Sony Ericsson Pepper MT27i, Ο αντικαταστάστης του Xperia Neo V;

“Κουνημένες” φωτογραφίες που φέρνουν στο φως της δημοσιότητας τα παιδιά από το Xperiablog απεικονίζουν ένα πρωτότυπο Sony Ericsson Android smartphone που εκτιμούν ότι έχει οθόνη 3.7 ίντσες, διπύρηνο επεξεργαστή στο 1GHz και κάμερα 5 Megapixel. Σχεδιαστικά μοιάζει με το Nozomi απουσιάζει όμως το χρωματιστό LED. Υπομονή μέχρι την έκθεση CES ή την MWC 2012 τον Φεβρουάριο.

, Sony Ericsson Pepper MT27i, Ο αντικαταστάστης του Xperia Neo V;

, Sony Ericsson Pepper MT27i, Ο αντικαταστάστης του Xperia Neo V;

, Sony Ericsson Pepper MT27i, Ο αντικαταστάστης του Xperia Neo V;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
TechviewGr (Iphonias)

NAZOMI V…. Xaxaxa

iwanis

μια μερααα για να δουμεε τα νεαα τουμπαναα απο την sony…θελω διπυρηνο,θελω 8+mp θελω FullHD οθονη 4+ ιντσες και ics θελω 1gb ram και θελω 16+αποθηκευτικο χωρο με το τρομερο design του arc/s ..ζηταω πολλα???

Christos K.

Δεν ξέρω πως είναι στην αφή, αλλά στο μάτι αυτού του είδους το πλαστικό που έχει και αυτό και το nozomi δεν μου αρέσει καθόλου….από εκεί και πέρα σχεδιαστικά, ούτε κρύο ούτε ζέστη….

Alan

Σαν το Sony Ericsson Elm μοιάζει από πίσω, αλλά ανεστραμμένο… 😛

Γιωργος Μ

κωστα να υποθεσουμε πως θα σαι στην εκθεση και θα τα δουμε και εμεις απο τους πρωτους??

keysmith

Πολύ πιο ομορφο για τα γούστα μου από το σημερινό..

kostis

Παιδιά ας μην το κουράζουμε αλλο το θέμα ..ηδη ξέρουμε τι θα παρουσιάσουν την επομενη εβδομάδα … το ΝΟZOMI και το Pepper το οποίο θα ειναι ένα νοζόμι αλλά με ελάχιστα χαμηλότερα χαρακτηριστικά όπως έγινε και με τα NEO και NEO V (σε αυτους που δεν ξέρουν η SΕ έβαλε το ( V ) στο NEO για να δειλώσει στ λατινικά ότι το ΝΕΟ V θα έχει 5ρα Camera σε αντίθεση με το NEO που έχει 8ρα…δηλαδή ένα ΝΕΟ που υπέστει ενα είδος downgrade..!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.