Sony Ericsson Xperia Arc, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich

Το ‘πε και το ‘κανε! η Sony Mobile ξεκίνησε τη διάθεση της αναβάθμισης του Sony Ericsson Xperia Arc σε Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Μην βιαστείτε όμως να χαρείτε. Για να μάθετε αν το δικό σας μοντέλο είναι ένα από τα πρώτα, θα πρέπει να τσεκάρετε το SI (Sales Item) που θα βρείτε βγάζοντας τη μπαταρία του κινητού.

Αν είστε από τους τυχερούς, συνδέστε το κινητό σας στον υπολογιστή και πείτε μας τις εντυπώσεις σας.

SI number
1246-9496
1246-9497
1249-4998

Για να μην κάτσετε όλες τις μέρες πάνω από τον υπολογιστή σας κάνοντας έλεγχο για την αναβάθμιση, μπορείτε να τσεκάρετε τη λίστα με τα SI number που θα ανανεώνει η Sony Mobile εδώ.

Σημαντικό: Να έχετε στο μυαλό σας ότι μια αναβάθμιση και να ξεκινήσει σε κάποια χώρα σήμερα, μπορεί και να περάσουν πάνω από 30-40 ημέρες μέχρι να φτάσει σε όλες τις χώρες! Οπότε θα πρέπει να περιμένουμε συγκεκριμένα τις ημερομηνίες όπως θα τις δώσει η ελληνική αντιπροσωπεία για τα ελληνικά Xperia Arc. Θα σας κρατάμε ενήμερους και να παρακολουθείτε τον Πίνακα Αναβαθμίσεων του Techblog.

, Sony Ericsson Xperia Arc, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich

Kudos to George

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
johnxarma

**NEO SI’s: https://talk.sonymobile.com/message/199355#199355
**NEO V SI’s: https://talk.sonymobile.com/message/199356#199356
**ARC S SI’s: https://talk.sonymobile.com/message/199360#199360
**RAY SI’s: https://talk.sonymobile.com/message/199350#199350

**παιδια αυτα τα topics ενημερωνονται συνεχως** το update θα γινει μεσω pc companion. μπορειτε να δοκιμασετε και το SEUS, απλα μια συμβουλη περιμενετε καλυτερα απο pc companion.

update: αυτην την στιγμη εχουμε ενα .ftf της 4.0.4 για NEO V. https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1678690
παιδια δεν ξερω, η χαζομαρα ειναι πως ειναι ιδια με το leaked 4.0.4 που εγινε πριν λιγο καιρο…:/ γνωμη μου, απλα περιμενετε λιγο και καντε το update απο pcc οπως ειπα. Νομιζω πως μας τα χαλαει παλι η Sony… Ιδιο kernel, απλα νεο baseband .72 και οπως και στην leaked καποια improvements σε dialler για την ταχυτητα λογω το οτι ειχαμε προβληματα πριν και καποια bug fixes. Υπομονη μεχρι το update θα δειξει…

ιωαννης

επιτελους! εμενα ειναι 1246-1843!

dimpep
Mousi

Xpera Arc με SΙ Number 1247-7722, ποτε θα πάρει την ics?
Εχω ψάξει και με OTA, και με PC companion, αλλά δεν βρήσκει τίποτα

yalo

παιδια απο τη wind που πηρα το xperia s ειναι ανασθησμενο

Γιαννης

Παιδια το SI Number μου (xperia arc s) δεν ειναι καν στη λiστα … και ενω εδω και δυο μερες δεν ειχα νεα για update πριν λιγο εγινε η ενημερωση .. ολα καλα. πολλα extra ολα ομαλα και πολυ ομορφα..
Οποτε μην απελπιζεστε οσοι δεν εχουν SI στις λιστες.. μπορει και να ερθει απο μερα σε μερα..

alex

παιδια να κάνω μια ερώτηση εγώ έκανα την αναβάθμιση, το θέμα είναι οτι μετά από αυτό δεν κρατάει καθόλου η μπαταρία μου!! έγινε κάτι λάθοσ?γνωρίζετε αν αυτό συμβαίνει?!?!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.