Galaxy S8: Η Samsung ζητά να μην υπάρξει καμία διαρροή

Μετά τα όσα έπαθε με το Samsung Galaxy Note 7 (σσ. τις δυο ανακλήσεις και την οριστική διακοπή της παραγωγής), η Samsung έχει στρέψει την προσοχή της στο επερχόμενο Samsung Galaxy S8, το οποίο καλείται να αναλάβει το δύσκολο έργο. Η Samsung θα πρέπει να λανσάρει μια ναυαρχίδα, που αρχικά δεν πρέπει να έχει κανένα τεχνικό πρόβλημα, θα έρθει να εντυπωσιάσει και να ανακτήσει την χαμένη εμπιστοσύνη των χρηστών.

Για το Samsung Galaxy S8 έχουμε ακούσει ήδη τις πρώτες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, όμως η Samsung φαίνεται πως αυτή τη φορά δεν θέλει διαρροές. Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Korea Herald, ο τεχνολογικός γίγαντας έχει ζητήσει από τους υπαλλήλους του και τους third-party προμηθευτές να κρατήσουν σιγή ιχθύος για το Galaxy S8 και να το προστατέψουν από τις διαρροές.

Σε εσωτερικό email που φέρεται να έχει στείλει η Samsung προς τους υπαλλήλους της, ζητά να ακολουθήσουν πιστά τα τα μέτρα ασφαλείας για να αποφευχθεί η διαρροή επιχειρησιακών απορρήτων: “Leaks of operational secrets can cause irreversible ramifications, posing a great financial risk on the company and leading to broken partnerships and loss of trust”.

Η πηγή αναφέρει ότι η ίδια εντολή έχει δοθεί και στους προμηθευτές λέγοντας ότι η “Samsung έχει ζητήσει από τους προμηθευτές της να μην αναφέρουν λέξη για το Samsung Galaxy S8”.

Πριν από μερικά χρόνια, οι κατασκευαστές κατάφερναν πράγματι να κρατήσουν κρυφές τις συσκευές που επρόκειτο να ανακοινώσουν. Ωστόσο, σήμερα δεν υπάρχει σχεδόν κανένα smartphone μεγάλου ονόματος που να μην ξέρουμε τα πάντα γι αυτό, πριν ακόμη ανακοινωθεί επίσημα. Για παράδειγμα ήδη ακούμε πληροφορίες για το επόμενο iPhone που θα ανακοινωθεί σε περίπου έναν χρόνο, αλλά και για το επερχόμενο Samsung Galaxy S8. Συνήθως βέβαια είναι και οι ίδιες οι εταιρείες που αφήνουν τις διαρροές για να αυξήσουν το hype γύρω από τη συσκευή.

Μένει να δούμε αν θα καταφέρει πράγματι η Samsung να κρατήσει κρυφό το Samsung Galaxy S8 μέχρι τον Φεβρουάριο που αναμένουμε να το δούμε. Εμείς δεν είμαστε βέβαιοι για το αν θα μείνει κρυφό, αλλά να πούμε ότι μέχρι στιγμής έχει ακουστεί πως μπορεί να δούμε 4K οθόνη και υποστήριξη για VR, αφαίρεση κεντρικού κουμπιού και διπλή κάμερα στην πλάτη.

Διαβάστε επίσης: Samsung: Αναφορές για κυκλοφορία μιας μόνο ναυαρχίδας το 2017

galaxy s8 no leaks, Galaxy S8: Η Samsung ζητά να μην υπάρξει καμία διαρροή

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παύλος

Typo στον τίτλο 😛

Αργύρης

Αυτό θα τη σώσει…μετά την πατάτα που έκανε δυστυχώς πάει η Samsung.Ηταν που ήταν ότι πιο αναξιόπιστο κυκλοφορεί κάθε χρόνο με κάθε galaxy,τώρα με το S8 πρέπει να φερει τρελή καινοτομία για να φτασει apple.

Giorgos

Οσον αφορα το Note 7 (ναι ξερω παρατραβηξε το θεμα αλλα τελος παντων ) ενα εχω να πω ειναι απαραδεκτο απο μια εταιρια οσο μεγαλη οσο η samsung να κανει δευτερη ανακληση και να μην εχει λυσει το προβλημα, ναι το καταλαβαινω λαθη γινονται αλλα οχι να το παρεις πισω και κυριολεκτικα να μην αλλαξε σχεδον τιποτα, δεν ξερω στα ματια μου η samsung εχει πεσει πολυ τωρα για το Samsung Galaxy S8 κατα την γνωμη μου δεν πιστευω να ειναι κατι τρελο που πραγματικα θα αξιζει τα λεφτα του και θα ειναι πολυ δυσκολο να το αγορασει καποιος στην αρχη αλλα ελπιζω να εμαθε απο τα λαθη της

VasiliS7Edge

Ο κόσμος περιμένει κάτι ουαου από το s8 μόνο και μόνο γιατί περιμένει να διορθώσει τα λάθη του Note 7 αλλά πιστεύω ότι το ουαου θα έρθει μετά το s8, τώρα δεν προλαβαίνουν.

Apostolis kalamata

Όπου υπάρχει διαρροή υπάρχει και έκρηξη νομος (rule).

Panos

Δηλαδή για να καταλάβω. Η Samsung ζητά απόλυτη εχεμυθεια, και το πρώτο πράγμα που διαρρει είναι ότι δεν θέλει καμία διαρροή.. Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα

djfapples

Διαρροή υγραερίου κ μπαμ

ΛΛ

Ok αν ειναι αυτο που βλέπουμε ειναι σιγουρα ωραιο κινητο …απο χαρακτηριστικά και δυνατότητες θα δουμε. Για μένα καλο ειναι ας καθυστερήσει λιγο …και ας κανει όλους τους ελέγχους χωρις να βιαστεί. Γιατι το λαθος δεν αργεί να ξαναγίνει και μικρο να ειναι όλοι πλεον θα περιμένουν στη γωνία.
Πάντως ειναι αλήθεια οτι πηρε μεγαλη έκταση το γεγονός με το Note αλλά ηταν και πολυ μεγάλο το λαθος πιυ έκανε η εταιρια. Πρώτον γιατι ήταν στην ναυαρχίδα των ναυαρχίδων της, δεύτερον πραγματι ηταν κατι σοβαρό για την υγεια των χρηστών ( οχι απλά δυσλειτουργία) και τρίτον εκανε λανθασμένη ανάκληση χωρις να το διορθώσει το προβλημα. Σωρεία λαθών ….αλλά και γεναια απόφαση αντικατάστασης όλων και πλήρης ανάκληση όλων ακομη και μεταχειρισμένων.

aptalikos

Βλέπω τα προτύπα αστεία για την εκρηκτικότητα του Note 7 συνεχίζονται και σε θέματα του S8. Πάντα επίκαιροι κάποιοι.

bezilys

@aptalikos γιατί δεν είναι επίκαιρο?αφού και τα δύο Samsung είναι!

Αλέξανδρος

Χαχαχα εδώ υπήρξε διαρροή στην ίδια την ανακοίνωση, για το s8 περιμένουν να μην υπάρξει ?

Κώστας Ζ.

” Ωστόσο, σήμερα δεν υπάρχει σχεδόν κανένα smartphone μεγάλου ονόματος που να μην ξέρουμε τα πάντα γι αυτό, πριν ακόμη ανακοινωθεί επίσημα.”

Όντως, και αυτο κάνει την όλη ιστορία με τα κινητά λιγο εως πολύ αδιάφορη πλέον,δεν συμφωνείτε;!
Το μόνο κινητό που θυμάμαι να μην εχω ιδεα πως θα είναι, ηταν το X της Sony, μια μερα πριν βγήκε μια φωτο και την επόμενη ανακοινώθηκε!

Manolis

όσο μεγαλώνεις σαν εταιρεία και αποκτάς τεράστια πελατειακή βάση τόσο θα πρέπει να μεγαλώσεις και τη παραγωγή σου και να αναθέσεις σε τρίτους να κατασκευάσουν κομμάτια της συσκευής σου… Άρα ΔΕΝ μπορείς να ελέγξεις στο 100% όλους τους υπαλλήλους ή τα συστήματα ασφαλείας των τρίτων που συνεργάζεσαι αναγκαστικά….

Akis

Πάντως εκτιμώ ότι μετά το φιάσκο με το νοτε 7, η Samsung, έχει την δυνατότητα να ανακτήσει την απώλεια από την “φήμη και πελατεία” της με ένα κινητο τουμπανο και σε χαμηλή τιμή.

Dapitium

Σωστός ο φίλος. Τούμπανο κινητό με χαμηλή τιμή. Αφού μπορούν οι Κινέζοι μπορούν και οι κορεατες.
Τούμπανο = μεγάλη μπαταρία (μεγαλύτερη από s7edge ), sd, ir, και κερασάκι στην τούρτα αδιάβροχο με αποσπώμενη μπαταρία (αλλά σε καλύτερη εκδοχή από αυτή του s5)

dagelo

και τι θα τον κάνει αυ΄ τον που θα διαρρεύσει πληροφορίες ;;;;
θα τον ζώσουν με μερικα note7;;;;;

NZ

@Manolis, αν μια εταιρία τέτοιου βεληνεκούς όπως η Samsung, δεν μπορεί να ελέγξει το υπαλληλικό της προσωπικό, τότε κάτι δεν κάνει καλά. Περισσότερα τμήματα, καλύτερη διαχείριση και έλεγχο από τους supervisors–>managers–>CEO, ατομικά συμβόλαια στα οποία αναφέρονται οι όροι, τα benefits και οι ρήτρες κλπ κλπ
Η Samsung θα πρέπει να μετριάσει λίγο την ταχύτητά της. Δεύτερο σφάλμα σε συσκευή θα της κοστίσει πολύ περισσότερο. Λίγο προσοχή!
Βέβαια υπάρχει και το άλλο. Τα εργοστάσια, μπορούν να υποστηρίξουν τόσο μεγάλες ποσότητες παραγωγής, όταν η τεχνολογία τρέχει με τέτοιους ρυθμούς, το οποίο συνεπάγεται με αστοχίες υλικού, καθυστερήσεις κλπ κλπ;

dimitris

αργύρης Ηταν που ήταν ότι πιο αναξιόπιστο κυκλοφορεί κάθε χρόνο με κάθε galaxy,τώρα με το S8 πρέπει να φερει τρελή καινοτομία για να φτασει apple…Πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις πραγματίκα δεν ξέρεις τι λες ενώ το μηλαράκι το διπλ.ωνεις και το βάζεις στην τσέπη ε?

Αργύρης

@dimitris Αν δεν καταλαβαίνεις τα λεγόμενα μου δε φταίω εγώ.Τουλαχιστον στα κινητά της Apple δεν απειλείται η ζωή σου.

dimitris

@Αργύρης Δηλαδή σε αυτά που γράφεις τι εννοείς για εξηγησέ μου οτι ειναι οτι πιο αναξιόπιστο??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.