Δημοσκόπηση Techblog, Μέγεθος οθόνης smartphones [αποτελέσματα]

Εδώ και 10 μέρες διεξάγεται στο Techblog μεγάλη δημοσκόπηση που καταγράφει την άποψή σας για το μέγεθος της οθόνης που θεωρείτε ανεκτό σε ένα smartphone. Μέχρι σήμερα έχετε ψηφίσει 2.004 άτομα και πό το αποτέλεσμα φαίνεται ότι λατρεύετε τα μεγάλα smartphones. Μάθετε αναλυτικά τι πιστεύει η αγορά, δηλαδή εσείς και πείτε μας γνώμη για τα ποσοστά.

Αποτελέσματα δημοσκόπησης:
• 4.7 ίντσες – 27.69%
• 4.3 ίντσες – 23.6%
• 5 ίντσες – 20.06%
• 4 ίντσες – 12.92%
• Πάνω από 5 ίντσες – 10.73%
• 3.7 ίντσες – 2.54%
• 3.5 ίντσες – 2%
• 3.2 ίντσες – 0.45%

δημοσκόπηση Techblog, Δημοσκόπηση Techblog, Μέγεθος οθόνης smartphones [αποτελέσματα]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ανδρέας

Με τα αποτελέσματα μπορείς να πεις ότι το htc m7 θα κλέψει καρδιές γιατι θα ειναι 4,7 ιντσες! 😉

Κώστας

Εγώ θα προτιμούσα ακόμα και τις 5 ίντσες αρκεί να ήταν όλο το κινητό οθόνη edge to edge χωρίς πλαίσια γύρω από αυτήν για να μην μεγαλώνουν οι διαστάσεις του.

Makis

Το Xperia ZL θα τα σπάει γιατί έχει 5 ίντσες μεν, μικρό bezel δε!

telephoner

Πεταξτε τις φριτεζες ρεεεεε, 3310 rulez.

Θεόδωρος

Εγώ θα προτιμούσα ένα κινητό με 4.6 – 5 ίντσες

Λευτέρης

Στις 5 inch δεν ειναι κινητο….ειναι παντοφλα να την βάλεις να πας για μπάνιο….έλεος πια….μέχρι 4 inch και πολυ ειναι…..εκτός και αν ο άλλος θέλει να το δουλεύει και σαν tablet (εντατική χρήση-browsing-εφαρμογές κτλ κτλ)…τότε ΟΚ….απλα μην λέει ότι έχει κινητο…tablet έχει που παιρνει και τηλέφωνο….

keysmith

ειναι που είναι χειμώνας. Τα 4.8” και 5” τα έβγαλαν χειμώνα που έχουμε μπουφαν με τσέπες. Να δω το καλοκαίρι με το τζινάκι που θα θέλετε να πάτε για καφέ που θα τα βάζετε.. χεχε.. Ασε και μπανάνα να πάρετε θα πρέπει να είναι από τις μεγάλες.. 😛

Δια ταύτα 3.7 max 4 για μενα. 😉

JohnWave

Eίμαι κάτοχος κινητού 4,7” (Optimus 4X) , το ύψος του κινητού είναι 13,2cm και λόγω των πολύ μικρών περιθωρίων πάνω και κάτω από την οθόνη το δάχτυλό μου φτάνει σε όλα τα σημεία του.Επομένως αυτός ο συνδυασμός οθόνης και περιθωρίων κινητού είναι ο ιδανικός για μένα.Επίσης δεν έχω κανένα θέμα με τη τσέπη μιας και εκεί παίζει ρόλο το πόσο λεπτό είναι το κινητό.Το πακέτο με τα τσιγάρα με ενοχλεί και όχι το κινητό :p . Tα κινητά με οθόνες μικρότερες των 4,3” φαντάζουν λειψά στο μάτι μου πλέον ( μεγάλο πράγμα η συνήθεια) ενώ τα κινητά πάνω από 5” ( έχω παίξει με το Note II) μου είναι άβολα στο χέρι μιας και δεν φτάνει με τη μία το δάχτυλό μου στα πάνω κουμπιά.

Συμπέρασμα : Οποιοδήποτε κινητό αγοράσω στο μέλλον θα είναι από 4,7” ως 5” και το ύψος του από 13 έως 13.5 εκατοστά.

lorentzos

Του χρόνου τέτοια εποχή να ξανακάνουμε αλλη μια τετοια δημοσκόπηση για το μέγεθος οταν θα έχουν βγάλει ολες οι εταιρείες τα 5ιντσα τους με τις full hd οθονες+ για να δούμε πόσοι απο αυτούς που λένε οτι μέχρι 4,3 & 4,7 ειναι το καλύτερο εχουν αλλάξει γνώμη:))

aris

ο ανθρωπος ως γνωστο παντου εχει μετρο. σε ολους τους τομεις…
γιατι οχι κ στα κινητα τηλεφωνα?
εμενα παντως οι 22” μου φαινονται καλες.
Α! κ σε δυαρι απο αποσταση θεασης 2μ. 60΄΄ tv…
σαν ψηφο εδωσα 4΄΄!!!
σορυ απο τους φαν του ρωμα΄ι΄κου στυλ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.