Sony Ericsson XPERIA Arc, XPERIA Neo και Pro, Τιμές και κυκλοφορία στην Ελλάδα

Πιάστε χαρτί και μολύβι. Το Techblog έχει όλες τις πληροφορίες για την επικείμενη κυκλοφορία και τις τιμές στην Ελλάδα των νέων smartphones της σειράς XPERIA. Αναφερόμαστε στα μοντέλα που ανακοινώθηκαν φέτος και θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των φίλων της SE το πρώτο εξάμηνο του έτους, γιατι έπεται συνέχεια…

, Sony Ericsson XPERIA Arc, XPERIA Neo και Pro, Τιμές και κυκλοφορία στην Ελλάδα

Sony Ericsson XPERIA Arc
Αναμένεται στα μέσα Απριλίου με τιμή κοντά στα 550 ευρώ.

Sony Ericsson XPERIA Neo
Αναμένεται στα μέσα Μαίου με τιμή κάπου στα 450-480 ευρώ.

Sony Ericsson XPERIA Pro
Αναμένεται στα μέσα Ιουνίου με τιμή κάπου στα 480-530 ευρώ.

Sony Ericsson XPERIA Play
Αναμένεται στα μέσα Ιουλίου με τιμή κοντά στα 650 ευρώ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jim P

Αν μας ενδιαφέρουν λέει; λοιπόν, ποια τράπεζα συστήνεται να ληστέψω;

Mile

Με αυτές τις τιμές δεν πάει πουθενά imho. Δεν κάνω καλύτερα προπαραγγελία το arc από το expansys που το έχει στα 527€?

Sakis

Καλές είναι οι επιδοτήσεις αλλά δυστυχώς στην εποχή μας έχουν περικοπεί και αυτές.
Επίσης σε περίπτωση που έχεις επιδότηση σε αναγκάζει η κάθε εταιρία να πας να πάρεις την συσκευή από τα δικά της καταστήματα τα οποία “τσιμπάνε” τις τιμές.
Ουσιαστικά δλδ αγοράζεις μια συσκευή με επιδότηση από την Χ εταιρία σε τιμή που θα την αγόραζες από ένα άλλο κατάστημα χωρίς την επιδότηση.
Πάνω κάτω στα ίδια έρχεται.
Θέλει πάντως σύνεση σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν είναι ανάγκη να αλλάζουμε κινητό κάθε τρεις και λίγο μόνο και μόνο επειδή βγαίνουν νέα μοντέλα. Πρώτα να εκτιμήσουμε καλά το αν έχουν να μας προσφέρουν κάτι παραπάνω οι νέες συσκευές και αν αυτό το κάτι παραπάνω αξίζει τα λεφτά που θα δώσουμε.

Jim P

Σωστός ο Σάκης, είναι πλέων πολύ τετριμμένο το σπορ αλλαγής κινητού και εξαιρετικά ασύμφορο. Μετά απο δύο χρόνια και 600 € άλλαξα το Xperia X1 με το Blade των 160 € και δεν πίστευα ότι φάνηκα τόσο έξυπνος.

Δεν ξανα αγοράζω κινητό αν δεν χαλάσει ο σουγιάς, και αν φτάσει αυτή η μέρα πάλι δεν θα ξαναπάρω ακριβό κινητό.

Τα κινητά των 600 ευρώ είναι καλά και άγια, αλλά οι εταιρίες έχουν το κακό σε 3 μήνες να βγάζουν ένα άλλο 600άρι πολύ καλύτερο απο το δικό σου που είναι στην ουσία καινούργιο ακόμα. άρα προς τι το ώφελος;

tzes

Ακούω κάποιους να γκρινιάζουν για τις τιμές των Smartphone της SE, όπως το Play και το Arc.
Τα οποία είναι και εκ των κορυφαίων που θα κυκλοφορίσουν φέτος.
Για τα σαπάκια της Apple όμως δεν λένε τπτ, τα σκάνε τα 700Ε και ειναι και χαρούμενοι!

Οι τιμές είναι άκρως λογικές, εκεί κυμαίνονται οι προτάσεις όλων των εταιριών στις συγκεκριμένες κατηγορίες.
+ οτι η SE είναι η μόνη, μαζί με την HTC, με τόσο μεγάλη γκάμα smartphone, με συσκευές απο 150Ε έως και 650Ε.
ΟΚ και η Nokia αλλά εκεί έχουμε W7 πλέον.
Διαλέγετε και παίρνετε λοιπόν.

Ελέυθερη αγορά έχουμε, ο καθένας μπορεί να αγοράσει απο εκεί που το βρίσκει φθηνότερα και με τον τρόπο που τον συμφέρει.

Για τα mini έχουμε κανα νέο???

Alan

Δεν θα είναι τόσο προσιτό και δεν πιστεύω να κάνει την αναμενόμενη επιτυχία το Play…

stelios gr

πολυ σωστος και ο sakis και ο jim p!!!!!!!! κι εγω καθε που εβγαινε κατι καινουριο, πηγαινα και το αγοραζα απο τους πρωτους, και εσκαγα στην καλυτερη περιπτωση 400€…(εχω σκασει δυστυχως και πολυ περισσοτερα…)… ειλικρινα, τωρα πλεον στα 29 μου, μου φαινεται πραγματικα κοροϊδία να δινεις τοσα λεφτα για ενα κινητο, ειδικα εαν προκειται να το βαρεθεις σε ενα εξαμηνο ή εαν τοτε δυστυχως θα θεωρειται “παλιο”…ουτως ή αλλως κι ο κοσμος ολος δηλαδη στρεφεται σε οικονομικοτερα smartphones, διαφορων κατασκευαστων και λειτουργικων, που μπορεις να κανεις αξιοπρεπως την δουλεια σου και θα εχουν ολες τις multimedia λειτουργιες που “χρειαζεσαι… και τα λεω ολα αυτα γιατι κοιταξα το συρταρι με τα παλια μου κινητα, 2-3 χρονων και ενω τα εχω χρυσοπληρωσει μου φαινονται τοσο απαρχαιωμενα και δεν μπορω να διαννοηθω οτι ολα αυτα στην ουσια ειναι πεταμενα λεφτα (πολλααααα λεφτα)…..

lefteris piperakis

Xperia pro..! Πιθανότατα ο μελλοντικός αντικαταστάτης του x10 μου 😀

panOS

τραγική η τιμή του Sony Ericsson XPERIA Play…

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθούν…

Ποιος θα δώσει τόσα λεφτά για να παίζει παιχνίδια; Και ειδικά οταν μιλάμε για παιχνίδια τις πλάκας…

Το “αρχαίο” για τα σημερινά δεδομένα psp κοστίζει 160 ευρώ και έχει 1000% καλύτερα γραφικά.

Επίσης όταν ένα απλό κινητό κοστίζει 19 ευρώ, πως γίνεται το πάντρεμα αυτών των 2 να βγάζει 650 ευρώ;

Πραγματικά το έχω απορία αυτό (όχι μονο για τη SE… γενικά για όλες τις εταιρίες το λέω)

Λευτέρης28

stelios και οι υπόλοιποι έχετε δίκιο….
Γενικά επικρατεί μια μανία στον κόσμο ,όλοι θέλουν high end κινητά. Προσωπικά θεωρώ πέταμα χρημάτων την αγορά κινητών(μιλώντας πάντα για high end).
off topic
πχ….κάποιοι κλαίγονται για την κάμερα (ας πάρουν φωτογραφική).
Πέρα από αυτό ,έχουμε τις εταιρίες που βάζουν της παναγιάς τα μάτια πάνω σε μια συσκευή εκτός από 2-3 πράγματα για να μπορούν να πουλήσουν στο μέλλον.
Αυτά τα λέω ,επειδή σπουδάζω τηλεπικοινωνιές και έχω κάνει άπειρες συζητήσεις με καθηγητές και υπάλληλους σε διάφορες εταιρίες. Σας πληροφορώ οτι η πλειοψηφία έχει μέτρια κινητά προς τα χαμηλά γιατί πολύ απλά τα θέλουν μόνο για ομιλία +sms+mails(όλα τα υπόλοιπα σε pc).
Τέλος , αυτό που θα άξιζε πραγματικά είναι tablet pc με λειτουργίες τηλεφώνου …..γενικά έχουν αρχίσει να αντικαθιστούν τα laptop με τα tablet …….σε αυτή την περίπτωση ας δώσεις και 1500 και 2000 ευρώ (ανάλογα την ποιότητα υλικών)…
Συγγνώμη αν βγήκα εκτός θέματος , αλλά πρέπει κάποτε να καταλάβουν όλοι τι δίνουμε, τι παίρνουμε και πόσο το χρησιμοποιούμε.

panOS

@cVlachakis

Δεν το λεω σαν δυνατότητες τηλεφώνου το 19 ευρώ (εννοείται πως δεν έχει καμία σχέση με ένα smartphone σε τίποτα) 😀 μιλάω με τη λογική του hardware σαν συσκευή.

Έχουμε μια συσκευή (psp) με τεράστια οθόνη πολύ ωραίο λειτουργικο (που απλά με κάποια addons θα μπορουσε να πάρει και τηλέφωνο) και το 19 ευρώ που ανέφερα το ανέφερα στη λογική οτι το βασικό κόστος μιας συσκευής για να κάνει το πιο απλό (να πάρει τηλέφωνο) είναι 19 ευρώ λιανική.

Ακούγεται λίγο χοντροκομμένο αυτό που λέω το καταλαβαίνω απλά το λέω όσο πιο απλά μπορώ.

orestis

Σωστότατοι και ο sakis και ο stelios και ο jim! Εκτός από αυτό όμως ας μην ξεχνάμε ότι γενικά οι τιμές είναι παρατραβηγμένες! Εγώ για παράδειγμα δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας λογικός άνθρωπος θα αγόραζε κινητό με 650 ευρώ από τη στιγμή που με τα ίδια και λιγότερα χρήματα παίρνεις ένα αρκετά δυνατό laptop!? Είναι τραγικό το γεγονός ότι οι εταιρείες εκμεταλλεύονται το ότι θες τη “μικρή και εύκολη στη μεταφορά συσκευή”(=κινητό) κάτι που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να στραφείς προς τα laptop! Αλλά το έχουν παρακάνει σε τέτοιο βαθμό που να μας φαίνεται λογικό! Για σκεφτείτε πριν 2-3 χρόνια (που είχε ξεκινήσει η βιομηχανία των δυνατών smartphones) συσκευές με τέτοια λεφτά! Θα μας φαινόταν αδιανόητη η ύπαρξη κινητού με 650 ευρώ! Αλλά τώρα που έχει ωριμάσει το φαινόμενο σιγά-σιγά η τιμή θα ανεβαίνει και σε 3 χρόνια θα γκρινιάζουμε για κινητά με 800 ευρώ!

George

Πανάριβα τα κινητά της,θα έπρεπε όλα να είναι τουλάχιστον 50 ευρώ κάτω…

Όσο για το σχόλιο με τα 19 ευρώ η se αγοράζει κάποιες άδειες χρησης εφαρμογών της google για το android και ξοδεύει χρήματα για να φτιάξει δικό της UI,δεν είναι μόνο ο πομποδέκτης…
Ούτε βέβαια και αυτή η τιμή είναι διακαιολογημένη αλλά δεν είναι μόνο 19 ευρώ όπως λες…

Nickolas

Συμφωνώ με τον Κώστα, το 2005 είχα αγοράσει το Nokia N90 650 ευρώ. Πάντα όσα κινητά κυκλοφορούσαν με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ή και ηλεκτρονικές συσκεύες γενικότερα, όπως τηλεοράσεις για παράδειγμα (plasma, lcd, led κλπ), αρχικά τουλάχιστον οι τιμές τους ήταν εξωφρενικές. Το θέμα είναι όμως οτι τα προηγούμενα χρόνια η τεχνολογία στα κινητά τουλάχιστον δεν αναπτυσσόταν τόσο γρήγορα έτσι ώστε μέσα σε έξι μήνες να ¨κλαις¨ κατα κάποιο τροπο τα λεφτά που έδωσες γιατί βγήκε κινητό με τη διπλάσια επεξεργαστική ισχύ. Νομίζω σε αυτόν τομέα η apple κερδίζει πόντους καθώς παρουσίαζει μια ¨ναυαρχίδα¨ κάθε χρόνο, και καθώς κάποιος δε μπορεί να βρει το λειτουργικό της σε άλλους κατασκευαστές ακόμα και οι απερχόμενες συσκευές διατηρούν τη μεταπωλητική τους αξία ψηλά. Όσο για τα συγκεκριμμένα μοντέλα της Sony Ericsson πιστεύω οτι η τιμή του arc είναι καλή, αν και θα προτιμούσαν τελικά να πλησίαζει τα 500 ευρώ και όχι τα 600. Απο την άλλη το play σε αυτή την τιμή το θεωρώ πολυ ακριβό γι αυτά που προσφέρει, η τιμή του θα έπρεπε να είναι ίδια αν όχι μικρότερη του arc, καθώς σε χαρακτηριστικά υστερεί κατα πολύ του arc, πόσο μάλλον των διπύρηνων που βγαίνουν αυτό το μήνα, ενώ το… Συνέχεια »

Kostas

ίσως οι εταιρείες να μην ενδιαφέρονται να αφουγκραστούν το μικρό και ταπεινό τόπικ μας εδω, αλλά νομίζω ότι εδώ εκφράζεται μια γενικότερη άποψη η οποία υιοθετεί αυτό που ο καταναλωτής νιώθει παγκοσμίως. και οι τσέπες πλεον αδειάζουν πιο ευκολα και γενικότερα το χρήμα είναι πιο…δυσκολοξόδευτο. όχι μονο στην Ελλάδα.
Και η apple θα πρεπει να ηρεμήσει όσον αφορά την ετησια δραστηριότητα της στο iphone (μεχρι να έρθει σε σωστή διαθεσιμότητα Ελλάδα, αρχίζουν οι φήμες και τα mocks από το επόμενο μοντέλο) άλλα και αρκετές άλλες εταιρίες. ο κόσμος βρισκει πλέον εναλλακτικές (π.χ. Blade) και σύντομα θα “την ακούσουν” και στα νούμερα αυτή την επιθυμία..

Anastasios

Κανόνες Προσφορά και Ζήτησης. Βγάζω 10 π.χ. κινητά το χρόνο και μπορώ να βρώ 10 άτομα το χρόνο να τα αγοράσουν στα 500 ευρω . Ε τότε τοσο θα το κοστολογήσω.

Κρίμα λυπήθηκα για το Neo . Θα πάω τελικά στο δέυτερο κινητό που είχα στα υπόψην.

takis

Η λύση είναι να μην τρέχετε να τα αγοράζετε μόλις πρωτοβγαίνουν…

Απ’την άλλη, το κακό είναι ότι τέλεια κινητά πχ μοντέλα του 2009 και ΔΕΝ τα βρίσκεις πουθενά!

nio

λετε λετε για τις τιμες αλλα κανεις δε λεει οτι απο τη στιγμη που ενα high end κινητο κοστολογειτε τοσο ακριβα απο μια εταιρεια τοτε αυτη η εταιρεια ΑΝ σεβετε τον καταναλωτη ΟΦΕΙΛΕΙ να του δωσει κατι ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ κ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ σε αυτο το νεο high end smartphone που τον καλει να αγορασει χρυσοπληρωνοντας το ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΕΣ τεχνολογικες αναβαθμισεις οπως περισσοτερα mhz περισοτεροι πυρηνες περισοτερη μνημη κ περισοτερα megapixels.ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΕΣ σε ενα smartphone θα μπορουσε να ειναι η ενσωματωση ψηφιακης τηλεορασης ουτως ωστε να γινει mainstream χαρακτηριστικο οπως εγινε το ραδιοφωνακι στα κινητα,η προσθηκη προβολεα οπως εχει το samsung beam κ πολλα αλλα.αυτα τα χαρακτηριστικα βγηκαν σε ελαχιστα κινητα που ομως ΔΕΝ ηταν high end κ κυριως εγκαταληφθηκαν.ΤΟΣΑ high end πανακριβα κινητα ανακοινωθηκαν με αποκορυφωμα το galaxy s 2 ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ δεν εχει ενσωματωμενη λειτουργια τηλεορασης(πανευκολο να γινει με τη σημερινη τεχνολογια) αλλα κ ΟΥΤΕ ΕΝΑ δεν φερνει κατι πραγματικα ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ Κ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ χαρακτηριστικο…Ειναι οπως στις παιχνιδοκονσολες.XBOX 360 k PS3 απλα κ μονο βελτιωθηκαν τεχνολογικα απο την προηγουμενη γεννια (δηλαδη βελτιωση στα γραφικα κατα κυριο λογο ) κ σε πωλησεις εμειναν πισω ενω αντιθετα το Wii ΕΦΕΡΕ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ Κ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ που ηταν τα MOTION CONTROLS… Συνέχεια »

Jim P

O Nio θίγει ένα ενδιαφέρον θέμα, όντως η τιμή κοστολογείται απο τα παραπάνω MHz, πυρήνες, μνήμες, κάρτες, αλλά όπως και σε έναν υπολογιστή, σπανίως χρησιμοποιούμε στο 100% απο αυτό που αγοράζουμε.

Άρα τι να τον κανω τον 1GHz Snapdragon, όταν με λιγότερο απο 200 ευρώ μπορώ να επιλέξω μία Dedicated φορητή παιχνιδομηχανή; Δεν χρησιμευει καπου αλλου η τεχνολογική άνθιση περα απο τα παιχνιδια.

Ναι με ιντριγκάρει το 1080p καταγραφή απο τα νεα κινητα, αλλά τι να το κανω σε μια οθονη 4 ιντσων; να ριξουν πανω τεχνολογια για να σηκωσει Playback & Record; ανουσιο.

Άρα φτάνουμε στο σημειο που ειπε ο nio, ότι δεν υπαρχει λογος για αυτη την κουρσα, αφήστε τα για τα PC, τα κινητα ειναι gadgets και καποιος πρεπει να πληρωνει για να παιρνει πισω χρηστικότητα και όχι megaflops…

Το Xperia Play ειναι (για μενα) αρκετα ποθητο, αλλά δεν μπορω να δικαιολογήσω τα 650 επειδή έχει slide τα PS Buttons και ουτε καν TV Out, κλπ κλπ…

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

@Jim P

μωρε ωραία είναι αλλά απευθύνεται σε κάποιον που θέλει να παίξει παιχνίδια. Δεν μπορεί να κοστίζει τόσο οταν αντίστοιχες τεχνολογικά συσκευές με μόνη έλλειψη τον πομποδέκτη κοστίζουν 160. Αυτή είναι η ένστασή μου.

Σταματης

Εγω ρε παιδια σκεφτομαι πολυ σοβαρα για να παρω το Xperia Neo , αλλα το θεμα ειναι οτι θα ηθελα να τραβαει βιντεο Full HD αλλα δυστυχως μονο 720p , κατα τα αλλα μια χαρα χαρακτηριστικα εχει…!!! Εχω τα χρηματα για το Samsung Galaxy S2 ή για το Arc αλλα ειναι πολυ μεγαλα σαν παντοφλες ειναι ……λολ….!!! Το Neo ειναι πιο μαζεμενο καπως….!!! Μακαρι να τα υποστηριξει η SonyEricsson τα καινουργια της κινητα οσον αφορα το θεμα αναβαθμισεων του Android….Αυτα απο εμενα , παω κατα 95% για το Neo , σε συγκριση με το κινητο που εχω τα τελευταια χρονια , SE c902 , θα ειναι η μερα με την νυχτα λογικα…!!!

Μελλοντικος Κυπελλουχος

εγω παλι ολα καινοτομικα μου φαινονται γιατι θελω ενα κινητο με μεγαλη οθονη ιντερνετ (wi-fi) και εφαρμογουλες και το κινητο που εχω εκτος οπου δν εχει οτι ειπα απο επανω ειναι κατα διαλημενο και για αυτο τον λογο ψαχνω κιν. αλλιως ουτε που θα εμπαινα στον κοπο να βρω

Tasos

αντε να βγει το arc να το αγορασω… τωρα ειμαι με ενα των 18€ και δεν την παλευω…. πιστευω οτι βαζει κατω χαλαρα το iphone 4 και η τιμη του ειναι απολυτως λογικη… οσο για την υποστηριξη απο την se να ναι καλα και οι hackers……

Nikos

Κωστα αν πουμε οτι το Sony Ericsson XPERIA Pro το βρισκουμε μια τιμη γυρω στα 400€ σε καποιο online καταστημα ,πιστευεις οτι αξιζει καποιος να το περιμενει ή κυκλοφορει καποιο μοντελο τωρα που να αξιζει περισσοτερο? (ανεξαρτητως του hardware qwerty)

Nikos

Δηλαδη θα τα προτειμουσες απτο Xperia Pro?και γιατι?

djfapples

το xperia pro ποτε θα κυκλοφορησει ελλαδα???

Jim P

@ djfapples Όχι πριν τα μέσα Οκτωβρίου.

Christos

To pro ίσως δν έχει κυκλοφορήσει ακόμα… Δν είμαι σίγουρος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Ericsson Techblog

Sony Ericsson K800i: Το πρώτο Cyber-shot [Throwback]

Αφήνοντας για λίγο το Walkman brand στην άκρη, η Sony Ericsson μας έδειξε τι θα πει πραγματικά καλή κάμερα σε κινητό τηλέφωνο.

Smartphones smartphone Smartphones Sony Ericsson

Xperia mini pro και Live with Walkman αναβαθμίζονται σε Ice Cream Sandwich

Από το πρωί επικρατεί αναβρασμός στους κατόχους Sony Ericsson smartphones του 2011 μιας και για ακόμα δύο μοντέλα τα Xperia mini pro και Live with Walkman έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Το άρθρο αυτό δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει πληροφορίες και εντυπώσεις από κατόχους που έχουν αναβαθμίσει ή προσπαθούν να αναβαθμιστούν.

Smartphones Android smartphone Smartphones

Sony Ericsson Xperia Arc, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich

Το ‘πε και το ‘κανε! η Sony Mobile ξεκίνησε τη διάθεση της αναβάθμισης του Sony Ericsson Xperia Arc σε Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Μην βιαστείτε όμως να χαρείτε. Για να μάθετε αν το δικό σας μοντέλο είναι ένα από τα πρώτα, θα πρέπει να τσεκάρετε το SI (Sales Item) που θα βρείτε βγάζοντας τη […]

Smartphones Android Android Smartphones smartphone

Sony Ericsson Xperia, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich [Ελλάδα]

Από εχθές το απόγευμα κάτοχοι των μοντέλων Sony Ericsson Arc S, Sony Ericsson Xperia Neo V και Sony Ericsson Xperia Ray αναφέρουν ότι αναβάθμισαν το κινητό τους στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 Ice Cream Sandwich.