Snapdragon 800, Μπαίνει στην γραμμή παραγωγής

Ο τετραπύρηνος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 800 που θα τα βάλει με τον Tegra 4και το Exynos 5 Octa μπαίνει στην γραμμή παραγωγής από τον επόμενο μήνα. Ένα από τα ισχυρότερα SoC (System on chip) με 4 επεξεργαστές Krait 400 χρονισμένους στο 2.3GHz αρχιτεκτονικής 28nm και νέα GPU Adreno 330 θα είναι η κινητήριος δύναμη smartphones και tablets με μοναδικές επιδόσεις και ικανή διαχείριση ενέργειας.

Snapdragon 800, Snapdragon 800, Μπαίνει στην γραμμή παραγωγής

Snapdragon 800, Snapdragon 800, Μπαίνει στην γραμμή παραγωγής

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Άντε να δούμε μηχανάκια με το εν λόγο τσιπάκι γιατί κάπου κολλήσαμε μου φαίνετε. Άν μπαίνει τώρα στη γραμμή παραγωγής δεν πρόκειτε να δούμε υλοποιήσεις με τον 800άρι στην Ελλάδα πριν το φθινόπωρο.

Γιώργος Κ.

SoC = System on Chip

tech21man

Το exynos octa 5 εκτος και αν εχει κανενα κολπακι ετοιμο η samsung (δλδ να βαλει και τους 4 eco στη δουλεια που δεν το βλεπω γιατι την πηρε και την σηκωσε απο οσους εχουν το 600ρι S4) λογικα δε θα υπερεχει η θα φτανει το s800. Ακομη και σε benchmarks απειροελαχιστη υπεροχη ειχε σε σχεση με το 600ρι….

Lefteris

@tech21man συμφωνώ αλλά θα έχει καλύτερη κάρτα γραφικών… με τον octa δε ξέρω μόνο τι παίζει σε επίπεδο γραφικών

Μιχάλης

Πιστευω πως θα μπει σιγουρα αυτος ο επεξαργαστης στο Note 3 !!!

nerven

Τέρας λέμε……

kostis

Ο octa ειναι λιγο γρηγοροτερος του snap600, που σημαινει οτι ο snap800αρης θα ειναι πολυ ταχυτερος του octa οπως και ο tegra4 φυσικα…..

vagelis da

παναγια μου,ο μπαμπουλας…
στα 2.300 mhz λεει…

Vasilis

Γνωρίζει κάποιος σε ποια κινητά θα εξοπλίσει?

alexandros k

@Vasilis δεν θα εξοπλίζει κινητά αλλά εξωγήινα σκάφη.χαχαχα 😛

Nικος

απλα ο octa ειναι στο 1,6 GHZ χρονισμενος,αν τον κανουν και αυτον στα 2,3 GHZ φαντασου τι θα κανει ο octa…

thanos

Για να τον έχουν δώσει με χρονισμό στα 1,6 ghz σημαίνει ότι πάνω από αυτά δεν έχει καλή κατανάλωση και θερμική συμπεριφορά… Οπότε δεν νομίζω πως θα τον υπερχρονίσουν και ποτέ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple Qualcomm

Apple και Qualcomm επεκτείνουν τη συμφωνία για μόντεμ 5G έως το 2027

Η Qualcomm μοιράστηκε την έκθεση κερδών της για το πρώτο τρίμηνο του 2024, η οποία αποκάλυψε 9,92 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Μόνο τα Pro θα φοράνε το πιο πρόσφατο μόντεμ 5G της Qualcomm;

Mόνο τα iPhone 16 Pro θα φοράνε φέτος το τελευταίο μόντεμ της Qualcomm, σύμφωνα με τον τεχνολογικό αναλυτή Jeff Pu.

Gear Qualcomm Qualcomm Snapdragon

Qualcomm Snapdragon XR2+ Gen 2: Aνακοινώθηκε με ανάλυση 4,3K ανά μάτι

Η Qualcomm ανακοίνωσε το chipset Snapdragon XR2+ Gen 2 για headset εκτεταμένης πραγματικότητας που θα περιλαμβάνει συσκευές AR, MR και VR.

Business Apple Google Lenovο

Συμμαχία ανταγωνιστών της Apple για την προώθηση ανοιχτών οικοσυστημάτων μέσω ευρωπαϊκής νομοθεσίας

Η Google, η Meta, η Qualcomm, η Nothing, η Lenovo, η Opera και πολλές άλλες εταιρείες τεχνολογίας ανακοίνωσαν μια κοινή προσπάθεια να πιέσουν για «ανοικτά ψηφιακά οικοσυστήματα».