Sony Ericsson Kurara (aka Vivaz), Γράφει βίντεο HD

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν στο ίντερνετ, η Sony Ericsson αναμένεται να παρουσιάσει το μοντέλο Vivaz ή Kurara. Όπως και το Sony Ericsson Satio, έτσι και το Vivaz θα φοράει λειτουργικό σύστημα Symbian S60 5th edition, η κάμερά του θα είναι 8,1 Megapixel με δυνατότητα εγγραφής βίντεο HD (το δεύτερο Symbian κινητό μετά το Samsung Omnia HD), ενώ η οθόνη αφής θα είναι 3,2 ιντσών.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ημερομηνία διάθεσης και την τιμή, υπολογίζεται όμως στα 670 με 750 δολάρια.

, Sony Ericsson Kurara (aka Vivaz), Γράφει βίντεο HD

, Sony Ericsson Kurara (aka Vivaz), Γράφει βίντεο HD

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stratis09

Omg….4.6mm fako……to samsung mou…(Innov8)exi 5.7……are sony pai xalases……

Spyroscesarsc

Epic Fail το κινητάκι! Από πολλούς θεωρείτε η αποτυχήμενη απάντηση στο Omnia HD! 😀

Stratis09

Μα είναι…

Spyroscesarsc

Στρατή, το Innov8 είναι καλό? Νομίζω πως στην Ελλάδα δεν έπιασε! ‘Ισως λόγω της τιμής του… :-\

Stratis09

Φιλε σπύρο…(αν σε λενε ετσι ¨Ρ)..ειναι το καλυτερο κινιτο χωρισ οθονη αφης….συμφωνω οτι δεν επιασε..αλλα εγω το πηρα απο πλαισιο….280 ευρω καινουριο νομιζω τα αξίζει…..μονο που εχει μικρη μπαταρια….2 μέρες με το ζόρι…αλλιως τέλειο…..σε κάμερα μαζι με το Pixon,pixon 12,omnia hd,satio ta kalitera….ine…

Spyroscesarsc

280 ευρώ? 😮
Πριν πόσο καιρό?

Stratis09

Μεσα αυγούστου…..καλη τιμή?

Spyroscesarsc

280 ευρώ? Γιά 8Mp και 8GB… Και είναι και smartphone! Τζάμπα πράγμα! 🙂
το πουλάνε ακόμα? Ψάχνει ένας ξαδερφός μ κινητό μέχρι 300-350 ευρώ και δεν τ πολυαρέσει η αφή! κουτί θα του έρθει αν ισχύει η τιμή!

Stratis09

Δεν νοομίζω οτι ισχύει…..γιατι δε βλεπει το Sony Ericsson W995…?

Spyroscesarsc

Sony Ericsson ρε? 😛
SE θα του πουλήσουν και στο κατάστημα που θα πάει(το 90% των υπάλληλων Γερμανού, wind, vodafone το πρώτο πράγμα που θα σ προτείνει είναι SE)…
Εγώ γιά Samsung θέλω να τ πω… 😛

Stratis09

Η καλύτερη επιλογή σαν μάρκα…γνώμη μου….αλλα δε βγάζει καποιο χωρις οθόνα αφής…….μονο με αφής…..δυστηχώς

Spyroscesarsc

Βασικά η αφή ταίριαξε στην Samsung! Και έφερε μεγάλες ανατροπές! Από την μετάβαση στην αφή βγήκαν κερδισμένες οι Κορεάτικες samsung και LG ενώ η motorola και η sony ericsson αργήσανε πάρα πολύ να προσφέρουν ένα αξιόλογο κινητό με οθόνη αφής!

Λευτέρης

motorola ακομη δεν ξέρουμε πως τα πάει με άφης (αν δεν κάνω λάθος ) τώρα με το Milestone θα δούμε είναι η τελευταία της ευκαιρία να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια άλλιως (σε 6μήνες πτώχευση)και θα πάθω συναισθηματικό το 1ο μου κινητο ητάν Motorola 🙁

Stratis09

@λευτέρης Μήπως ξέρεις ποτε ερχετε στην ελλαδα το milestone…?και φίλε σπύρο…συμφωνω απόλυτως με οσα λες!!!!

Λευτέρης

Το Milestone βρίσκεται σε ηλεκτρονικα καταστήματα στο Internet π.χ στο Expansys .Έαν το ψάχνεις από Cosmote Vodafone Germano Wind και άπο κάποιο τέλως πάντων κάταστημα I don’t know :((

Stratis09

Ok….thanx Λευτέρη..:)

thanasis

στην Ελλάδα οσο οι τιμές παραμένουν στα ύψη και απευθύνονται στους (πολύ) δαπανο χομπίστες
είναι καταδικασμένα.

anta

poso exei t vivaz rr paidia????

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Ericsson Techblog

Sony Ericsson K800i: Το πρώτο Cyber-shot [Throwback]

Αφήνοντας για λίγο το Walkman brand στην άκρη, η Sony Ericsson μας έδειξε τι θα πει πραγματικά καλή κάμερα σε κινητό τηλέφωνο.

Smartphones smartphone Smartphones Sony Ericsson

Xperia mini pro και Live with Walkman αναβαθμίζονται σε Ice Cream Sandwich

Από το πρωί επικρατεί αναβρασμός στους κατόχους Sony Ericsson smartphones του 2011 μιας και για ακόμα δύο μοντέλα τα Xperia mini pro και Live with Walkman έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Το άρθρο αυτό δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει πληροφορίες και εντυπώσεις από κατόχους που έχουν αναβαθμίσει ή προσπαθούν να αναβαθμιστούν.

Smartphones Android smartphone Smartphones

Sony Ericsson Xperia Arc, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich

Το ‘πε και το ‘κανε! η Sony Mobile ξεκίνησε τη διάθεση της αναβάθμισης του Sony Ericsson Xperia Arc σε Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Μην βιαστείτε όμως να χαρείτε. Για να μάθετε αν το δικό σας μοντέλο είναι ένα από τα πρώτα, θα πρέπει να τσεκάρετε το SI (Sales Item) που θα βρείτε βγάζοντας τη […]

Smartphones Android Android Smartphones smartphone

Sony Ericsson Xperia, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich [Ελλάδα]

Από εχθές το απόγευμα κάτοχοι των μοντέλων Sony Ericsson Arc S, Sony Ericsson Xperia Neo V και Sony Ericsson Xperia Ray αναφέρουν ότι αναβάθμισαν το κινητό τους στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 Ice Cream Sandwich.