Sony Ericsson Xperia 2011, Η αναβάθμιση σε Android 2.3.4 φέρνει και 3D

Η Sony Ericsson ανακοίνωσε ότι τον Οκτώβριο θα διατεθεί η αναβάθμιση σε Android 2.3.4 για όλα τα νέα μοντέλα Xperia που ανακοινώθηκαν φέτος. Με αυτό εννοεί τα Play, Arc, Neo, Pro, Mini και Mini Pro (προφανώς και τα Active και Live). Το νέο update θα προσθέσει νέες λειτουργίες στα smartphones της Sony Ericsson όπως τη δυνατοτητα λήψης φωτογραφιών 3D sweep panorama.

update: Προστέθηκε το βίντεο.

Προσοχή, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ποια από τα μοντέλα Xperia θα αποκτήσουν την εν λόγο λειτουργία. Επίσης δεν έχει γίνει γνωστό το πως θα τραβάνε φωτογραφίες 3D μιας και δεν έχουν δύο φακούς, μάλλον αυτό θα γίνεται μέσα από το λογισμικό όπως συμβαίνει σήμερα με τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Sony της σειράς NEX.

, Sony Ericsson Xperia 2011, Η αναβάθμιση σε Android 2.3.4 φέρνει και 3D

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Basilhs

to honeycomb(3.0) pote ? 😀

GreekTech

Ποτέ!!Είναι μόνο για tablets!

Xρήστος

Ακούγεται πολύ παράξενο πάντως το πως θα βγάζουν 3D χωρίς να έχουν δύο φακούς. Και η οθόνη αυτών των κινητών δηλαδή μετά το update θα δείχνει φώτο και βίντεο 3D χωρίς γυαλιά? Και ποια θα είναι καλύτερης ποιότητας 3D? Αυτή του LG OPTIMUS 3D ή των αναβαθμισμένων κινητών της ΣΟΝΥ?

kostis

@GreekTech η Samsung μετα τις πιεσεις που δεχτηκε απο το ολλανδικο δικαστηριο ειπε πως θα κυκλοφορησει το honeycomb για καποια μοντελα της σειρας galaxy……ενημερωνομαστε και μετα ποσταρουμε……

anwnymoc xD

τέλεια :DD
και από σήμερα διαθέσιμα xperia mini + mini pro 😉
μάλλον το xperia neo δεν 8α έρ8ει στην ελλάδα.. 🙁

FORO-XRISTOS

δηλαδη για xperia x10i τιποτα?

Γιώργος Τσ.

Παιδιά το 3D Sweep Panorama είναι το ίδιο πράγμα με το Sweep Panorama,απλά είναι 3D…Για την ακρίβεια η μηχανή/κινητό τραβάει πολλές συνεχόμενες φωτογραφίες και μετά τις ενώνει και δημιουργεί ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα…(Απλά το 3D προσφέρει θέαση από την 3η διάσταση…)

είναι κάπως έτσι…https://www.youtube.com/watch?v=ic_Ni8iGKi4 γι’αυτό δεν χρειάζεται 2η κάμερα, γιατί όλη τη δουλειά την κάνει η πρώτη…

Mike

Το update ποιες αλλες αλλαγες θα εχει;; ξερουμε;;

Orestis

To update δεν θα διατιθεται για το Sony Ericsson Xperia Ray;

Solon

Το σίγουρο είναι πως η Sony για μια ακόμα φορά δείχνει πως έχει πάρει πολύ σοβαρά το θέμα της υποστήριξης. +1 λοιπόν για την Sony.

Mitsos

Ρίξτε μια ματιά στο gsmarena για το χ8
https://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x8-3403.php

Αναφέρει Urgrade σε 2.3 και είμαι σίγουρος ότι πριν λίγες μέρες έγραφε 2.1!!!

Mike

Να υποθεσω οτι αφου το video δειχνει μονο Neo ειναι 100% σιγουρο το μοντελο αυτο ε;;;

angelos

Ναι ρε Κώστα, με το Ray τι γίνεται ? Γιατί και εμένα αυτό με ενδιαφέρει.

devo

Ας κανουμε πρωτα το 2.3.3 και για το 2.3.4 βλεπουμε..
Δεν εχει γινει ακομα διαθεσιμη η αναβαθμηση σε 2.3.3 στο arc μου..

angelos

Ευχαριστώ Κώστα.

Γιαννης

Αγορασα απο καταστημα cosmote το νεο μινι.
Πριν το αγορασω τους ρωτησα αν ειναι branded και με διαβεβαιωσαν πως οχι. Οντως στο κουτι δεν εγραφε cosmote, ουτε οταν ανοιγεις τη συσκευη λεει cosmote κλπ.
Εχει ομως προεγκατεστημενη την εφαρμογη cosmoteTopApps, οπως και εναν ηχο κλησης cosmote, αρα ειναι πειραγμενο το λογισμικο εστω και λιγο.
Επειδη δε μπορω να βγαλω ακρη ουτε με την cosmote, ουτε με τη SE (επικοινωνησα και με τους 2), γνωριζει καποιος αν θα λαβω κανονικα τις επερχομενες αναβαθμισεις (οπως την 2.3.4), η θα πρεπει να περιμενω αιωνες λογω του οτι φοραει ενα σχετικα πειραγμενο λογισμικο ?

kwstas

ξέρει κανένας αν στο sony ericsson xperia mini θα ειναι διαθεσιμη η λειτουργία λήψης φωτογραφιών 3D με τη νέα έκδοση android καθως και ποιες αλλες λειτουργιες θα ειναι διαθεσιμες?

Vasilis

Απο την στιγμή που κατέβασα την έκδοση 2.3.4 για το Expeia Ray μου βγάζει προβλήματα το κινητό και κολλάει όταν το ανοίγω απο την οθόνη κλειδώματος,μήπως ξέρει κανείσ τι μπορεί να φταίει?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Ericsson Techblog

Sony Ericsson K800i: Το πρώτο Cyber-shot [Throwback]

Αφήνοντας για λίγο το Walkman brand στην άκρη, η Sony Ericsson μας έδειξε τι θα πει πραγματικά καλή κάμερα σε κινητό τηλέφωνο.

Smartphones smartphone Smartphones Sony Ericsson

Xperia mini pro και Live with Walkman αναβαθμίζονται σε Ice Cream Sandwich

Από το πρωί επικρατεί αναβρασμός στους κατόχους Sony Ericsson smartphones του 2011 μιας και για ακόμα δύο μοντέλα τα Xperia mini pro και Live with Walkman έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Το άρθρο αυτό δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει πληροφορίες και εντυπώσεις από κατόχους που έχουν αναβαθμίσει ή προσπαθούν να αναβαθμιστούν.

Smartphones Android smartphone Smartphones

Sony Ericsson Xperia Arc, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich

Το ‘πε και το ‘κανε! η Sony Mobile ξεκίνησε τη διάθεση της αναβάθμισης του Sony Ericsson Xperia Arc σε Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Μην βιαστείτε όμως να χαρείτε. Για να μάθετε αν το δικό σας μοντέλο είναι ένα από τα πρώτα, θα πρέπει να τσεκάρετε το SI (Sales Item) που θα βρείτε βγάζοντας τη […]

Smartphones Android Android Smartphones smartphone

Sony Ericsson Xperia, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich [Ελλάδα]

Από εχθές το απόγευμα κάτοχοι των μοντέλων Sony Ericsson Arc S, Sony Ericsson Xperia Neo V και Sony Ericsson Xperia Ray αναφέρουν ότι αναβάθμισαν το κινητό τους στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 Ice Cream Sandwich.