Sony Ericsson Hikaru 8Megapixel 8GB Απίστευτη Λαμπρότητα

, Sony Ericsson Hikaru 8Megapixel 8GB Απίστευτη ΛαμπρότηταΠλέον, τα 8Megapixel δεν είναι και τίποτα πρωτότυπο για κινητό (βλέποντας τα πόσα κυκλοφόρησαν και θα κυκλοφορήσουν), αλλά το νέο κινητό της Sony Ericsson νομίζω κάνει την διαφορά. Δεν πρόκειται για φήμη. Η εταιρία ανέφερε ότι σχεδιάζει ένα κινητό με οθόνη αφής, 8 GB ενσωματωμένη μνήμη και φυσικά κάμερα 8Mpixels. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κινητό θα ονομάζεται Hikaru που στα Ιαπωνικά σημαίνει απίστευτη λαμπρότητα!

, Sony Ericsson Hikaru 8Megapixel 8GB Απίστευτη ΛαμπρότηταΜη γνωρίζοντας ακόμα σε ποια κατηγορία κινητών θα ανήκει (Walkman, Cybershot ή σειρά G) αλλά με μία τεράστια οθόνη αφής και ένα QWERTY πληκτρολόγιο (και κατέχοντας όλες τις high-end λεπτομέρειες (βλέπε screen rotation κτλ.) η Sony Ericsson αποφάσισε να ανταγωνιστεί το iPhone και νομίζω θα το καταφέρει μία χαρά.

Αν και δεν έχουμε παραπάνω πληροφορίες για το κινητό, το σίγουρο είναι ότι θα είναι μία από τις καλύτερες συσκευές τις αγοράς. Με κωδική ονομασία Hikaru το νέο slider (πιθανότατα) κινητό της Sony Ericsson, έχει όλες τις δυνατότητες για να κερδίσει μία πολύ καλή θέση ως high-end κινητό και όχι μόνο!

Κανείς δεν ξέρει ακόμα πως θα είναι η εξωτερική εμφάνιση του Hikaru γι’ αυτό και δημοσιεύουμε και τις δύο φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στο ίντερνετ.

8
123

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostask11

ετσι, φίλε κώστα.το μόνο SE που θα αγόραζα!!!!!!!!!!
τελος!
τα σπάει

Κώστας Βλαχάκης

Από εμφάνιση μου αρέσουν και τα δύο σχέδια. Το πρώτο το ασημί το βρίσκω πιο επαγγελματικό ενώ το μαύρο, πολύ trendy.

gorgonitsa

(πιθανόν) φαίνεται ωραιά και (πιθανόν) να μου αρέσει το ασημί!!!!!!!

Kostask11

τέλειο είναι.τα specs είναι επίσημα.Οπότε η μεγάλη οθόνη θα υπάρχει!

Παύλος

πολυ καλο.τιμουλα ξερουμε στο περιπου ?

Kostask11

ε,κοίτα δεν υπάρχει αναφορά σε σχετικό θέμα(εδώ καλα καλα εικόνες δεν έχουν βάλει:() και αν έβαζα εγώ μία τιμή σαν κώστας,θα ήταν γύρο στα 600.Η SE δεν είναι και ακριβή εταιρία…οπότε κοντά στα 600 νομίζω θα ήταν μία λογική τιμή.

Κώστας Βλαχάκης

Μπράβο στην SE! Ο ανταγωνισμός ωφελεί τους καταναλωτές!

Payne

Πωωω είδες ρε παιδάκι μου το iphone τι κάνει?? Επανάσταση και όλοι ξεκίνησαν σιγά σιγά μόνο οθόνη κτλ κτλ..Μία το HDD, την άλλη το Omnia…να και το SE στην παρεούλα! 😀

Kostas Koufoudakis

Και πάλι λάθος.Όλοι κάνουν λάθος σε αυτό το θέμα.το πρώτο κινητό με πλήρης οθόνη αφής ήταν το Prada και όχι το Iphone.
Οπότε, αν καποιος αντέγραφε κάποιον ….θα ήταν η Apple την LG!

mourgosj

ego pistevo oti to tilefono (to 2 ) tha ine to epomeno Sony Ericsson k900

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Sony Ericsson Xperia X10 SonyEricsson

Sony Ericsson XPERIA X10, Αναβάθμιση σε Android 2.3 Gingerbread επίσημα

Αυτό κι είναι αναπάντεχο νέο. Η Sony Ericsson ανακοίνωσε επίσημα την αναβάθμιση του λειτουργικού του Sony Ericsson XPERIA X10 από το Android 2.1 στο Android 2.3 Gingerbread, παρά τα όσα υποστήριζε μέχρι σήμερα. Το update θα είναι διαθέσιμο για download περί τα τέλη Ιουνίου και εκτός από ταχύτητα και σταθερότητα, φέρνει αρκετές ακόμα σημαντικές αλλαγές.

Smartphones Android Sony Ericsson Sony Ericsson Xperia X10

Sony Ericsson Xperia X10, Μάθετε τα πάντα

Ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα, είναι το Sony Ericsson Xperia X10, το πρώτο μοντέλο της SE με λειτουργικό σύστημα Android. Μάθαμε τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες, σειρά έχει να δούμε το πρώτο επίσημο βίντεο με τις λειτουργίες του X10 στην πράξη. Μέσα σε 6,5 λεπτά μάθετε τα πάντα για το Xperia X10 και απολαύστε […]

Reviews Satio Sony Ericsson Sony Ericsson Satio

Sony Ericsson Satio, Πλοήγηση στο μενού

Γεύση από το πολυαναμενόμενο Sony Ericsson Satio με τις εξαιρετικές φωτογραφίες των 12 Megapixel. Χρησιμοποιούμε το λειτουργικό σύστημα Symbian S60 5th μέσα από το UI (User Interface) της Satio. Πέντε κεντρικές οθόνες (tabs) κυλάνε πάνω στην οθόνη αφής των 3,5 ιντσών και δέχονται shortcuts εφαρμογών, bookmarks και contacts. Πλοηγούμαστε στο ίντερνετ με τον ενσωματωμένο browser […]

Smartphones Satio Sony Ericsson Satio SonyEricsson

Sony Ericsson Satio, Δείγμα βίντεο και φωτογραφιών

Δοκιμάσαμε την κάμερα του Sony Ericsson Satio. 12 Megapixel είναι αυτά και οι προσδοκίες μεγάλες. Στην υψηλότερη ανάλυση τραβάει φωτογραφίες 4000×3000 pixels και βίντεο 640×480 pixels. Οι φωτογραφίες του είναι καταπληκτικές με πλούσια χρώματα και έντονο το στοιχείο του βάθους. Τα βίντεο έχουν πολύ καλά χρώματα και η μετάβαση από σκοτεινές σε φωτεινές σκηνές είναι […]