Μάθε αναλυτικά και συγκεκριμένα για τα smartphone και τα tablet που σε ενδιαφέρουν

Το Techblog αποτελεί σήμερα την δημοφιλέστερη και πιο έγκυρη πηγή ενημέρωσης για smartphones και tablets με δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες κάθε μήνα και εκατοντάδες σχόλια καθημερινά. Ανάμεσα στις ειδήσεις που ανεβάζουμε κάθε μέρα ίσως σας ενδιαφέρουν μόνο κάποιες από αυτές, γιαυτό κατηγοριοποιήσαμε όσο πιο αναλυτικά γίνεται το περιεχόμενό μας για να παίρνετε μόνο αυτό που χρειάζεστε.

, Μάθε αναλυτικά και συγκεκριμένα για τα smartphone και τα tablet που σε ενδιαφέρουν

Παρακάτω θα βρείτε τα links (συνδέσμους) συγκεκριμένα για τις εταιρείες και τα λειτουργικά συστήματα που σας ενδιαφέρουν. Από αυτά μπορείτε να κάνετε bookmark και να τα επισκέπτεστε τακτικά ή και να τα καταχωρήσετε ως RSS feed.

Για να τα καταχωρήσετε ως RSS feed μπορείτε να το κάνετε προσθέτοντας στο τέλος του κάθε link (συνδέσμου) τη λέξη “feed”. Για παράδειγμα το link με τις ειδήσεις για το iPad είναι https://techblog.gr/tag/iPad αν θέλετε να το κάνετε RSS feed και να το προσθέσετε στον RSS reader σας θα πρέπει να είναι έτσι https://techblog.gr/tag/iPad/feed

Smartphones
Android smartphones
Windows Phone smartphones
iPhone
——————
BlackBerry Smartphones
HTC Android Smartphones
HTC Windows Phone Smartphones
Huawei Android Smartphones
LG Android Smartphones
LG Windows Phone Smartphones
Motorola Android Smartphones
Nokia Windows Phone Smartphones
Nokia Symbian Smartphones
Samsung Android Smartphones
Samsung Windows Phone Smartphones
Samsung Bada Smartphones
Sony Ericsson Android Smartphones
Sony Android Smartphones
ZTE Android Smartphones

Tablets
Android Tablets
Windows 8 Tablets
iPad
——————
Acer Android Tablets
ASUS Android Tablets
HTC Android Tablets
Huawei Android Tablets
LG Android Tablets
Motorola Android Tablets
Samsung Android Tablets
Vodafone Android Tablets
ZTE Android Tablets

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πανος.Λαστ.

πολυ καλη ιδεα και υλοποιηση μπραβο παιδια!

EdgierMink61

Κύριε Βλαχάκη σας βγάζω το καπέλο. Για μία ακόμα φορά με εκπλήσσεται θετικά. Συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε και σας εύχομαι να συνεχισεται και να κάνεται αυτό το site ακόμα πιο καλό και δημοφιλές.

Giwrgos

Ωραια τα συγκεντρωτικα posts που ανεβαζεις κατα καιρους!
Θα προτεινα ενα καινουριο link στο πανω μερος της σελιδας που θα ειναι ολα μαζεμενα ωστε να μην καλυφθουν απο τα τρεχοντα νεα καθε μερα…

Antonis

Μπραβο Κωστα!!! Κανεις κατι που δεν λεμε και δερνεις. Techclog.gr για παντα!!!

λεο7

το εξαιρετικό σου review για το xperia neo v με έκανε να το αγοράσω και να μην κλαίω τα λεφτά μου!!!!είστε καταπληκτικοί και μπράβο Κώστα έχεις τρομερή τεχνολογική κατάρτιση που είναι χρήσιμη για τους καταναλωτές που βομβαρδιζόμαστε από χιλιάδες προϊόντα.α και να μην το ξεχάσω μπράβο και το σάιτ που είναι πολύ εύχρηστο και γρήγορο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.