Sony Ericsson Jolie με Windows Mobile 7;

Τα πρώτα smartphones με λειτουργικό σύστημα Windows Mobile 7, αναμένονται μέσα στο έτος. Αρκετές εταιρείες έχουν δηλώσει την υποστήριξή τους στο αναμενόμενο λειτουργικό, μια από αυτές είναι και η Sony Ericsson την οποία φήμες θέλουν να έχει στα σκαριά το Jolie. Ένα smartphone με επεξεργαστή 1GHz, πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο, οθόνη αφής capacitive στο μέγεθος του XPERIA X10 και λειτουργίες multi-touch. Ίδωμεν!

, Sony Ericsson Jolie με Windows Mobile 7;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
argiris

εγω πιστευω δεν συμφερει να παρει καποιοσ τα πρωτα που θα βγουν γτ θα εχουν αρκετα bugs λογικα….καλυτερα κατα το πασχα αμα βιαζονται τοσο…αλλα ποτε δεν ξερεισ!

Spyroscesarsc

Να φανταστώ το Jolie θα λέγεται Χ3? Προσωπικά τα WinPho δεν μ αρέσουν και πιστεύω πως δεν θα κάνουν επιτυχία…Αλλά ένα κινητό με qwerty είναι πάντα καλοδεχούμενο! 😀

Alan

Η SE τα έχει δοκιμάσει όλα στην πορεία της στα κινητά αφής και νομίζω πιο πετυχημένο ήταν το Android(σε κινητά αφής πάντα). Για να δούμε μήπως τα Windows Mobile 7 είναι αυτό που ζήταγε.

giannis

Δεν ξέρω αλλά αυτά τα 7 τις πρώτες μέρες που ανακοινώθηκαν με έπεισαν ότι θα είναι κάτι που θα αξίζει.Μετά που τα είδα κατάλαβα ότι δεν μου αρέσουν ούτε εμφανισιακά,ούτε σε τίποτα άλλο.Και με νευριάζει πολύ και η κλειστή λογική που θα επιβάλλουν στυλ apple

Spyroscesarsc

Ναι, βασικά θα κρατήσουν τα κουσούρια των κλασσικών winmo και θα φορτωθούν και αυτά των iOS. 😀 Μάλλον είχαν καλές προθέσεις αλλά τελικά αποτύχανε. Μάλλον πρέπει να ξαναπιάσουν τα 6.5 και να εργαστούν πάνω σε αυτά. Τα 6.5 τα έχω τώρα 4+ μήνες και τα έχω συμπαθήσει αρκετά μπορώ να πω. Δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορα, αλλά τουλάχιστον δεν πατάω λάθος εντολή, όπως έκανα συνέχεια στα touch-UNfriendly 6.1…

isidorosr20595

Windows Phone 7 (Series) δεν είναι; πρώτη φορά ακούω WinMo 7!

Spyroscesarsc

Τί WinMo, τί WinPho… Το ίδιο είναι. 😛 Απλά το WinMo ακούγεται καλύτερα και είναι και πιό συνηθισμένο.

cgoolas

Ίδωμεν! Ίδωμεν!

θα το προτιμούσα android ……..μα θα μου πείς άμα είναι android τότε θα είναι κλόνος του XRERIA X10 με ανανεομένη εμφάνιση !

θα μπορούσαν να κάνουν ένα XPERIA X11 …..με λίγα λόγια ένα XPERIA X10 με καλύτερη κάμερα και άλλη εμφάνιση κτλ ….κάτι θα βρούν να βάλουν παραπάνο !!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Windows 10 Mobile Windows Phone

Windows Phone: Ο τρίτος παίκτης smartphone OS που τα παράτησε [Fails]

Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε για τα Windows Phone, μία χαμένη προσπάθεια της Microsoft να μείνει στο χώρο των mobile λειτουργικών.

Smartphones featured Sony Ericsson Techblog

Sony Ericsson K800i: Το πρώτο Cyber-shot [Throwback]

Αφήνοντας για λίγο το Walkman brand στην άκρη, η Sony Ericsson μας έδειξε τι θα πει πραγματικά καλή κάμερα σε κινητό τηλέφωνο.

Smartphones HTC HTC Mozart Windows Phone 7

HTC Mozart, Θα αναβαθμιστεί σε Windows Phone 7.8

Αρθρογράφος ιστοσελίδας από την Πολωνία, ρώτησε το τοπικό γραφείο της HTC για την επερχόμενη αναβάθμιση σε Windows Phone 7.8 και έλαβε την απάντηση ότι το HTC Mozart είναι μέχρι στιγμής το μόνο μοντέλο που είναι σίγουρο(;) ότι θα αναβαθμιστεί – τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου. Από την Πολωνία επίσης είχαμε μάθει πριν από μερικούς μήνες […]

Software Nokia Nokia Lumia 800 Nokia Windows Phone Smartphones

Nokia Lumia 800, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Windows Phone 7.8

Χαράς ευαγγέλια για τους κατόχους του Nokia Lumia 800 μιας και είναι το πρώτο Windows Phone smartphone που καταγράφεται να αναβαθμίζεται στην έκδοση Windows Phone 7.8. Οι πληροφορίες έρχονται από την Ολλανδία ενώ διαβάζω ότι και στην Πορτογαλλία είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση. Όσοι έχετε το Lumia 800 κάντε ένα κόπο να τσεκάρετε για πιθανό update […]