Τα smartphones με οθόνη QHD θα αγγίξουν τα 23 εκ. μέχρι το 2015

Μπορεί σήμερα το ένα και μοναδικό smartphone με οθόνη ανάλυσης QHD 1440×2560 pixels που έχει ανακοινωθεί να είναι το κινέζικο Vivo Xplay3s όμως μέχρι το 2015 τα smartphones με οθόνη QHD θα πλησιάσουν τα 23 εκ. τεμάχια όπως εκτιμάει η εταιρεία ερευνών NPD DisplaySearch,

AU Optronics (AUO), Japan Display Inc. (JDI), Samsung Display, LG Display και άλλοι κατασκευαστές έχουν ήδη στην παραγωγή οθόνες για smartphones με ανάλυση QHD.

, Τα smartphones με οθόνη QHD θα αγγίξουν τα 23 εκ. μέχρι το 2015

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
stamatis21

Κ μετα κραξτε αμα σας κοταει τις 2κ που του χρονου ολοι θαχετε.θα δωσετε αυτα που εχετε κ θα λετε εχω κινητο με οθοναρααααα.πανε ηδη η fhd.καλως τις 2κ.

Γιαννης

Τί να την κάνεις τόσο μεγάλη ανάλυση σε κινητό???? Εκτος αν κάποιοι προτιμούν τα ταμπλετοφωνα, οπότε να τους δω πως θα κυκλοφορούν έξω με την γκουμουτσα, μόνο και μόνο για να λεν κοιτάξτε, έχουμε σούπερ οθόνη! Α ρε ψωναρες..! 😛

Panos

Καλη φαση η εξέλιξη σε ανάλυση επεξεργαστες κλπ κλπ δε λέω!.δεν είμαι απο τους ανθρώπους που τα κραζουν αυτα!.κάτοχος εδώ και 4 χρόνια του htc hd2 που τώρα μπορεί να μη λέει και πολλά ενα έχω να παρατηρησω..αμα η μπαταρία δεν είναι πολλά MAh σε περιορίζει αρκετά και είναι κρίμα!

tassos

Καλό είναι να υπάρχει εξέλιξη ..Απλά πρέπει να γίνεται σε όλους τους τομείς se hardware και σε software . Προσωπικά δεν πιστεύω οτι η QHD είναι κάτι που χρειάζεσαι,περισσότερο το βλέπω σαν κίνηση εντυπωσιασμού από την σαμμυ .Αυτό που θα ήθελα να δω είναι ένα άλλο UI πιο “όμορφο” και ας είναι και σε ανάλυση Full hd

tasos

Άντε να να δώ το Nokia lumia 1820 με QHD οθόνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a): Νέα ενημέρωση φέρνει ακόμα περισσότερες βελτιώσεις στην κάμερα

Την περασμένη εβδομάδα, το Nothing Phone (2a) έλαβε την ενημέρωση Nothing OS 2.5.4 με διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιστοποιήσεις κάμερας.