Sony Ericsson S312

Μπορεί τα εξωτικά κινητά να μας εντυπωσιάζουν, οι περισσότεροι όμως πιστεύω ότι δεν είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν μια περιουσία για να παίρνουν απλά τηλέφωνο. Με το Sony Ericsson S312 μπορείτε να τραβήξετε βίντεο και φωτογραφίες με την κάμερα 2 Megapixel, να ακούσετε ραδιόφωνο, να πραγματοποιήσετε κλήσεις με ανοιχτή ακρόαση χάρη στο ενσωματωμένο μεγάφωνο, να ανταλλάξετε αρχεία μέσω Bluetooth αλλά και να ακούσετε τραγούδια MP3.

, Sony Ericsson S312

Δείξτε τις φωτογραφίες σας στους φίλους σας στην οθόνη 2 ιντσών του S312, προωθείστε τις σε άλλο κινητό μέσω Bluetooth ή ανεβάστε τις στο internet εύκολα με το picture blogging και στείλτε την διεύθυνση του Blog σε όποιους θέλετε για να τις δουν.

Το S312 θα σας βοηθήσει επίσης να οργανώσετε πιο εύκολα το καθημερινό πρόγραμμά σας, για να μη ξεχνάτε ποτέ σημαντικές ημερομηνίες και γεγονότα, αφού μπορείτε να αποθηκεύστε όλες τις σημαντικές ημερομηνίες (πχ. γιορτές, γενέθλια) και να προσθέσετε υπενθυμίσεις (πχ. συναντήσεις, ραντεβού).

, Sony Ericsson S312

Sony Ericsson S312
2 Megapixel κάμερα
Οθόνη: 262,144 χρώματα, 2 ίντσες
Ανάλυση: 176×220 pixels
Μνήμη Τηλεφώνου: Έως 15MB
Υποστήριξη κάρτας μνήμης Memory Stick Micro (M2)
Εγγραφή βίντεο
1000 επαφές τηλεφωνικού καταλόγου
PlayNow, TrackID
Bluetooth stereo (A2DP)
Μουσικά αρχεία (MP3/)
Μεγάφωνο
FM ραδιόφωνο με RDS
100x46x12.5 χλστ.
80 γρ.
Χρώματα: Μπλε (Dawn Blue), Ασημένιο (Honey Silver)

Sony Ericsson S312 @ Techblog forum

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
haris7

re paidia poia einai h timh tou??

tzw

79 evro to vrika kai to pira to mple!!!!!!!!

agelakos

to kinito einai kalo alla oxi kai pollu.pana9a ole

angel

egw to poulaw 100 euro poios to thelei einai kanourio mesa sto kouti tou

angel

einai asimenio

agnostos

to exo kai ego doro kai ekane 100 euro

trifili ole

kai ego kai ego to exo se ble!!!!!!!!

dimitris

re paidia to exw kai ego kalo kinito. anavei fos sto pliktro stin camera?

nina

ki egw to phra mono 69 euro!!! pollh wraioo!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Sony Ericsson Xperia X10 SonyEricsson

Sony Ericsson XPERIA X10, Αναβάθμιση σε Android 2.3 Gingerbread επίσημα

Αυτό κι είναι αναπάντεχο νέο. Η Sony Ericsson ανακοίνωσε επίσημα την αναβάθμιση του λειτουργικού του Sony Ericsson XPERIA X10 από το Android 2.1 στο Android 2.3 Gingerbread, παρά τα όσα υποστήριζε μέχρι σήμερα. Το update θα είναι διαθέσιμο για download περί τα τέλη Ιουνίου και εκτός από ταχύτητα και σταθερότητα, φέρνει αρκετές ακόμα σημαντικές αλλαγές.

Smartphones Android Sony Ericsson Sony Ericsson Xperia X10

Sony Ericsson Xperia X10, Μάθετε τα πάντα

Ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα, είναι το Sony Ericsson Xperia X10, το πρώτο μοντέλο της SE με λειτουργικό σύστημα Android. Μάθαμε τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες, σειρά έχει να δούμε το πρώτο επίσημο βίντεο με τις λειτουργίες του X10 στην πράξη. Μέσα σε 6,5 λεπτά μάθετε τα πάντα για το Xperia X10 και απολαύστε […]

Reviews Satio Sony Ericsson Sony Ericsson Satio

Sony Ericsson Satio, Πλοήγηση στο μενού

Γεύση από το πολυαναμενόμενο Sony Ericsson Satio με τις εξαιρετικές φωτογραφίες των 12 Megapixel. Χρησιμοποιούμε το λειτουργικό σύστημα Symbian S60 5th μέσα από το UI (User Interface) της Satio. Πέντε κεντρικές οθόνες (tabs) κυλάνε πάνω στην οθόνη αφής των 3,5 ιντσών και δέχονται shortcuts εφαρμογών, bookmarks και contacts. Πλοηγούμαστε στο ίντερνετ με τον ενσωματωμένο browser […]

Smartphones Satio Sony Ericsson Satio SonyEricsson

Sony Ericsson Satio, Δείγμα βίντεο και φωτογραφιών

Δοκιμάσαμε την κάμερα του Sony Ericsson Satio. 12 Megapixel είναι αυτά και οι προσδοκίες μεγάλες. Στην υψηλότερη ανάλυση τραβάει φωτογραφίες 4000×3000 pixels και βίντεο 640×480 pixels. Οι φωτογραφίες του είναι καταπληκτικές με πλούσια χρώματα και έντονο το στοιχείο του βάθους. Τα βίντεο έχουν πολύ καλά χρώματα και η μετάβαση από σκοτεινές σε φωτεινές σκηνές είναι […]