Sony Ericsson ST18i και CK15i, Πρώτες ανεπίσημες φωτογραφίες

Οι φωτογραφίες δύο νέων συσκευών της Sony Ericsson ήρθαν σήμερα στη δημοσιότητα. Οι πληροφορίες που γνωρίζουμε για τα δύο κινητά δεν είναι πολλές, όμως φαίνεται ότι το ST18i προορίζεται για αντικαταστάτης του Sony Ericsson XPERIA X8, ενώ το CK15i ίσως είναι το πρώτο “χαζό” κινητό που θα παρουσιάσει η δημοφιλής εταιρίας μέσα στο 2011.

, Sony Ericsson ST18i και CK15i, Πρώτες ανεπίσημες φωτογραφίες

Η Sony Ericsson είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει ακόμα δύο συσκευές στην αγορά με τα ανεπίσημα ονόματα τους να είναι ST18i και CK15i. Το Sony Ericsson ST18i έχει περίπου το μέγεθος του XPERIA X8 και μοιάζει για το μοντέλο που θα το αντικαταστήσει. Ενσωματώνει κάμερα στο μπροστά και στο πίσω πίσω μέρος με LED φλας, ενώ η οθόνη αφής του θα έχει διαγώνιο μεγέθους 3.3 ιντσών.

Το Sony Ericsson CK15i αναμένεται να είναι το πρώτο κινητό της εταιρίας για το 2011 που δεν θα ενσωματώνει λειτουργικό σύστημα Android. Θα φέρει QWERTY συρόμενο πληκτρολόγιο, ενώ η οθόνη του μοιάζει να είναι η ίδια με εκείνη του ST18i, με την ανάλυση της να φτάνει τα 240×400 pixels. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για συσκευή χωρίς Android, το User Interface είναι πανομοιότυπο με αυτό των Αndroid συσκευών της εταιρίας.

Το Sony Ericsson ST18i φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει στα τέλη Μαΐου, φορώντας τo Android 2.3 Gingerbread. Από την άλλη το CK15i αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα, κάτω από το όνομα Sony Ericsson txt pro.

, Sony Ericsson ST18i και CK15i, Πρώτες ανεπίσημες φωτογραφίες

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Spiros

Το sony ericsson xperia neo ποτε θα ερθει ελλαδα ???

Mike

Φίλε Σπύρο ακούγεται γυρω στις αρχές Ιουλίου. Έτσι τουλάχιστον αναφέρει η SE….

pete

Δεν πιστεύω οτι η ανάλυση του θα είναι 200Χ400.

Paris

ντροπή, μια από τα ίδια
και σε μέγεθος και σε ολόκληρη σχεδίαση.

nick

Στην πάνω photo από δεξιά προς τα αριστερά είναι τα neo, mini pro, mini και txt pro και από κάτω μόνο του ο αντικαταστάτης του Χ8. Σωστά?

eddy

Παιδια προτινω στην GOOGLE στης ειδησης και στην στηλη επιστημη και τεχνολογια να ενημετωνεται απο το TECHBLOG.GR!!!!

Spiros

Eυχαριστω Mike!! εγω πιστευω πως 3 ειναι τα κινητα της sony ericsson που θα εχουν επιτυχια το xperia arc, neo, και το xperia mini pro…

angelos

Το θέλω το ST18i, απελπισμένα.

Spiros

Μακαρι να ερθει και το Sony Ericsson S006 Cyber-Shot ελλαδα !!
https://www.youtube.com/watch?v=w7pN_r5EN4s

Panagos

Το xperia mini ποσο θα κανει περιπου;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Ericsson Techblog

Sony Ericsson K800i: Το πρώτο Cyber-shot [Throwback]

Αφήνοντας για λίγο το Walkman brand στην άκρη, η Sony Ericsson μας έδειξε τι θα πει πραγματικά καλή κάμερα σε κινητό τηλέφωνο.

Smartphones smartphone Smartphones Sony Ericsson

Xperia mini pro και Live with Walkman αναβαθμίζονται σε Ice Cream Sandwich

Από το πρωί επικρατεί αναβρασμός στους κατόχους Sony Ericsson smartphones του 2011 μιας και για ακόμα δύο μοντέλα τα Xperia mini pro και Live with Walkman έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Το άρθρο αυτό δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει πληροφορίες και εντυπώσεις από κατόχους που έχουν αναβαθμίσει ή προσπαθούν να αναβαθμιστούν.

Smartphones Android smartphone Smartphones

Sony Ericsson Xperia Arc, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich

Το ‘πε και το ‘κανε! η Sony Mobile ξεκίνησε τη διάθεση της αναβάθμισης του Sony Ericsson Xperia Arc σε Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Μην βιαστείτε όμως να χαρείτε. Για να μάθετε αν το δικό σας μοντέλο είναι ένα από τα πρώτα, θα πρέπει να τσεκάρετε το SI (Sales Item) που θα βρείτε βγάζοντας τη […]

Smartphones Android Android Smartphones smartphone

Sony Ericsson Xperia, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich [Ελλάδα]

Από εχθές το απόγευμα κάτοχοι των μοντέλων Sony Ericsson Arc S, Sony Ericsson Xperia Neo V και Sony Ericsson Xperia Ray αναφέρουν ότι αναβάθμισαν το κινητό τους στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 Ice Cream Sandwich.