Sony Ericsson XPERIA Arc, Ελλάδα τον Απρίλιο με Android 2.3

Πλησιάζει η κυκλοφορία του Sony Ericsson XPERIA Arc στη χώρα μας και μαθαίνω ότι ήδη γυρνάει στα γραφεία των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, γυρνάει στην Cosmote αλλά γνωρίζουμε ότι δεν θα υπάρξει κάποια αποκλειστικότητα και σίγουρα περιμένουμε να το δούμε από Vodafone και WIND.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη από τον Φεβρουάριο, το Sony Ericsson XPERIA Arc αναμενεται κοντά στα 549 ευρώ και θα ακολουθήσουν τo XPERIA Neo και αρκετά αργότερα το XPERIA Play.

Sony Ericsson XPERIA Arc
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3
Επεξεργαστής: 1GHz Qualcomm
Μνήμη RAM: 512MB
Οθόνη: 4,2 ίντσες, Reality Display, 854×480 pixels, capacitive, multi-touch, 16 εκ. χρώματα
– Αντιχαρακτικό γυαλί, επεξεργαστής Sony Mobile Bravia Engine
Κάμερα: 8.1 Megapixel, 2.46x smart zoom, auto focus, LED flash, image stabilizer
– Sony Exmor R for mobile CMOS sensor, HD video
Εσωτερική μνήμη: 512MB
Κάρτα μνήμης: microSD 8GB (στη συσκευασία), δέχεται έως και 32GB
micro USB, GPS, Wi-Fi, DLNA, HDMI, Bluetooth, Radio FM
Μπαταρία: 1500 mAh
Διαστάσεις: 125x63x8,7 χλστ.
Βάρος 117 γρ.
Χρώματα: Midnight Blue, Misty Silver (πρώτα θα έρθει το μάυρο και ίσως αργότερα το ασημί)

, Sony Ericsson XPERIA Arc, Ελλάδα τον Απρίλιο με Android 2.3

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
billyboy

ωραίο design,πανέμορφο κινητό,αλλά μέχρι εκεί..δεν καταλαβαίνω πως μπορεί κάποιος να το αγοράσει όταν με 499 αγοράζεις το lg optimus 2x με διπύρηνο επεξεργαστή!επίσης δεν καταλαβαίνω πως η ναυαρχίδα της SE δεν έχει διπύρηνο επεξεργαστή!να πείς ότι είναι η συνέπεια+υποστήριξη του κινητού απο την εταιρία,δεν νομίζω,αν αναλογιστούμε τι έγινε με το Χ10..και να θέλει να το υποστηρίξει μελλοντικά,δεν θα μπορεί λόγω hardware limitation,αφού όλες οι υπόλοιπες εταιρίες λανσάρουν διπύρηνα κ όλα δείχνουν πως οι επόμενες εκδόσεις android θα σχεδιαστούν για να για τέτοιου είδους επεξεργαστές…

mitsakos

billyboy συμφωνώ 100% άμα είχε κανα 350αρι€ τότε θα ήταν εξαιρετικό

nemo

Τι να το κάνω το διπύρηνο άρμα άμα κολλάει σκότος και δεν τραβά σωστές φωτογραφίες εκεί που θέλω με φυσικό φωτισμό.
Ωραίο λεπτό design επιτέλους.

Κωστας

Χωρίς να είμαι ειδικός σε θέματα τεχνολογίας, νομίζω, ότι ο θόρυβος που γίνεται για τα διπύρηνα είναι (κατά τη γνώμη μου πάντα) λίγο άκυρος. Δεν νομίζω να υπάρχουν σήμερα εφαρμογές (εκτός ίσως από παιχνίδια), που να χρειάζονται τόσο μεγάλη επεξεργαστική ισχύ, ή τουλάχιστον δε γνωρίζω εγώ κάποια. Άλλωστε και τα ίδια τα κινητά, απ’ όσο ξέρω, εάν χρησιμοποιούσαν στο maximum την ισχύ της ονομαστικής cpu τους, η μπαταρία τους θα τελείωνε σύντομα. Απλά αυτό που θέλω να πω, είναι ότι δε νομίζω ότι έχει πολύ μεγάλη σημασία η ονομαστική ισχύ στα χαρτιά, αλλά κυρίως το στήσιμο του κινητού και για το τι χρήση το προορίζει ο καθένας.

Pavlos Kam

@Κώστας
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Ακούω συνέχεια να λένε αυτό έχει διπύρηνο επομένως είναι καλύτερο από ένα μονοπύρηνο.Ακόμη δεν υπάρχουν εφαρμογές που να εκμεταλλεύονται και τους 2 πυρήνες.Ούτε καν το λειτουργικό δεν μπορεί να κάνει μια βαριά εφαρμογή από μόνο του να χρησιμοποιήσει και τους 2 πυρήνες που έχει.Δεν χρειάζεται να κρίνουμε ένα κινητό μόνο από αυτό.Αλλά να κοιτάμε όλο το πακέτο.

Solon

Το κινητό μπορεί να είναι μονοπύρηνο αλλά έχει Bravia Engine και αυτό σημαίνει ότι έχει εξαιρετική οθόνη. Θα ήθελα όμως να επισημάνω ένα χαρακτηριστικό του που κακώς δεν έχει τονιστεί κατά τη γνώμη μου.
Πρέπει να είναι το πρώτο κινητό που ενσωματώνει σταθεροποιητή εικόνας στο φακό του!!! Αυτό το πηγαίνει κυριολεκτικά σε άλλο επίπεδο. Σε συνδυασμό με την 8άρα κάμερα και LED Flash αυτό το κινητό μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως μια compact φωτογραφική μηχανή!
Προσωπικά συσκέφτομαι να το αγοράσω μόνο και μόνο για αυτό τον λόγο και είναι από τα
κινητά που θα τα δοκιμάσω μόλις το δω σε κάποιο κατάστημα.

bill1989

σταθεροποιητη εικονας εχει και το xperia x10..
και εβγαζε χαλια φωτο πανω στην κινηση..ενω π.χ. το galaxy το εκανε πολυ ωραια..!

teodore88

ακμ και το xperia play που προοριζεαι για βαρια παιχνιδια το ιδιο hardware εχει! σιγουρα καμια εφαρμογη δεν εκμεταλευεται 100% και τους 2 πυρινες, αλλα παντα ειναι ευπροσδεκτη η υπαρξη του δευτερου 😉

orestis

Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι τα διπύρηνα είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο, με την έννοια ότι η επόμενη android έκδοση μπορεί να απαιτεί τους 2 πυρήνες! Αλλά πάλι και σε αυτή την περίπτωση το να αγοράσεις διπύρηνο κινητό δεν έχει καμία αξία αυτή την περίοδο! Είναι απλά μια κολακεία στα νούμερα!

Grigsgr

Solon να τονίσω ότι το κινητό έχει όπως είπες LED flash. άρα το παίρνεις για φωτογραφίες σε φωτεινούς χώρους. Αν είχε Xenon τότε θα ήταν τέλειο για φωτογραφίες. Η Sony Ericsson όμως αποδεικνύεται πως είναι μια εταιρεία που δεν σέβεται το κοινό της. Συσκευές 3G χωρίς κάμερα μπροστά,συσκευές χωρίς ραδιόφωνο,αργή υποστήριξη όσον αγορά τις αναβαθμίσεις. και πολλά ακόμη αν καθήσω να σκεφτώ.

Thodorhs

Καλησπέρα, θα ήθελα να μάθω παιδιά πότε ακριβώς θα έρθει το κινητό αυτό στην Cosmote διότι επρόκειτο να κάνω μια σύνδεση και θελώ πολύ το συγκεκριμένο κινητό. Ευχαριστώ.

Grigsgr

Επίσης Thodorhs να σου πω ότι το κινητό κυκλοφορεί ήδη με αρκετά μεγάλη γκάμα τιμών. απο €490 ήδη μέχρι €550 και,αν ακολουθήσει την πορεία του Xperia X10i τότε μέσα σε ένα με ενάμιση μήνα θα το βρείς και γύρω στα €400 αλλά,για πολύ λίγο.

Thodorhs

Ωραία παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας. Εχώ καταλήξει στο να πάρω όμως το (HTC Desire HD) που νομίζω είναι επίσης πάρα πολύ καλό, το (Sony Ericsson Xperia Arc) θα το αγοράσει ο πατέρας μου. Οπότε αν δέν με ευχαριστεί το (HTC) ανταλάζω με τον πατέρα μου.
Μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας για το (HTC Desire HD) ή τέλως πάντων να κάνετε μια σύγκριση για να με βοηθήσετε???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Ericsson Techblog

Sony Ericsson K800i: Το πρώτο Cyber-shot [Throwback]

Αφήνοντας για λίγο το Walkman brand στην άκρη, η Sony Ericsson μας έδειξε τι θα πει πραγματικά καλή κάμερα σε κινητό τηλέφωνο.

Smartphones smartphone Smartphones Sony Ericsson

Xperia mini pro και Live with Walkman αναβαθμίζονται σε Ice Cream Sandwich

Από το πρωί επικρατεί αναβρασμός στους κατόχους Sony Ericsson smartphones του 2011 μιας και για ακόμα δύο μοντέλα τα Xperia mini pro και Live with Walkman έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Το άρθρο αυτό δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει πληροφορίες και εντυπώσεις από κατόχους που έχουν αναβαθμίσει ή προσπαθούν να αναβαθμιστούν.

Smartphones Android smartphone Smartphones

Sony Ericsson Xperia Arc, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich

Το ‘πε και το ‘κανε! η Sony Mobile ξεκίνησε τη διάθεση της αναβάθμισης του Sony Ericsson Xperia Arc σε Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Μην βιαστείτε όμως να χαρείτε. Για να μάθετε αν το δικό σας μοντέλο είναι ένα από τα πρώτα, θα πρέπει να τσεκάρετε το SI (Sales Item) που θα βρείτε βγάζοντας τη […]

Smartphones Android Android Smartphones smartphone

Sony Ericsson Xperia, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich [Ελλάδα]

Από εχθές το απόγευμα κάτοχοι των μοντέλων Sony Ericsson Arc S, Sony Ericsson Xperia Neo V και Sony Ericsson Xperia Ray αναφέρουν ότι αναβάθμισαν το κινητό τους στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 Ice Cream Sandwich.