Sony Ericsson XPERIA Arc, Φωτογραφίες, βίντεο, τεχνικά χαρακτηριστικά [HQ]

Είναι το πιο όμορφο smartphone, με αψιδωτό (arc) σχεδιασμό και θα μονοπωλήσει τα βλέμματα τους επόμενους μήνες. Το σασί του μόλις 8,7 χλστ. στο πιο λεπτό του σημείο κάνει χρήση εξαιρετικής ποιότητας υλικών και αγκαλιάζει την οθόνη 4.2 ιντσών Reality Display και την κάμερα 8.1 Megepixel. Είναι το Sony Ericsson XPERIA Arc.

Το Sony Ericsson XPERIA Arc έρχεται με τις ευλογίες της Sony και την πείρα που έχει η εταιρεία στην εικόνα και τη φωτογραφία. Μαρκετινίστικα κόλπα ή όχι, το Arc έρχεται με επεξεργασία Mobile BRAVIA Engine για την οθόνη και φακό Sony Exmor R for mobile που υπόσχεται καλύτερη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Sony Ericsson XPERIA Arc
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 (αναβαθμίσιμο σε 3.0)
Επεξεργαστής: 1GHz Qualcomm
Οθόνη: 4,2 ίντσες, Reality Display, 854×480 pixels, capacitive, multi-touch, 16 εκ. χρώματα
– Αντιχαρακτικό γυαλί, επεξεργαστής Sony Mobile Bravia Engine
Κάμερα: 8.1 Megapixel, 2.46x smart zoom, auto focus, LED flash, image stabilizer
– Sony Exmor R for mobile CMOS sensor, HD video
Εσωτερική μνήμη: 512MB
Κάρτα μνήμης: microSD 8GB (στη συσκευσία), δέχεται έως και 32GB
micro USB, GPS, Wi-Fi, DLNA, HDMI, Bluetooth, Radio FM
Μπαταρία: 1500 mAh
Διαστάσεις: 125x63x8,7 χλστ.
Βάρος 117 γρ.
Χρώματα: Midnight Blue, Misty Silver

, Sony Ericsson XPERIA Arc, Φωτογραφίες, βίντεο, τεχνικά χαρακτηριστικά [HQ]

, Sony Ericsson XPERIA Arc, Φωτογραφίες, βίντεο, τεχνικά χαρακτηριστικά [HQ]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Pistevw oti einai apo ta Master pou exei bgalei i Sony Erriscon , kai se kalutero leitourgiko , fovero sxediasmo , kamera kai genika polu roloi to olo prama !

Sloass6

Πραγματικα ΈΡΩΤΑΣ!!

Manos

το κηνιτο γ*******ι και δερνει

Γιώργος

State of Art!!!!

Kwnstantinos K

Αυτό που λένε ότι θα είναι αναβαθμίσιμο σε 3! δε νομίζω να ισχύει!
Η google είπε κατά λέξη ότι το 3 θα είναι ΜΟΝΟ για διπύρηνα κινητά/tablet!!!
Επίσης,δεν είναι τίποτα εντυπωσιακό το κινητό! και η Sony αν και έχεις καλές κάμερες, στα κινητά της βάζει τις χειρότερες!
Και δε το λέω γιατί υποστηρίζω την Samsung! όποιος μπορεί να μου αποδείξει το αντίθετο ας μου το πει!
🙂 Ούτε θέλω να δημιουργήσω τίποτα! στην τελική, ποιο κινητό android πούλησε 10 εκ. ; και η διαφορά με αυτούς που έχουν Iphone(για να τα λέμε και αυτά) είναι ότι αν κάποιος θέλει iOS, πρέπει να πάρει μόνο Iphone! αν κάποιος θέλει Android έχει άπειρες επιλογές από πολλές διαφορετικές μάρκες! με διαφορετικά Specs κτλ! δεν είναι τυχαίο που ένα κινητό ανάμεσα στις εκατοντάδες που κυκλοφορούν με android να πούλησε 10 εκ. 🙂

K.t.S

Ξέρουμε Κώστα πότε βγαίνει;

lorentzos

κινητή χλίδα λέμε!!!!!

K.t.S

Ευχαριστώ ρε Κώστα για την άμεση απάντηση και κάτι τελευταίο,από όλα τα καινούργια αυτά κινητά που δείχνεις εδώ εσένα προσωπικά ποιο σε ενθουσίασε,αν σε ενθουσίασε;

stefos

Ενα μπραβο στη sony ericsson που βγαζει μια στις τοσες και ενα καλο προιον.Αντε και στη χωρα μας λοιπον…

Petros

Apo to plai fainetai polu plastikoura se sxesi me to twrino Xperia….

xristos

μια ερώτηση, ο επεξεργαστής κάνει overclocking ?

alex

Το πιο υπέροχο κινητό από άποψη ντιζάιν που εχω δει.Είναι πραγματικά μια όαση! Του βάζω 10 και χαλάλι τα οποία μειονεκτήματα αν έχει.

ManosXperia

δεν μπορω να καταλαβω αυτος που λενε το galaxy s ειναι το καλυτερο κυνητο στον κοσμο θα συμφονισω με αυτο αλλα το καλυτερο κηνιτο για τον καθενα μας ειναι το κυνητο που θα βωλεψει τον χρηστη δλδ μπωρει να παρει το καλητερο κυνητο και να μην τον βωλεψει ενω πχ το iphone 4 μπωρει να τον βολεψει περισσωτερο. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι το καλυτερο κυνητο ειναι αυτο που θα ευχαριστηση τον χρηστη για αυτο που εχει και οχι γιατι η οθονη ειναι SuperAmoled και η αλλη ειναι lcd 1-0 ας πουμε

ManosXperia

χριστος εγω εχω το χ10 και το εκανα overclock στο 1.2ghz και ειναι περιπου στο 2400 δεν θυμαμε παντως ειναι 2 κατι …λογικα θα βγει και γιαυτο overclock

kostis

η SE έκανε φοβερή δουλειά στο design… Το κινητό έχει ωραίες γραμμές και από ότι φαίνεται στις photos πρέπει να έχει σίδερο στα πλαϊνά! Τώρα οι δυνατότητες που έχει θα φανούν από την χρήση και το hands on του Κώστα! Στα χαρτιά όλα καλά είναι!!!

Solon

Καταπληκτικό!!! Πραγματικά πανέμορφο και πολύ δυνατό. Στα υπόψιν και αυτό για τις ανοιξιάτικες αγορές!

loula

ειναι τοσο ομορφο!! αλλα ο εσωρερικος κοσμος μετραει ε? 😉

Nightmare
versavel

Απο εμφανιση ειναι χωρις ανταγωνισμο,το ομορφοτερο και κομψοτερο smartphone που εχω δει ποτε…Τα specs του ειναι πολυ αξιολογα,ειναι σιγουρο οτι θα βρει τους πελατες του…το ειχα γραψει απο προχθες οτι περιμενα μια εκπληξη απο την sonyericsson και να που ηρθε.

fred

πραγματικα πολυ ομορφο smartphone!!!

iNicola

Μπορώ να πω ότι δεν μ’αρέσει, σχεδόν καθόλου. Η πίσω μεριά του κινητού και το σασί για μένα είναι ένα κινέζικο παιχνιδάκι πολύ κακής ποιότητας. Από μπροστά πάλι το βρίσκω υπέροχο, αν και εγώ λάτρεψα το άσπρο(Misty Silver)…
Τα χαρακτηριστικά εντάξει…ουδέν σχόλιο.

Κωστας Γιαγιάς

Ζημιά…..

Πάρα πολύ όμορφο και επιτέλους το 1ο Android SonyEricsson που μου αρέσει. Ειμαι FAN της SE και θα φύγω γιατί δεν μου άρεσε η σειρά X (8-10).

nassos

φοβερό κινητό. πάνω που ήμουν έτοιμος να επιλέξω ανάμεσα σε galaxy και desire hd.Λέτε να περιμένω ή να πάω για ένα από τα άλλα δύο?Και κάτι άλλο,galaxy s ή desire hd?

nikolaras

Επεξεργαστής: 1GHz Qualcomm???????? στην εποχη το dual core?

Ovios

Καλά μωρέ το X10 έχει 1 GB μνήμη και το Arc έχει μόνο 512MB;
Γιατί έτσι, με τα καλά παιχνίδια που έχουν φτάσει πλέον στα 19MB αντί να αυξάνουν την μνήμη αυτοί τη μειώνουν….

Γιώργος

Το X10 δεν έχει 1 GB.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Ericsson Techblog

Sony Ericsson K800i: Το πρώτο Cyber-shot [Throwback]

Αφήνοντας για λίγο το Walkman brand στην άκρη, η Sony Ericsson μας έδειξε τι θα πει πραγματικά καλή κάμερα σε κινητό τηλέφωνο.

Smartphones smartphone Smartphones Sony Ericsson

Xperia mini pro και Live with Walkman αναβαθμίζονται σε Ice Cream Sandwich

Από το πρωί επικρατεί αναβρασμός στους κατόχους Sony Ericsson smartphones του 2011 μιας και για ακόμα δύο μοντέλα τα Xperia mini pro και Live with Walkman έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Το άρθρο αυτό δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει πληροφορίες και εντυπώσεις από κατόχους που έχουν αναβαθμίσει ή προσπαθούν να αναβαθμιστούν.

Smartphones Android smartphone Smartphones

Sony Ericsson Xperia Arc, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich

Το ‘πε και το ‘κανε! η Sony Mobile ξεκίνησε τη διάθεση της αναβάθμισης του Sony Ericsson Xperia Arc σε Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Μην βιαστείτε όμως να χαρείτε. Για να μάθετε αν το δικό σας μοντέλο είναι ένα από τα πρώτα, θα πρέπει να τσεκάρετε το SI (Sales Item) που θα βρείτε βγάζοντας τη […]

Smartphones Android Android Smartphones smartphone

Sony Ericsson Xperia, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich [Ελλάδα]

Από εχθές το απόγευμα κάτοχοι των μοντέλων Sony Ericsson Arc S, Sony Ericsson Xperia Neo V και Sony Ericsson Xperia Ray αναφέρουν ότι αναβάθμισαν το κινητό τους στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 Ice Cream Sandwich.