητό για τον έρωτα (μη σας μπαίνουν ιδέες! Εδώ μιλάμε κυρίως για video chat και SMS ερωτικού περιεχομένου…). Είδηση είναι ότι η CouponCodes4U αποφάσισε να ποσοτικοποιήσει το τι ακριβώς επιλέγουν να κάνουν οι νέοι με το κινητό τους ως ερωτικό εργαλείο.

Δεν είναι καμία εμπεριστατωμένη παγκόσμια έρευνα, αλλά ένα δείγμα του τι παίζει. Στις ερωτήσεις του site απάντησαν συνολικά 2.673 smartphone χρήστες, σε ηλικίες από τα 18 έως και τα 30. Τα συμπεράσματα έδειξαν ότι το 57% δήλωσε ότι έχει στείλει φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου μέσω smartphone, το 31% είπε ότι τις έστειλε σε κάποιο άλλο σημαντικό πρόσωπο, ενώ ένα 5% τις έστειλε κατά λάθος σε κάποιον άγνωστο!

Από αυτούς που έστειλαν πονηρές φωτό, το 62% δήλωσε ότι τα είχε πιει την ώρα που το έκανε, ενώ 37% από αυτούς δήλωσε ότι το έκανε επειδή ο παραλήπτης τους έλειπε. Σχεδόν το ένα τρίτο των ερωτηθέντων είπε ότι έχει κάνει sex με video chat, ένα 26% το βρήκε ερεθιστικό και ένα ποσοστό 19% θεωρεί το video sex, ως την αμέσως καλύτερη λύση μετά το real thing! To 11% διατηρούσε σχέση από απόσταση για αυτό και το έκανε.

Είπαμε, δεν είναι στοιχεία εμπεριστατωμένης έρευνας, παρά μόνο ένα δείγμα του πώς βλέπουν το sex με τη βοήθεια του κινητού οι νέοι. Τώρα, εμείς μπαίνουμε στον πειρασμό να σας ρωτήσουμε… Εσείς θα μας απαντήσετε;;;

, Smartphone Sexting, Την… ανάβετε την κάμερα του κινητού σας; [funny]

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
zac

Εγω θελω να κανω! η κοπελα μου δεν το βλεπω χαχαχα

dimz
Manos Unstable

Είχα σχέση εξ αποστάσεως και το έκανα αρκετά συχνά…

Teo

“το 62% δήλωσε ότι τα είχε πιει την ώρα που το έκανε” κάπου αλλου πήγε το μυαλό μου όταν το διάβασα xaxaxaxa

MasterMind

ΤΕΟ-Κλαιω! χαχαχαχαχαχ τα έσπασες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.