Sony Ericsson GreenHeart, Elm και Hazel

Μέσα από τη σειρά GreenHeart, η Sony Ericsson ανακοινώνει τα Elm και Hazel. Τα δύο κινητά τηλέφωνα ενισχύουν τη δέσμευση της εταιρείας να επεκτείνει την περιβαλλοντική στρατηγική της σε όλη την προϊοντική της γκάμα και δίνουν στους καταναλωτές τη δυνατότητα να υποστηρίξουν συνειδητά αυτόν τον στόχο χωρίς να στερούνται σε σχεδιασμό και λειτουργικότητα.

, Sony Ericsson GreenHeart, Elm και Hazel

Τα Elm και Hazel είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο πλαστικό και διαθέτουν φορτιστή χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος. Επιπλέον διαθέτουν ηλεκτρονικές αντί για χάρτινες οδηγίες χρήσης, μικρή συσκευασία, ενώ με την εφαρμογή Walk Mate Eco βοηθάνε τον καταναλωτή να καταλάβει πόσο βοηθάει το περιβάλλον όταν περπατάει αντί να χρησιμοποιήσει κάποιο μεταφορικό μέσο.

Τα νέα αυτά κινητά προσφέρουν καθαρό ήχο κατά τη διάρκεια της κλήσης, χωρίς παρεμβάσεις θορύβου από το γύρω περιβάλλον, με τις λειτουργίες Noise Shield, Clear Voice και Intelligent Volume Adaptation. Οι χρήστες τους έχουν επίσης τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν εύκολα και γρήγορα λειτουργίες social networking με άμεση πρόσβαση στην αγαπημένη τους ιστοσελίδα από την οθόνη αναμονής καθώς και να μεταφέρονται γρήγορα από το ένα site στο άλλο με την εφαρμογή Widget Manager.

Ως μέρος της στρατηγικής της, στόχος της Sony Ericsson είναι να εντάξει όλα τα αξεσουάρ της στην οικογένεια GreenHeart μέχρι το 2011. Επίσης, δέσμευση της εταιρείας είναι να μειώσει τις εκπομπές CO2 από τις λειτουργίες της κατά 20% και από τον κύκλο ζωής των προϊόντων κατά 15% μέχρι το 2015.

Sony Ericsson Elm και Sony Ericsson Hazel
– Υψηλή ποιότητα ήχου με τις λειτουργίες noise shield, clear voice και intelligent volume adaptation
– Σχεδιασμός human curvature με εργονομικό πληκτρολόγιο που χωράει στην παλάμη του χεριού
– Εύκολη μετάβαση και εναλλαγή μεταξύ Facebook, myspace και Twitter
– Φωτογραφική μηχανή 5.0 megapixel με αυτόματη εστίαση
– Αναζήτηση Google και Google Maps, Wisepilot, πλοηγός turn-by-turn με AGPS και 10 μέρες δωρεάν πρόγνωση καιρού με το Accuweather
– Media player

Το Elm θα είναι διαθέσιμο από το πρώτο τρίμηνο του 2010 και το Hazel το δεύτερο τρίμηνο του 2010 σε μαύρο και ροζ.

, Sony Ericsson GreenHeart, Elm και Hazel

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μητσος

diavaza oti to hazel exei mikri othoni 2.6 inches.
Dhladi sto W995 pou eixe 2.6 inches othoni den tous peiraxe.
pou emathen oloi se tessares kai oi 3.5 inches einai ligo

Κώστας Βλαχάκης

Καλύτερα να διαβάσεις για τις συνταγές τους, πιο καλά θα ενημερωθείς! https://tiny.cc/azvjw

giannis

χαχαχα ωραίος Κώστα!Δεν το γνωριζα!Οπότε ξέρεις τί δεν θέλω να δώ απο σένα και ποιός είναι ο λόγος που σε διαβάζω ανελιπώς.Έχεις ταυτότητα και έχει σημασία αυτό

taka touka

εσυ ποιο προτινεις???
βαση τα χαρακτηριστηκα τους…

Κώστας Βλαχάκης

Το W995 είναι κορυφαίο.

baboulas

για μενα το aino ειναι το καλυτερο.. 3 ιντσες και αφης

Αντώνης Κ.

Κώστα αν μπορείς ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ απάντησε μου!!!!!
Ανάμεσα από w995 – elm – hazel???
κοιτάω τις διαφορές…. δεν μπορω να καταλάβω πια η διαφορα της (που λεει στο site της sony ericsson) instant messaging – Συζητήσεις… + το ελμ και το χαζελ υποστιρίζουν και twitter — το w995??!! Συγγνώμη που γίνομαι κουραστικός αλλά ψάχνω ένα κινητό με 12πληκτρο σαν smartphone!!! και είναι τα μόνα που βρίσκω στην αγορα!!! αν διατήθεσαι να με βοηθήσεις περισσότερο (γιατί οι υπάληλοι στα καταστήματα δεν σκαμπάζουν) ψάχνω κινητο όπως είπα 12πλτκτρο να έχει σχεδόν ότι ένα smartphone… πχ chat, email, internet (όχι android…εφαρμογές και τέτοια) κάτι σαν blackberry ΑΛΛΑ ΟΧΙ QWERTY + TOUCHSCREEN Ευχαριστώ και ελπίζω να με βοηθήσεις!!! (Έχω touch screen και αναπολώ τις μέρες που πληκτρολογούσα με το ένα χέρι και χωρίς να κοιτάζω το κινητο+ ασταμάτητα)

βασιλης

εχω ενα θεμα με την βιντεοκληση με το hazel,οποτε και να προσπαθησω να πραγματοποιησω κληση δε με αφηνει.τι πρεπει να κανω?πρεπει να φτιαξω καποιες ρυθμισεις?σε παρακαλω αν γνωριζεις κατι ενημερωσε με!

Κώστας Βλαχάκης

Θα πρέπει εσύ και αυτός που καλείς, να είστε συνδεδεμένοι σε δίκτυο 3G.

βασιλης

στο κινητο που εχω μου εχει 2 επιλογες για σημα.gsm kai 3g η μονο gsm.φιλος μου αγορασε το ιδιο 6 μηνες μετα και εχει και τριτη επιλογη μονο 3g.πως μπορω να το κανω και γω στο δικο μου?

Κώστας Βλαχάκης

Μαλλον θα μπορεις, αλλα ειναι θεμα δικτυου αν θα εχεις σημα 3G.

βασιλης

το εψαξα και δεν μπορω.ουτε αναβαθμιση δεν υπαρχει!!!!

Κώστας Βλαχάκης

Για να πραγματοποιήσεις βίντεο-κλήση θα πρέπει να και εσύ και ο άλλος να βρίσκεστε συνδεδεμένοι σε δίκτυο 3G. Δεν φτάει το κινητό σου. Θα πρέπει να είσαι σε σημείο με 3G.

βασιλης

μια ακομα ερωτηση και σε αφηνω στην ησυχια σου.ειμαι αναμεσα σε 2 κινητα στο νοκια c7 και στο νοκια 701.εσυ πιο προτεινεις?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Ericsson Techblog

Sony Ericsson K800i: Το πρώτο Cyber-shot [Throwback]

Αφήνοντας για λίγο το Walkman brand στην άκρη, η Sony Ericsson μας έδειξε τι θα πει πραγματικά καλή κάμερα σε κινητό τηλέφωνο.

Smartphones smartphone Smartphones Sony Ericsson

Xperia mini pro και Live with Walkman αναβαθμίζονται σε Ice Cream Sandwich

Από το πρωί επικρατεί αναβρασμός στους κατόχους Sony Ericsson smartphones του 2011 μιας και για ακόμα δύο μοντέλα τα Xperia mini pro και Live with Walkman έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Το άρθρο αυτό δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει πληροφορίες και εντυπώσεις από κατόχους που έχουν αναβαθμίσει ή προσπαθούν να αναβαθμιστούν.

Smartphones Android smartphone Smartphones

Sony Ericsson Xperia Arc, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich

Το ‘πε και το ‘κανε! η Sony Mobile ξεκίνησε τη διάθεση της αναβάθμισης του Sony Ericsson Xperia Arc σε Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Μην βιαστείτε όμως να χαρείτε. Για να μάθετε αν το δικό σας μοντέλο είναι ένα από τα πρώτα, θα πρέπει να τσεκάρετε το SI (Sales Item) που θα βρείτε βγάζοντας τη […]

Smartphones Android Android Smartphones smartphone

Sony Ericsson Xperia, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich [Ελλάδα]

Από εχθές το απόγευμα κάτοχοι των μοντέλων Sony Ericsson Arc S, Sony Ericsson Xperia Neo V και Sony Ericsson Xperia Ray αναφέρουν ότι αναβάθμισαν το κινητό τους στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 Ice Cream Sandwich.