Sony, Αληθεύουν οι φήμες για την κατασκευή Windows Phone

Σύμφωνα με πηγές από την βιομηχανία, οι φήμες που θέλουν την Sony να συνεργάζεται με την Microsoft για την κατασκευή Windows Phone smartphones φέτος επιβεβαιώνονται. Αν και η εταιρεία θα “ρίξει” σημαντικά χρηματικά ποσά για έρευνα και ανάπτυξη (R&D) στο Android και στο Firefox OS, προσανατολίζεται και στην παρουσίαση Windows Phone handsets. Τα συγκεκριμένα smartphones θα κυκλοφορήσουν κυρίως στις αγορές των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ιαπωνίας.

Η Microsoft ευελπιστεί να αυξήσει το ποσοστό της, ειδικά στην χώρα της Sony που κυριαρχεί το iOS και το Android, σε μία προσπάθεια να αυξηθεί το ποσοστό των Windows Phone σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Sony θα συνεργαστεί με την Compal Communications για την κατασκευή τουλάχιστον ενός ή δύο μοντέλων Windows Phone.

Αρχικά, θα παραχθούν μερικές δεκάδες χιλιάδες μονάδες από αυτά τα μοντέλα, ωστόσο αργότερα θα συζητηθεί η δυνατότητα κατασκευής δύο ή τριών handsets ακόμα.

Η Nokia αναμένεται να κατέχει ποσοστό 90% από τα 50 εκατομμύρια Windows Phone smartphones που αναμένεται να πουληθούν το 2014. Η Sony θα κατέχει μαζί με άλλους κατασκευαστές όπως η Huawei το υπόλοιπο 10%.

Sony Windows Phone, Sony, Αληθεύουν οι φήμες για την κατασκευή Windows Phone

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος

Το concept πολύ όμορφο!

Δημήτρης Κ.

Πραγματικά,αλλά τα back,home,search που είναι? 😛

Χρήστος Παπαβασιλείου

Μάλλον θα είναι on screen και αυτό μ αρέσει πολύ. Αν μπουν και άλλοι κατασκευαστές στο παιχνίδι της Microsoft ωραία πράγματα θα έρθουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.