Sony Ericsson Nozomi, Θα μπορούσε να είναι αυτό;

Σε κινέζικο forum που ασχολείται αποκλειστικά με τα κινητά τηλέφωνα της Sony Ericsson, εμφανίστηκε μια εικόνα ενός μοντέλου που λέγεται ότι είναι το Sony Ericsson Xperia Nozomi και φημολογείται ότι θα είναι το πρώτο Android smartphone της Sony Ericsson (ή σκέτο Sony!) με διπύρηνο επεξεργαστή και Ice Cream Sandwich out-of-the-box. Ακούγεται ότι θα έχει οθόνη 720p και κάμερα 12 Megapixel.

, Sony Ericsson Nozomi, Θα μπορούσε να είναι αυτό;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ωραίο φαίνεται!

bill1989

Μαλλον μουφα ειναι γιατι αν παρατηρησετε στο πανω μερος γραφει sony ericsson ενω ειχαν πει οτι τ επομενα κινητα θ εγραφαν μονο sony..και δευτερο σημάδι ειναι στ κατω μερος.εχει τρια κουμπια,ενω στην ics ενσωματονωνται τα κουμπια εντός της οθόνης(τουλαχιστον στα νεα μοντελα που θα βγουν μελλοντικα)

xperias

@bill1989 αυτο που λες για τα κουμπια ειναι λαθος ….αφου και το Xperia ARC και ολα τα Xperia 2011 μοντελα θα παρουν την ICS…οποτε αυτο που λες δεν ισχυει!!!!

fnsgr

Λογικά ισχύει αυτό με τα κουμπιά γιατί όσα κινητά έρθουν με ICS out of the box δεν τα χρειάζονται {καθώς έχει ήδη καταναλωθεί αρκετό real estate εντός οθόνης για την “εικονική” εκδοχή τους, άρα γιατί να χαραμίσουν κι άλλο;}, οπότε παίζει να είναι όντως fake… 🙂

Όσο για τα κινητά που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή και θα πάρουν μελλοντικά ICS, ε, τότε είναι απαραίτητα τα πλήκτρα γιατί χωρίς αυτά το 2.3.x δε λειτουργεί, ενώ όταν έρθει το ICS, τότε απλά θα μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με 2 τρόπους! 😛

bill1989

παιδια ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ: Eχουν πει οτι στα υπαρχον κινητα με κουμπια δεν θα υπαρχουν τα εικονικα πληκτρα..Ενω στα καινουργια μοντελα που θα βγουν,, εχει δωσει διευκρινιση η google να μην κατασκευαζονται με κουμπια!!!!!!!! (αυτο συμφερει και τις εταιριες κατ επεκταση διοτι ετσι μειωνουν το κοστος!)

κώστας

Τα Nozomi specs: 1.5GHz δύο πυρήνων επεξεργαστής, 4.3″ Reality οθόνη με Bravia Engine και ανάλυση 720 x 1280, 1GB RAM, 32GB εσωτερική μνήμη, 12-megapixel κάμερα με Exmor R, μπαταρία 1,750mAh.
Πολύ καλό αν ισχύουν!

kostas

Ειναι ντιζαινατο και θα εχει τραβιξη .

βαγγελησ χ.

το κινητό έχει κουμπία γιατί μπορεί σε δοκιμαστική φάση να είναι με την 2.3 και μετά να πάρει 4.0 😉

Κωνσταντίνος

Παιδιά δε ξέρω τίποτα άλλο, απλά μόλις το ερωτέυτηκα!!!!!

lorentzos

Οτι και να ειναι το θελω τωρα sony ξε sony απαιτώ την τέλεια κινεζια να ερθει αμεσως γιατι πηρα και το κρανος του magneto και εχω γινει πρασινος σαν τον hulk οποτε ειμαι έτοιμος για την καλύτερη κινεζια!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.