Sony Ericsson XPERIA Arc, Quadrant benchmark results

Λίγο πριν αφήσουμε το Sony Ericsson XPERIA Arc να συνεχίσει τη διαδρομή του πριν βρει το δρόμο του στα ράφια των καταστημάτων μπήκαμε στον πειρασμό να το “μετρήσουμε” με την εφαρμογή Quadrant. Ο επεξεργαστής είναι χρονισμένος στο 1GHz και μνήμη RAM 512ΜΒ. Δείτε τα αποτελέσματα.

To κινητό που είχαμε στα χέρια μας είναι προ-παραγωγής και το πρώτο που δοκιμάζουμε με Android 2.3.
Προσωπικά δεν δίνω μεγάλη σημασία στα εξωτικά τεχνικά χαρακτηριστικά, αν είναι διπυρηνο ή έχει 1GB RAM. Καλοδεχούμενα όλα αυτά, αλλά με νοιάζει ότι κάνει να το κάνει καλά.

, Sony Ericsson XPERIA Arc, Quadrant benchmark results

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos

Αρκετα καλα, αλλα ειναι και το μονο με 2.3 απ’οσα μετρησες. Κατσε να βγει και σε καμια αλλη συσκευη το 2.3 για να ειναι δικαιο το αποτελεσμα…

κοστας

desire hd χωρις τελικη ρομ στην HTC που ημασταν ολοι μαζι ειχε 2050 score βεβαια αυτο ειναι ακομα σε πιο πρωτο σταδιο…

Genti

εγώ δεν βλέπω το DHD (Desire HD)ανάμεσα, ξέρει κανείς γιατί;

Βαγγέλης

Oπως και να εχει στο βιντεο που μας το παρουσιασες παρατηρησα τραγικο lag στο scrolling παρολο που ειχες static wallpaper. Μενει να δουμε τον ανταγωνισμο.

Τουλαχιστον η SE καταφερε να βγαλει πρωτη κινητο με 2.3, παραταυτα θεωρω οτι θα ειναι υποδεέστερο σε HWare.

Βαγγέλης

Μακάρι Κώστα ήμουν φαν της SE, δεν θα με πειραζε να κανει ενα comeback.

Βλέπουμε γιατι υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός!

Genti

OK, τώρα κατάλαβα. Εγώ πάντως έχω απλώς το stock ROM της HTC με το τελευταίο update 1.72 και πιάνω μεταξύ 1800 και 1900 με το DHD μου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Ericsson Techblog

Sony Ericsson K800i: Το πρώτο Cyber-shot [Throwback]

Αφήνοντας για λίγο το Walkman brand στην άκρη, η Sony Ericsson μας έδειξε τι θα πει πραγματικά καλή κάμερα σε κινητό τηλέφωνο.

Smartphones smartphone Smartphones Sony Ericsson

Xperia mini pro και Live with Walkman αναβαθμίζονται σε Ice Cream Sandwich

Από το πρωί επικρατεί αναβρασμός στους κατόχους Sony Ericsson smartphones του 2011 μιας και για ακόμα δύο μοντέλα τα Xperia mini pro και Live with Walkman έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Το άρθρο αυτό δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει πληροφορίες και εντυπώσεις από κατόχους που έχουν αναβαθμίσει ή προσπαθούν να αναβαθμιστούν.

Smartphones Android smartphone Smartphones

Sony Ericsson Xperia Arc, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich

Το ‘πε και το ‘κανε! η Sony Mobile ξεκίνησε τη διάθεση της αναβάθμισης του Sony Ericsson Xperia Arc σε Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Μην βιαστείτε όμως να χαρείτε. Για να μάθετε αν το δικό σας μοντέλο είναι ένα από τα πρώτα, θα πρέπει να τσεκάρετε το SI (Sales Item) που θα βρείτε βγάζοντας τη […]

Smartphones Android Android Smartphones smartphone

Sony Ericsson Xperia, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich [Ελλάδα]

Από εχθές το απόγευμα κάτοχοι των μοντέλων Sony Ericsson Arc S, Sony Ericsson Xperia Neo V και Sony Ericsson Xperia Ray αναφέρουν ότι αναβάθμισαν το κινητό τους στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 Ice Cream Sandwich.