Οι πρώτες συσκευές με Snapdragon 810 / 808 έρχονται το 2015

Πριν από μερικούς μήνες η Qualcomm έκανε τα αποκαλυπτήρια στις 64-bit ναυαρχίδες της Snapdragon 810 και Snapdragon 808. Ο Γενικός Διευθυντής Marketing της εταιρείας, με δηλώσεις του επιβεβαίωσε ότι τα πρώτα chipsets έχουν ήδη σταλεί στους κατασκευαστές και οι πρώτες συσκευές αναμένονται να κυκλοφορήσουν μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2015.

Τα δυο chips θα είναι τα πρώτα που θα είναι κατασκευασμένα στα 20nm, η Samsung με το Exynos 5433 και η Apple με το A8 βρίσκονται ήδη στα 20nm. Οι τωρινοί Snapdragons χρησιμοποιούν τη διαδιακασία των 28nm.

Οι Snapdragon 810 και 808 υποστηρίζουν 32-bit και 64-bit λειτουργικά συστήματα, οπότε ο κάθε κατασκευαστής θα επιλέξει ποιο θέλει. Ωστόσο, αυτά δεν είναι τα μόνα 64-bit chipsets της Qualcomm, υπάρχουν και τα Snapdragon 410, 610 και 615.

Η Qualcomm χρησιμοποιεί δική της GPU, ο Snapdragon 810 έχει Adreno 430 που θα αυξήσει την απόδοση κατά 30% σε σύγκριση με την Adreno 420 που υπάρχει στον Snapdragon 805. Το 808 chipset έχει Adreno 418 που είναι χαμηλή σε κατανάλωση και 30% πιο αποδοτική από την παλιά Adreno 330.

Λογικά αναμένουμε να δούμε τις πρώτες συσκευές να παρουσιάζονται στην CES 2015 και ήδη έχουμε ακούσει ότι η Vivo θα είναι από τους πρώτους κατασκευαστές που θα παρουσιάσουν smartphone με Snapdragon 810.

snapdragon 810 phone, Οι πρώτες συσκευές με Snapdragon 810 / 808 έρχονται το 2015

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης σε λέω

Λειτουργικό Android = Μια καλοστημένη επιχείρηση όπου η τεχνολογία ανανεώνεται με ρυθμό γεωμετρικής προόδου. Τα 700 € για μια ναυαρχίδα, μετά από 1 χρόνο, μοιάζουν σχεδόν πεταμένα λεφτά. Οι εφαρμογές αναβαθμίζονται συνεχώς, γίνονται “βαρύτερες”, ούτως ώστε παλαιότερες συσκευές να ζορίζονται. Αποτέλεσμα? Τρέξε να πάρεις καινούρια με δυναμική ενός έτους.

FaTaL

Φίλε Γιάννη δεν ισχύει αυτό. Οι καλογραμμένες εφαρμογές τρέχουν νεράκι σε κινητά ναυαρχίδες 3ετίας. Ακόμα και παιχνίδια λιγότερο απαιτητικά τρέχουν αξιοπρεπώς. Το θέμα είναι ότι εγώ και εσύ που έχουμε πόρωση και διαβάζουμε site τεχνολογίας δεν ικανοποιούμαστε και θέλουμε πάντα κάτι καλύτερο, με καλύτερη οθόνη, μεγαλύτερη αυτονομία, φρέσκο design κτλ

Γιάννης σε λέω

Πριν λίγες μέρες πέρασα την αναβαθμισμένη έκδοση του facebook στην τετραπύρινη επιπέδου snap 400 συσκευή μου και παρατηρώ μικροκολλήματα που δεν τα είχα πριν. Έχω τη συσκευή ενάμιση χρόνο. Κάτι μου λέει σε λίγους μήνες θα πρέπει να πάρω καινούρια. Προβληματίζομαι όμως, να μείνω σε android ή να πάρω κάποιο windows phone που αντέχει καλύτερα στο χρόνο και ας έχει πιο περιορισμένο store.

jimo

φιλε @Fa Tal ισχυει και με αποδειξεις !! μια καλοστημενη απατη για να αγορζεισ ολο και πιο πολυ ! σε ενα 3μηνο απο την ημερα αγορασ μιας ναυρχιδασ ο επεξεργστης εχειειδη ξεπεραστει και η ραμ ειναι λιγη ωσε να κολαει !!! το περιεργο ειανι πωσ σε βαθοσ χρονου τα android Κινητα γινονται ολο και ποιο αργα και λαγκαρουν ενω οταν ειναι καινουρια πανε σφαιρα !!

Νίκος

Έχει δίκιο ο Γιάννης μας κάνουν να παίρνουμε καινούριες συσκευές και η παλιές ήδη μερικές εφαρμογές λένε ότι είναι για Android πάνω από 2.3 οπότε σε αναγκάζουν για αλλαγή.

Petros

φιλε @Γιάννης σε λέω υπαρχουν ακομα ατομα που αγοραζουν κινητα με 700 € οπως λες;;;;
η απαντηση ειναι απλη 1μιση μηνας

Γιάννης σε λέω

Φίλε Πέτρο και όμως υπάρχουν ακόμα! Εγώ δεν ανήκω φυσικά στην κατηγορία του τρομερά πορωμένου κοινού. 300 € είχα δώσει για κινητό, όχι παραπάνω. Απλά νομίζω οι προβληματισμοί μου για το Android είναι λογικοί. Τα windows phone όντως αντέχουν καλύτερα στο χρόνο, όπως και τα i-phone.

i love rihanna

@Γιαννης σε λεω τα Windows ειναι για μενα το μονο λειτουργικό που ανταγωνιζεται και τα πιο smooth αλλα ειναι σε πολλη λιγες συσκευες με αποτέλεσμα να μην εχεις πολλες επιλογές…

Kostas

Φίλε Γιάννη, επέτρεψε μου να σου πω ότι το Note 3, 1 έτους συσκευή, που έχω θα το αλλάξω μόνο εάν:

1. Μου το κλέψουν.
2. Το πετάξω στον τοίχο και το σπάσω.
3. Μου κάνουν δώρο το Note 4.

Σε κάθε άλλη περίπτωση με κόβω να το κρατάω για άλλα 3 χρόνια.

Αντώνης Μαρίνος

Μην γίνεστε υπερβολικοί, αυτή τη στιγμή που μιλάμε υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν ωραιότατα τη δουλειά τους με ZTE Blade, SGNex, Note1, 2X κλπ, δηλαδή κινητά 3,4 και 5 ετών, έχοντας προφανώς κάνει τις απαραίτητες προσαρμογές στο android που φοράει η συσκευή τους. Ενώ π.χ. το Blade ήταν ήδη την εποχή μου βγήκε με συσκευή μετρίων specs, άρα ούτε ακριβή ούτε στόχευε στην κορυφή. Χώρια που αυτοί που ξέρουν, θα μπουν XDA και θα περάσουν μια ωραιότατη custom ROM, που θα έχει πολλά από τα καλούδια των τελευταίων εκδόσεων, άρα θα έχουν και τα τελευταία features.

Άρα μια χαρά μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας, δεν χρειάζεται να πληρώνουμε 200 και 300€ το χρόνο για ναυαρχίδες. Αυτό το κάνεις αν (α) θες να έχεις το τελευταίο h/w + s/w για να παίζεις τα τελευταία παιχνίδια, και (β) αν φυσικά έχεις τα λεφτά.

azriel84

Η QQ δεν έλεγε πως τα 64bit δεν χρειάζονται, μετά το άλλαξε και είπε πως θα έχει 64bit 6 μήνες μετά τον Α7; Τώρα καλό 2015 και Note 5 δηλαδή…

Γιάννης σε λέω

Φίλε Κώστα, το Note 3 θα το απέρριπτα λόγω μεγάλων διαστάσεων. Δεν αμφιβάλλω ότι είναι τρομερό εργαλείο, αλλά σίγουρα όταν το πήρες είχε επίσημη τιμή πολύ πάνω από 300 €. Η Samsung ήταν προνοητική και το εξόπλισε τότε με 3 GB ram. Είναι όμως και θέμα ψυχολογίας ρε παιδί μου. Ξέρεις τι είναι να έδωσες ένα κάρο λεφτα για συσκευή με snap 800 και μέσα σε 2 χρόνια να βγούνε snap 801, 805, 808 και 810. Υπόψην, μόνο τα android και οι συνεχόμενες αναβαθμίσεις τους, χρειάζονται όλο και περισσότερη επεξεργαστική ανανέωση. Πράγμα που δεν ισχύει σε windows και ios.

Kostas

Δε με επηρεάζει μπορώ να σου πω καθόλου ψυχολογικά. Με την ίδια σκέψη να ξενερώνω γιατί αυτήν την τεχνολογία την είχε η NASA πριν 20 χρόνια.

Το μόνο που θέλω είναι να πηγαίνει το εργαλείο σφαίρα και να είναι τέρας επιδόσεων. Τώρα το αν έχω το πιο καινούριο τεχνολογικό ουάου δε με νοιάζει :P!

ioankav

@Γιάννης σε λέω Αυτό που λες ίσχυε για παλιότερες εκδόσεις του Android… Η Kit Kat (Android 4.4) μια χαρά τρέχει σε παλιότερα κινητά και με μικρότερες δυνατότητες. Απλά οι κατασκευαστές δε συνεχίζουν την υποστήριξη, γιατί βγάζουν νέα μοντέλα.
ΥΓ με την ίδια λογική και όταν αγοράζεις νέο laptop ή σταθερό χάνεις γιατί τον επόμενο χρόνο θα βγει το νέο μοντέλο με καλύτερα χαρακτηριστικά.

Γιάννης σε λέω

@ioankav δηλαδή να παραβλέψουμε το γεγονός ότι τα i-phone και τα windows phone αντέχουν καλύτερα στο χρόνο. Aυτό δε σου λέει κάτι? πώς γίνεται ένα windows phone να λειτουργεί άψογα με snap 400 και το Samsung Galaxy S3 με snap 400 μετά την αναβάθμιση σε KitKat να ζορίζεται όπως καταγγέλουν πολλοί χρήστες? Κοίτα δε θα με ενδιέφερε καθόλου το θέμα αν είχα από πίσω έναν πατέρα με λεφτά να μου πληρώνει τα γούστα. Τότε, και κάθε χρόνο 7 κατοστάρικα να έδινα, δε θα μ’ ένοιαζε. Αν ήξερα δηλαδή ότι στις πλάτες μου κουβαλάω περιουσία, λεφτά με το τσουβάλι, πως το λένε.

ioankav

@Γιάννης σε λέω Έχω το Nexus 4 και μέχρι στιγμής δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα για να πω ότι χρειάζεται αλλαγή (πέρα από μερικά κολλήματα σε συγκεκριμένες εφαρμογές όταν έκανε τη μετάβαση σε 4.4 τις πρώτες μέρες). Δοκίμασε να βάλεις custom rom. Συνήθως τα κολλήματα οφείλονται στις αναβαθμίσεις που δίνουν οι ίδιες οι εταιρίες και όχι τόσο στο Android. Έχω δει Galaxy Nexus να τρέχει απροβλημάτιστα με custom rom…

tiamat

συμφωνω με τον κυριο μαρινο. η μαγκια ολη του android ειναι οτι μπορει να σε κανει να ψαχτεις και να εισαι πιο “μαγκας” τελικα απο αυτους που σκανε τα 700αρια σαν προβατα..

μπορεις να εχεις ενα gs2 το ιδιο γρηγορο με το s4 και το s5…
η’
μπορεις να εχεις με τα μισα λεφτα του z3 ,ενα meizu mx4 …

ειναι θεμα ποσο ψαγμενα κινησαι.

Makis

@ Γιάννης σε λέω

Δεν έχεις κι’ άδικο στα περισσότερα…τώρα λέμε ότι ίσχυε στις παλαιότερες εκδόσεις…εντάξει όταν βγει η 8.0.1 θα λέμε ότι η 4.4.4 ήτανε μέτρια και πάει λέγοντας…επίσης και οι εφαρμογές φταίνε και οι αναβαθμίσεις και όλα…

anwnumous

Μην γράφετε ότι να΄ ναι, αν δεν ξέρετε. Καταρχάς το android δεν είναι η samsung, μην τα μπερδεύετε, το ότι τα sammy(πλην note) δεν είναι full αλαγκάριστα δεν σημαίνει ότι φταίει το android, nexus 4,5, htc m7/m8 είναι κάποια από τα μοντέλα που σας διαψεύδουν πανηγυρικά Όλοι λέτε ότι το s3 λαγκάρει αλλά κανείς δεν λέει πόσο άριστα πάνε π.χ. τα 2ετίας LG optimus G & nexus 4.(μάλλον δεν μας συμφέρει να τα λέμε αυτά) Λέτε στο android τα specs αναβαθμίζονται συνέχεια, καταρχάς αυτό γιατί είναι μειον και όχι συν(εξέλιξη τεχνολογίας λέγεται), ? Επίσης, εδώ και ένα χρόνο το παράπονο των σοβαρών χρηστών είναι ακριβώς αυτό, ότι υπάρχει στασιμότητα, όλοι εσείς που λέτε για συνεχή εξέλιξη από τα μοντέλα της IFA του 13 μέχρι σήμερα, τι ακριβώς έχει αλλάξει στα specs? (μην τρελαθούμε τελείως) Επίσης, όταν κάποιος παίρνει μια high-end ναυαρχίδα και μετά από 3-4 μήνες βγει κάτι καλύτερο, η δικιά του συσκευή συνεχίζει να δουλεύει άριστα, δεν χάλασε ξέρετε. Τώρα αν κάποιος θέλει να λέει ότι έχει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας(για ψυχολογικούς λόγους) και χαλιέται που μετά από 3-4μήνες βγει κάτι λίγο καλύτερο, ε μάλλον δεν φταίει η εκάστοτε εταιρία αλλού πρέπει να ψάξει τα αίτια. Υ.γ. Στο… Συνέχεια »

jojomos

Αυτό που λέτε πάντως οτι το android δεν αντέχει σε σύγκριση με τα windows phone είναι σε μεγάλο βαθμό αμφισβητίσιμο… Ναι μεν πρέπει στο android να ψαχτεί κάποιος και ν ασχολληθεί, ωστόσο αν το κάνει σε βάθος χρόνου βγαίνει κερδισμένος… Οι custome roms μπορεί να κάνουν το κινητό μετά απο 2 χρόνια να τρέχει καλύτερα απ την πρώτη μέρα που το βγάζεις απ το κουτί του… Είναι γεγονός οτι s3 μετά απο αλλαγή σε cyanagen πήγαινε σφαίρα… Στο ios πάλι οι αναβαθμιση σε ios7 και 8 στα 4 και 4s μόνο καλύτερα αποτελέσματα δεν είχε…
Επίσης όσοι δούλεψαν nexus κι htc ξέρουν οτι το κινητό android μπορεί να δουλέψει για χρόνια απροβλημάτιστα χωρίς root και custom roms…

nikolas

Παιδες εχω galaxy s duos 2.
Διπυρηνο 1.2,768ram 4Gb μεσα…2.1 ελευθερα,5αρα καμερα…δηλαδη ενα τηλεφωνακι των 110 ευρω,περσινο μοντελο με 4.2 Jellybean.Apps και Games τα τρεχει οκ.Εγω δεν νομιζω να το ρουταρω…το εχω 5 μηνες…κολληματακια κανει,αλλα ειναι ελαχιστα και τα παραμελω.Αμα δω οτι λαγκαρει…θα κανω υπομονη και αμα χρειαστει βαζω Cyanogen 4.4
και αντε γεια.Δεν ειναι αναγκη να παρεις και την νεοτερη ναυαρχιδα…
παρε την περσινη αμα θες τοσο…κρατα την 2 χρονακια και μετα αμα θες παρε αλλη η κανα root αμα δεν εχεις λεφτα να σε βγαλει κανα χρονο ακομα

Makis

@ Ο/Η anwnumous λέει:
Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014 στο 19:25

Επειδή έχουμε Nexus 4, επέτρεψε μου να σου πω ότι έχει και αυτό τα θεματάκια του, και δεν μιλάω μόνο για την μπαταρία. Θέμα μεγάλο αρκετές φορές με την κάμερα που κάνει επανεκκίνηση του κινητού που ζεσταίνεται τρελλά, συν ότι μέχρι πρότινος δεν σήκωνε επ’ ουδενί skype, με επανεκκινήσεις επίσης και θερμοκρασίες να μην μπορώ να το κρατήσω στο χέρι. Googlaρε και θα δεις…αλλά επειδή το πήρα 280 πριν κανά χρόνο, δε με νοιάζει και τόσο πολύ…

Spazyjay

Πειτε μου λιγο ρε παιδια ποια ειναι αυτα τα παιχνιδια που δεν παιζουν σε κινητα των 150-200€ και ζοροζονται και κανουν και ρανουν γιατι θα μας τρελανετε στο τελος.Σε κινητο των 150€ fifa 15,RR3,modern combat 5 και gangstar vegas παιζουν για την πλακα.

Γιάννης σε λέω

Παιδιά έχω τιμήσει το Android τα τελευταία 4 χρόνια, αλλά πλέον η κατάσταση με τις συνεχόμενες αναβαθμίσεις του έχει ξεφύγει. Ρωτήστε για παράδειγμα κάποιον που είχε αγοράσει πέρυσι το Sony Xperia Z1 πως αισθάνεται που μέσα σε έναν χρόνο βγήκαν άλλες δυο ναυαρχίδες με καλύτερα specs, Z2 και Ζ3. Ρωτήστε αντίστοιχα κάποιον που είχε αγοράσει το Samsung Galaxy S4 με snap 600 πως αισθάνεται που μέσα σε έναν χρόνο βγήκαν μετά τα S4 με snap 800 και S5 πριν λίγους μήνες με snap 801. Αν αγοράσω παράδειγμα το Lumia 930, για έναν χρόνο γεμάτο θα είμαι top στα windows phone, χωρίς να βγει κάτι καλύτερο. Ενώ το ίδιο το κινητό θα παραμείνει κορυφαίο για 2 χρόνια σίγουρα. Το ίδιο θα συμβεί και με το i-phone 6. Το android έχει αρχίσει να κουράζει επικίνδυνα, προσωπική άποψη.

Spazyjay

Αυτο λεγεται marketing και να μπαινεις στο τρυπακι να παιρνεις το νεο προιον και να πουλανε οι εταιριες στα κοροιδα που κοιτανε την φινετσα και τα specs λες και θα καταλαβει ο καθε ασχετος τις διαφορες ενος snap 800 η 810 η σκομα και τον 600,εκτος και αν ειναι ολοι τοσο extreme ψαγμενοι.

Vagelis

@anwnumous Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!

“Λέτε στο android τα specs αναβαθμίζονται συνέχεια, καταρχάς αυτό γιατί είναι μειον και όχι συν(εξέλιξη τεχνολογίας λέγεται), ?

Επίσης, εδώ και ένα χρόνο το παράπονο των σοβαρών χρηστών είναι ακριβώς αυτό, ότι υπάρχει στασιμότητα, όλοι εσείς που λέτε για συνεχή εξέλιξη από τα μοντέλα της IFA του 13 μέχρι σήμερα, τι ακριβώς έχει αλλάξει στα specs? (μην τρελαθούμε τελείως)

Επίσης, όταν κάποιος παίρνει μια high-end ναυαρχίδα και μετά από 3-4 μήνες βγει κάτι καλύτερο, η δικιά του συσκευή συνεχίζει να δουλεύει άριστα, δεν χάλασε ξέρετε.
Τώρα αν κάποιος θέλει να λέει ότι έχει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας(για ψυχολογικούς λόγους) και χαλιέται που μετά από 3-4μήνες βγει κάτι λίγο καλύτερο, ε μάλλον δεν φταίει η εκάστοτε εταιρία αλλού πρέπει να ψάξει τα αίτια.

Υ.γ. Στο android υπάρχουν πάμπολλες εταιρίες γι” αυτό βγαίνουν μοντέλα κάθε τρεις και λίγο, η κάθε εταιρία ανανεώνει κάθε χρόνο (πλην sony)”

Αυτό συμβαίνει εξαιτίας του μεγάλου ανταγωνισμού και των πολλών εταιριών που υπάρχουν στο στρατόπεδο του Android.

michalis13

Εμενα δν με ενδιαφέρουν κ τοσο τα specs( xperia neo v εχω ακόμα) αλλα αυτο με τις αναβαθμίσεις είτε σε επίπεδο εφαρμογών είτε λογισμικου ειναι αναμφισβήτητα μεγάλο ελάττωμα του android..με την πάροδο του χρόνου ενα δεν βάλεις custom rom το κινητό γινεται ολο κ πιο αργό..κ οποίος δν το χει αντιμετωπίσει ακόμα στο android κι.ητο του είναι θεμα χρόνου…ολα είναι θέμα μάρκετινγκ..το ίδιο γίνεται κ με τα pc με Windows…αν αν έβγαζαν μια συσκευή που θα έτρεχε απροβλημάτιστα για πάντα( για τις ήδη υπάρχουσες εφαρμογες πάντα) δεν θα αγόραζε κανείς καινούρια συσκευή!!.ενταξει ενα καινούργιο παιχνιδι η μια καινούρια εφαρμογή που θα είναι πιο βαριά είναι λογικό να χρειάζεται περισσότερη επεξεργαστική ισχύ.

Danny

Παιδιά ωραία αυτά που λέτε !Έχω ένα SGNEXUS με rom paranoid android 4.6 beta 3 και android 4.4.4 και το κινητό πετάει !!Δεν κολλάει πουθενά!Δεν αξίζει να δώαω πιστεύω χρήματα για κάποιο καινούριο και δη πανάκριβο smartphone!

Γιάννης

@Γιάννης σε λέω
Μια και ζορίζεται το κινητό σου στο facebook πάρε Windows phone που δεν υπάρχει καν facebook (μόνο σε beta) , ούτε youtube.lol.

Ιωάννης jb

Γιάννης σε λέω τι λες τώρα ρε φίλε?? δηλαδή επειδή βαρέθηκες το android πάει να πει ότι δεν είναι το καλύτερο?? και όλα αυτά επειδή οι εταιρίες αναβαθμίζουν τα κινητά τους κάθε λίγο και λιγάκι??
Εγώ που έχω xperia arc και s3 mini τι πρέπει να πω δηλαδή που έχουν βγεί s4 mini και s5 mini????
Κάποιοι άλλοι παραπάνω είπαν πολύ σωστά πράγματα, όπως το να έχεις το s4 με τον 600 snapdragon δε παίζει να σε πειράξει που έχει βγει με snapdragon 800 και s5 με 801 σιγά τις διαφορές δηλαδή (ίδια η ram ,ίδια η μνήμη και άλλα πολλά που είναι ίδια στα 3 αυτά μοντέλα)
Το ίδιο και με τα xperia πήρε γνωστός μου το z2 και για το z3 ούτε που τον ένοιαξε και είμαι σίγουρος πως και το z4 που θα βγεί δε θα του κάνει και πολύ αίσθηση ακόμη και 4 πυρινο στα 3 ghz να είναι ή να έχει μνήμη ram 4 gb ή κάμερα 40 mp.. μια χαρά θα είναι και με το z2 για τουλάχιστον 2 χρόνια….

konkon

Category 6, VoLTE και τα μυαλά στα κάγκελαααααααααααα

filigpgrl

Μην ξεχνάτε το Android ειναι λειτουργικό της Google και ειναι Open Source . Πράγμα που σημαίνει οτι η κάθε εταιρία που θέλει να το χρησιμοποιήσει για τις συσκευες τις φέρει και την ευθύνη για το πόσο καλά θα το παραμετροποιήσει ανάλογα με τις απαιτήσεις της συσκευής της και των πελατών της . Η Google έβγαλε τις συσκευές της και το λειτουργικό σε πλήρη αρμονία , πάνω κάτω με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί και η Apple πχ . Το Android δεν ειναι έτοιμο για ΚΑΘΕ συσκευή που υπάρχει , λειτουργει με ενα γενικό πρότυπο , απο κει και πέρα ειναι καθαρα θέμα της εταιριας και του χρήστη . όπως αναφέρθηκε και παραπάνω , είτε πάρεις ενα S5 ή ένα παρόμοιο κινέζικο και του περάσεις μια Custom Rom θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Smartphones POCO Qualcomm Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Turbo/Poco F6: Αποκαλύφθηκε εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone Redmi Note 13 Turbo που θα πωλείται παγκοσμίως ως Poco F6.

Smartphones Exynos featured Qualcomm Snapdragon

Exynos 2400 – Snapdragon 8 Gen 3: Κοντραρίστηκαν σε δημοφιλή παιχνίδια

To NL Tech δοκίμασε το Samsung Galaxy S24 Ultra με Snapdragon 8 Gen 3 και το Galaxy S24+ με Exynos 2400 σε διάφορα δημοφιλή παιχνίδια.

Gear Qualcomm Qualcomm Snapdragon

Qualcomm Snapdragon XR2+ Gen 2: Aνακοινώθηκε με ανάλυση 4,3K ανά μάτι

Η Qualcomm ανακοίνωσε το chipset Snapdragon XR2+ Gen 2 για headset εκτεταμένης πραγματικότητας που θα περιλαμβάνει συσκευές AR, MR και VR.