Sony Ericsson Vivaz Pro, Κυκλοφόρησε με τιμή 489 ευρώ

Το Sony Ericsson Vivaz pro, συνδυάζει HD video με slide out πληκτρολόγιο QWERTY και οθόνη αφής. Όπως και το “απλό” Vivaz, το Vivaz Pro σας επιτρέπει να απαθανατίζετε τις αγαπημένες σας στιγμές σε HD video. Με το πληκτρολόγιο QWERTY επικοινωνείτε γρήγορα και εύκολα μέσω email, SMS ή social networking sites, ενώ με την εύκολη και άμεση εναλλαγή από το ένα site στο άλλο η εμπειρία γίνεται ακόμα πιο απολαυστική.

, Sony Ericsson Vivaz Pro, Κυκλοφόρησε με τιμή 489 ευρώ

Sony Ericsson Vivaz Pro
Λειτουργικό σύστημα: Symbian S60 5th edition
Επεξεργαστής: 720 MHz
Οθόνη: 3,2 ιντσών, αφής, 360×640 pixels, 16,7 εκ. χρώματα
Κάμερα: 5 Megapixel, 4.1x ψηφιακό ζουμ
Εγγραφή βίντεο: 720p (HD)
Wi-Fi, GPS, Bluetooth, DLNA, TV-out
Κάρτα μνήμης: microSD 8GB
Διαστάσεις: 109×52×15 χλστ.
Βάρος: 117 γρ.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΤΑΣΟΣ

πολυ ομορφο το κινητακι αμα φορουσε και android σιγουρα θα το επελεγα.. παιδια συμφωνειτε οτι η sonyericsson βγαζει πλεον τα πιο ομορφα κινητα?

johnny wide

οχι
θα συμφωνήσω στο οτι η sony ericsson βγαζει τα πιο gtp τηλεφωνα
ολο προβληματα ειναι

Αντώνης

ΑΧΑ..ολο προβλήματα..και πίσω απο τη τεχνολογία..π.χ Χ10…οκ ωραιο κηνιτο αλλα φανταζομαι πως θα είναι μεσα το κηνιτο..αχχχχχ θανατος

Takis

Και το απλο εχει 400?(ή 370?) Εε , δεν ειναι και μικρη η διαφορα..

stratos

Σαν πολύ ακριβό δεν είναι?

NIKOS

419 ειναι η τιμη του στα περισσοτερα καταστηματα ενω Online το βρισκεις στα 375!!!

*>:>>

Αχχχχχ.Μονο Symbian να μην ειχε…….

iRiD@k!*

Symbian πάλι;
Not for all the tea in China!!!

Όσο για το design της Sony Ericsson, συμφωνώ ότι είναι μπροστά από άλλες εταιρίες, χωρίς καμία αμφιβολία. Αλλά είναι και ένα θέμα τόσο υποκειμενικό που ο καθένας πραγματικά το βλέπει με το δικό του τρόπο.

@Αντώνης: Συμφωνείς ότι η φαντασία πολλές φορές παραπλανεί; Εγώ που το έχω το X10 και δεν το φαντάζομαι μόνο, μπορώ να σου πω ότι τόσο εξωτερικά όσο και εξωτερικά είναι αξιόλογο κομμάτι. Και πάλι, βέβαια, παρεμβαίνει ο υποκειμενισμός. Αλλά τουλάχιστον, δεν είναι στη φαντασία μου!!

NiSi

Η Vodafone το εχει 425

Spyroscesarsc

Πολύ ακριβό κατά την γνώμη μου! Και τί ιδιαίτερο έχει το design του? Λόγω της καμπύλης της πλάτης ου κινητού, αυτό θα είναι πολύ ασταθές και δύσχρηστο ότι τι ακούμπα κάποιος σε μία επίπεδη επιφάνεια… ‘Οσο γιά την ποιότητα και την πρωτοτυπία της Sony Ericsson μιλάνε οι αριθμοί. Το μερίδιο της εταιρίας έχει πέσει εδώ και καιρό κάτω από το 5% και μέχρι το τέλος του 2010 δεν θα μ κάνει εντύπωση αν η εταιρία βγει από το TOP(σε συνδυασμό με επιστροφή της Motorola)…
Πάντως η Ελλάδα πρέπει να είναι ακόμα μία από της καλύτερες αγορές της Sony Ericsson… Αν και οι περισσότεροι πελάτες έχουν ήδη αλλάξει εταιρία(οι περισσότεροι μάλλον την κάνανε γιά Nokia)

panagiotisXII

Μαλλον για θυματα ψαχνουν οι κυριοι τη στιγμη που στα ιδια λεφτα κυκλοφορουν πολυ πιο δυνατες προτασεις και με Android φυσικα…

kostas

βλακεια θα πεταξω αλλα θα το πω
δεν γινεται να βγαλουμε το symbian και να εγκαταστησουμε android? :O

*>:>>

Να μην ξεχναμε και το Wave, που σε χαμηλοτερη τιμη προσφερει πολυ περισσοτερα.Η γνωμη μου για το Vivaz Pro ειναι: 1) Αυτο που ειχα γραψει παραπανω( Εχει Symbian.Το εχω προαναφερει, ειμαι Symbian hater) 2)Η τιμη του ειναι πολυ ψηλη για τα χαρακτηριστικα του( Με 10 ευρω πιο πανω παιρνεις το Desire) 3)Η Sony Ericsson εχει παθει κατι τελευταια-το ιδιο ειχε παθει και η Nokia που εβγαζε μ@λ@κιες με χαλια χαρακτηριστικα και επιδοσεις και τα παρουσιαζε σαν υπερκαινοτομα κινητα με πυραυλοκινητους επεξεργαστες και υπεροχη καμερα.Ακομη ομως και οταν ειδε πως δεν πουλαγαν αυτα τα κινητα, ακομη προσπαθουσαν να βρουν το λαθος τους- και βγαζει κινητα GTPK με πολυ LOW χαρα κτηριστικα και τα πουλαει με τιμες υπερβολικα υψηλες (πχ. Το Xperia X10 που εχει 1Ghz επεξεργαστη τον χαραμιζει ασκοπα και τρωει σοβαρα κολληματα στο λειτουργικο του.Ενταξει, καλο ηταν που η Sony βασιστηκε σε αλλα λειτουργικα για να βγαλει κινητα αλλα θα βοηθουσε αν δεν τα φορτωνε με ενα σωρο μ@λ@κιες.Επισης θα βοηθουσε αν διαλεγε τα σωστα λειτουργικα για να βασιστει.Μια σωστη επιλογη ηταν το Android -το οποιο ομως το ψιλογ@μισε- αλλα και η WinMo πλατφορμα την οποια εχει αφησει ανεκμεταλλευτη.Αντιθετα, πηγε και διαλεξετον φτωχο ξαδερφο των λειτουργικων, το Symbian που ειναι… Συνέχεια »

*>:>>

ΥΓ.Διαφωνω οτι η Sony Ericsson του εδωσε ωραιο design.Ισα Ισα που θα ειναι αβολο, δεν θα καθεται στις επιφανειες και προσωπικα δεν νομιζω οτι το design ειναι προχω αλλα Σουπερ Ντουπερ Υπερβολικα Ακατανοητα υπερπροχω για την εποχη μας (Και επισης δεν του ταιριαζει το Symbian στην εξωτερικη του οψη.Οταν το ειχα πρωτοδει ελεγα <> και με το που ειδα το Symbian στην οθονη φωναξα <> ).

Κατι ακομα, τωρα τελευταια, καθομαι σε αναμενα καρβουνα.Ο κολλητος μου παει να παρει το Nokia X6 – που εχει Symbian-και εγω καθομαι και στενοχωριεμαι που παει ο μ@λ@κ@ς και ετοιμαζεται να δωσει 420 ευρω για να το παρει.Προσπαθω τοσο καιρο να τον μεταπεισω να παρει καποιο αλλο κινητο με τα ιδια η και λιγοτερα λεφτα που ειναι κλασεις ανωτερο, πιο ανθεκτικο πιο καλο, πιο γρηγορο, με καλυτερη οθονη και καλυτερο λειτουργικο – Βεβαια αμα πρωκειται για High-End Nokia, και το σταθερο της Κυρα-Κατινας απο διπλα ειναι καλυτερο… 😉

Επισης κατι ακομα,εχω προσεξει οτι πολλοι φιλοι μου εχουν παρει το Cookie (την πρωτη εκδοση).Εχω τουλαχιστον 14 φιλους που εχουν το Cookie…………..και ολοι το μισουν….. 😉

Επισης κατι αλλο ακομα, ο πατερας μου θα παρει το Satio…..που σημαινει θα ακουω καθε μερα <> η <>

*>:>>

Μαλλον το χερι μου θα το δει γιατρος…… 🙁

Lefteris

paidia to vivaz pro exei bgei kai se timh tn 328 euro sto skroutz..H alh8eia einai oti dn 8a to epairna mono kai mono epeidh dn exei android system..epe3ergastis gia ta lefta toy kalos einai kai flash exei kati poy to palio dn eixe..entaxei opoios goystarei to pairnei alla mporei na brei kalytero se autin tin timh kinhto

theios alekos

Paides i vodafon pleon vivaz kai vivaz pro ta exei idia timi…358 eyrw. Prosoxi to vivaz exei 8.1 megapixels enw to pro exei 5.1.

anastasia

egw exw to9 vivas pro an endiaferete kaneis tha tou to edina fthinotera apla exei germaniko menou opote an endiaferete kaneis ……….

Georgia

Anastasia mporeis n m peis poso t dineis?gt endiaferomai k genikotera leptomereies…gt exei germaniko menu?auto den mporei na Allaksei??

euyt7ws

oreo

petr@n

Γεια σας παιδιά. Ηθελα να σας ρωτήσω αν μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές στο vivaz και αν ναι από που. Σας ευχαριστώ

ΞΙΤΑΔΙ

ΡΕ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ

ΞΙΤΑΔΙ

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ

ΞΙΤΑΔΙ

ΡΕ ΑΛΙΤΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Ericsson Techblog

Sony Ericsson K800i: Το πρώτο Cyber-shot [Throwback]

Αφήνοντας για λίγο το Walkman brand στην άκρη, η Sony Ericsson μας έδειξε τι θα πει πραγματικά καλή κάμερα σε κινητό τηλέφωνο.

Smartphones smartphone Smartphones Sony Ericsson

Xperia mini pro και Live with Walkman αναβαθμίζονται σε Ice Cream Sandwich

Από το πρωί επικρατεί αναβρασμός στους κατόχους Sony Ericsson smartphones του 2011 μιας και για ακόμα δύο μοντέλα τα Xperia mini pro και Live with Walkman έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Το άρθρο αυτό δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει πληροφορίες και εντυπώσεις από κατόχους που έχουν αναβαθμίσει ή προσπαθούν να αναβαθμιστούν.

Smartphones Android smartphone Smartphones

Sony Ericsson Xperia Arc, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich

Το ‘πε και το ‘κανε! η Sony Mobile ξεκίνησε τη διάθεση της αναβάθμισης του Sony Ericsson Xperia Arc σε Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Μην βιαστείτε όμως να χαρείτε. Για να μάθετε αν το δικό σας μοντέλο είναι ένα από τα πρώτα, θα πρέπει να τσεκάρετε το SI (Sales Item) που θα βρείτε βγάζοντας τη […]

Smartphones Android Android Smartphones smartphone

Sony Ericsson Xperia, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich [Ελλάδα]

Από εχθές το απόγευμα κάτοχοι των μοντέλων Sony Ericsson Arc S, Sony Ericsson Xperia Neo V και Sony Ericsson Xperia Ray αναφέρουν ότι αναβάθμισαν το κινητό τους στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 Ice Cream Sandwich.