Sony Ericsson X10 mini, Όλα τα βίντεο και οι φωτογραφίες

Sony Ericsson XPERIA X10 mini, το έχουμε δοκιμάσει εδώ και μήνες, γιατί μόνο εδώ στο Techblog βλέπετε πρώτοι και αποκλειστικά όλα τα review των καλύτερων κινητών. Μας αρέσει γιατί είναι μικρό, είναι Android και τραβάει πολύ ωραίες φωτογραφίες. Μας αρέσει και η τιμή του γιατί με 285 ευρώ δεν βρίσκεις άλλο Android. Ας θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές του X10 mini.

Βίντεο-παρουσίαση του X10 mini

, Sony Ericsson X10 mini, Όλα τα βίντεο και οι φωτογραφίες

, Sony Ericsson X10 mini, Όλα τα βίντεο και οι φωτογραφίες

, Sony Ericsson X10 mini, Όλα τα βίντεο και οι φωτογραφίες

, Sony Ericsson X10 mini, Όλα τα βίντεο και οι φωτογραφίες

, Sony Ericsson X10 mini, Όλα τα βίντεο και οι φωτογραφίες

Τεχνικά χαρακτηριστικά X10 mini
Λειτουργικό σύστημα: Android 1.6
Επεξεργαστής: 600 MHz
Οθόνη: 2,55 ιντσών, 240×320 pixels
Κάμερα: 5 Μegapixel
Wi-Fi, GPS, Bluetooth, radio FM
Κάρτες μνήμης: microSD
Βάρος: 88 γρ.

Βίντεο με την κάμερα του X10 mini

Φωτογραφίες με την κάμερα του X10 mini
, Sony Ericsson X10 mini, Όλα τα βίντεο και οι φωτογραφίες

, Sony Ericsson X10 mini, Όλα τα βίντεο και οι φωτογραφίες

, Sony Ericsson X10 mini, Όλα τα βίντεο και οι φωτογραφίες

, Sony Ericsson X10 mini, Όλα τα βίντεο και οι φωτογραφίες

, Sony Ericsson X10 mini, Όλα τα βίντεο και οι φωτογραφίες

, Sony Ericsson X10 mini, Όλα τα βίντεο και οι φωτογραφίες

, Sony Ericsson X10 mini, Όλα τα βίντεο και οι φωτογραφίες

, Sony Ericsson X10 mini, Όλα τα βίντεο και οι φωτογραφίες

, Sony Ericsson X10 mini, Όλα τα βίντεο και οι φωτογραφίες

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

129 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
isidorosr20595

Η ανάλυση της οθόνης από κοντά πως είναι; από τις φωτογραφίες φαίνεται σαν… λες και έχεις γραμμές… στην 2η φωτογραφία (κάτω από το iPhone) φαίνεται καθαρά τι εννοώ.

C.Koufoudakis

πρόσεχε κώστα,έτσι που το κρατάς στην αρχή μη πέσει το σήμα!!

Γιώργος

Ισίδωρε αυτό πρέπει να είναι το theme και όχι η οθόνη . Πάντως πιστεύω οτι είναι πάρα πολύ μικρό και η οθόνη σαν μέγεθος δεν βοηθάει καθόλου

Petros V.

Ισίδωρε η γραμμές είναι του θέματος.
το έχω εδώ και και μια βδομάδα και το έχω αγαπήσει. στην αρχή μου κακοφάνηκε γιατί είχα συνηθίσει στην πολύ καλύτερη και μεγαλύτερη οθόνη του Nokia 5800 αλλά τώρα την έχω συνηθίσει, βοηθάει απίστευτα το UI. και πιστεύω το κινητό θα γίνει ακόμα καλύτερο με την 2.1 έκδοση του android 🙂

isidorosr20595

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Αν είναι της εικόνας τότε εντάξει (θέματα δεν υπάρχουν στο Android).
Πέτρο, έχεις βρει κανένα μειονέκτημα ή κάτι που να σε “χαλάει”; zoom στην κάμερα δεν έχει ε;

Petros V.

με την μπαταρία είχα θεματάκι, τώρα κάπως έστρωσε, μου κρατάει 2+ με 3 μέρες. όχι zoom δεν έχει αλλά έτσι και αλλιώς το zoom στα κινητά το θεωρώ άχρηστο γιατί είναι ψηφιακό και χρησιμοποιώντας το χαλάει πολύ η ποιότητα της εικόνας. κατά τα άλλα πολύ καλή απόκριση οθόνης, πολύ γρήγορο κινητό και το UI είναι άψογο.

isidorosr20595

Απο τις εφαρμογές που έχεις κατεβάσει απο το Android Market (αν έχεις προλάβει) έχεις βρει κάποια ασυμβατότητα; Διάβασα σε ένα φόρουμ ότι λόγο της χαμηλής ανάλυσης (της οθόνης) του δεν υποστηρίζει κάποιες εφαρμογές/παιχνίδια και θα ήθελα να επαληθεύσω αν ισχύει. Ισχύει; 🙂

Δεν θυμάμαι τίποτα άλλο να ρωτήσω σχετικά με το mini…

Ευχαριστώ -ξανά- για τις απαντήσεις.

Petros V.

έχω κατεβάσει 30+ εφαρμογές/παιχνίδια δεν είχα κανένα πρόβλημα. και αν δεν κάνω λάθος όταν βγει η 2.1 έκδοση θα υποστηρίζει και άλλες εφαρμογές γιατί τώρα κάποιες δεν υποστηρίζονται (που έχει 1.6)

giannis

Kώστα το “το έχετε δεί εδώ πρώτοι στο techblog” κτλ πού πάει;Μην αγχώνεσαι,εμείς που διαβάζουμε καθημερινά ξέρουμε.Ξέρουμε και τί αποκλειστικότητες έχουμε δει και σου ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον

Ben

Νομίζω ότι το φθηνότερο Android αυτή την στιγμή στην αγορά έχει €209 και είναι αυτό:
https://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/LG-GT-540-Black-AGRCBK.htm

Tsio

Exw to mini sta xeria mou gia na sas pw thn alh8eia me psiloksenerwse gia apla pragmatakia.
Px den mporw na sthlw me to paleiotero sonyericsson kinhto mou (w910i) mesw bluetooth ton thlefoniko katalogo. Kati pou palia to ekanan me polu aplo tropo………
Kat’alla kalo fenetai, wres vevaia to exw kai den mporw na kserw akrivws leptomeries, gia thn wra skeftomai pws 8a perasw ston kinhto 800 epafes me ton xeri enw 8a mporousa na tis sthlw me to “mple donti”

Constantinos

8a i8ela na rothso ta dio paidia pou to exoun to x10 mini an stelnei arxeia meso bluetooth se alla kinita h ipologisth giati eixa akousei oti dn mporei.isxuei?episis, i siskeuasia ti perilambanei apo prosopseis? kai genika eiste euxaristhmenoi gt skeftomai na to paro…h mipos na perimeno lg?tnx….

Petros V.

όχι δεν στέλνει αρχεία (λένε με το android 2.1 θα μπορεί) αλλά από το android market αν κατεβάσεις το bluetooth file transfer στέλνεις μια χαρά. από προσόψεις νομίζω ανάλογα με το κατάστημα. εγώ που το πήρα από γερμανό είχε μέσα ροζ και lime.

Giannis

Ρε παίδες τ;i λέτε εσείς, X10 mini ή το HTC WildFire… Οκ το HTC Desire και το Χ10 τα σπάνε..αλλά μεταξύ των 2 πρώτων… Pls help!!

anastasis

παιδια επειδη σκεφτομαι να το αγορασω, θελω να μου απαντησει καποιοσς που να γνωριζει αν το gps του μινι εχει φωνιτικη καθοδηγιση. Βλεπεται ειμαι οδηγος μοτοσυκλετας κ ειναι απαραιτητο να εχει ομιλια, οι μηχανοβιοι με καταλαβαινουν… Σας ευχαριστω….

anastasis

Θα μας πει καποιος υπευθυνα για το gps ρε παιδες η οχι? Κώστα θα μας πεις????

cVlachakis

Όχι δεν έχει.

dionushs xar

καλησπερα! εχω φοβερο προβλημα με το x peria x10 mini. εγκατεστησα το bluetooth file transfer απο το market με το οποιο μπορω να στειλω αρχεια. αλλα δεν μπορω να λαβω! θελω ομως και να λαμβανω αρχεια. τι να κανω? τι πρεπει να εγκαταστησω?

giorikas

Ρε μαγγες τι γινετε με το bluetooth??κανα link για να κατεβασω το bluetooth file transfer??Α και θεματα μπορει να παρει αυτο το κινητο??

Kostas P.

Παιδια… Ξερει κανεις αν το xperia x10 mini θα αναβαθμηστει δηλαδη αν θα ειναι ετοιμο απο το κουτι του.Αν ναι ποτε.? η πρεπει να το αναβαθμισουμε εμεις?

Kostas P.

παιδια μπορει καποιος να μου απαντησει στην ερωτιση!?

Kostas P.

ok ευχαριστω πολυ!!

Kostas P.

ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ! ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ…

Kostas P.

Κατι εμεθα για την νεα αναβαθμιση οτι μαλλον θα παει σε 2,1 ή σε 2,0

osmpi

hello paides na sas pw oti exw paraggeili to x10 mini pro twra gia na lithei i aporia, gia na katalavw exw katevasei to Bluetooth File Transfer (an k den exw to til akoma) se periptwsi pou to engatastisw se ekdosi 1.6 pali den tha mporesw na steilw k na lambanw arxeia meso tou Bluetooth? k kati gia tin anabathmisi se periptwsei pou to kanw meso tou Wi-Fi to leitourgiko sisthna tha allaksei apo mono tou k tha ginei 2.0 h 2,1? help me and thnx! katalathos egrapsa lahtos to e-mail gia .com ebala .gr stelte edw ta e-mail! pali thnx!!!

osmpi

Βρε παιδιά βοηθήστε με έχω παραγγείλει το Χ10 mini pro αν και δεν έχω ακόμα το Τήλε έχω κατεβάσει το Bluetooth File Transfer, (από Η/Υ) τώρα για να καταλάβω αν αυτό το πρόγραμμα το εγκαταστήσω στο τηλ δεν θα μπορέσω να στείλω κ να λαμβάνω αρχεία μέσο του Bluetooth! Κ κάτι για την αναβάθμιση αυτό που λένε ισχύει ότι την αναβάθμιση μπορούμε να την κάνουμε μέσο του Wi-Fi; Δηλαδή η έκδοση android από 1,6 θα γίνει 2,1; η θα κυκλοφορήσουν εκ νέου τα κινητά πάλι με την καινούργια έκδοση; Δεν ξερώ τι να κάνω αν ισχύουν τα παραπάνω θα ακυρώσω την παραγγελιά κ θα περιμένω την καινούργια έκδοση. Ευχαριστώ!!!

Kostas P.

Παιδια επειδη εχω ακουσει οτι θα αναβαθμιστει σε 2.0 θα σας γραψω αυριο το αθρο…!

Kostas P.

διαβαστε να δειτε—> Xperia X10 μίνι και μίνι X10 pro:
• Βελτιωμένη λειτουργία Bluetooth με υποστήριξη για αποστολή και λήψη φωτογραφιών, επαφών και περισσότερο.
• Νέα αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά αίτηση με την εκτεταμένη περιεχόμενο αντιγράφων ασφαλείας.
• Αυτόματος συγχρονισμός των επαφών σας φωτογραφίες μεταξύ Facebook και το τηλεφωνικό σας κατάλογο.
• Βελτίωση των τρόπων χειρισμού εικόνες, ήχο, κείμενο και αριθμοί στα μηνύματά σας.
• Αναβάθμιση της πλατφόρμας Android σε Android 2.1.

osmpi

Το διάβασα κι εγω αυτό που λες φίλε μου Kostas P. Και χάρη στον φιλώ μου cVlachakis έχω χαλαρώσει!! αν είναι μονό αυτό το πρόβλημα δεν είναι τίποτα τελικά θα πάρω το χ10 mini pro!! Ευχαριστώ παρά πολύ φίλε cVlachakis

osmpi

παιδια τελικα πηρα το x10 mini pro οπος λενε μικρο και μεγαλειωδες αλλα το μονο που με απασχολη ειναι η αναβαθμηση ποτε θα γινει κ πως θα το καταλαβω???

osmpi

χμμμ! οκ να εισαι καλα!!!

Kostas P.

Καλημερα σε ολους θελω να ρωτησω κατι για την αναβαθμιση γενικα οχι μονο του μινι… Λοιπον πειτε οτι εχω μερικα αρχεια στην μνημη του τηλεφωνου και μερικα ακομη στην καρτα μνημης.. Αμα κανω αναβαθμιση τα αρχεια μου θα διαγραφου απο την μνημη του τηλεφωνου? Η απο της καρτας μνημης? Ή και απο τις 2…?

Osmpi

Αχ αυτη η αναβαθμiση!!! εμενα παιδια για να σας πω εχω το χ10 μινι προ κ ουσιαστικα πεταει το τηλ! πολυ ευχαριστημενος ειμαι αλλα εχω προβλημα μονο με το bluetooth αν και κατεβασα το Bluetooth File Manager απο το Android Market μονο να στειλω μπορω, να λαμβανω οχι… γιατι????? κ κατι ακομα βλεπω τις πληροφοριες σχετικα με το τηλ αν και κανω αναβαθμιση μου λεει οτι εχω ειδη την καινουργια εκδοση αριθμος μοντελου υ20i και εκδοση Firmware 1.6 λεει δηλαδη την αναβαθμισμενη εκδοση εχω που ελεγαν για 2.1 η 2.2??? cVlachakis pls help!!!!

Kostas P.

Ευχαριστω πολυ για την αναβαθμιση … Osmi σου λεει οτι εχει την τελευταια αναβαθμιση επιδη η 2.1 δν εχει βγει επισημα ακομη. Λενε στα τελη οκτωμβρη θα βγει

osmpi

Hallo παιδια τι κανεται, πως κανουμε απεγκατασταση προγραμματων στο x10 mini pro?
θελω να απεγκαταστησω μερικα που εχω κατεβασει απο το Android Market!!!!

osmpi

μ’εσωσες ευτηχως που εχω εσας! να ειστε καλα!!!!!

osmpi

Γεια σας παιδια σημερα πηρα τις ενημερωσεις για το Bluetooth File Transfer αλλα παρολο που μπαινει στο Android Market δεν μου κατεβαζει τις ρυθμησεις εχει ιδεα κανεις γιατι το κανει???
Wi-Fi στο Full ειναι…

osmpi

δεν μπορω να καταλαβω μεσω του wi-fi μπαινει στο Ιντερνετ συνδεεται και στο Μαρκετ αλλα δεν κανει ληψη τις ενημερωσεις θα τρελλαθω!!!!!!

Κωνσταντίνος

Γειά σας,
Είμαι σε φάση αγοράς κινητού. Τα κινητά που είμαι ανάμεσα είναι το HTC Wildfire, Sony Ericsson Xperia x10 mini (pro) και το Sony Ericsson Xperia x8. Ποιο είναι καλύτερο;

gus13

ρε παιδια παιρνει 8εματα ναι η οχι??? ευχαριστω για τισ απαντησεις που 8α μου δωθουν!!! 😉

osmpi

Γεια σας παιδια τι λεει? βρε παιδια εχω το x10 mini pro ολα μια χαρα εκτος το ανδροιντ Μαρκετ συνδεομαι μεσω wi-fi αλλα δεν μπορω να κατεβασω εφαρμογες κ ενημερωσεις ολο η ληψη τις ταδε εφαρμογης απετυχε λεει τι πρεπει να κανω εχετε καμια ιδεα? στην αρχη δεν ειχα προβλημα αλλα εδω κ 2 εβδομαδες δεν κατεβαζει τιποτα απο το Μαρκετ!! Βοηθειαααααα!!!!

osmpi

το δοκιμασα αυτο που λες αλλα τιποτα!!!!! ουφφφφ…

osmpi

παιδια γεια σας εδω βλεπω οτι εχουν ερθει οι ενημερωσεις για αναβαθμηση του x10 για 2,1 εγω εχω το χ10 μινι προ αλλα δεν πηρα καμια ενημερωση για αναβαθμηση τι πρεπει να κανω?

Kostas P.

na se rwtisw kt?? Loipon ekana update 2.1 kai 9elw na balw tapetsaria thn zwntanh kai leei dn yparxoun zwntanes‌ Γεια σας εχω κανει update 2.1 και θελω να βαλω για φοντο τις ζωντανες εικονες τι κανω?? μου λεει οτι δεν υπαρχουν!!

osmpi

παιδια εκανα την αναβαθμηση σε 2.1 κ τα σπαει, θελω να σας ευχαριστησω για τις συμβουλες σας να ειστε καλα!

Kostas P.

ακυστε!!!! κατεβαζω απο το android market και εχω κατεβασει πολλα πραγματα και μου λεει οτι δν εχω πολυ μνημη ακομα και εχω παρατηριση οτι τα αποθηκευει στην καρατα του τηλεφωνου !!!! πωσ το κανω να αποθηκευοντε στην καρτα μνημης!!???

liverpoolman

Φιλε cVlachakis θα ηθελα να σε συμβουλευτω. Το lg optimus one προτεινεις, αλλα η καμερα του ειναι σαφως υποδιαιστερη ποιο χαρακτηριστικο ειναι που το κανει καλυτερο απο htc wildfire ,zte blade και xperia mini pro!Ακομα θα ηθελα να σε ρωτησω ποιο κινητο μπορει να παιζει βιντακια οχι μονο απο το youtube αλλα απο ολες τις ιστοσελιδες και ποιο θα μπορουσε να κανει απευθειας τσατ στο facebook και στι msn?? Σε ευχαριστω εκ των προτερων!

manos

θα ηθελα να κανω 1 ερωτηση το x10 mini περνει microsd εγω βρηκα καρτα micro sdhc high capacity πηρα τηλ την εταιρια κ μου ειπε πως δεν την υποστιριζει το κινητο ισχιει; αν καποιος εχει βαλει τετοια καρτα ας με βοηθησει σας παρακαλω

Osmpi

παιδια γεια σας! να σας πω απο τοτε που πηρα το x10 mini pro, οταν κανω ανανεωση χρονου ομιλιας μου τρωει τι καρτα χωρις να κανω τιποτα… εχεται καμια ιδεα????

giota12

Γεια σας παιδια…Ειμαι εντελως ασχετη και δεν ξερω ουτε android κ τετοια τι ειναι..Μου αρεσε σαν κινητο και χρειαζομαι ενα καινουργιο..να το προτιμεισω???επισης διαβαζω για προβλημα με bluetooth κατι που χρησιμοποιω πολυ λυθηκε??και αμα το αγορασω τωρα θα πρεπει να κανω εγω την ολη διαδικασια ενεργοποιησης??οπως ειπα ασχετηη…

stefanos

καλησπερα!!!!εμαθα πως το κινιτο βγηκε απο την παραγωγη της sony ericson..μπορω να το προλαβω η εχει εξαντληθει????

stefanos

παιδια 1 απαντηση……να το παραγγειλω???ειναι καλο το κινιτο??πειτε μου ναι η οχι και αμα ειναι ναι το παραγγειλα αμεσως…περιμενω την απαντηση σας…..

stefanos

ευχαριστω φιλε!!!το κινητο το πηρα!πολυ ωραιο!εμεινα αφωνος..τωρα θα προσπαθησω να βαλω την εκδοση 2,1.αν δεν τα καταφερω θα σας στειλω ενα μυνηματακι να με βοηθησετε!!

stefanos

παιδια πια εκδοση εχει το κινητο μου??παντως εχει bluetooth…

stefanos

2,1 update 1 μου λεει!!ελπιζω να ειναι οκ!

stefanos

ευχαριστω φιλε!!

Johnny

Παιδια, μολις αγορασα το Χ10 Μιni και ενω γενικα ως τωρα χειριζομουν ευκολα τα menu των κινητων μου, αυτο, ισως επειδη εχει android, ειναι και touch, με δυσκολευει στα ακολουθα:
1)Στο album των φωτογραφιων δεν μπορω να δημιουργησω folders, εχει ολες τις φωτο ετσι χυμα
2)Τα sms δεν ειναι πια χωρισμενα σε εισερχομενα,εξερχομενα και προχειρα οπως παλια, παρα οταν στειλω η λαβω απο καποια επαφη, μου εμφανιζει απο κατω και ολο το ιστορικο των μηνυματων που χουμε ανταλλαξει.
Αν μπορει καποιος να βοηθησει.

venue

Καλησπερα. εχω ενα προβλημα…. αγορασα το Χ-peria x10 mini pro και προσπαθω να μπω στο μαρκετ αλλα μου λεει συνεχεια οτι “δεν ειναι δυνατη η συνδεσει με αυτο το διακοσμιτη”

Alex

Καλησπέρα.Εχω το x10 mini αλλά μου παρουσιάζει πρόβλημα στην αποστολή sms.Κάθε φορά που στελνω μου λέει αδύνατη η αποστολή.Βέβαια οι αλλοι μπορουν να μου στείλουν μηνύματα αλλα εγω δε μπορώ.Μπορώ να κάνω και να δέχομαι κλήσεις,το πρόβλημα ειναι μόνο στην αποστολή μηνυμάτων.Εχω διαβασει οτι το πρόβλημα αφορά το κέντρο sms το οποίο πρέπει να το ρυθμισεις σωστά.Αλλά και πάλι εχω ψάξει όλες τις ρυθμίσεις του κινητού και δεν βρίσκω κάτι που να αφορά τα sms.please help!

Alex

μα και πάλι δεν υπάρχει αυτη η ρύθμιση κάπου.μηπως ξερεις τι αλλο μπορεί να φταίει?πες μου ακριβως πως παω σε αυτη τη ρυθμιση

Alex

τα sms είναι στην πάνω γωνία αριστερά.όταν μπαίνω εκεί και πατάω το κουμπι μενου ( το τερμα αριστερα απο τα τρια που εχει) μπαινω σε ρυθμισεις αλλα δεν υπαρχει κατι που να αφορα το service center και γενικότερα το κέντρο sms.το ξέρω γίνομαι κουραστικος αλλα μου φαινεται αδιανοητο ενα κινητο ολοκαινουργιο να χρειαζεται ρυθμισεις απο το καταστημα η κατι αλλο για να στειλει ενα ρημαδι sms!

Alex

πατησα να τις κατεβασει και εδω και ποση ωρα δίπλα στο εικονιδιο του σηματοσ(στην ενδειξη της μπαταριας) βγαζει ενα Ε και ενα πανω και ενα κατω βελακι.δεν μου λεει αν ολοκληρωθηκε η ληψη των ρυθμισεων!

Alex

οκ , ευχαριστώ

Ζωη

Καλησπερα παιδια….μηπως ξερει κανεις να μου πει,πως μπορω να βαλω μια φωτο φοντο,χωρις να την κανει ζουμ? επιλεγω την φωτο που θελω,λεει να κανω περικοπη και μετα στην οθονη φαινεται τεραστια και ασχημη…

Ζωη

:(((((((( δηλαδη πρεπει να τις φτιαχνω πρωτα στο πσ???? δεν υπαρχει καμια εφαρμογη να κατεβασω να το κανω κατευθειαν στο κινητο ?

sakhs

παιδια να ρωτησω εγω ενδιαφερομαι για το x8 να ρωτησω εχει bluetooth Η πρεπει να κατεβασωω ???? και οπιος ξερει ας μου πει για το x8 !!! 🙂

Ζωη

Καλημερα παιδια….ειμαι ξανα εδω να ρωτησω παλι την ιδια ερωτηση,γιατι δεν πηρα απαντηση.! δεν υπαρχει κανενα προγραμμα να κατεβασω,ετσι ωστε οταν ειναι κλειστο το κινητο και το ανοιγω,να μου δειχνει την ωρα που εχει σταλει το μηνυμα και οχι την πραγματικη ωρα?
ευχαριστω!

ΓΙΑΝΝΗΣ

καλησπερα, εχω παρει εδω και λιγες μερες το κιν στα χερια μου, εχω ομως μια ανασφαλεια, οσον αφορα το ιντερνετ ( οταν δεν χρησιμοιποιω wi-fi ) για τα 350 ΜΒ που μου παρεχει το συμβολαιο μου.Για παραδειγμα δεν γνωριζω αν. διαβασω απλα μια σελιδα η να δω ενα βιντεο, σε τι ΜΒ αντιστοιχουν.λο
Επισης ανοιξα το φακελο Email με wi-fi και ειδα τα mail μου, για να βγω δεν βρισκω επιλογη εξοδος,βγαινω μονο οταν απενεργοποιω το wi-fι ? , η θα τρεχει καιμ χρεωνομαι απο τα 350 ΜΒ ?
ευχαριστω …..

ΓΙΑΝΝΗΣ

Αν καταλαβα σωστα εννοεις το ” συχνοτητα ελεγχου Email ” , το εχω στο ¨ποτε” , οποτε ειμαι οκ?
Ευχαριστω ιδιατερα για την αμεση σου ενημερωση…

kkouzinas

να σε ρωτησω ρε φιλε προκητε να παρει αναβαθμιση σε adroid 2.2????

kkouzinas

εκανα την φωτο μεγεθοσ 480χ320 πιξελσ αλλα και παλι δεν μπορω να την βαλω???????θα το σπασω απτα νεβρα μου 😛
αααα και κατι αλλο η μπαταρια για να βγει πρεπει να το ξεβιδωσεισ????

Τάσος

Καλησπέρα, έχω μία απορία, μιας και είμαι άσχετος απ’ αυτά… Έχω το Χ10 mini.
Όταν κατεβάζουμε από το android market μια εφαρμογή, μας ενημερώνει πριν γίνει η εγκατάσταση ότι η εφαρμογή θα έχει πρόσβαση πχ στις επαφές μας ή στα sms μας ή οπουδήποτε αλλού.
Αυτό τι σημαίνει πρακτικά?
Ισχύει ακόμα κι αν η εφαρμογή λειτουργεί χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ?

Ευχαριστώ για την όποια απάντηση.

Chris

Γεια σας,πηρα πριν 2 εβδομαδες το Χ10 mini,κατεβασα καποια δωρεαν παιχνιδια(tetris κλπ) απο το andriod market,οταν παιζω καποιο απο αυτα το κινητο μπαινει στο ιντερνετ μονο του?χρεωνομαι οταν κανω χρηση αυτων των παιχνιδιων?Οταν θα μου ερθει ο επομενος λογαριασμος θα παθω ΣΟΚ?

NikosVolos

@Chris Απο την στιγμη που τα εχεις κατεβασει και δεν παιζεις online γιατι να χρεωθεις.
@kkoyzinas Η μπαταρια ναι ειναι βιδωμενη αλλα δεν θα σου συνιστουσα να την βγαλεις καθως ειναι και η micro-sd εκει,οσο για το φοντο του κινητου το εχω δοκιμασει και γω και δεν μπορω να βγαλω ακρη.Το στανταρ του ειναι 320×480 αλλα μοιραζεται η photo σε ολες τις οθονες για να φανει ολοκληρη.

kkouzinas

ακριβος @nikosbolos οτι δεν βγαινει η μπαταρια ειναι πολυ κακο γτ αν κολισει το κηνιτο δεν μπορεισ να κανεισ το κλασικο ανοιγμα που βγαζεισ την μπαταρια…και ειναι λαθοσ η απαντηση σου πιστεβω στον @chris η δικια μου γνωμη ειναι οτι επειδη καποια παιχνιδια-εφαρμογεσ πρεπει να ειναι συνδεδεμενα στο νετ για να παιξουν και δεν εισαι σινδεδεμενοσ απο wi-fi η καποιο προγραμμα του δικτιου σου πληρωνεισ(την επαθα και εγω και μου τελειωσε την καρτα)

panagiotis

παιδιά καλησπέρα
πώς μπορώ να μπώ στο internet με το wi-fi ?
δέν μπορώ να βρώ την επιλογή για να κάνει αναζήτηση να βρει το μοντεμ που έχω και να μπω

μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ????

kkouzinas

ρυθμησεισ-ασυρματο και δικτυα-ρυθμησεισ wi-fi-ενεργοποιηση wi-fi προσθηκη δικτιου wi-fi.(την αναζητηση την κανει μονο του)

evie

Καλησπέρα!! ‘Εχω την εξής απορία..Συνδέω το κινητό μου με τον υπολογιστη και ενώ μου ανοίγει τους φακέλους, όταν πατάω να ανοίξω εναν οποιονδήποτε φακελο μου γραφει το εξής:”η μοναδα δισκου η η συνδεση δικτυου στην οποια παραπεμπει η συντομευση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ. Βεβαιωθειτε ότι ο δισκος εχει τοποθετηθει κανονικα η οτι ο πορος του δικτυου ειναι διαθεσιμος και προσπαθειστε ξανα.”
και δεν μπορω να μεταφερω τα αρχεια μου ουτε να τα δω..Υπάρχει λυση???

hara

γεια σ παιδια…μια ερωτση…βρηκα μπαταρια για se x10 mini pro 1300-1500 θα μπορεσω ν τν βαλω η θ ειναι προβλημα?…η παταρια ειναι original dn einai maimou i tpt tetio…thanks 🙂

hara

χμ…μου τ δανεισε η φιλη μου γι ν δω πς τ παει γτ σκεφτομαι ν τ παρω κ γω, αλλα η μπαταρια ειναι λιγο βραστα :/… μια 1 ερωτηση ακμα…αυτο τ κντ τ συστηνεις γ καποιον που μπαινει πολη internet …η ν κοιταξω αλλο???

hara

πολυ καλο,ευκολο κ ευχάριστο… 1500μ. αν ηταν κ η καμερα 5mp θα’ταν super…μαλλον γ lg μ κοβω….thanks kosta 🙂

alex

οταν ανοιγεις μια εικονα απ το αλμπουμ δεν βγαζει το ονομα της.μπορει να βοηθεισει καποιος?υπαρχει τροπος να δινει και info για τις εικονες.στα βιντεο εμφανιζει τιτλους! ευχαριστω!!

osmpi

παιδια γεια σας θελω τι βοηθεια σας απο χθες δεν μπορω να ενεργοποιησω το bluetooth τισ προαλλες δουλευε μια χαρα αλλα εδω κ δυο μερεσ δεν κανει ενεργοποιηση εχετε καμια ιδεα?

ol

Καλησπερα! εχει βρει καποιος αν υπαρχει λυση στο προβλημα οτι οταν ειναι απενεργοποιημενο το κινητο και σου εχουν στειλει sms,μετα δειχνει την ωρα ληψης του μηνυματος και οχι αποστολης ;;;

λλινα

γεια σας παιδια.. Πριν 3 μέρες πήρα και εγώ το X10 mini pro και έχω και εγώ πρόβλημα με το κέντρο μηνυμάτων όπως ο Άλεξ. Τι έγινε τελικά βρέθηκε λύση; Σας παρακαλώ αν μπορείτε βοηθήστε με όσο πιο σύντομα γίνεται γιατι το έχω 3 μέρες και μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Το έχουν δει 20 άτομα και κανένας δεν βρήκε τη λύση για να αλλάξω το κέντρο μηνυμάτων. 5 από αυτούς είναι άτομα από την εταιρεία που το αγόρασα.

Alex

βρήκα λύση στο πρόβλημα με τα σμσ λλινα.έβαλα την κάρτα σιμ σε ενα άλλο κινητο(sony ericsson) και από εκεί διαλεξα ξανά το κέντρο μηνυμάτων που ήταν ήδη αποθηκευμένο στο κινητό από τις ρυθμίσεις των σμσ.μετα ξαναέβαλα την σιμ στο χ10 μίνι και έστελνε κανονικα σμσ!!

λλινα

οκ θα το δοκιμασω και αυτο.. σε ευχαριστς πολυ Αλεξ να ‘σαι καλα!

Jadvelk

Παίζει να του περάσω custom rom και να του βάλω μεγαλύτερη έκδοση Android έ ;

Αγγελική

Λοίπον έχω και έγω το κινητό αυτό ακι ξέρω οτι δεν έχει bleutooth και έτσι για να πάρω κάτι που θέλω(τραγούδι ή εικόνα) πρέπει να το συνδέσω(το κινητό) με τον υπολογιστή….κάποια βίντεο που θέλω να πάρω δεν μπορώ να βρώ τον φάκελο με τα βίντεο και έτσι δεν μπορώ να πάρω τίποτα…..σε παρακαλώ πες μου να ξέρω για τον φάκελο τον βίντεο…..Α, και κάτι ακόμα…….γίνεται να αλλάξω το θέμα του κινητού από μπλέ σε ένα άλλο χρώμα???

filippos

ρε παιδια που περναμε τα παιχνιδια που εχουμε κατεβασει απο τον υπολογιστη σε αυτο το κινητο ενοω υπαρχει καποιος φακελος?

venue

exw to Xperia x10 mini pro me logismiko 2,1… pairnei anabathmish gia parapera ?

kkouzinas

@venue οχι δεν ασχολιθικαν αλλο με τα x10 mini και x10 mini pro

angelo

και εγώ είμαι ευχαριστημένος απο το κινητό αλλά θα μου ήταν τέλειο αν είχε multitouch,flash και android 2.2 και άνω.η κάμερα πολύ καλής ποιότητας.αυτό το κινητό χρησιμοποιώ για βίντεο στο youtube και λέγομαι randomvideogamer123.

Ζωη

Καλησπερα! οταν ανοιγω το κινητο και μου ερχεται μηνυμα,παταω προβολη λεπτομερειων για να δω τι ωρα εχει σταλει το μυνημα,αλλα λεει λαθος ωρα.τσεκαρισμενο.γιατι ? τι μπορω να κανω?

Παύλος Στεργίου

Καλησπερα,εχω αγορασει εδω κ 2 μηνες το x10 mini pro κ εχω δυο σοβαρα προβληματακια που δεν ξερω αν ειναι εργοστασιακα λη οχι….
λοιπον ανοιγω το wi-fi κ δεν γινεται τιποτα…ουτε μου βρισκει δικτυο ουτε τιποτα……
δεν μπορω ουτε να βρω κανενα κινητι μεσω bluetooth
Παρακαλω αν μπορει καποιος να βοηθησει…ευχαριστω

emma

Εγω που εχω εδω και καιρο δεν εχω αντιμετωπισει κανενα απολυτως προβλημα…Ειναι πολυ βολικο και παρολο που ειναι μικρο ειναι ευκολο στην χρηση του…Το μονο που δεν γνωριζω ειναι πως θα γινει να αλλαξω το θεμα του που ειναι ΜΠΛΕ!…Γνωριζει κανενας σας;

Μάριος

Ελαττωματικό και με πολλά κολλήματα. Επιπλεον δεν εχει ζουμ στη κάμερα. Δυστυχώς και η εξέλιξη του βγήκε ελαττωματική μιας και υπερθερμαίνεται εύκολα και “τρελαίνεται” (το touchscreen δε λειτουργεί ή λειτουργεί….αυτοβούλως)

nikos

Παιδιά καλημε΄ρα.Έχω το mini xperiaX 10,και όταν στέλνω μηνύματα που λέει αδύνατη αποστολή.Μπορεί κάποιος να μου πει τι πρέπει να κάνω?

anastasia

Γίνεται στο x10 mini να αποθηκεύονται τα μηνυματα που μου στέλνουν στην κάρτα sim?Αν ναι μπορείτε να μου πείτε πως???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Ericsson Techblog

Sony Ericsson K800i: Το πρώτο Cyber-shot [Throwback]

Αφήνοντας για λίγο το Walkman brand στην άκρη, η Sony Ericsson μας έδειξε τι θα πει πραγματικά καλή κάμερα σε κινητό τηλέφωνο.

Smartphones smartphone Smartphones Sony Ericsson

Xperia mini pro και Live with Walkman αναβαθμίζονται σε Ice Cream Sandwich

Από το πρωί επικρατεί αναβρασμός στους κατόχους Sony Ericsson smartphones του 2011 μιας και για ακόμα δύο μοντέλα τα Xperia mini pro και Live with Walkman έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Το άρθρο αυτό δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει πληροφορίες και εντυπώσεις από κατόχους που έχουν αναβαθμίσει ή προσπαθούν να αναβαθμιστούν.

Smartphones Android smartphone Smartphones

Sony Ericsson Xperia Arc, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich

Το ‘πε και το ‘κανε! η Sony Mobile ξεκίνησε τη διάθεση της αναβάθμισης του Sony Ericsson Xperia Arc σε Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Μην βιαστείτε όμως να χαρείτε. Για να μάθετε αν το δικό σας μοντέλο είναι ένα από τα πρώτα, θα πρέπει να τσεκάρετε το SI (Sales Item) που θα βρείτε βγάζοντας τη […]

Smartphones Android Android Smartphones smartphone

Sony Ericsson Xperia, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich [Ελλάδα]

Από εχθές το απόγευμα κάτοχοι των μοντέλων Sony Ericsson Arc S, Sony Ericsson Xperia Neo V και Sony Ericsson Xperia Ray αναφέρουν ότι αναβάθμισαν το κινητό τους στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 Ice Cream Sandwich.