Ποιο είναι το πιο σημαντικό σε ένα smartphone εκτός από την τιμή; [poll]

Κακά τα ψέματα, μέσα στην οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας τα πάντα μπαίνουν στην ζυγαριά σε σχέση με το κόστος τους. Εφόσον έχουμε αποφασίσει πόσα χρήματα θα διαθέσουμε, ποιο είναι το αμέσως επόμενο χαρακτηριστικό σε ένα smartphone που παίζει κυρίαρχο ρόλο στην απόφαση σας για την απόκτησή του; Πάρτε μέρος στο μεγάλο poll του Techblog.

Ποιο είναι το πιο σημαντικό σε ένα smartphone εκτός από την τιμή; Ψηφίστε και πείτε μας τη γνώμη σας.

Techblog poll, Ποιο είναι το πιο σημαντικό σε ένα smartphone εκτός από την τιμή;  [poll]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

65 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
forneverarrow

Αν και δεν ειναι γενικός κανόνας, θα πω επεξεργαστής και ram. Αυτο επιεδή χρησιμοποιώ Android και δυστυχώς πλέον συναγωνιζεται τα windows 7 σε απαιήσεις. Αν πρόκειται για iOS και WP8 άλλα πράγματα παίζουν ρόλο.

RTRG

Ελάχιστα περιθώρια..μεγάλη μπαταρία 2-3 μέρες,ζωνταντα χρωματα οχι υπερ-κορεσμένα,τουλαχιστον διπύρηνο με 2-3 gb ram..οθόνη 4,7-5 ίντσες μπορείτε να μου το βρείτε και δίνω 1200 ευρω…!

OLA!!

Νεκταριος

Φιλε RTRG. LG G2. Εκτος απο την μπαταρια.

Jimis

Οι υπηρεσίες που προσφέρει ως πακέτο…
Το να έχει 8 πυρήνες ή 100 Gb Ram δεν μου λέει κάτι αν δεν πλαισιώνεται από σωστό λειτουργικό και υπηρεσίες.

Δημήτρης Κ.

Λειτουργικό,ram,αναλυση,επεξεργαστής, κ πρωτα απ όλα μπαταρία…

SteliosGk

Εφόσον μιλάμε για Android σίγουρα επεξεργαστής και RAM, μετά οθόνη και μπαταρία.

Cons

Μετά την Amoled του Lumia 800, no way back για εμένα…
Προτεραιότητα η οθόνη!

Μεγάλη έλλειψη η μη επιλογή για λειτουργικό……..

ahilleas

Σχεδιασμός και επιδόσεις επεξεργαστή..

Johnny

Θα ήθελα να κάνω ένα mix γιατί δεν είναι κι εύκολο να αποφασίσεις ποιό είναι το πιο σημαντικό. Αφαίρεσα τους τομείς που μπορώ να κάνω υποχωρήσεις και μου έμειναν λοιπόν η ενσωματωμένη μνήμη-υποδοχή micro sd και ο σχεδιασμός,μέγεθος,χρώματα.Τελικά κατέληξα στην ενσωματωμένη μνήμη-υποδοχή micro sd γιατί αν δεν έχω αρκετά gb μνήμης δεν μπορώ να αποθηκεύσω όσα αρχεία και εφαρμογές θέλω.

alpha

Αυτα με τους επεξεργαστες και ραμ ειναι μαλ…ιες! Εχω ενα κινεζικο που τρεχει με 1.8GHz mediatek 3188 ram 1gb και ενα παλιο xperia neo v τρεχει καλυτερα. το ταμπλετ φοραει 4.2.2 και το neo v 4.4.2. Αν η εταιρια του κινητου δε βαλει το χερακι της το σκετο hardware δεν κανει τιποτα.

kVel

Βασικό για μένα είναι το λειτουργικό σύστημα. Αν δεν σε ικανοποιεί το λειτουργικό τότε όλα τα άλλα είναι περιττά. Επίσης η κάμερα.

vkrd

Εξαρτάται το λογισμικο. Εγω με Android εβαλα πρωταρχικά ram. Κακα τα ψέμματα αυτό το λογισμικο χωρίς ram σέρνεται. Και δε μιλάω για Nexus4.
Το αμέσως επόμενο μπαταρία! Βέβαια αυτο ειναι συνάρτηση της οθόνης. .. Τελως παντων..

johnathan elizoglou

Εγώ τα κοιτάω όλα αλλά περισσότερο την μνήμη ram και τον επεξεργαστή 🙂 Android και έτσι !!

Antonis

Βασικα μου αρεσει λιγο απο ολα.

Νίκος

1) Διάρκεια της μπαταρίας – Μεγάλη αυτονομία (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ημέρες με κανονική χρήση)
2) Καλό – Optimized Λειτουργικό Σύστημα με πλήρεις και ορθούς Drivers που να πετυχαίνουν την καλύτερη δυνατή διαχείριση του υλικού και ως προς τις επιδόσεις και ως προς την οικονομία.
3) Ελάχιστες απαιτήσεις σε πόρους – Μικρή κατανάλωση RAM & CPU (προς θεού, είναι κινητά, όχι υπολογιστές, δεν είναι δυνατόν να απαιτείται περισσότερο από 1GB RAM και Dual-Core CPU για να λειτουργήσει ορθά ένα κινητό)
4) Άμεση απόκριση – Zero Latency (ΌΧΙ LAG που συναντάται συνεχώς στο Android)

dimitris

Νομιζω πως χρειαζονται ολα τα παρακατω αλλα ο επεξεργαστής και η μνήμη ram ειναι απο τα σιμαντικοτερα.

Dimitris

Θα πω και εγώ επεξεργαστής και ram αν και ψάχνω τον καλύτερο συνδυασμό όλων των παραμέτρων.

Theo

Εγω πιστευω ολα…απλα το πρωτο που κοιταω ειναι σχεδιασμος, εμφανιση και δευτερο τον επεξεργαστη.

John

Για εμένα είναι κάμερα,ανάλυση και επεξεργαστής και ram

Manozzzzz

Με σειρα προτιμησης. Επεξεργαστης και ραμ, οθονη, καμερα, ηχειο, εμπειρια χρησης, εξωτερικη εμφανιση.

Darth

1. τιμή
2. διάρκεια ζωής μπαταρίας
3. πόσο ελεύθερο είναι σε παραμετροποίηση
4. cpu/ram/stroage
5. κατασκευή του (όχι σαν της σαπίλες της samsung κάτι σε style motorolla /oppo/htc)
6. camera
7. οθόνη
.
.
.
.
999. όνομα (είναι το μόνο πράγμα που δεν με ενδιαφέρει όλα τα άλλα σε κάποιο βαθμό με ενδιαφέρουν, μάρκα όμως καθόλου)

kostas

Ψήφισα εμφάνιση γιατί αν δε μαρεση κατι χαλιέμαι

pavlos

Ολα…..αλλα το βασικότερο να υπστηρίζεται απο το εργοστάσιο οσο το δυνατόν περισσότερο

roecb

Απροβληματιστη εμπειρια χρησης, πραγμα που δεν προσφερουν ολα τα android, σε σχεση με wp και iphone…Το ζητουμενο ειναι παντα αυτο, για αυτο καποιοι αναγκαζονται να βαζουν 19 πυρηνες και 25GHz, τη στιγμη που αλλοι το καταφερνουν πολυ πιο ευκολα…;)

jimo

φανταζομαι το πολλ εινιαμ ονο για ανδτροιντ κινητα ε??? γιατι μνημη και ραμ χρειαζεται πολυ μονο το android για να δουλεψει σωστα !! εμενα σημασια εχει η εμπειρια χρησης και η σπιρταδα κατι που μονο τα iphone εχουν μεχρι σημερα !!

zois

καμερα και σχεδιασμος και χρωματα αλλα και ενας μετριος επεξεργαστης και ραμ

JohnBoy

Το βασικό ειναι να τα εχει οοολα αυτα μαζι! 🙂

dark_master

Για μένα το πόσο καλογραμμένο είναι το λειτουργικό είναι ένας σημαντικός παράγοντας ο οποίος δεν αναφέρεται. Τι να το κάνω να έχω 3GB RAM και τετραπύρηνο επεξεργαστή αν το κινητό μου κολλά και lagάρει? Αν ο παραπάνω συνδιασμός δεν είναι ο σωστός τότε το κινητό:
1 θα κολλά και θα lagάρει ότι χαρακτηριστικά και αν έχει.H ram θα γεμίζει στο λεπτό απο το bloatware.
2 η μπαταρία θα φεύγει σα νεράκι όσο μεγάλη και αν είναι.

Επίσης η συνδεσιμότητα στο ιντερνετ παίζει για μένα μεγάλο ρόλο(που επίσης δεν αναφέρεται-όσοι έχουν πετύχει ταχύτητες 4G θα με καταλάβουν). Τι να την κάνω την οθονάρα, τον επεξεργαστή και τη RAM αν δεν μπορώ να σερφάρω? Πλέον όλα περιστρέφονται γύρω απο το ίντερνετ και την ταχύτητα του. Αν ήθελα να παίρνω κάποιον τηλέφωνο ή να στέλνω μηνύματα τότε έπαιρνα και ένα τηλέφωνο με πλήκτρα.

Makis

Παρόλο που ψήφισα, επεξεργαστή – RAM, λαμβάνω υπόψη και τις κριτικές που παίρνει. Επίσης εάν δω εκ των υστέρων κάτι που μου αρέσει θα κάνω παραχώρηση σε κάτι που θεωρούσα αρχικά απαραίτητο. Τρολάροντας θα πω ότι παρόλο που το ipad air θεωρείται φοβερό μηχάνημα, για μένα είναι ένα καλοφτιαγμένο άχρηστο αντικείμενο.

Darth

@dark_master σε ολα συμφωνώ πέρα απο το 4g.. γιατί αν το 3g είναι σωστό είναι ποιο γρήγορο από το adsl που έχεις σπίτι………. + 4g ουσιαστικά ξεσκίζει την μπαταρία οσο είχα το One 4g ποτέ δεν άνοιγα για να βγάλω πέρα την μέρα (το ιώδιο έκανε ένας φίλος με το s4 μέχρι να το πουλήσει γιατί σιχάθηκε την samsung)

Δημήτρης Μ

Έβαλα διάρκεια ζωής μπαταρίας ως το σημαντικότερο έχοντας δεδομένο πως θα ικανοποιούν τις ανάγκες σου και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά.Γιατί αλλιώς αν τα κοιτας έτσι απλά μεμονωμένα,δεν βγάζεις ακρη για να διαλέξεις το σημαντικότερο.είναι αλληλένδετα μεταξύ τους

ejojomos

Όταν αγόρασα το htc one μου κοιτούσα ραμ και επεξεργαστή, αλλα και ποιότητα κατασκευής…
Εκ των υστέρων σκέφτομαι οτι θα έπρεπε να δώσω μεγαλύτερη βάση σε μπαταρία, δεν ξέρω αν έχει μεγάλη διαφορά στην αυτονομία με τ άλλα κορυφαία της αγοράς, ας μας πει όποιος έχει εμπειρία σύγκρισης, αλλα οριακά μου βγάζει τη μέρα, και για να είμαι άνετος ρίχνω και φωτεινότητα…

Notis

running iOS! Yeap, iPhone

Petran91

Όπως είπαν και κάποιοι νωρίτερα, για CPU και RAM, εξαρτάται από το λειτουργικό. Αν είναι βαρύ και κάνει το κινητό να σέρνεται, θες πολλή δύναμη οπότε κοιτάς δυνατούς επεξεργαστές και μπαταρίες. Αν το λειτουργικό είναι lite, μπορείς να πάρεις κάτι λιγότερα δυνατό, και να δώσεις έμφαση σε άλλα σημεία, όπως ομορφιά, αυτονομία, κάμερα. Άρα για μένα η απάντηση είναι το λειτουργικό.

JohnWave

Mε εξαίρεση την τιμή σε ένα κινητό θέλω κατά σειρά σπουδαιότητας να ισχύουν τα εξής :

-> Λογισμικό : Android με smooth rom.
-> Οθόνη : 4.7 – 5.2, 720Χ1280 – 1080-1920.Πιο πάνω δεν με καίει.
-> Design : Λεπτό με μικρά κενά περιθώρια.Αν είναι και μεταλλικό ακόμα καλύτερα.
-> Ελάχιστη RAM : 1 GB – 2GB
-> Επεξεργαστής : 4πύρηνος με καλό τσιπ αρκεί
-> Κάμερα : 8άρα και πάνω με καλό φακό
-> Υποδοχή εξωτερικής κάρτας : Nαι εκτός αν ο εσωτερικός διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος είναι 16GB οπότε μου αρκεί.
-> Μπαταρία : Τη βάζω τελευταία γιατί στο σπίτι/γραφείο σερφάρω από το laptop και επίσης δεν παίζω βαριά παιχνίδια.

Βάσει των παραπάνω έχουν αποκλειστεί για μένα 3 εταιρίες ανεξαρτήτως τιμολόγησης των προϊόντων τους : Αpple , Nokia , Sony.

tolkien

Αν προκειτε για το android ειναι η μπαταρια μαζι με ram και επεξεργαστη. Αλλα κυριως η μπαταρια και το LG G2 (3000 mAh) ειναι μακραν οτι καλυτερο εχω δει σε φιλους ή εχω αγορασει. Αν και υπαγεται στα phablet ειναι το ποιο σουλουπωμενο guys. (τα περισσοτερα κινητα τερατα, δηλαδη phablet μπορει να εχουν καλη μπαταρια αλλα ειναι αθλια. Σαν να κρατας παντοφλα. Ειναι πολυ καλο μοντελο παντως το G2 κατι που δεν το περιμενα καθολου).

mixalis

Να πω και εγώ την γνωμη μου..Για μ’ένα ένα καλό smartphone πρέπει να έχει τα εξής χαρακτηριστικά: οθόνη: μέχρι 5 ίντσες HD (720p), ένα καλό λειτουργικό, επεξεργαστή δυπήρινο με μεγάλη συχνότητα, μεγάλη μπαταρία, ram το πολύ 2GB και τέλος για την κάμερα να είναι το πολύ 8mp και όχι 13mp,20mp με σκοπό να παίρνει την θέση της φωτογραφικής μηχανής. Και αν συνεχιστεί έτσι θα χρειαστεί να καταργηθούν.

Αποστόλης Ρόδος

ΌΛΑ … αλλά ψήφισα μπαταρία εφόσον έπρεπε να ξεχωρίσω κάτι. Άλλωστε χωρίς πηγή ενέργειας, δεν υπάρχουν τα υπόλοιπα, ότι και αν είναι.

Μιχάλης

Δυνατότητα άμεσης αναβάθμισης λογισμικού ή υποστήριξη cyanogenmod

George N.

Όλα τα παραπάνω είναι εξ’ ίσου σημαντικά αλλά, κακά τα ψέματα, το κινητό είναι μια συσκευή που την χρησιμοποιείς καθημερινά για διάφορες εργασίες ή παιχνίδι άρα πρέπει όταν την κοιτάς να σου αρέσει. Αν δεν σου αρέσει σχεδιαστικά, στυλιστικά, τι να τα κάνεις όλα τα άλλα?
Γι αυτό ψήφισα σχεδιασμό και μετά έπεται η επεξεργαστική ισχύς και η μνήμη ραμ.

Gleft

support απο την κοινοτητα !!! μετραει πολυ για μενα οποτε θελω να μπορω να φλασαρω και να εχω ενα φρεσκο κινητο ξανα στα χερια μου

george

Ρε παιδιά το πιο βασικό αφήσατε απέξω! Το λειτουργικό!

GeoChios

Τουλάχιστον να μην λαγκάρει όταν αλλάζεις οθόνες… Αν είναι δυνατό 10-20 εικονίδια να χρειάζονται τετραπύρηνα με 2 γιγα ραμ για να μην κολλάνε… ¨Αρα είναι θέμα λειτουργικού. Το design επίσης. Πήρα το Ηuawei Ascend P6 κυρίως λόγο design και πραγματικά δεν χορταίνω να το βλέπω…

sakis

Ραδιόφωνο. μετά το λειτουργικό (android) και η υποστήριξη της συσκευής από την κοινότητα.

Paraskevas

ram επεξεργαστης , αλλα σαφως και ποιοτητα κατασκευης και Ο ΔΕΙΚΤΗΣ SAR…

sint

RAM !!!! (2 GB +++++)

kostas

Έχουν πλάκα μερικοί όμως . Αν έβγαινε ένα σαν τούβλο δηλαδή με σούπερ ουαο σπεκς θα το περνάτε σας ρωτάω.Έχετε και στο χωριό σας 3gb ram 🙂

Christos

2 κάρτες sim και μπόλικη ram.

Drake

Φυσιολογικό να βγαίνει πρώτο στο poll ο επεξεργαστής και η RAM, αφού οι περισσότεροι έχουν τα lagdroid (μαζί κι εγώ μέσα σ’αυτούς!) που χρειάζονται 10 πυρήνες και 5g RAM για να μη lagάρουν! Μέχρι να πιάσεις φυσικά στα χέρια σου ένα WP8 ή ένα iPhone και να καταλάβεις ότι δεν σου χρειάζονται αυτά! Οπότε, θα διάλεγα ένα Lumia (κατά προτίμηση το 1020 που ήδη έχω!) με τη ποιότητα των εφαρμογών του iPhone!!!

gpoly7

Κατοχος WP (lumia1020) απλα με ενδιεφερε η καμερα (απιστευτη) γι αυτο και αφησα το android οποτε οσους πυρηνες και ραμ να εχει δεν με απασχολει.

Απόστολος

Νίκο δες lenovo p780.οτι ακριβώς ζητάς φίλε:-)

dimitris

Σίγουρα σημαντικό είναι ένας επεξεργαστής να είναι καλός, αλλά εξίσου σημαντικό είναι η RAM δεύτερο σημαντικό είναι η εσωτερική μνήμη,καλό είναι να είναι μεγάλη. Αυτά νομίζω είναι σημαντικά που πρέπει να κοιτάει κάποιος, που δεν τον νοιάζει η κάμερα. Εγώ που έχω και λίγη λόξα με την κάμερα κοιτάω και αυτό.Αλλά βάση δίνω σε επεξεργαστή RAM και εσωτερική μνήμη

Μανος

Lenovo p780 και Jiayu G4,G5 2gb/32 αυτά έχουν και μπαταρία και επιδόσεις.

nick2010

Για μένα το θέμα “μπαταρία” αποτελεί το Α και το Ω.

Τι να το κάνω το σουπερ τούμπανο κινητό, όταν από “κινητό” μετατρέπεται σε “ακίνητο”, αφού μέσα στην ίδια μέρα ψάχνω πρίζα για να το ξανα-φορτίσω ????

Φυσικά άμα θεωρηθεί λυμμένο το συγκεκριμένο (λέμε τώρα), ως δεύτερο και κύριο έρχεται η επεξεργαστική ισχύς και η ram της συσκευής.

Μπαταρια και παλι μπαταρια!!!

George

Επειδή αυτές τις μέρες έχω κολλήσει σε δύο κινητά έχω δει τι διαφορές τους αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω πιο είναι καλύτερο, {sorry αν το αναφέρω σε λάθος είδηση}.
Xperia SP (235€) ή Huawei Ascend P6 (277€) “ιδού η απορία”

Θοδωρής

το λειτουργικό του

Takis

Αναβαθμίσεις ,ποιότητα κατασκευής και όλα τα παραπάνω

ΘΑΝΟΣ

Για μενα λογισμικο!

Γιωργος Λαφιατης

Αμα εχει σωστο λειτουργικο τοτε τρεχει μια χαρα και με εναν πυρηνα και με μισο gb ram και με οτι θες.

Manos K

Με δεδομένο ότι η επεξεργαστική ισχύς και η μνήμη που χρειάζεται ένα smartphone είναι υπεραρκετή για τις εφαρμογές για τις οποίες προορίζεται, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας και η χαμηλότερη κατανάλωση ισχύος θα είναι ο σημαντικότερος παράγοντας από εδώ και πέρα. Οι οθόνες πάνω από 5 ίντσες είναι επαρκώς αχρείαστες και μη πρακτικές για κινητό. Η ανάλυση των 1080p είναι υπεραρκετή αν και θα δούμε και οθόνες στα 2 και 4Κ, οι οποίες όμως θα καταναλώνουν τεράστια ποσά ενέργειας και θα χρειάζονται περισσότερη επεξεργαστική ισχύ, πράγμα που θα αυξήσει την κατανάλωση. Έτσι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας δεν θα αντέχει ούτε μισή μέρα. Κάμερα και αποθηκευτικός χώρος είναι καθαρά θέμα του κάθενός τι χρειάζεται.
Με τα τωρινά δεδομένα η επεξεργαστική ισχύς είναι κορεσμένη. Όσο και να αυξάνεται ουσιώδης διαφορά δεν θα υπάρχει. Το επιχείρημα του gaming σε κινητό τηλέφωνο είναι άχρηστο. Αν θες gaming πάρε ένα ps4. Και τέλος μέχρι να δούμε καινούργιες τεχνολογίες μπαταριών, αύξηση σε οπιαδήποτε κατηγορία θα είναι άχρηστη με 12 ώρες διάρκεια μπαταρίας.
Συνεπώς ένα τωρινό κινητό high-end με πολυ καλύτερη μπαταρία είναι το ιδανικό.

bill

οθόνη,μπαταρία,όλα τα άλλα πανω κάτω είναι ίδια

Νωντας

Customization. Αν δεν μπορείς να το φέρεις στα μέτρα σου τι smartphone ειναι; Επεξεργαστής και μνήμη δεν αρκούν γιατι καθε τρεις και λιγο βγαίνει πιο ισχυρό.

Iakovos Fakkos

Το πιο σημαντικο ειναι η καμερα και εξηγω.Ολα τα Android κινητα απο 400 ευρω και πανω ειναι το ιδιο πραγμα εκτος απο την καμερα και ενα-δυο καλλουδια ανευ σημασιας που προσθετει καθε εταιρια.Τα iphone τα προσεχει η Apple προκειμενου να τρεχουν ομαλα και βελτιωνουν μονο την καμερα τους.Αρα τι πιο σημαντικο απο την καμερα που ειναι το μονο που πραγματικα ξεχωριζει απο κινητο σε κινητο και απο εταιρια σε εταιρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured poll

Ποια νέα τεχνολογία περιμένετε περισσότερο να δείτε στα smartphones; [Poll]

Στο poll αυτού του Σαββατοκύριακου θέλουμε να μάθουμε ποια νέα τεχνολογία περιμένετε περισσότερο να δείτε στα smartphones.

Smartphones poll

Το ιδανικό μέγεθος οθόνης στα smartphone [Αποτελέσματα Poll]

Ρωτήσαμε τη μεγάλη κοινότητα τεχνολογίας του Techblog ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης σε smartphone και σας έχουμε τα αποτελέσματα.

Smartphones poll

Ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης σε smartphone; [Poll]

Στο poll αυτού του Σαββατοκύριακου θέλουμε να μάθουμε ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης σε smartphone για εσάς.

Smartphones poll Samsung Galaxy S21 Samsung Galaxy S21 Plus

Λέτε “όχι” στα Galaxy S21 λόγω έλλειψης φορτιστή στο πακέτο αγοράς [Αποτελέσματα poll]

Ρωτήσαμε τη μεγάλη κοινότητα τεχνολογίας του Techblog κάποιο εκ των νέων smartphone της σειράς Galaxy S21 και αυτά είναι τα αποτελέσματα.