Sony Ericsson Satio, Όλα τα βίντεο

Sony Ericson Satio, ψηφιακή φωτογραφική ή κινητό, και τα δύο. Κάμερα 12 Megapixel που στέλνει τη φωτογραφική σας μηχανή στο συρτάρι και οθόνη αφής 3,5 ιντσών με Symbian OS. Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε όλα τα βίντεο και τις φωτογραφίες που έχουμε τραβήξει αυτές τις εβδομάδες χρησιμοποιώντας το Satio. Δείτε την ποιότητα του βίντεο που τραβάει, τα περιεχόμενα της συσκευασίας και περιηγηθείτε στο μενού.

Τα περιεχόμενα τις συσκευασίας

Ποιότητα βίντεο

, Sony Ericsson Satio, Όλα τα βίντεο

, Sony Ericsson Satio, Όλα τα βίντεο

, Sony Ericsson Satio, Όλα τα βίντεο

, Sony Ericsson Satio, Όλα τα βίντεο

Sony Ericsson Satio
Λειτουργικό σύστημα: S60 5th edition Symbian OS
Κάμερα: 12.1 Megapixel με 12x digital zoom
Οθόνη: 3,5 ιντσών, 640×360 pixels, 16.777.216 χρωμάτων nHD, 16:9
Μνήμη: 128 MB
Κάρτα μνήμης: microSD
Διασύνδεση: Wi-Fi, GPS, Bluetooth, mini USB, DLNA
Διαστάσεις: 112×55×13.3 χλστ.
Βάρος: 126 γρ.

Φωτογραφίες με την κάμερα 12 Megapixel του Sony Ericsson Satio
, Sony Ericsson Satio, Όλα τα βίντεο

, Sony Ericsson Satio, Όλα τα βίντεο

, Sony Ericsson Satio, Όλα τα βίντεο

, Sony Ericsson Satio, Όλα τα βίντεο

, Sony Ericsson Satio, Όλα τα βίντεο

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

38 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
skeuos

θα ει8ελα να μαθο ποσα κανι το Sony Ericsson Satio

Petran

Μου φαίνεται ότι δεν αποκρίνεται άμεσα στις εντολές που του δίνουμε και γενικά είναι λίγο αργό. Βέβαια μπορεί να φταίει το γεγονός ότι προηγουμένως είδα το βιντεάκι με το htc HD2 με cpu 1GHz που πήγαινε …σφαίρα!
Από φωτογραφίες πάντως τα πάει πολύ καλά…

Κωνσταντίνος Κ

Για τσεκάρετε αυτό παίδες:
https://www.gsmarena.com/samsung_sch_w880_amoled_12m-review-398p3.php

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

φαίνεται γρήγορο.εννοώ ότι δεν lagarei k πολύ..πάντως απογοήτευση το σημείο που πάταγες στις ρυθμίσεις τις κάμερας k δεν λειτουργούσε tpt..σαν να φταίει κάτι…τώρα ως προς το symbian τι 5τη edition τι στη τι 10τη δεν βλέπω διαφορα…πεντακόσια μενού k υπομένου για να κανεις κάτι…από applications σε συμβίαν τι παίζει??υπάρχει tpt?? σε σχέση με το omnia 2 τι έχεις να πεις?? πιο θα προτιμούσες?? το omnia2 μου φαίνεται ότι lagarei υπερβολικά..παρολαυτά είναι winmo και πιστεύω ότι είναι καλύτερα από το symbian…σωστα? σε ρωτάω γιατί θέλει ενας γνωστος μου να πάρει κινητό (από επιδότηση στην κοσμοτέ) μέσα στην 7μαδα και είναι ανάμεσα σε omnia2,iphone 3gs,και satio.. το iphone αν κ πολυ γρηγορο εχει σημαντικες ελειψεις οπως το ραδιο,multitasking κτλ…βασικά αν είχε η κοσμοτέ το hd2 θα το έπαιρνε ασυζητητί γιατι δεν υπαρχει μετρο συγκρισης μαζι του , αλλα επειδή λόγο επιδότησης δεν μπορεί να περιμένει,είναι ανάμεσα σε αυτά τα 3..εσύ τι γνώμη έχεις?? αν εχεις να προτεινεις κ κανενα αλλο (πχ hero ή οτιδιποτε) πες μου..(sorry για το μεγάλο post)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Οκ ευχαριστω..κ εγω ενα απο τα δυο (3gs,omnia2) ειχα προτεινει απλα μετα σκεφτικα και το σατιο λογο τοθ οτι μοθ φανηκε λιγο πιο γρηγορο απο το Omnia2.

tasos

ενταξει θα την αφισω με ελληνικους χαρακτηρες..! λοιπον γιατι θεωρειτε το satiο κακο κινητο γιατι απο την συζητηση που διαβασα αυτο καταλαβα! εγω ειμαι 13 χρωνων κ ασχολουμε πολυ καιρο με κινητα και μου αρεσουν πολυ! το σατιο το εχω μια βδομαδα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος! ειμουν αναμεσα σε satio iphone 3gs με 16gb,n900,htc hd2. λοιπον δεν πειρα το μηλαρακι μας γιατι δεν εχει bluetooth. δεν πειρα το n900 γιατι δεν εχει ελληνικο μενου και δεν πειρα το htc hd2 γιατι ειναι πολυ ακριβο! και τελικα κατελιξα στο satio γιατι τα συνδιαζει ολα καμερα μουσικι και κινητο προηγμενησ τεχνολογιας.βεβαια δεν εχει android αλλα τι να κανουμε υγεια! γιατι τοσο μεγαλη επιθεση πανω του ! θελω να μου πεις πωσ το θεωρεις εσυ και την αποψη σου! και αν ξερεις αν εχει market playce! ευχαριστο και θελω μια γρηγορη απαντηση!

tasos

ναι αλλα το play arena δεν δουλευει ελλαδα ετσι δεν ειναι? τελος παντων μαλλον εκανα λαθος επιλογη….!

stefos

το play arena δεν δουλευει στην ελλαδα και συμφωνα με το βιντεο παρολο που δειχνει το κινητο καπως διαφορετικο απο αυτο που ηρθε στην ελλαδα κανει ενα ελαφρο lag στο μενου και στην πλοηγηση γενικοτερα.ενα καλο κινητο επισης με καμερα και ταχυτητα ειναι το motorola milestone το οποιο εχω δοκιμασει και το βρισκω πολυ καλο για motorola.για να ερθουμε στο σατιο πιστευω οτι υπαρχει μονο για την καμερα του και για τιποτα αλλο.να κανω και εγω μια ερωτηση.οταν ειναι στην φωτογραφικη μηχανη υπαρχει zoom ή ειναι οπως τα αλλα ericsson που πρεπει να ειναι σε vga για να τραβηξει????

Stefos

Ειδα τις φωτογραφιες και τις βρισκω πολυ καλες εστω και στο μεσαιο zoom.Μαλλον αυτο θα ειναι το κινητο που θα παρω το καλοκαιρι.Εγω το κινητο το θελω κυριως για φωτογραφιες,μουσικη και γενικα για διασκεδαση.Βεβαια καθε συσκευη εχει διαφορετικες χρησεις για καθε ανθρωπο και πιστευω πως αυτες ειναι ιδανικες για εμενα.Ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σας με τα σχολια και γενικα τα αρθρα που ανεβηκαν.

sakisPERISTERI

Παιδιά εγω είμαι 12 χρονών παω στα 13 αλλά με τα κινητα και ειδικά με τα smartphones είμαι τρελός αλλά δεν ξέρω τι είναι το play arena του satio και γιατί δεν λειτουργεί στην Ελλάδα και επίσης θα λειτουργείσει ποτέ στην Ελλάδα?(το play arena). Σας παρακαλώ απαντήστε γρήγορα αν γίνεται για να ξέρω τι να κάνω να αγοράσω το satio ή να αγοράσω κάποιο αλλο κινητό?

Spyroscesarsc

Το είδα χτες στο λεωφορείο… το είχε μία κοπελιά… το κινητό από μακρία μοιάζει με κάτι κινέζικες ρέπλικες! Δεν θα το αγόραζα ούτε μισή τιμή να μ το δίνανε… Γιά αυτό η sony Ericsson είναι στην 5η θέση με 3.6%…

sakisPERISTERI

Spyroscesarsc , για το satio μιλάς?

sakisPERISTERI

Εγω το βρίσκω καταπλικτικό κινητό , τωρα βέβαια θα μου πεις γούστα είναι αυτά αλλά οχι και κινέζικες ρέπλικες ρε φίλε μην τρελαθούμε ίσα ίσα είναι πάρα πολύ όμορφο άσχετα αν η sony ericsson το φόρτοσε με πλαστικούρες!!!

Spyroscesarsc

Ναι… Από πίσω κάτι λέει… Αλλά από μοιάζει πολύ μούφα… Καμία σχέση με το Χ10 π.χ της Sony Ericsson που δείχνει πολύ ωραίο…

Spyroscesarsc

Καλά… Δες τις ρέπλικες του κινητού και μπορεί να μπερδέψεις και ποιό είναι το αληθινό… από μπροστά πάντα!

sakisPERISTERI

Αφού ρε φίλε λέμε ειναι ολο πλαστικό σχεδόν. α και δεύτερων μην συγκρίνεις ενα κινητό που κικλοφόρισε στο τέλοσ του 2009(satio) και ενα που κικλοφορισε στα μεσα του 2010(Χ10) αντε γειααααα SATIO 4EVER KAI SE OΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ ΒΒ

Spyroscesarsc

Χαρακτηριστική αντίδραση 12χρονου! -.- Ρωτάς γνώμες και μετά πουλάς και τρέλα…
Υ.Γ: Εγώ στα 12 συμπεριφερόμουν σαν να ήμουν 12!!! 😀

sakisPERISTERI

Κοίταξε Spyroscesarsc εγω απλά λέω τι γνωμη μου και κάνω και πλακίτσα , εσυ πάλι λεσ την γνώμη σου οπότε προτείνω να το λίξουμε εδω το θέμα ο καθένας μπορεί να λέει ελευθερα τη γνώμη του οκ??!!??

sakisPERISTERI

Ρε παιδιά ξέρει κανείς τι είναι το play arena(play now) που υπάρχει στο satio?

GIORGOS123456

Αγόρασα το satio σήμερα το μεσημέρι ξέρει κανείς πως γίνεται να βάλω το Ελληνικό μενου?

Staf

Μηπως εαν πας settings-phone settings-language-greek??
Λεμε τωρα….

GIORGOS123456

Κοίτα φίλε Staf ευχαριστώ που απάντησες αλλά μη μου κάνεις τον έξυπνο και τον μάγκα ok? Μια ερώτηση κάναμε!!!!!!!!!!!!

Aphrodite

ρε παιδιά εγώ ήμουν έτοιμη να πάρω να το satio αλλά με αυτά που διαβάζω αρχίζω να αλλάζω γνώμη.Μήπως τώρα είναι πιο καλό;
Εγώ γιατί νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερο από το vivaz και γενικά πολύ καλό κινητό; Ή όχι;
Όπιος μπορεί να μου πει για να ξέρω κιόλας ποιό να πάρω..!
Α και την σημερινή τιμή του!

Aphrodite

Με βολεύουν πολύ τα Sony Ericsson..!
Αλλά άμα έχει βγεί τίποτα άλλο καλό δεν νομίζω να έχω και πρόβλημα.

Aphrodite

Ευχαριστώ πολύ! 🙂

Aphrodite

Συγνώμη πάλι αλλά θέλω να σας ρωτήσω.
Μια γνωστή μου πήρε το Satio.Μου φάνηκε πάρα πολύ καλό.Και μάλιστα μου είπε ότι την βολεύει πάρα πολύ.Της είπα αυτά που μου είατε και μου είπε ότι δεν υσχείουν.Τι προβλήματα έχει;

Aphrodite

Έχω ήδη αποφασίσει ότι θα πάρω κάποιο από τα παραπάνω.
Απλά με προβλημάτιζε λίγο. 🙂

Stella

Γεια σας.
Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος πότε βγήκε το Satio? Kαι πόσο κοστίζει σήμερα;
Ευχαριστώ.

helenk

παιδια εγω εχω παρει το sony ericsson satio αλλα ξυπνησα μια μερα και ειχε χαθει το
wi-fi πηγα σε καποιο καταστημα για να μου το φτιαξουν αλλα μου ειπαν οτι θελει αναβαθμιση
εκανα αναβαθμιση(μονη μου)και δεν επανηρθε το wi-fi ξερει κανεις τι μπορω να κανω??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Ericsson Techblog

Sony Ericsson K800i: Το πρώτο Cyber-shot [Throwback]

Αφήνοντας για λίγο το Walkman brand στην άκρη, η Sony Ericsson μας έδειξε τι θα πει πραγματικά καλή κάμερα σε κινητό τηλέφωνο.

Smartphones smartphone Smartphones Sony Ericsson

Xperia mini pro και Live with Walkman αναβαθμίζονται σε Ice Cream Sandwich

Από το πρωί επικρατεί αναβρασμός στους κατόχους Sony Ericsson smartphones του 2011 μιας και για ακόμα δύο μοντέλα τα Xperia mini pro και Live with Walkman έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Το άρθρο αυτό δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει πληροφορίες και εντυπώσεις από κατόχους που έχουν αναβαθμίσει ή προσπαθούν να αναβαθμιστούν.

Smartphones Android smartphone Smartphones

Sony Ericsson Xperia Arc, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich

Το ‘πε και το ‘κανε! η Sony Mobile ξεκίνησε τη διάθεση της αναβάθμισης του Sony Ericsson Xperia Arc σε Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Μην βιαστείτε όμως να χαρείτε. Για να μάθετε αν το δικό σας μοντέλο είναι ένα από τα πρώτα, θα πρέπει να τσεκάρετε το SI (Sales Item) που θα βρείτε βγάζοντας τη […]

Smartphones Android Android Smartphones smartphone

Sony Ericsson Xperia, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich [Ελλάδα]

Από εχθές το απόγευμα κάτοχοι των μοντέλων Sony Ericsson Arc S, Sony Ericsson Xperia Neo V και Sony Ericsson Xperia Ray αναφέρουν ότι αναβάθμισαν το κινητό τους στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 Ice Cream Sandwich.