Sony Ericsson Xperia Arc HD, Δεν μπορώ να περιμένω!

Sony Ericsson Xperia Arc HD καταλήγουμε ότι θα είναι τελικά η εμπορική ονομασία του μοντέλου που μέχρι σήμερα συζητάμε ως Nozomi. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ITProPortal το νέο Android smartphone της Sony Ericsson (Sony θα μετονομαστεί από το καλοκαίρι και μετά) θα φοράει τον διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm MSM8660 που γνωρίσαμε στο HTC Evo 3D (χρονισμένο στο 1.2GHz?).

Το Sony Ericsson Xperia Arc HD θα κυκλοφορήσει με Android 2.3.7 Gingerbread (σίγουρα αναβαθμίσιμο σε Ice Cream Sandwich), θα έχει κάμερα 12 Megapixel, θα δέχεται κάρτες micro SIM ενώ δεν θα έχει υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD. Όλα αυτά μένουν να επιβεβαιωθούν ή όχι πολύ σύντομα.

, Sony Ericsson Xperia Arc HD, Δεν μπορώ να περιμένω!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Billy

Πολυ καλα νεα απο την SE! Ειμαι απο τους πρωτους κατοχους του “απλου” Sony Ericsson Xperia Arc και ειμαι υπερ-υπερ ευχαριστημενος! Γενικα πιστευω οτι αυτη η σειρα μοντελων της SE ηταν και η αναγεννηση της και οτι και αυτο το Superphone της θα “πεταει”!!!

moisis

1.2ghz??????WHYYYYYYYY?

Αλέξανδρος

Εχει μεινει λιγο πισω η σονυ η μου φαινεται??? Οταν με το καλο το παρουσιασει επισημα οι ανταγωνιστες θα παρουσιαζουν μοντελα με τετραπυρινους επεξεργαστες.. και τους χρειαζομαστε δεν τους χρειαζομαστε αν τα μοντελα εχουν παραπλησιες τιμες ολοι θα προτιμησουν τα τετραπυρινα… οπως εγινε και με το αρκ.. οταν το παρουσιασε η σονυ ο ανταγωνισμος ειχε δυπιρινα.. και ασχετα αν ειναι καλο κινητο η οχι εχασε πολλους πελατες…

Wolf

Πολύ σωστά νομίζω τα λέει ο Αλέξανδρος, κρίμα πάντως γιατί είναι πολύ όμορφες συσκευές..! Ειδικά το arc είναι πανέμορφο, αλλά που να το συγκρινεις με τον ανταγωνισμό..!!!

Γιώργος Mclaren

Πολύ νεκρό χώρο εχει το HD….:(

Spkone

@ Moisis
@Αλέξανδρος

Από τη στιγμή που θέλετε τετραπύρηνους επεξεργαστές ρε παιδιά γιατί δεν πάτε με τα ίδια λεφτά που θα δώσετε ,να πάρετε ένα Laptop με το οποίο θα κάνετε και περισσότερα πράγματα ? Δηλαδή δεν μπορώ να καταλάβω την λογική σας έχει μείνει πίσω η Sony ….μπλα μπλα μπλα .. Δηλαδή τι θες να κάνεις να σηκώσεις ολόκληρο server με το κινητό στο τέλος ? Kαι 2 Ghz διπύρηνος είναι υπερβολική ισχύς με το κινητό γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει κάτι να τον τρέξεις πλήρως, και σου γαμάει και την μπαταρία τζάμπα… Άντε πείτε ότι το παίρνετε για μόστρα… Δηλαδή πόσοι πιστεύετε ότι θα καταλάβουν άμα τους πείτε <> ????????

Φιλικά πάντα

iwanis

τετραπυρυνο για angry birds και γραφικα styl cs του ’97…τα παιχνιδια που μιλανε χρειαζονται εναν 1.4 το πολυ μονοπυρηνο…αφου το arc τα παιζει μια χαρα!..με το τετραπυρηνο τι μπαταρια θα χρειαζονται? και το τετραπυρηνο ειναι απλα φημη!

Γιώργος

Αλέξανδρος +1
Wolf +1

Kostas

@ Spkone Οταν δουλεψεις ενα κινητο σαν το galaxy s2 για λιγο καιρο θα καταλαβεις την διαφορα..Μονο για μοστρα δεν παιρνει καποιος παντως ενα διπυρινο android.Kαι εμενα μ αρεσουν τα Sony και τα θεωρω τα κινητα με το πιο ομορφο design αλλα σε σχεση με τον ανταγωνισμο σε θεμα hardware διστυχως εχουν μεινει πολυ πισω…Οσο για το θεμα της μπαταριας δεν παιζει τοσο μεγαλο ρολο ο επεξεργαστης οσο αλλοι παραγοντες (τεχνολογια οθονης,λειτουργικο κλπ)..Το διπυρινο galaxy s2 που δουλεω το τελευταιο 6μηνο εχει τουλαχιστον την διπλασια διαρκεια μπαταριας απο το μονοπυρινο xperia x10 που εχω…και αν δεν πιστευεις και με θεωρεις προκατειλημενο και σε σχεση με το arc s που ειναι μονοπυρινο δες τα τεχνικα χαρακτηριστικα .
Galaxy s2:
Stand-by Up to 710 h (2G) / Up to 610 h (3G)
Talk time Up to 18 h 20 min (2G) / Up to 8 h 40 min (3G)
Xperia arc s:
Stand-by Up to 460 h (2G) / Up to 460 h (3G)
Talk time Up to 7 h 25 min (2G) / Up to 7 h 35 min (3G)

xperias

@ Kostas +1000000

Αλέξανδρος

@ Spkone

Να διαβάζουμε καλά τι λέει ο άλλος πριν πούμε το οτιδήποτε… αν πρόσεξες έγραψα ότι αν το διπύρηνο κινητό της sony έχει 500 με 600 και ένα άλλο πχ της samsung με 4 πυρήνες έχει και αυτό 500 με 600 τότε οι πιο πολλοί, ψαγμένοι ή μη, το χρειάζονται δεν το χρειάζονται θα προτιμήσουν τους 4 πυρήνες γιατί έστω και στα χαρτιά θα είναι καλύτερο…
Και κάτι τελευταίο το laptop δεν μπορεί να χωρέσει στην τσέπη του παντελονιού μου..

montego

Ρε παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω : Πώς γίνεται εταιρείες σαν την Sony Ericsson, την HTC, την Samsung και τόσες άλλες να μην μπορούν να βγάλουν ένα κινητό με καλύτερο λογισμικό από το iphone και καλύτερη κάμερα; Εχω βγάλει με arc,senstation,xperia,galaxy s2 και κανένα δεν είναι σαν το iphone 4 και 4s.

xperias

@montego το Xperia Arc εχει πολυ καλυτερη καμερα απο το iphone οπως και το Xperia Ray…
για εσενα μπορει να ειναι καλυτερο το ios αλλα για καπιους αλλους το Android..
φιλικα παντα!!!

ελένη

και πότε είπαμε ότι βγαίνει στην αγορά η συγκεκριμένη συσκευή?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.